Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość A&T

(Konto usunięte)

Oto prawda jak funkcjonuje ten system mafii farmaceutycznej. Proszę dokładnie się zapoznać.

Przemysł rakowy czerpie zyski ze wstrzykiwania ludziom poprzez szczepionki cząsteczek nagalazy, które powodują wzrost guzów.

Fragmenty:

Jedna z najbardziej dochodowych gałęzi przemysłu na świecie – produkcja leków – osiągnęła w zeszłym roku rekordowy wynik w wysokości ponad 100 miliardów dolarów, zwiększając się w ciągu ostatnich pięciu lat o 6,5 procent rocznie.......

.....Przypuszczalnie tak właśnie było w przypadku dra Jamesa Jeffreya Brad-streeta, którego ciało z raną postrzałową w klatce piersiowej znaleziono w rzece w Karolinie Północnej. Bradstreet był znany ze swojego sceptycyzmu wobec szczepień (zwłaszcza wobec szczepionki mmr) i z badań nad autyzmem..............

......Dr Bradstreet i jego koledzy odkryli też, że nagalaza nie występowała u dzieci przy porodzie, lecz w jakiś sposób została wprowadzona dzieciom z autyzmem w czasie procesu immunizacji,

Całość:

http://alexjones.pl/...ja-wzrost-guzow

Edytowane przez A&T
Z jakiej dziedziny?

Podaj ich publikację naukowe.

Ja mam tam jakieś swoje publikacje, ale niezwiązane ze szczepieniami. "Moją" działką była cukrzyca typu 1 u dzieci. :-)

Ja mam tam jakieś swoje publikacje, ale niezwiązane ze szczepieniami. "Moją" działką była cukrzyca typu 1 u dzieci. :-)

Ale ty chyba nie uważasz że szczepienia są bezsensownym wymysłem koncernów farmaceutycznych?

Wpierw określ co jest bzdurą.

Przypisywanie kosmitom budowy piramid jest wysoce prawdopodobne z twojego punktu widzenia. Szkoda tylko że nauka tego nie potwierdza. Szczepionki wywołują autyzm, kolejne nie potwierdzone wypierdy pseudonaukowców.

Fluor w paście do zębów jest szkodliwy.

Masz jeszcze wątpliwości kto jest siewcą bzdurnych teorii z dupy wziętych. Przepraszam nie z dupy tylko internetu.

Przypisywanie kosmitom budowy piramid jest wysoce prawdopodobne z twojego punktu widzenia. Szkoda tylko że nauka tego nie potwierdza. Szczepionki wywołują autyzm, kolejne nie potwierdzone wypierdy pseudonaukowców.

Fluor w paście do zębów jest szkodliwy.

Masz jeszcze wątpliwości kto jest siewcą bzdurnych teorii z dupy wziętych. Przepraszam nie z dupy tylko internetu.

No cóż, to Twoja opinia. Nigdzie nie napisałem, że piramidy zbudowali obcy, natomiast ich budowa jest praktycznie niewykonalna przy naszej obecnej technologii. Prosiłem Ciebie o przytoczenie źródeł informacji przy pomocy jakiej technologii zrobili to starożytni Egipcjanie. Nabrałeś wtedy wody w usta?

W przedstawionym filmie dokumentalnym osoby z wykształceniem medycznym, w stopniu doktora lub profesora wykazują zależność występowania autyzmu w trybie praktycznie natychmiastowym po zaaplikowaniu szczepionki MMR.

Szkodliwość fluoru na organizm człowieka już pomijam, to oczywiste.

Prosiłem Ciebie o przytoczenie źródeł informacji przy pomocy jakiej technologii zrobili to starożytni Egipcjanie. Nabrałeś wtedy wody w usta?

O czym mam z tobą rozmawiać?

O tym że już dawno wyśmiano już teorie Van Danikena i jemu podobnych.

W przedstawionym filmie dokumentalnym osoby z wykształceniem medycznym, w stopniu doktora lub profesora wykazują zależność występowania autyzmu w trybie praktycznie natychmiastowym po zaaplikowaniu szczepionki MMR.

Nie potwierdzono tego żadnymi wiarygodnymi badaniami.

