Skocz do zawartości
IGNORED

JPLAY+DAC=Taśma matka?

Stasiop

Rekomendowane odpowiedzi

Byc moze i nie mam dowodu prawnego posiadania, a Ty musisz miec papierek zeby sie napic smietany od baby? Bo ja nie, place biore i piję mi smakowało i smakuje ;)

A co mnie interesuja polskie podatki w tym wypadku... a tak na marginesie zreszta, zauwazcie ze one w chwili obecnej sa duzo wieksze niz za Hitlera wiec moze to Wy sie przebudzcie!!!

Wisz co ja jestem już stary facet i nie chce mi się dyskutować o krowach, śmietanie i babach.

Wolę merytoryczną i techniczną dyskusję, jeżeli możesz tak dyskutować to OK jeżeli nie to znikam z tego wątku.

Ja płacę podatki (chociaż często zżymam się na to jak są wydawane) więc chciałbym aby inni też to robili.

JarekC

Wolę merytoryczną i techniczną dyskusję, jeżeli możesz tak dyskutować to OK jeżeli nie to znikam z tego wątku.

Nie no ok, nie ma sprawy ale co to pozartowac troszke nie mozna? smiech to dobra rzecz, czemu mamy byc zawsze nadeci i rozmawiac jak Anglicy na herbatce u krolowej ;)

OK jak chcesz merytorycznej dyskusji czemu nie? Ale to teraz Ty mi odpowiedz sluchales Jplaya czy nie?

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

A co mnie interesuja polskie podatki w tym wypadku...

Ty się może nimi nie interesujesz. Ale zapewniam Cię, że w pewnym momencie to one mogą się zainteresować Tobą :-). Więc wiedza, czy to kwota brutto, czy netto, może być nader pomocną.

Więc tym bardziej Cię proszę o info i odpowiedź na moje wcześniejsze pytania. Szczególnie jeśli szczerze polecasz ten program i jesteś przekonany o tym, że wiele dobrego wnosi, to potraktuj odpowiedź na moje pytania, jako swoistą formę promocji aplikacji. Skoro, jak pisałeś, prędzej czy później powinna się znaleźć w naszych domach. To każda tego typu informacja w tym pomoże.

a tak na marginesie zreszta, zauwazcie ze one w chwili obecnej sa duzo wieksze niz za Hitlera wiec moze to Wy sie przebudzcie!!!

Co do kwestii wysokości podatków w Polsce, to może i byśmy mogli znaleźć kolejne pole do obopólnej zgody, ale to akurat nie jest przedmiotem bieżącej dyskusji i daleko wykracza poza jej ramy, więc tę kwestię pomińmy.

>Stasiop

Rozumiem, że Twoja odpowiedź na pytanie dotyczące rachunku/ faktury brzmi NIE.

Nie słuchałem, między innymi z powodu braku informacji o warunkach użytkowania programu, może to jest następny "pobieraczek".

Nie wiem czy gdy go zainstaluję jako tak reklamowane "Windows service" będę go wstanie odinstalować bez wpływu na system.

Pracuję na XP i niem ochoty na jego reinstalację a nie mam aktualnie drugiego "śmieciowego PC".

A wracając do dyskusji technicznej jak stwierdzenia ze strony jplay:

1. For the first time CD material is guaranteed to work with lowest latency of 1 sample on most PCI or USB audio interfaces!

2. No user intervention is required as Windows guarantees JPLAY will be started at earliest possible moment for best results.

3.Decrease CPU latencies with superior memory management techniques.

przetłumaczyć na jakiś zrozumiały język techniczny, i odnieść je do wpływu na odtwarzanie muzyki.

Bo dla mnie to jest bełkot marketingowy.

W Twoich wcześniejszym wypowiedziach w innym wątku długie FIFO było remedium na dobry dźwięk a przecież to wprowadza ogromne "latency"

Więc o co chodzi w pkt1.

JarekC

A ja ciągle na v4.1 słucham :) Mam nawet upgrady do v4.2 i 4.3, ale jakoś nie było czasu aby wgrać ...

