Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie kupować używane płyty?

robert314

Rekomendowane odpowiedzi

Chce w niedługim czasie kupić sporą ilość płyty CD. Jakie miejsca w tym celu byście mogli mi polecić, jakieś komisy płytowe czy podobne miejsca? Gdzie jest większy wybór i niższe cenny: Londyn czy Berlin? Czy warto wyjeżdżać po nie za granice? Czy może dobrym pomysłem jest kupno na ebay? Jak byście mogli się podzielić swoimi doświadczeniami z kupna płyt z drugiej ręki to byłbym bardzo wdzięczny.

trudny temat..z wszelkimi giełdami używanych płyt zazwyczaj jest tak że trzeba mieć dużżżżooo czasu by znaleźć coś sensownego..jeśli ktoś właśnie zaczyna zbierać to pewnie znajdzie dużo ciekawych płyt..ale gdy się już posiada jakieś cd to trzeba trafić na perełki..zazwyczaj sprzedawcy bazują na płytach znanych wokalistów bo to zawsze pewniak sprzedaży..dlatego potencjalny zbieracz raczej nie znajdzie tam nowych inspiracji muzycznych.

Witam ja od dłuższego czasu kupuje płyty głównie na ebayu z różnych stron świata zdarza się również, że na polskim allegro ale bardzo żadko musi naprawde trafić się coś wyjątkowego na zachodzie jednak szybciej o takie perełki. Stan w jakim sie znajdują jest różny powiem tak z setki byłem ze wszystkich zadowolony. Staram sie brać głównie jak największą ilość od jednego sprzedawcy wtedy koszty są dużo mniejsze. Jeżeli masz sczęście to jest przy tym dużo zabawy. Pozdrawiam

Chce w niedługim czasie kupić sporą ilość płyty CD. Jakie miejsca w tym celu byście mogli mi polecić, jakieś komisy płytowe czy podobne miejsca? Gdzie jest większy wybór i niższe cenny: Londyn czy Berlin? Czy warto wyjeżdżać po nie za granice? Czy może dobrym pomysłem jest kupno na ebay? Jak byście mogli się podzielić swoimi doświadczeniami z kupna płyt z drugiej ręki to byłbym bardzo wdzięczny.

brzmi jakbys chcial na handel je kupic

Staram sie brać głównie jak największą ilość od jednego sprzedawcy wtedy koszty są dużo mniejsze

robie tak samo ale czesciej jest to amazon brytyjski lub hamerykanski - znajdziesz tam jesli nie wszystko to na bank badzo duzo

Dziękuje za odpowiedzi.

Jak się nazywa ten komis w Katowicach? I czy może mają swoją stronę internetową z ofertą?

Możecie polecić jakiś sprawdzonych sprzedawców z ebay lub amazon? Czy nie robią problemu z wysyłką do PL? Ile kosztuje taka wysyłka przy większej ilości płyt?

Dziękuje za odpowiedzi.

Jak się nazywa ten komis w Katowicach? I czy może mają swoją stronę internetową z ofertą?

Możecie polecić jakiś sprawdzonych sprzedawców z ebay lub amazon? Czy nie robią problemu z wysyłką do PL? Ile kosztuje taka wysyłka przy większej ilości płyt?

Matko ,żebym to ja wiedział, ulica 3 maja,stojąc plecami do dworca pkp, skręcasz w lewo idziesz jakieś 200 m od dworca i wchodzisz w bramę.Komis masz na podwórku po prawej ,chyba trzy schodki.Właścicielka bardzo sympatyczna .Polecam bom zostawił tam już sporo kasy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.