Skocz do zawartości
IGNORED

Nie zabijam. Nie kradnę. Nie wierzę.

bady

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie wiem czy Nergal jest satanistą czy nie.Mnie to nie obchodzi.To jego prywatna sprawa.Nikomu nic do tego.A pan T. bredzi niczym Savonarola.Tyle tylko,że mamy teraz XXI wiek a nie XV.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Sześć tygodni leżałam w hamaku na azjatyckiej wyspie. Morze przychodziło i odchodziło, a mi z ust ciekła ślina jak Nicholsonowi po lobotomii w "Locie nad kukułczym gniazdem". Ukochany mnie karmił, a ja myślałam tylko, żeby przestało boleć. Któregoś dnia przez pięć minut nie bolało. Potem przez 10 minut. Potem przez godzinę.

Peszek oskarża też lekarza, który poradził jej żeby zaszła w ciążę, o mentalny "gwałt":

Jeden z lekarzy wprost mi walnął: niech se pani zrobi dziecko. W ciąży smutek przejdzie. To było, jakby mi wsadził rękę w majtki i w mózg jednocześnie.

Wskazana wizyta u psychiatry

skynyrd

Naprawdę dałeś się na to nabrać?Przecież to chodzi o kaskę!O szum medialny!Gdy brak inwencji i pomysłów to potrzebny jest skandal.

To nie jest głupota.To wyrachowana kampania reklamowa.I skuteczna!Wystarczy posłuchać i poczytać prawicowych mediów.Prowokacja się udała!

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Ja nie wiem czy Nergal jest satanistą czy nie.Mnie to nie obchodzi.

Swoją sympatię dla diabła zapożyczył od starego dobrego Micka :)

To nie jest głupota.To wyrachowana kampania reklamowa.I skuteczna!Wystarczy posłuchać i poczytać prawicowych mediów.Prowokacja się udała!

I oto beztalenciom chodzi - prawdziwa sztuka broni się sama

I oto beztalenciom chodzi - prawdziwa sztuka broni się sama

co prawda czasem po śmierci autora, albo wcale. Bo zostaje zapomniana. Ja na szczęście nie znam się na sztuce, czasem tylko lubię z różnych powodów, jak ktoś coś zagra albo zaśpiewa. Nawet nie specjalnie mnie obchodzi to, czy to jest akurat sztuka, czy nie. Średnio rozumiem to pojęcie.

terlig counterattack:

11. Nie będziesz słuchał Marii Peszek nadaremno.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

biedny pan...wszędzie szatana i boga widzi, a pewno ludzi nie dostrzega...

a ta płytę peszkowej to chyba kupię i posłucham, no taka reklama :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

co do filmu nr 1

Pałam niezwykłą miłością do osób, które nazywają siebie "filozofami". Człowiek napisał głupio, zresztą teraz tak się pisze w gazetach. Co w tym dziwnego, że dostał baty od terlika?

film 2 to już wyższa szkoła jazdy i bezsensu. Nie mogę po prostu powiedzieć, że nie wierzę. Muszę się określić po którejś ze stron. A terlig pokazuje, że można atakować każdego. Bo nawet jak nie wierzysz, to za***rdalaj do kościoła. Pambuk jakoś Ci wybaczy, że nie dostałeś od niego łaski wiary. Bo niby należy być gorącym albo zimnym i w tym filmiku terlig jedzie po "ciepłych", ale to przecież oczywiste, co terlig sądzi o zimnych. Można się tego dowiedzieć z innych jego wypowiedzi. I po co bez sensu cytować apokalipsę, jak w innym miejscu świętej książki znajdziemy cytat, co się z tymi bezbożnymi ateistami stanie? I wcale a wcale im nie wyjdzie na dobre bycie zimnym.

"wierzę w boga - żyję, jakby on istniał" żartujesz panie terlig?

"nie wierzę - żyję, jakby nie istniał". no i właśnie o to chodzi w tym wątku. O takie właśnie terligowe pierdolenie.

Oczywistym, że wykładowca znów zapomniał, że pomiędzy wierzącym w demiurga, a katolikiem jest jeszcze ogromna przepaść. Ale u takich mózgów to częste uproszczenie świata.

Premedytacyjny agnostycyzm jest bardzo wygodną postawą i tu Terlig ma słuszność !

Natomiast słowa zawarte w apokalipsie , iż pod koniec czasów będą ludzie gorący i zimni oznaczają , że ludzie źli będą jeszcze gorsi a dobrzy jeszcze lepsi , natomiast nie będzie miejsca na ludzi letnich , gdyż będzie się dokonywał sąd .

Piotr

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 30 Października 2012 - brak kultury
Ukryte przez Fr@ntz, 30 Października 2012 - brak kultury

Kto dupcy M.Peszek???Są jednak twardziele na tym świecie...

Już samo wysłuchanie płyty graniczy z heroizmem...

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 30 Października 2012 - brak kultury
Ukryte przez Fr@ntz, 30 Października 2012 - brak kultury

Trzeba byc naprawdę tępym ch*jem żeby napisać coś takiego. Gratulacje!

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ten członek zazwyczaj jest tępy, ale jak wszyscy wiedzą wynika to z jego funkcji. Peszek nie lubię jako wokalistki i jako intelektualistki. Mazurównę pamiętam jeszcze z czasów telewizji Sokorskiego, gdzie nie było jeszcze reklam, ale był balet. I taka ją wolę. Jakub W. osiągnął dno, a jego program to bagno. Zresztą to samo prezentuje wiele innych produkcji telewizyjnych obecnych czasów.