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Na stronie jest demowka do pobrania ona tez dobrze wam pozamiata w systemie.

a mnie tam wiszą te licencyjne pierdoły, wgrałem na winde7, bo na innych nie robi ... i co? ...ano nie wiele

w systemie zamiata i owszem, tak że sprzątać później trzeba, szkoda że w głośnikach niewiele z tego nie słychać

może i sprzęcik mam kiepski ale bez przesady, nieco odstaje od tego co dało się słyszeć w 608

odpuście se chopy, bo na prawdę nie ma o czym gadać, toć i jutuba słuchają :)

Stachu - fascynacje jazgotem zostaw przygłuchym, obcuj raczej z ludźmi którzy nie oglądali kozy na obrazku ale maja własną i wychowali się na prawdziwej muzyce

bo na bliższą znajomość z jakąkolwiek taśmą matką jesteś za młody :)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

A odnosnie mleka i przetworow to bylem ostatnio na Ukrainie i zdziwilibyscie sie jak smakuje prawdziwe mleko ser i smietana toz to porownac mozna tylko do tasmy matki ;) a nasze rodzime produkty do nagran na CD. :D

A Twój pomysł na granie jakbyś określił?....................mi przypomina niemalże niemy film z epoki kamienia łupanego-walka o ogień!!

No najbardziej to Ty sie burzysz bo nie rozumiesz zjawisk FIZYCZNYCH ktore zachodza w tym programie i to Cie dobija, bo to gra!!!

Stasiu my nie wiemy o takich sprawach co się nawet fizjologom nie śniły!!

A ile razy w tym tygodniu złapał Cie prąd?.........tak grzecznie zapytam?

Nie wiem o co ten szum - wystarczy spojrzeć na stronkę JPLAY - a konkretnie na forum - i zobaczyć kto tam jest administratorem. Nicki jakby znajome...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

.

Proponuję wypakować kolumny z kartonów.

To powinno ułatwić słuchanie ;)

Musiałem postawić kolejkę.

Zastanawia mnie na co wpływa ten Jplay, kiedy sygnał jest przesyłany przewodem optycznym. Jeśli odbiornikiem jest wolfson to śmiem twierdzić, że każde inne oprogramowanie będzie dawało identycznie dobry efekt.

No ale nie ma co każdy bawi się jak lubi.

Rozumiem, że Twoja odpowiedź na pytanie dotyczące rachunku/ faktury brzmi NIE.

Ja nie wiem jak jest z faktura wszystko przeszlo wg standartow zagramanicznych i wg tego czego dokonuje na codzien kupujac za posrednictwem karty, nosz licho co Wy z KGB jestescie :D

Ja nie potrzebowalem faktury. Nosz kurcze przez Pay-pala to sorki ale place ciagle wiec dla mnie to norma.

Zreszta czy mozemy w koncu pogadac o Jplay-u ????? :/

A ja ciągle na v4.1 słucham :) Mam nawet upgrady do v4.2 i 4.3, ale jakoś nie było czasu aby wgrać ...

Oj to nawet Ciebie ta beta pozamiata, ja tez bylem niewiernym Tomaszem a jednak wlozylem reke w rane ;)

W Twoich wcześniejszym wypowiedziach w innym wątku długie FIFO było remedium na dobry dźwięk a przecież to wprowadza ogromne "latency"

No coz musialem schylic nisko glowe przed Jplay-em biorac pod uwage FIFO marki IAN i jego syper stabilnymi generatorami przed klasa Jplay-a ale podumalem i juz wiem o co chodzi. ;)

nie rozmawia sie z ludzmi chorymi

Moze wyjasnisz kto wg Ciebie jest tym chorym bo ja niskie mam IQ i pewnie nie rozumiem! ;)

A Twój pomysł na granie jakbyś określił?....................mi przypomina niemalże niemy film z epoki kamienia łupanego-walka o ogień!!

No coz tak to gra w naturze warto sie przejsc na kilka koncertow Live, a ja mam te okazje chodzic po wielu koncertach w Londynie (to nie ze sie chwale) ale tam mam Muzyki po dziurki w nosie jakiej chce i ile chce...

