Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

“Thirty years ago…Merck’s aggressive chief executive Henry Gadsden told Fortune magazine of his distress that the company’s potential markets had been limited to sick people. Suggesting he’d rather Merck to be more like chewing gum maker Wrigleys, Gadsden said it had long been his dream to make drugs for healthy people. Because then, Merck would be able to “sell to everyone.” Three decades on, the late Henry Gadsden’s dream has come true.”

jego marzenia się spełniaja teraz nawet zdrowi sie regularnie odrobaczają przecież

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"W okresie od 8 do 15 lutego 2018 r. zarejestrowano w Polsce ogółem 271 777 zachorowań i podejrzeń zachorowań na grypę" - podał Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - Państwowy Zakład Higieny na swej stronie internetowej. Średnio na każde 100 tysięcy mieszkańców kraju przypadało 88,4 nowych zachorowań dziennie. Cztery osoby zmarły: trzy w województwie śląskim, jedna w kujawsko-pomorskim.

To dowód, że szczepienia są do dupy.

Ukryta Zawartość

ZBANOWANY PRZEZ VLADO

To dowód, że szczepienia są do dupy.

Trochę mało jak mało jak na dowód, tym bardziej biorąc liczbę zaszczepionych.

Nic tylko się szczepić.

Ja się zaszczepiłem. Nawet jeśli skuteczność szczepionki w przypadku grypy nie jest najlepsza ze względu na zmienność wirusa, to i tak lepsze to niż nic.

jasne zwłaszcza ze nie maja czego usuwać

genialne jak suplementy na wszystko i na nic

Z mojego podwórka.

Ukryta Zawartość

Nie ma osoby, u której nie zdiagnozowano w tym "gabinecie" pasożytów. Oczywiście diagnoza NIGDY nie potwierdziła się, w tradycyjnym badaniu.

Co najsmutniejsze nawet wtedy, nie wszystkim zapala się lampka ostrzegawcza.

Niestety społeczeństwo idiocieje na potęgę, z czego największą uciechę mają szarlatani.

Ukryta Zawartość

Ja się zaszczepiłem. Nawet jeśli skuteczność szczepionki w przypadku grypy nie jest najlepsza ze względu na zmienność wirusa, to i tak lepsze to niż nic.
Mam nadzieję, że przebywasz teraz w domu, żeby nie stanowić zagrożenia dla niezaszczepionych.

Od 1 marca nieszczepione dzieci we Włoszech będą miały zakaz wstępu do szkół

Dodatkowo rodzicom, którym nie uda im się przedstawić odpowiednich dokumentów potwierdzających szczepienie, grozi kara 500 euro. Włochy to kolejny kraj, który wprowadza tego typu środki zapobiegawcze mające pomóc w powstrzymaniu epidemii chorób. Na podobny krok zdecydowały się już wcześniej Francja, USA czy Australia. W Niemczech prawo nakazuje informować władze, jeśli rodzice nie dostarczą dokumentów potwierdzających szczepienie dziecka. Tymczasem w Europie odnotowuje się coraz więcej zachorowań na ospę. Już 18 krajów zgłosiło wzrost przypadków zachorowań, z czego 89% pojawiło się we Włoszech.

Mam nadzieję, że przebywasz teraz w domu, żeby nie stanowić zagrożenia dla niezaszczepionych.

A to niby dlaczego mam być zagrożeniem dla innych? Czy wiesz co to jest wirus inaktywowany?

Prawidłowo.
  • Moderatorzy

Dodatkowo rodzicom, którym nie uda im się przedstawić odpowiednich dokumentów potwierdzających szczepienie, grozi kara 500 euro. Włochy to kolejny kraj, który wprowadza tego typu środki zapobiegawcze mające pomóc w powstrzymaniu epidemii chorób. Na podobny krok zdecydowały się już wcześniej Francja, USA czy Australia. W Niemczech prawo nakazuje informować władze, jeśli rodzice nie dostarczą dokumentów potwierdzających szczepienie dziecka. Tymczasem w Europie odnotowuje się coraz więcej zachorowań na ospę. Już 18 krajów zgłosiło wzrost przypadków zachorowań, z czego 89% pojawiło się we Włoszech.

Czy Włochy nie są czasem jednym z głównych importerów kapitału ludzkiego z Afryki i różnych rejonów Azji?

Może ten kapitał jest żródłem wzrostu zachorowań ( nie podano również czy chorują Włosi czy kapitał jest chory).

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Porównaj ze swoim.

Twoja i jego wiedza to dwa światy.

Jakie jest twoje wykształcenie?

Moje jak widzę znasz.

Arton identyfikujesz się tymi protestującymi?

Tu się przedstawia wiedzę na temat szczepień. Twojej tu brak.

Może masz wiedzę na temat labolatoriów w których był hodowany wirus grypy użyty na wschodnim wybrzeżu USA? Dodam, że za szkodliwą wobec ludzkości działalność zostały one zlikwidowane.

ZBANOWANY PRZEZ VLADO

Tu się przedstawia wiedzę na temat szczepień.

Wiedzę z internetu?

Pytałem o twoje wykształcenie, które umożliwia ci weryfikację źródeł z jakich korzystasz.

A może twoim zdaniem, wykształcenie jest nieistotne i tak jak kiedyś "nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie...".

Generalnie nie chorują. Ze szczepień nie korzystają. Potrafią żyć setki lat. Wszystko zależy od rodzaju istoty.

Na Ziemi jest już dostępna niesamowita technologia. Tajne programy kosmiczne dysponują całkowitą regeneracją kończyn, układu nerwowego czy klonowaniem człowieka. To wszystko ja najbardziej istnieje. Po zmianach jakie są zaplanowane zostanie to ludziom powszechnie udostępnione.

ZBANOWANY PRZEZ VLADO

Tu jest trochę o technologiach medycznych. Nie jest to s-f. To jest nie ujawniona rzeczywistość. Wszystko będzie nam udostępnione.

Ukryta Zawartość

Cała prawda o sczepieniach będzie ujawniona. Nie będziecie mieli ci tu robić.

Ukryta Zawartość

ZBANOWANY PRZEZ VLADO

Tu się przedstawia wiedzę na temat szczepień. Twojej tu brak.

Może masz wiedzę na temat labolatoriów w których był hodowany wirus grypy użyty na wschodnim wybrzeżu USA? Dodam, że za szkodliwą wobec ludzkości działalność zostały one zlikwidowane.

skończ Pan z tymi pierdołami :)

labolatorium :D

Generalnie nie chorują. Ze szczepień nie korzystają. Potrafią żyć setki lat. Wszystko zależy od rodzaju istoty.

Na Ziemi jest już dostępna niesamowita technologia. Tajne programy kosmiczne dysponują całkowitą regeneracją kończyn, układu nerwowego czy klonowaniem człowieka. To wszystko ja najbardziej istnieje. Po zmianach jakie są zaplanowane zostanie to ludziom powszechnie udostępnione.

Tu jest trochę o technologiach medycznych. Nie jest to s-f. To jest nie ujawniona rzeczywistość. Wszystko będzie nam udostępnione.

Ukryta Zawartość

Cała prawda o sczepieniach będzie ujawniona. Nie będziecie mieli ci tu robić.

Nie zastanawiałeś się by zasięgnąć porady u specjalisty?

Jeśli twoje wpisy to nie jest zwykłe trolowanie, to współczuje rodzinie.

Czy wiara w to wszystkie pierdoły pozwala ci jeszcze bez obaw wyjść z domu?

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.