Szkodliwość fluoru na organizm człowieka już pomijam, to oczywiste.

Nie pieprz pan głupot, tylko przeczytaj na co powołują się obłąkańcy i o jakich stężeniach jest mowa.

0000000000002825622982_b5ab28e12e_o.jpg

Przy okazji, mógłbyś wyjaśnić w jaki sposób starożytni transportowali z kamieniołomów bloki skalne o wadze dochodzącej do 1200 ton? W jaki sposób dokonywali obróbki bloków z precyzją porównywalną z użyciem lasera i spasowaniem elementów z ogromną dokładnością? W jaki sposób Indianie Ameryki Południowej wykonywali w skale otwory o przekroju kwadratowym, przechodzące na wylot przez nią pod różnymi kątami, w tym 90st?

Ja myślę że Przemysław_51508 i pawcio posługujłc się swoją wiedzą i naukowymi badaniami powiedzą jak takie bloki się wycina i przemieszcza.:-}

Nie ma w tej teorii kosmitów, ale mimo to trzyma się to kupy przynajmniej wg. mnie.

"Fizycy z Uniwersytetu w Amsterdamie odkryli jednak ostatnio metodę, która mogła bardzo egipskim budowniczym pomóc. Na jednym z antycznych malowideł ściennych w grobowcu Djehutihotepa dostrzegli oni scenkę przedstawiającą 172 robotników przenoszących jeden z bloków służących do budowy piramid. Robili to oni z pomocą wielkich sań ciągniętych z pomocą lin po piachu - nie było to jednak nic nowego. Holendrzy zwrócili jednak uwagę na nowy szczegół - przed saniami szedł jeden z robotników, który - jak się zdawało - polewał piasek wodą. Wcześniej egiptolodzy uznali, że był to swego rodzaju akt religijny pozostający bez związku z praktyczną stroną przedsięwzięcia.

Eksperymenty przeprowadzone przez holenderskich fizyków w laboratorium wykazały, że faktycznie polewanie pustynnego piasku wodą może znacznie zmniejszyć jego tarcie dzięki czemu przesuwanie po nim gigantycznych głazów jest o wiele łatwiejsze.

Dzieje się tak dlatego, że woda tworzy pomiędzy poszczególnymi ziarenkami piasku mosty, które pomagają im trzymać się "w kupie" - jest to ta sama zasada, która pozwala na budowanie zamków z mokrego piachu na plaży - a odpowiednio mokry piasek generuje dużo mniejsze tarcie.

Badacze odkryli jednak, że istnieje w tym przypadku pewien złoty środek - gdy doda się za mało lub zbyt dużo wody metoda ta nie będzie działać. Przy właściwych proporcjach do ciągnęcia wielkiego głazu konieczne było użycie dwukrotnie mniejszej liczby robotników niż do ciągnięcia kamienia po suchej pustyni, a więc mogło to znacznie przyspieszyć prace nad piramidą umożlwiając ukończenie jej w zaledwie 20 lat."

Wiem że nie do końca wyjaśnione zagadki rodzą różne bzdurne teorie, ale szukanie sił pozaziemskich to trochę pójście na łatwiznę.

Nie uważacie, panowie od teorii spiskowych?

Spróbuj tak wyciąć kamienie, przetrasportować i wybudowaćtakie piramidy. A co w przypadku takiego kamienia 1200 ton?:-)

Myśl dalej.

Ale po co, mnie to specjalnie nie interesuje. Ci co pracują nad tym tematem od lat, mają mniej lub bardziej sensowne teorie.

To że nie wszystko da się wyjaśnić bo źródła się nie zachowały, nie są kompletne lub w ogóle nie ma dotyczących danego zagadnienia, nie oznacza że powinno się te luki wypełniać kosmitami bo nam pasują.

Tak samo nie powinno się doszukiwać wszędzie spisku koncernów, żydomasonów, cyklistów, wegetarian, homoseksualistów i co tam komu jeszcze do głowy przyjdzie do głowy. To że coś nas przerasta nie znaczy że inni nie są w stanie tego zrozumieć czy wyjaśnić.

Edytowane przez Przemysław_51508
Gość A&T

(Konto usunięte)

Czyli ściema.