Pozdrawiam

A ile razy w tym tygodniu złapał Cie prąd?.........tak grzecznie zapytam?

No wiesz to jest taka zagrywka z cyklu jak sie chce kogos zdyskredytowac to sie bedzie pisac czy mnie prad nie kopnal, wez Stary nie rob sobie jaj, sam wiesz ze nie mialem jakiejs wtopy z tym aby kogos porazic pradem. ale dobra ja tam nie mam jakichs ambicji byc najlepszy. zrobilem sprzet wg wszelkich standartow moim zdaniem to zagralo Twoim nie ale to juz sprawa indywidualna jest bardzo, a nie zeby tu jakies dziwne krzywe teksty pisac. Sorki ale ja tam lubie zgode :) A ty chyba odwrotnie? ;)

się nawet fizjologom nie śniły

no fizjologom moze nie, ale filozofom.... oj ale mnie tu zamieszales intelektualnie :D

Stachu - fascynacje jazgotem zostaw przygłuchym, obcuj raczej z ludźmi którzy nie oglądali kozy na obrazku ale maja własną i wychowali się na prawdziwej muzyce

No coz bardzo sie mylisz co do JPLAY-a nie sugeruj sie tylko wlacz jeszcze raz i posluchaj, jak slyszysz polaryzacje kabli ktora i ja slysze to JPLAYa z pewnoscia uslyszysz bo to jest ogromna roznica

Zastanawia mnie na co wpływa ten Jplay, kiedy sygnał jest przesyłany przewodem optycznym. Jeśli odbiornikiem jest wolfson to śmiem twierdzić, że każde inne oprogramowanie będzie dawało identycznie dobry efekt.

Hihi mi sie tez tak wydawalo :)

A może warto zainwestować w lepszego notebooka?

No warto, warto, ale co zrobic kaski ni ma ;(

Slawek zareczam Cie nie potrzeba mi zadnych naklejek certyfikatow badan UE jaka jest przykladowo koszerna dlugosc cyckow krowy zatwierdzana przez jakiegos urzedasa ktory dal czerwona pieczatke z chopinowskim pospisem ( nie obrazajac Chopina) i nakleil jeszcze kod kreskowy na nie zdrowym zreszta mleku ;) w imieniu niby to mojego zdrowia i nowoczesnosci, ja mam program ktory gra lepiej niz DCS-y MSB-eki czy Linny i kosztuje tylko 100Euro i tu jest sedno sprawy!!!

A program jest produkcji polskiej i holenderskiej, przynajmniej tak tutaj pisza

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jako jeden z nielicznych bioracych udizal w tej dyskusji mam za soba poand miesieczne sluchanie na JPlay i kompie W7 64 bit. Podzielam dobra opinie o jakosci dzwieku, szczegolnie w Hiberante Mode, ktora jednak sprawiala wiele problemow ( komputernie przyjmuje komend , zawiesza sie od czasu do czasu , tylko wyjecie baterii pomaga). Jednak nie zgadazm sie , ze jest topowy transport bijacy inne napedy. U mnie przejscie na Aurendera oznaczalo prawdziwy przelom w dzwieku, reprodukcja z kompa dorownywala mojemu napedowi w La Fontaine w standardowych ustawieniach , dopiero Hibernate byl nieco lepszy.

Poza tym uwagi Slawka o sprawach formalnoprawnych sa na miejscu, wczesniej o tym nie myslalem, zaplacilem 100 euro, uwazalem ze to niemalo, ale chcialem miec dobry dzwiek.

Podsumowujac : dobry produkt , dosc drogi , sprawy formalne nie do konca jasne, specjalizowane transporty cyfrowe ( w moim przypadku Aurender ) to inna liga. Ciesze sie, ze Stasio jest zadowolony, ale zalecam nieco wiekszy dystans.

pzdr

marslo

p.s.

