Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga oszust na naszym forum: simon84

pmcomp

Rekomendowane odpowiedzi

Oto dalszy ciąg dzisiejszej konwersacji:

simon84

Użytkownicy

79 postów

Wysłano dziś, 22:04

chciałem tylko numer telefonu

pmcomp

Użytkownicy

608 postów

0 punktów ostrzeżeń

Miejscowośćwieś pod Warsiawą

Wysłano dziś, 22:10

Moje dane i numer konta masz na przelewie ode mnie.

Żadne wyjaśnienia mnie nie interesują.

Muszę przewietrzyć mój system…

Pisze pan prv a potem pan tu wkleja to nie lepiej juz tutaj pisać chcialem numer telfonu jak psiałem zeby potwierdzić przelew i muszę mieć to potwierdzone 10stycznia telefonicznie Nie dostane od pana tego numeru?

Panowie pmcomp i adas23 do 10stycznia będą mieć zwrot na konto lub dane adresowe . Numer konta akurat pana pmcomp miałem na nieistniejącym już prywatnym koncie a dane osobowe były na forum na które się nie logowałem do czasu powstania tego postu co dowiedziałem sie od znajomego> Czas i zwłoka która doprowadziła do sytacji patowej nie odkręcę a szczegóły sa inne nisz dosadne znaczenie słowa oszustwo . Myślę ze kontakt przez to forum juz nie ma sensu każdy kto miałby taka potrzebę wyżej wymienionych osób niech kontaktuje sie w sposób zapewniający mu pewna i rzetelna odpowiedz dane adresowe itd. Osoby ktore ucierpiały poprzez moja niekompetencje przepraszam >Jako ze w najbliższym czasie są święta życzę wszystkim Wesołych Świąt

A o mnie to Pan simon84 czasem nie zapomniał? Prawomocny wyrok Panu nie wystarczy? Doprawdy przykro mi, że muszę się w taki sposób upominać o naprawienie wyrządzonej szkody. Ale minęło już sporo miesięcy od zakończenia postępowania. I co? I nic. Domyślam się jednak, że jest Panu wiadome, że nie pozostawiłem tej kwestii własnemu losowi i wystąpiłem na drogę prawną jak i poprzednim razem.

Nie zapomniałem pana należność tez zostanie uregulowana ale to dostanie pan potwierdzenie listowna. informacja z sadu

Czyli gówniarz oszukuje ludzi od dawna, były wyroki i nadal robi to samo.

Co za bezczelny gnojek!!

Uwazaj na slowa nie robie tego samego bo nie oszukałem szkoda chce naprawić towar posiadalem a jedynie czas byl na moja niekorzyść.

Niestety, fakty jakie są, każdy widzi. Byłem zdumiony kiedy ujrzałem ten post. Nie mogę jednak odwracać głowy i udawać, że nic się nie stało. Z tego co widzę wątpię, czy kiedykolwiek uda mi się odzyskać utracone pieniądze, choćby w drodze przymusowej egzekucji komorniczej. Mam jednak całkowite przekonanie, że nie warto odpuszczać tego typu spraw. Kropla drąży skałę.

Niestety, fakty jakie są, każdy widzi. Byłem zdumiony kiedy ujrzałem ten post. Nie mogę jednak odwracać głowy i udawać, że nic się nie stało. Z tego co widzę wątpię, czy kiedykolwiek uda mi się odzyskać utracone pieniądze, choćby w drodze przymusowej egzekucji komorniczej. Mam jednak całkowite przekonanie, że nie warto odpuszczać tego typu spraw. Kropla drąży skałę.

Tak właśnie przez kancelarie do końca roku miała przekazać panu oraz sadowi łącznie z grzywna i bylem cały czas czas tego świadomy a panowie porostu wydmuchują na maxa sprawę .jakbym byl oszustem dawno by mnie tu nie bylo i nigdy bym sie nie wypowiedział .mam dom dziecko i nigdy nie miałem w głowie zamierzonego oszukania kogokolwiek ..a sytuacja z panami to wina braku kontaktu tylko i wyłącznie nie oszustwa

jakbym byl oszustem dano by mnie tu nie bylo i nigdy bym sie nie wypowiedział .mam dom dziecko i nigdy nie mialem w głowie zamierzonego oszukania kogokolwiek ..a sytuacja z panami to wina braku kontaktu tylko i wyłącznie nie oszustwa

Są ludzie co za frajer dostają wyroki , tzn. niewinni .

Panowie dostana terminem 10stycznia zwrot nie jest juz zależny ode mnie. Pan do końca roku ponieważ kancelaria do tego czasu miała zakończyć i wysłać pismo ze zwrotem gotówki. Ale to pan powinien juz wiedzieć.. Proszę czekac na pismo pan dostanie i ja ze zostało wszystko uregulowane

Myślę ze wszystko zostało wyjaśnione i napisałem jak sprawa zostanie rozwiązana łącznię z terminem zwrotów.

Nie trzeba nikogo oszukać by dostać jakis wyrok sadowy. Ale zawsze rozwiązuje problem jeśli tyczy mnie. Bo nie mogę myśleć tylko za siebie ale za osoby bliskie rodzinę wiec nigdy bym nie popełnił błędu który miałby dla nich negatywny skutek. Panów proszę o cierpliwość zrozumienie oraz wybaczenie mojego błędu i olania sprawy

Od kiedy to kancelaria zajmuję się zwrotami należności?

Znam wiele kancelarii, prawników, różne sprawy prowadzą ale jeszcze nie słyszałem żeby

brali sobie na głowę przesyłanie kwot za należności ich klienta tym bardziej kwot małych od klienta mało

dla nich ważnego.

W ogóle wątpię by jakakolwiek kancelaria wzięła na siebie reprezentowanie tegoż osobnika.

