Skocz do zawartości
IGNORED

HI END CZY NIE

Gość HarpiaAcoustics

Rekomendowane odpowiedzi

Gość HarpiaAcoustics

(Konto usunięte)

Świat jest przepełniony debilami.

Nie mam tu na myśli żartownisiów potrafiących się dobrze bawić:)

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Świat jest przepełniony debilami.

Nie mam tu na myśli żartownisiów potrafiących się dobrze bawić:)

Już kiedyś ceniony przeze mnie człowiek powiedział:

"... dopóki nie było internetu nawet nie wiedziałem ilu debili w tym kraju żyje..."

A był to S. Lem.

W/g mnie trafne spostrzeżenie.

a no w celu hm..,koleżeńskim:)) i ciekawości jak on wygląda, jak jest ustawiony czy jest adaptacja.

Mnie np.nie obchodzi łazienka, sypialnia czy kanapa do odsłuchu(o ile nie ma wysokiego zagłówka:)), jednak system chciałbym zobaczyć-sam system.

Tak nawiasem, to nie bardzo rozumiem argumentacji tych, którzy się mocno udzielają, a bronią się rękoma i nogami przed pokazaniem samego systemu.

Na zagranicznych forach ludziska wklejają takie kosztowne systemy, że hej, a tu..?Tylko nieliczni.Elbek tyle ciekawych fotek powklejał i czasem do nich wracam, ot sobie popatrzeć:)

Serdecznie pozdrawiam,M.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

a no w celu hm..,koleżeńskim:)) i ciekawości jak on wygląda, jak jest ustawiony czy jest adaptacja.

Mnie np.nie obchodzi łazienka, sypialnia czy kanapa do odsłuchu(o ile nie ma wysokiego zagłówka:)), jednak system chciałbym zobaczyć-sam system.

Tak nawiasem, to nie bardzo rozumiem argumentacji tych, którzy się mocno udzielają, a bronią się rękoma i nogami przed pokazaniem samego systemu.

Na zagranicznych forach ludziska wklejają takie kosztowne systemy, że hej, a tu..?Tylko nieliczni.Elbek tyle ciekawych fotek powklejał i czasem do nich wracam, ot sobie popatrzeć:)

Serdecznie pozdrawiam,M.

Ależ oczywiście szanowny kolego na priv mogę tobie wysłać zdjęcia całego systemu a nawet ....zdjęcia mojej narzeczonej nago (a jest na co popatrzeć) jak się na to zgodzi ;)

A tak na serio.

Na zachodzie to może i ludziska wklejają fotki na publicznych forach ale tam nikt nie napisze póżniej , że wklejam fotki bo się chcę przechwalać i mi woda sodowa do łba uderzyła.

A następnie znajdzie się kilku ekspertów do krytyki koloru ścian i wystroju wnętrza.

To takie typowe zachowania na tym forum.

pozdrawiam

Na zachodzie to może i ludziska wklejają fotki na publicznych forach ale tam nikt nie napisze póżniej , że wklejam fotki bo się chcę przechwalać i mi woda sodowa do łba uderzyła.

A następnie znajdzie się kilku ekspertów do krytyki koloru ścian i wystroju wnętrza.

Trochę rozumiem twoje obawy, jednak z drugiej strony zastanawiam się czy nie popadamy w lekką przesadę lub też nadmierną ostrożność.

Jest tu na forum wiele osób"poważnych", którzy rozróżniają pasję audio od wnętrz, stricte samego wystroju/aranżacji, bo albo się nie bardzo znają, a najprawdopodobniej mają tyle w sobie kultury/taktu, że nie będą oceniać Twoich(czy innych osób)wnętrz.

he,he..,sam zajmuje się trochę wnętrzami i staram się"oddzielić"aranżację od audio w rozumieniu załączonych fotografii systemów.

"czarne owce" są na każdym forum-na zachodnich też:)

A już całkiem serio.

My tu jesteśmy poważni i o ile faktycznie sodowa-jak napisałeś-Ci nie uderzyła, to ja i chyba też nikt inny Cię o to nie posądzi, że się obnosisz, chwalisz itp.

Wiesz, Jarek, to jest tak;

Traktujesz nas poważnie, to i my Cię!:)

A już całkiem na marginesie.

Nie ma co się"poddawać"-czarne owce z Nami nie wygrają!:))

Ps.Po mojej końcówce też jeden czy drugi pojechał i mam na to wylane.

....nie bądz taki, daj popatrzeć...:):)

System kolegi jest top secret, no chyba, że jesteś potencjalnym nabywcą jego mieszkania,

tabuny ludków już oglądały, o czym kolega szczegółowo pisał: skontaktuj się z jego agentem,

dostaniesz kapcie jak w muzeum i se z bliska te biendablju obejrzysz.

• Redaktorzy

Obejrzyjcie sobie koncert Możdżera "Piano". W trakcie drwi z audiofili, pytając, czy było wystarczająco audiofilsko, bo teraz jest to modne.