A odnosnie mleka i przetworow to bylem ostatnio na Ukrainie i zdziwilibyscie sie jak smakuje prawdziwe mleko ser i smietana toz to porownac mozna tylko do tasmy matki ;) a nasze rodzime produkty do nagran na CD. :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Konto w trakcie usuwania

Tak to prawda wiekszosc osob nie slyszala tego programu a ma sporo do powiedzenia;) przypomina mi to film

"Rejs" gdzie jest slynny cytat: Ja nie slyszalem ale moze Pan stresci a ja opowiem ;) Wiec jak sie nie ma nic do powiedzenia to bedziemy gadac o Eulach itd.. Dodatkowa sprawa jest to ze sprzety z najwyzszych polek graja zupelnie inaczej jak te z półek niskich czy tez srednich. Te z najwyzszych polek wlasnie graja na pierwszy rzut jakos dziwnie matowo niemo no ludziom poprostu brakuje tu tego do czego sa przyzwyczajeni przez lata czyli cyfrowego dzwieku ktory jest dopalony na krancach pasma. Malo kto juz pamieta jak brzmi prawdziwie analogowy dzwiek ze on poprostu sobie gra ale w tym po prostu jest to "cos" ze gra tak pieknie i z plyty na plyte jest cos nowego innego ciekawego i to nie meczy i mozna sie zanuzac w dzwieku godzinami i byc raz w jednej sali tu, a pozniej w studio tam, na zewnatrz, czy tez slyszec co majstrowali przy nagraniu.

Ja zaczalem ten watek bo jestem fascynatem dobrego dzwieku i chce swoje doswiadczenia w dobrej wierze przekazac innym bez jakiejs checi slawy czy zysku. A tu jak zwykle dopada Cie zgraja rozjuszonych wilkow i chce krwi!!! Chce krwi, bo u nich tak to nie gra, a nie wiedza co zrobic aby tanio gralo lepiej ale oczywiscie musza cos napisac bo jak to ma byc ze ktos w Polsce sie wybil podskoczyl ponad przecietnosc, przeciez takiego osobnika to trzeba sprowadzic do parteru usrednic osmieszyc. Ja jeszcze do wczoraj pomimo tego co mowi duzo ludzi wierzylem w to forum bo pisze tu sporo ludzi z wielka klasa i znajacych temat ale dzisiaj zaczynam miec coraz gorsze zdanie na ten temat :( smutne ale prawdziwe. Ja zawsze podaje przyklad diyaudio.com czytam tam setki roznych watkow i Panowie wstydzcie sie: nie macie obycia swiatowego i zwyczajnej klasy, tam pisze tysiace osob z calego swiata a jaki jest tego poziom sami sprawdzcie oczywiscie jesli znacie podstawu j.angielskiego ;)

Pozdrawiam StasioP

stasio z tego co widze to program wspiera dsd ale czy zobaczy obraz płyty SACD na dysku twardym bo taki foobar czyta bez problemu. Gdyby czytał SACD i obrazy płyt DVD-Audio z dysku twardego i robił to lepiej od foobara to byłbym zainteresowany kupnem bo mam setki takich gęstych płyt .

W trakcie usuwania konta.

Jednak nie zgadazm sie , ze jest topowy transport bijacy inne napedy.

Ja nie napisalem ze jest to topowy transport jesli chodzi o wersje stabilne JPLAY-a tylko ze te wersje pobily inne napedy. Ale z nowa beta programu to mam wrazenie ze on pobije juz wszystko ale przyznam ze tylko wrazenie bo nie mam tego juz z czym teraz porownac.

To co napisalem odnosnie dzwieku odnosi sie do mojego zwyczajnego laptopa oraz mojego DAC-a a tam w chwili obecnej jest taki dzwiek ze jestem w szoku ze cyfra wogole moze tak zagrac, ta beta zmienila moje opinie o CD czy tez gestych formatach ze z cyfry jednak moze zagrac jak analog czy tez z tasmy matki.

