Skocz do zawartości
IGNORED

Excel's Audio Nirvana - tylko winyl !

excel

Rekomendowane odpowiedzi

To jest ta słynna wkładka MF-100, której się wszyscy czepiają?

Przecież ładnie brzmi. ;-)

No ba.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

- dzisiaj Jean Miichel Jarre - winyl jak brzmi każdy słyszy :) - cd, to marnotrawstwo czasu i pieniędzy....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

- i jeszcze trochę dixilandu ...

Ukryta Zawartość

excelvinyl winylmania blog szukaj

- dzisiaj kilka kawałków z płyty Johny Casha "Silver" - zawsze lubiłem Casha, ten jego tembr głosu jest niesamowity ! - pamiętam, że występował też w jakimś odcinku Culombo jako czarny charakter...

- znowu kupiłem trochę płyt - będę mył -cena była taka, że musiałem - parę na fotce...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No i fajnie. Ciesz się swoim hobby i nie zwracaj uwagi na złośliwych, zakompleksionych i zawistnych troli.

Wkładka MF-100 też może dać radość. Muzyka jest najważniejsza, a nie wypasiony sprzęt, który nie zawsze brzmi dobrze.

Pozdrawiam. :)

Muzyka jest najważniejsza,

przepraszam, ale mały riczard ? Nieważne jaka cena, szkoda miejsca, według mnie, na półce na takie rzeczy, i to nic, według mnie, nie wnosi do żadnej kolekcji.

Ale ten obraz Williama Blake, ładna okładka.

pzdr.

- dzisiaj myłem tę siódemkę - nie powiem, grają ładnie, szczególnie Askenazy, ale najfajniej zagrała nasza polska Muza z Chałturnikiem....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

- dzisiaj myłem tę siódemkę - nie powiem, grają ładnie, szczególnie Askenazy, ale najfajniej zagrała nasza polska Muza z Chałturnikiem....

Niezły zestaw, ale to szóstka

- dzisiaj kilka kawałków z płyty Johny Casha "Silver" - zawsze lubiłem Casha, ten jego tembr głosu jest niesamowity ! - pamiętam, że występował też w jakimś odcinku Culombo jako czarny charakter...

Columbo a nie nomen omen ,,Culombo '' :) . A znasz kawałek ,,Man in Black '' rzeczonego artysty?

Excelu, gratuluję śliczniutkiego wnuczka! Ale zdecydowanie powinieneś kupić nadgramofon Technicsa - model dwanaście-coś-tam - ten z peryskopikiem i licznymi światełkami. To by się wnusio dopiero nie posiadał z radości! Cool!

Pozdro,

Yul

Ech... Powiedz nam lepiej Excel jaki to instrument, bo trudno dociec z nagrania - zniekształcenia można tu liczyć w grubych procentach, a nie w ich ułamkach. Widzę ponadto, że dalej twardo obstajesz przy niewyregulowanych obrotach talerza.

Kochani, dzieła zamieszczane przez excela należy traktować w kategoriach Performance.

Zaprzestańcie więc wciąż pouczać Mistrza. :-) Niechże ma dowolność kreacji :-)

W.

Excel nie martw nic

Ukryta Zawartość

=11 fragment zapisu czatu z Wojciechem Mannem, a facet raczej na muzyce się zna.

Ukryta Zawartość

William Ackerman Anne's Song

to ten utwór - tak brzmi na stronie Amazona - u mnie jest po prostu więcej wysokich i powietrza -

Ukryta Zawartość

<br /> Widzę ponadto, że dalej twardo obstajesz przy niewyregulowanych obrotach talerza. <br />
- już pisałem o tym, że paski chodzą to nie znaczy , że obroty są złe - taki efekt powoduje kamera - wystarczy popatrzeć nawet przez kamerę w telefonie - Universum ma kwarcową stabilizację obrotów i może służyć jako wzorzec, choćby dla takiego pro-jecta....

Ukryta Zawartość

Universum ma kwarcową stabilizację obrotów i może służyć jako wzorzec, choćby dla takiego pro-jecta....

No właśnie słychać tę stabilizację, że hoho :-))! Kwarcową stabilizację ma też Pro-Ject za pomocą Speedboxa zapewniającego stabilność obrotów na poziomie ± 0,001%, tylko tam to działa :). Nie wiem co tak u ciebie zniekształca dźwięk, może reszta toru. W każdym razie coś jest mocno źle.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

już pisałem o tym, że paski chodzą to nie znaczy , że obroty są złe - taki efekt powoduje kamera

Panowie, jest prawda czasu i prawda ekranu.

A od koncepcji jest tutaj excel :)

http://www.youtube.com/watch?v=SdCF7FDQb04

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.