Poza tym to jest kosztowne, pewnie znacznie bardziej niż kwoty zobowiązań.

To wszystko to ściema i lipa.Kancelaria "miała wysłać pismo ze zwrotem gotówki?"

Widać że osobnik ma tylko jakieś wyobrażenie jak może działać kancelaria prawna ale nie ma pojęcia

jak to jest faktycznie.Przypuszczam że nigdy nie był w żadnej kancelarii.

W ogóle język i składnia jakimi posługuje się ten osobnik każe mi wątpić w to że to w ogóle jest ktoś poważny.

Od kiedy to kancelaria zajmuję się zwrotami należności?

Znam wiele kancelarii, prawników, różne sprawy prowadzą ale jeszcze nie słyszałem żeby

brali sobie na głowę przesyłanie kwot za należności ich klienta tym bardziej kwot małych klienta mało

dla nich ważnego.

W ogóle wątpię by jakakolwiek kancelaria wzięła na siebie reprezentowanie tegoż osobnika.

Poza tym to jest kosztowne, pewnie znacznie bardziej niż kwoty zobowiązań.

To wszystko to ściema i lipa.

W ogóle język i składnia jakimi posługuje się ten osobnik każe mi wątpić w to że to w ogóle jest ktoś poważny.

Znasz mnie chlopie wiesz co i gdzie załatwiam ? Ze piszesz takie brednie .wiem co pisze i wiem co oznajmiłem wiec ........

Pieniądze zostaną zwrócone 10 stycznia ..

A rozprawa i tak sie odbędzie i wyjaśniać będę sadowi nie wam ..

jak widze wszystkie podawane daty rozwiazania spraw sa juz po końcu swiata

sly moze do usera bojaco ktory ma nadal tylko papier zamiast swoich pieniędzy miała sie zgłosic kancelaria ktora wykupuje długi simona :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

jak widze wszystkie podawane daty rozwiazania spraw sa juz po końcu swiata

sly moze do usera bojaco ktory ma nadal tylko papier zamiast swoich pieniędzy miała sie zgłosic kancelaria ktora wykupuje długi simona :)

Kto kupi tak lipne długi? Wiadomo że koleś jest niewypłacalny.

Oto dalszy ciąg dzisiejszej konwersacji:

simon84

Użytkownicy

79 postów

Wysłano dziś, 22:04

chciałem tylko numer telefonu

pmcomp

Użytkownicy

608 postów

0 punktów ostrzeżeń

Miejscowośćwieś pod Warsiawą

Wysłano dziś, 22:10

Moje dane i numer konta masz na przelewie ode mnie.

Żadne wyjaśnienia mnie nie interesują.

Dokladnie do mnie to samo przyszło i nie dalem telefonu, mimo ze wczesniej to ja się nadzwoniłem. Dzwoniłem nawet przed wejściem na komisariat, zero odzewu. Myśle że teraz to juz trochę za późno, UWAŻAĆ NA SFAŁSZOWANE POTWIERDZENIA PRZELEWU

Mysle ze gośc chce załagodzic sprawę przed jej rozpoczeciem, by zminimalizowac wymiar kary, ewentualnie znów jakos się wywinąć. Jego cyrk, jego małpy.

Napisałem wyraźnie: MASZ MOJE WSZYSTKIE DANE DO PRZELEWU.

Twojej kancelarii jak piszesz, a ściemniasz jak stąd do Chrzanowa, powinno to wystarczyć do wykonania przelewu.

Ale jest tak jak wszyscy piszą, koleś będzie chciał pokazać, że wszystko zrobił tylko pokrzywdzeni (nie wierzyciele) nie chcieli jego pieniędzy.

Zobaczcie, żona, dom, dzieci ... stara śpiewka.

Gnij simon w pierdlu ... takie jest moje zdanie.

Muszę przewietrzyć mój system…

Pieniądze zostaną oddane do 10stycznie. Wiec wstrzymajcie sie z uwagami do tego czasu bo chyba oto tu chodzi. Dzis wyjeżdżam jako ze nie mam numerów kontaktowych do 10 proszę sprawdzić czy wpłaty dotarły.

No to może jeszcze jakiś "prawniczek" pomoże simonkowi, bo biedula latami pociska kit za kitem, ale wciąż go ścigają ci ohydni wierzyciele, a przecież on oszustem nie jest ! :D

Pieniądze zostaną oddane do 10stycznie. Wiec wstrzymajcie sie z uwagami do tego czasu bo chyba oto tu chodzi. Dzis wyjeżdżam jako ze nie mam numerów kontaktowych do 10 proszę sprawdzić czy wpłaty dotarły.

Dorwą cię prędzej czy później....nie uciekniesz.....posmakujesz więziennej pryczy....posmakujesz....

Nie masz numerów kontaktowych ? Biedulka.....wierzyciele za to mają.......czujesz ich zapach ?.....to zapach wściekłości cwaniaczku.....

Niech poda namiar na tę kancelarię ...

Jaką kancelarię ? Wirtualną czy urojoną ? :D

A czemu odddaaz do 10 stycznia? Obracasz nie swoja kasa i uważasz ze nie jesteś oszustem?

Bo to za trzy tygodnie, a gostek właśnie wyjeżdża :D

co za menda, w każdym zdaniu jakaś ściema, same bzdury, będzie dobrym cwelem

No wiesz... :-)

Uwazajcie on pisze ze odda zeby na rozprawie wlaczyc te wpisy jak wnioski dowodowe ze stara sie naprawic szkode. Stary myk, prosze Was nie badzcie idiotami.

Jakie stara się ? Od lat robi z ludzi idiotów, niby sąd ma mu uwierzyć, że nagle teraz odda kasiorę ? Aż tak naiwny nie jest....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.