Skocz do zawartości
IGNORED

3 suby który z nich wybrać?

ezquerro

Rekomendowane odpowiedzi

szukam suba do mojego zestawu onkyo+tannoy

wybrałem trzyale nie wiem który z nich wybrać pomożecie??

pokój 20m2, 90% to kino i tv

1. roth audio kh20 --------------- 650zł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

2. Wharfedale Diamond SW150 ------------ 850zł

Ukryta Zawartość

3. JBL LOFT SP150 --------------------- 950zł

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/97877-3-suby-kt%C3%B3ry-z-nich-wybra%C4%87/

Generalnie, sprowadzając sprawę do relacji cena/jakość to zdecydowanie najlepiej w tym przypadku wypada Roth. Jak mniemam możliwości odsłuchu nie posiadasz?

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

... a może zwróć jeszcze uwagę na subwoofer Wharfedale 10.SX SUB, moim zdaniem najlepszy z podanych.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

1. roth audio kh20 --------------- 650zł

Ukryta Zawartość

Roth jest bardzo dobry ale chyba tyle nie kosztuje. Jak go masz za 650zł to kup sobie dwa (poważnie piszę) :)

Sub i do muzyki i do kina.

Ukryta Zawartość

Tak, niech kolega idzie do sklepu i poprosi o odsłuch 3 tanich subwooferów. to będą się na niego patrzyli jak na kosmitę :)

1. Test subwoofera mógłby mieć sens ale raczej w docelowym pomieszczeniu w którym będzie pracował.

Inaczej szkoda czasu.

2. Z trzech zaproponowanych subów wybrałbym Wharfedale Diamond SW150, moim zdaniem wypada najlepiej.

3. Dziwie się że na forum jest możliwość aby jawnie działali sprzedawcy. Z całym szacunkiem ale kiedy ktoś pyta o radę na forum

to chce uzyskać jak najwięcej niezależnych odpowiedzi a nie szybkie reklamy "roth" który delikatnie mówiąc rewelacją nie jest.

Zapytać zawsze można lepsze to niż kupić kota w worku, temu sie kupuje sprzęt w salonach audio a nie w marketach :) (A taki wybór porównałbym z wyborami MISS każdemu podoba się inna.)

niestety nie mam możliwości odsłuchu, nie jestem sprzedawcą!, te ceny są tylko zaoferowane dla mnie , a podalem je dlatego abyscie wlasnie pomogli mi wybrać suba odnosnie jakosci do ceny, chociaz też chcialbym wiedzieć ktory z nich zagra najlepiej.

Sam nie wiem czy warto dożucić te 300zl do jbl, czy kupic tani roth ale z malym 200mm glosnikiem i jakis taki lekki 10kg ,czy moze , duze pudlo Wharfedale ??

chce uzyskać jak najwięcej niezależnych odpowiedzi a nie szybkie reklamy "roth" który delikatnie mówiąc rewelacją nie jest.

raczysz żartować ? wg Ciebie sub Roth KH20 za 650zł nie jest rewelacją ? u nas kosztuje 3x tyle, choć jest to bardziej subwoofer do muzyki, do samego kina niekoniecznie, nie jest zbyt potężny ani misiowaty (efektowny)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.