Wydał i wylansował go audiofil, czyli Maciek Stryjecki, więc z tą drwiną to chyba nie do końca tak prosto :-)

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Jarek,

Spoko:))Tak tylko napisałem co myślę, czuję w tym temacie.Więcej nie będę Cię namawiać:)

Pozdr,M.

Kliknę kilka fotek w weekend i wyślę tobie na priv.

A jak będą inni chętni to też nie odmówię;)

Na forum nie będę wklejał z wiadomych powodów.

pozdr.

pozdr

Kliknę kilka fotek w weekend i wyślę tobie na priv.

A jak będą inni chętni to też nie odmówię;)

Na forum nie będę wklejał z wiadomych powodów.

pozdr.

pozdr

..to i do mnie prześlij kilka fotek....na krzesła i inne tam regały nie zwracam uwagi..:)...a tych ekspertów od wody sodowej proponuję mieć głęboko w dupie..:):)

hm..,może go nie mają jak piszą w profilu?

Gość partick

(Konto usunięte)

To takie typowe zachowania na tym forum.

najpierw trzeba mieć co sfotografować... no i aparat ;)

hm..,może go nie mają jak piszą w profilu?

hehe, dokładnie o tym samym pomysleliśmy. zdrówko ;)

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)
najpierw trzeba mieć co sfotografować... no i aparat ;) hehe, dokładnie o tym samym pomysleliśmy. zdrówko ;)

Rozumiem, że chcesz ponownie zabłysnąć elokwencją i wytrawnym dowcipem i sugerujesz , że piszę o czymś czego nie mam?

Pewnie tego typu doświadczenia zaczerpnąłeś z autopsji.

No to mnie przyłapałeś i zdemaskowałeś :)

Sherlock Holmes to przy tobie nowicjusz.

Gość partick

(Konto usunięte)

sugerujesz , że piszę o czymś czego nie mam?

Pewnie tego typu doświadczenia zaczerpnąłeś z autopsji.

No to mnie przyłapałeś i zdemaskowałeś :)

już Ci piano napisał. nic nie poradzisz na to, że przewijają się tu oczytani bajkopisarze.

no offence ;)

PS. ja mogę zamieścić fotki, tylko kogo obchodzi budżetówka.

mieszkam w zwykłym flacie, jeżdżę Corollą w automacie, piję zwykłą whisky... ale Muzyka... Muzyka jest ta sama :)

aczkolwiek, lubię gdy jest konfiguracja w O mnie - zawsze to fajnie popatrzeć na zestawienie sprzętu.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Fotki poszły do zainteresowanych.

Miłej lektury ;)

już Ci piano napisał. nic nie poradzisz na to, że przewijają się tu oczytani bajkopisarze.

no offence ;)

PS. ja mogę zamieścić fotki, tylko kogo obchodzi budżetówka.

mieszkam w zwykłym flacie, jeżdżę Corollą w automacie, piję zwykłą whisky... ale Muzyka... Muzyka jest ta sama :)

aczkolwiek, lubię gdy jest konfiguracja w O mnie - zawsze to fajnie popatrzeć na zestawienie sprzętu.

Wstyd to kraść i z dupy spaść;)

Chociaż tego pierwszego to nie jestem taki pewien w tym kraju.

Widzę , że lubisz whisky . To tak jak ja.

Nie wiem jakie smaki preferujesz ale moja ulubiona to Lagavulin 12 YO. Klasyka i niebo w gębie:)

Do tego oczywiście Cohiba.

pozdr.

....nie bądz taki, daj popatrzeć...:):)

Ja pierwszy !

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Gość partick

(Konto usunięte)

Wstyd to kraść i z dupy spaść;)

Chociaż tego pierwszego to nie jestem taki pewien w tym kraju.

ten pierwszy powód to był właśnie, dlaczego jednak się z tym krajem pożegnałem.

Widzę , że lubisz whisky . To tak jak ja.

Nie wiem jakie smaki preferujesz ale moja ulubiona to Lagavulin 12 YO. Klasyka i niebo w gębie:)

Do tego oczywiście Cohiba.

czasami pijam single (które bardzo sobie cenię, gdyż pijam wyłącznie czystą whisky), ale na co dzień, to jednak blended.

aha. gdybyś podesłał swoją konfigurację, to bym się nie pogniewał :)

bo jak wygląda jakiś klocek, to raczej wiadomo ;)

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

ten pierwszy powód to był właśnie, dlaczego jednak się z tym krajem pożegnałem.

czasami pijam single (które bardzo sobie cenię, gdyż pijam wyłącznie czystą whisky), ale na co dzień, to jednak blended.

aha. gdybyś podesłał swoją konfigurację, to bym się nie pogniewał :)

Nie ma sprawy podeślę za moment ;)

Gość partick

(Konto usunięte)

Nie ma sprawy podeślę za moment ;)

szczęśliwie w drugą stronę to też działa ;)

reszta poszła na PW - bo to tam jest miejsce na prywatne pogaduchy, jak mniemam ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.