Skocz do zawartości
IGNORED

Nie zabijam. Nie kradnę. Nie wierzę.

bady

Rekomendowane odpowiedzi

Jaro,chłopie nie ściemiaj.Sprawę należy nazwać po imieniu.Jesteś zbokiem-pasztetofilem!!!

Ale przynajmniej nie jestem pedofilem. I nie przebieram się w czarne sukienki ;-).

Jestem Europejczykiem.

To nie jest nagonka na kk ! Co kk zasiał , to i żąć będzie jak mówi Pismo Święte ! Czy dobre drzewo wydaje złe owoce ?

naturalnie.

Premedytacyjny agnostycyzm jest bardzo wygodną postawą i tu Terlig ma słuszność !

Natomiast słowa zawarte w apokalipsie , iż pod koniec czasów będą ludzie gorący i zimni oznaczają , że ludzie źli będą jeszcze gorsi a dobrzy jeszcze lepsi , natomiast nie będzie miejsca na ludzi letnich , gdyż będzie się dokonywał sąd .

czyli dobrze jest być tym najgorszym. wtedy przynajmniej wyrok jest oczywisty.

(..)aha, a ten koleś z filmików w okularach na czerwonej sofie to jakiś śmieć którego argumenty można bardzo łatwo obalić. Aczkolwiek może byc niebezpieczny bo bezmózgów do których trafia jego pierdolenie może być dużo..

Ten "koleś" jest doktorem filozofii, więc pokaż wszystkim jak łatwo obalasz jego argumenty.

bartuzzi popieram - doktor śmoktor, każda skrajność jest szkodliwa. zwłaszcza na tle religijnym

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Ten "koleś" jest doktorem filozofii, więc pokaż wszystkim jak łatwo obalasz jego argumenty.

Palikot też jest filozofem.A jakiej filozofii jest doktorem ten "koleś"?Czy nie tej co zajmuje się problemem ile diabłów zmieści się na łepku szpilki.

naturalnie.

czyli dobrze jest być tym najgorszym. wtedy przynajmniej wyrok jest oczywisty.

bartuzzi popieram - doktor śmoktor, każda skrajność jest szkodliwa. zwłaszcza na tle religijnym

Ale czy warto być tym najgorszym ? Zdaję sobie sprawę , że żyć pod prąd jest znacznie trudniej niż z prądem . Warto jednak żyć tak , aby nas dobrze i ciepło wspominali ci , którzy pozostaną , gdy nas już nie będzie , pozdrawiam .

Mądre słowa.

Problem się zaczyna wtedy kiedy ten "oświecony" niewierzący zaczyna manifestować swój ateizm plując i depcząc, ogólnie mówiąc, sprawy ważne dla tych drugich.

no bo na ten przyklad dla takiego gówno....jada nergala Pismo Święte to xxx co to można podrzeć, a KK ta największa zbrodnicza sekta, a widzisz, dla innych już nie i sie z tym stanowczo nie zgadzają, są nawet tacy co im się w żyłach burzy krew.

I co ty na to? Jest ok?

IMHO bez poszanowania praw i szacunku jednych do drugich nic się nie zmieni.

Publiczne zbesztanie Pisma Świętego przez nergala , to jak widać jedyny , niechlubny sposób dla tego zdesperowanego prostaka , aby choć przez chwilę zaistnieć na świeczniku , którego płomień już zgasł , pozostawiając zimny niesmak !

Piotr

Następny miłośnik pasztetów...Pyskatej,prymitywnej,malowanej,krótkonogiej raszpli z sztucznym cycem z Ciechanowa,ha,ha!

Medal temu Nergalu...za ofiarność i odwagę.

Medal za tak tani chwyt intelektualny ? O jakiej ofiarności i odwadze raczysz mówić , tu mamy do czynienia ze zwykłym chamstwem ? A cóż jest tak niezwykłego w obrażaniu i nieliczeniu się z innymi ? " Optuję za medalem " nie tylko dla nergala ale również dla jemu podobnych .

oraz tych , którzy mu przyklaskują .

Piotr

myślę że należy założyć nowy wątek :

"Kradne , kombinuje , oszukuje , nie wierze "

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

myślę że należy założyć nowy wątek :

"Kradne , kombinuje , oszukuje , nie wierze "

Równie dobrze może być: "kradnę, kombinuję, oszukuję, wierzę". Religijność polska jest czysto fasadowa, nie wpływa na sposób życia, deklarowane ideały są tylko fasadowe.

no nie przesadzaj z milionami, ale dopóki moderacja nie wytnie (bo doda pozwie i co będzie) , to pozostanie dla potomności...