A właściwie po co te kłótnie o panią szansonistkę ???

To, że w paru tekstach demonstruje agnostycyzm czy podobne postawy, to dziś już IMO żadna sensacja. Generalnie społeczeństwo mądrzeje i zaczyna w coraz większej części myśleć samodzielnie (a nie tak, jak im to każą talibowie w czarnych kieckach) - inną sprawą jest, że niewielki jeszcze odsetek ma odwagę głośno to artykułować w obawie przed agresją tych 20% nawiedzonych, zacofanych czy zwyczajnie ogłupionych.

Można co najwyżej dyskutować o tym, jaki jest wkład osób "publicznych" (w tym przypadku twórców, artystów etc.) we wspieranie rzeczywistej wolności głoszenia poglądów - nawet kontrowersyjnych.

P.S.

Zgodnie z teorią rozkładu normalnego w każdej populacji znajdzie się spory odsetek (właśnie tak ok. 20%) mających IQ w okolicach temperatur raczej letnich. Nie wymagajmy od tych tytanów intelektu czegoś więcej, niż ślepego wsłuchiwania się w słowa swych pastuszków, którzy też są podporządkowani ślepo swej feudalnej zwierzchności :)

Nie wiem o czym mówisz. Peszek nawet na zdjęciach nie widziałem, przynajmniej ostatnio. No i moze dobrze, ale co ma do rzeczy wygląd??? Ma kobieta prawo do wlasnych pogladów i tyle - nie będzie jej jakiś czarny zboczek czy inny Terlikowski pogladów dyktował.

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Już samo wysłuchanie płyty graniczy z heroizmem...

Wczoraj kupilem . Swietna plyta. Polecam

Ile jeszcze pokoleń musi wymrzeć, aby ta biedna Polska była w miarę normalnym krajem? Afiszowanie się z religijnością, często źle pojętą jest OK, a z ateizmem jest be i agresywne? W tym kraju żyję się jak pod jakąś dyktaturą.Dobrze,że coraz częściej pojawiają się głosy ludzi,którzy wyrażają głośno swoje poglądy nawet jak ktoś miałby się zesrać od samego słuchania.

• 2 tygodnie później...

ja przepraszam że się wtrącam w dyskusje ale przecież boga nie ma więc o co chodzi?

Czy my się tu kłócimy kto ma lepszego wyimaginowanego przyjaciela????????????

Kochani, to chyba nie o to chodzi.

Przestańmy używać górnolotnych wyrażeń jak bóg, jahwe, allah czy mahagawatcośtam.

Jeśli ktoś wierzy w cośtam to jego sprawa jeśli nie to nic nikomu do tego.

Polacy lubią się różnić między sobą bardziej niż każda inna nacja na świecie.

niech się kościół nie wpierdala w politykę, niech się zajmie lepiej księżmi pedofilami,

niech to wszystko będzie normalne wreszcie

Rzadko pisze na forum ale mnie to już wszystko podkurwia z lekko (pardon my french).

czy, jeśli mi się nie podoba w Polsce to mam zrezygnować z obywatelstwa? (duzo mi nie brakuje)

Jak nie mam racji to chętnie poczytam wypowiedzi szanownych kolegów formowiczów. Pozdro

cyrus +atc

aha, a ten koleś z filmików w okularach na czerwonej sofie to jakiś śmieć którego argumenty można bardzo łatwo obalić. Aczkolwiek może byc niebezpieczny bo bezmózgów do których trafia jego pierdolenie może być dużo..

Gość Cadam

(Konto usunięte)

aha, a ten koleś z filmików w okularach na czerwonej sofie to jakiś śmieć którego argumenty można bardzo łatwo obalić. Aczkolwiek może byc niebezpieczny bo bezmózgów do których trafia jego pierdolenie może być dużo..

Ten "koleś" jest doktorem filozofii, więc pokaż wszystkim jak łatwo obalasz jego argumenty.

Przestańmy używać górnolotnych wyrażeń jak bóg, jahwe, allah czy mahagawatcośtam.

Jeśli ktoś wierzy w cośtam to jego sprawa jeśli nie to nic nikomu do tego.

Mądre słowa.

Problem się zaczyna wtedy kiedy ten "oświecony" niewierzący zaczyna manifestować swój ateizm plując i depcząc, ogólnie mówiąc, sprawy ważne dla tych drugich.

no bo na ten przyklad dla takiego gówno....jada nergala Pismo Święte to xxx co to można podrzeć, a KK ta największa zbrodnicza sekta, a widzisz, dla innych już nie i sie z tym stanowczo nie zgadzają, są nawet tacy co im się w żyłach burzy krew.

I co ty na to? Jest ok?

IMHO bez poszanowania praw i szacunku jednych do drugich nic się nie zmieni.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Ten "koleś" jest doktorem filozofii, więc pokaż wszystkim jak łatwo obalasz jego argumenty.

Jak to jest na tym świecie, że co mam styczność z jakimś absolwentem/doktorantem/doktorem filozofii, to okazuje się, że to debil?

A obalanie argumentów terlika jest zupełnie śmiesznie łatwe dla każdego średniointeligentnego człowieka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.