Skocz do zawartości
IGNORED

Dave Matthews Band - Away From The World

Łukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Minęło już kilka dni od premiery nowego Dave Matthews Band - Away From The World, a na forum cisza. Ciekaw jestem Waszych opinii. Moim zdaniem płyta jest bardzo dobra. Pierwsze wrażenie takie sobie ale teraz z każdym przesłuchaniem jest coraz lepiej i lepiej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W USA zadebiutowała na #1 w zestawieniu Billboardu co jest już tradycja w przypadku DMB. W Europie i u nas ciągle niedoceniani. Singiel promujący w postaci "Gaucho" chyba niezbyt trafnie wybrany.

Pozdrawiam

Ł.

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/97309-dave-matthews-band-away-from-the-world/
Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Dave to klasa sama w sobie. Mnie bardziej odpowiadało brzmienie zespołu sprzed Big Whiskey ale i tak jestem bezkrytyczny w stosunku do ich twórczości.

Away... jest bardzo fajna ale jeszcze się nie osłuchałem. Po pierwszych "dawkowaniach" płyty dość ciekawie brzmi Mercy i Drunken Soldier - te dwa przemówiły do mnie od razu. Reszta dopiero "wchodzi". Winyl w drodze z U.S..... Kurcze, spóźnia się, powinien już być...

pozdrawiam

Away jest dużo bardziej stonowany niż Big Whiskey. Piekna płyta. "Gaucho" to chyba tylko u nas w Trójce jest wybrany na pierwszy singiel, bo teledysk na razie powstał tylko do "Mercy".

Moim faworytem na płycie też jest Drunken Soldier.

Rozumiem, że sprzedawanie winyli to nie jest działalność charytatywna ale ten koleś przegina

Ukryta Zawartość

Ta płyta na stronie sklepu kosztuje 19,99 $ + wysyłka do Polski 15 $ to i tak dużo taniej niż u tego cwaniury. Szukam innego źródła.

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Polskich wydań jeszcze nigdzie nie widziałem. Biegałem po MM i Saturnach i nigdzie tej płyty nie ma. W musiccorner.pl jest ale z zaznaczeniem - import, do niedawna w cenie ponad 70 zł, a teraz widzę że jest 66,59 zł. Musiałbyś pewnie zadzwonić do nich i podpytać co to za wydanie. Na allegro też widziałem tylko wersje importowe. Dziwna sytuacja.

Rozumiem, że sprzedawanie winyli to nie jest działalność charytatywna ale ten koleś przegina

Ukryta Zawartość

Ta płyta na stronie sklepu kosztuje 19,99 $ + wysyłka do Polski 15 $ to i tak dużo taniej niż u tego cwaniury. Szukam innego źródła.

Kup z amerykańskiego Amazona. Płyta 21 dolarów, przesyłka do Polski 6,5. Wyjdzie dziewięćdziesiąt coś złotych.

No i w razie problemów masz świetną obsługę klienta.

Ukryta Zawartość

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.