Przemysław nie przedstawiłeś ani badań naukowych odnośnie stosowanych u nas szczepionek ani jak tak potężne budowle powstają. Jesteś co najwyżej nieudolnym lobbystą. Tyle w temacie.

Czyli ściema.

Przemysław nie przedstawiłeś ani badań naukowych odnośnie stosowanych u nas szczepionek ani jak tak potężne budowle powstają. Jesteś co najwyżej nieudolnym lobbystą. Tyle w temacie.

Wymiękam, jak w domu wariatów. Nie ma szans na by racjonalne argumenty przebiły się.
Gość A&T

(Konto usunięte)

Normalny i świadomy człowiek nie lobbowałby dla żadnej mafii. W tym farmaceutycznej. Nie martwcie się. Mafia jest wszędzie gdzie są duże pieniądze. Brak wiedzy jak to działa jest szkodliwy. Edukację proponuję zacząć od zgłębienia tematu zdrowych/trujących ryb. Może wam przydać się.

http://www.audiostereo.pl/zdrowa-zywnosc-zdrowy-tryb-zycia-zdrowie_120762.html/page__st__400#entry4044816

Wymiękam, jak w domu wariatów. Nie ma szans na by racjonalne argumenty przebiły się do chorego umysłu.
Racjonalnym argumentem ma być transport ważącego 1200t bloku skalnego na saniach przez 170 osób z pomocą wody?

Tak działa system. Nie dopuszcza analizy informacji, faktów nie mieszczących się w jego ramach.

Natychmiast je odrzuca.

Fajny wątek w wątku z tymi głazami na piramidy.

Gostek polewający pustynię wodą z konewki przed saniami...

Piach głęboki na kilka metrów, 50C w cieniu a on polewa tą konewką, i szybko do Nilu nabrać wody...

Jeszcze musi obliczać proporcje...

I to naukowcy Holenderscy odkryli?

Ci sami co grające kable?

Jeszcze raz dla kolegów słabiej poruszających po internetach, mających problem z dostępem do ulotek dostarczonych do szczepionek i trolli lobbujących na rzecz korporacji produkujących szczepionki :-)

Tutaj ulotka szczepionki DTaP, w której sam producent ostrzega że podanie szczepionki może doprowadzić do m.in. SIDS, encefalopatii, autyzmu i innych "pomijalnych 1 na 1 000 000 delikatnych powikłań", koincydencja generalnie tak jak was uczą na szkoleniach GSK, Merck i inni ;-)

Oczywiście rodzic decydujący się podać toto swojemu dziecku, podpisuje "dupochrona lekarskiego" w postaci kwitu że lekarz zapoznał go z tym co niżej i jest świadomy - ów rodzić - tego co niżej, gdzie w 99,9% przypadków szczepień na oczy nie widzieli nie tylko ulotki dołączonej do pojedynczej szczepionki tej okrojonej ale i na 100% tej rozbudowanej ulotki dodawanej do opakowania zbiorczego, gdzie jest więcej takich fajnych informacji, pełny skład szczepionki z informacją i Thiomersalu, Polisorbacie 80, Aluminium, i innych śmieciach które jak się rozleją na podłogę to trzeba podejmować specjalne kroki w związku ze sprzątnięciem i usunięciem tego ale podać dzieciakowi w łapkę to już ok? ;-)

ahZ36OR.png

Tutaj poufne dokumenty GSK wyciekłe do internetów które dowodzą że szczepienia powodują autyzm.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Bzdura. Nikt nie udowodnił związku szczepień z autyzmem, co było już wielokrotnie podnoszone w tej "dyskusji".

Producenci szczepionek bronią się jak mogą przed eweltualnymi roszczeniami - taki amerykański koloryt - jak ostrzeżenia na kubkach z kawą z McDonalds, że można się nią oparzyć. Analogicznie mogą napisać, że po szczepieniu z szansą poniżej 1/1000000 grozi porwanie przez obcych, bo nikt nie zdołał udowodnić, że szczepienie szans na porwanie nie zwiększa.

Nikt nie udowodnił. Masz tu mnóstwo materiału udowadniającego zależność zapadania na autyzm jako reakcji poszczepiennej. Wystarczy się po to schylić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.