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Pan Terlikowski jak zawsze mądrze napisał.

"A mnie pozostaje powiedzieć, że w gruncie rzeczy współczuje Środzie, która nie rozumie, że rzeczywistość istnieje niezależnie od tego, co ona o niej myśli."

spostrzeżenie godne filozofa. Tylko ten kontekst.

Miałem na myśli ofiarność i odwagę wydupcenia Dorotki Rabczewskiej,dla mnie synonimu prostactwa i oblechy...Za to medal!

To prawda , prostactwa Dodzie nie w sposób odmówić aczkolwiek zwierzęcego magnetyzmu jej nie brakuje , a ten w seksie daje więcej przyjemności niż intelekt .

Natomiast ofiarności i odwagi potrzeba aby wydupczyć Kęplę-Kemplę lub Kataraslińską , już na pierwszej randce bym zdezerterował .

Piotr

Co wy z tym chędożeniem macie? Dopisać do tytułu wątku "nie dupczę" i po sprawie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Co wyście się tej Dody czepili. Zdrowa dziewucha i cycata. Ja tam bym z alkowy nie wyrzucił, aczkolwiek takie młódki to już nie dla mnie. A przy bzykaniu intelektualnych rozmów prowadzić nie trzeba. Jak komuś mało filozofii, to sobie po bzykaniu może na forum z Ryką pogwarzyć.

Racja, z doktoratem nie idzie się łóżka, chyba, za to z doktorową można jak najbardziej:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Ma kobieta prawo do wlasnych pogladów i tyle - nie będzie jej jakiś czarny zboczek czy inny Terlikowski pogladów dyktował.

Co to są czarne zboczki?

Skojarzylo mi sie z rapującymi Murzynami

Racja, z doktoratem nie idzie się łóżka, chyba, za to z doktorową można jak najbardziej:)

Masz zadatki na faceta - gratuluję. Jeszcze tylko jedna operacja.

almagra, ale z ciebie kawalarz.

To dawaj, pośmiejemy się razem. Ej, weź popatrz na prezesa, co za mały chujek z kompleksami. Żadna go nie chciała więc se kota kupił i przedłuża w polityce. A jego brat? Pamiętasz, jak pół polski z niego waliło? A z pierwszej damy? Ale były jajca. Myślę, że pamiętasz. I wtedy ci do śmiechu nie było?

Sam sie zoperuj, a najlepiej zrób se lobotomie.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Sam sie zoperuj, a najlepiej zrób se lobotomie.

Fox - przecie ja nic nie sugeruję.

Tylko przestań świecić światłem odbitym, bo gadka z Tobą jest bez sensu.

Jak chcesz, to w ramach przyzwoitości możesz pogawędzić z moja siostrzenicą.

Jest ładna, dziewica, ma szerokie horyzonty i wujka, Wujka, który wbije ci zęby do gardła i znajdzie Cię nawet w irlandii, jeżeli ją skrzywdzisz - nawet mentalnie.

A tak - wszystko w porządku.

Chcesz Skypa?

Co to są czarne zboczki?

Skojarzylo mi sie z rapującymi Murzynami

Akurat miałem na mysli xiędza Romana dosiadającego z jednakowym wdziekiem motocykle i niepełnoletnie parafianki ale nie przywiazałem się jakoś nadzwyczajnie do tego skojarzenia.

Biały rape-r w czarnych szatach czy czarny w białych, wybierz sobie co lubisz.

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

SAMCRO - naślę na Ciebie Dżambo motocyklistów :)

Almagrę, ktróry nie umie jeździć :) Ale zapewni Ci pierwszą pomoc

Fox - zmień nick i przestań się kompromitować, słonko - nie lubię tego robić, ale jesteś tak beznadziejny i wtórny, że proponuję wy***rdalać z zakładki.

Oprócz powielania nie wnosisz NIC - i będę Cię niszczył do oporu. Dobrej zabawy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-9051-0-01045200-1351740409_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

To dawaj, pośmiejemy się razem. Ej, weź popatrz na prezesa, co za mały chujek z kompleksami. Żadna go nie chciała więc se kota kupił i przedłuża w polityce.

przedłuża w polityce tak skuteczne, że nawet tego nie potrafisz ocenić

tak skutecznie na lata zablokować konsolidowanie się prawicy?

ale wszyscy pierd^licie o komplexach :)

i tak miało być

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.