Podsumowujac : dobry produkt , dosc drogi

Produkt dobry??? tylko tyle ? posluchaj bety!!! To jest rakieta juz! A jesli chodzi o cene no coz kazde wydanie pieniedzy tym bardziej na program, boli, (ale tylko raz) pozniej juz jest tylko dobrze :)))) ale biorac pod uwage rozne rozwiazania poprawiajace jak kable kondycjonery czy tez wymiana lepszych klockow to ten wydatek nie jest ogromny tym bardziej ze co jakas chwile ten program tak zadziwia ze mnie rozwala na kawalki i szczena mi opada ze z cyfry tyle jednak mozna! No przyrost jakosci do ceny to tez rakieta, mi jeszcze tak nic nie poprawilo dzwieku jak teb program. A montuje swoje sprzety na absolutnie najdrozszych kompnentach. A tu zjawia sie Jplay i rozwala moje cale mniemanie na temat tego co robilem latami.

stasio z tego co widze to program wspiera dsd ale czy zobaczy obraz płyty SACD na dysku twardym bo taki foobar czyta bez problemu. Gdyby czytał SACD i obrazy płyt DVD-Audio z dysku twardego i robił to lepiej od foobara to byłbym zainteresowany kupnem bo mam setki takich gęstych płyt .

To co czyta foobar czyta tez i JPLAY malo tego dalej nawigacje bedziesz mial w foobar ale dzwiek bedzie lecial przez Jplaya (przygotuj sie na mocne obciazenie komputera!)

Czy bedzie robil to lepiej niz foobar hahahahahahahahaha :D :D :D to wogole jest inna klasa dzwieku to jest inny wymiar :)

Ja nie wiem jak jest z faktura wszystko przeszlo wg standartow zagramanicznych i wg tego czego dokonuje na codzien kupujac za posrednictwem karty, nosz licho co Wy z KGB jestescie :D

Ja nie potrzebowalem faktury. Nosz kurcze przez Pay-pala to sorki ale place ciagle wiec dla mnie to norma.

Korzystam z kilku programów, które zakupiłem w sieci, płacąc kartą kredytową.

Do każdego zakupu otrzymałem umowę licencyjną oraz fakturę od legalnie działającej firmy.

Z Twojego opisu zakupu Jplay wynika że nie różnił się on niczym od zakupu bimbru na melinie.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Tak to prawda wiekszosc osob nie slyszala tego programu a ma sporo do powiedzenia;) przypomina mi to film

"Rejs" gdzie jest slynny cytat: Ja nie slyszalem ale moze Pan stresci a ja opowiem ;) Wiec jak sie nie ma nic do powiedzenia to bedziemy gadac o Eulach itd..

Ale czy nie przyszło Ci do głowy, że niektórzy nie mogą posłuchać tego programu, właśnie w związku z niejasnościami formalno prawnymi?

I dlatego na Twoje pytanie o odczucia brzmieniowe, odpowiadają: nie mogę posłuchać, gdyż produkt posiada wadę formalną, uniemożliwiającą mi jego świadome użytkowanie. Więc wytykanie komuś w w odpowiedzi na Twoje pytanie, pisze o tym, jest nie na miejscu. Na miejscu by było, gdybyś zwrócił się do producenta o naprawienie wad formalnych, a nie "gonił z batem" potencjalnych klientów. To tak nie działa :).

Naprawdę nie jesteś w stanie przyznać, że gdyby była ta nieszczęsna EULA i gdyby były znane formalne dane producenta, to by się świat nie zawalił, a produkt miałby szansę dotrzeć do większej grupy odbiorców? Każdy produkt jest tak dobry, jak suma wszystkich cech, które się na niego składają, także cech formalnych. Jeśli niektóre z tych cech nie są dobre, to i sumaryczny produkt nie jest dobry. Niezależnie, od tego czy niektóre walory ma rzeczywiście dobre, czy też nie.

A tłumaczenie na stronie producenta, że jest to produkt "pasjonacki", stąd błędy formalne, przestaje być wystarczające z momentem, w którym ktoś przekształca pasję w konkretny biznes, który ma mu przynosić dochód.

Dodatkowa sprawa jest to ze sprzety z najwyzszych polek graja zupelnie inaczej jak te z półek niskich czy tez srednich. Te z najwyzszych polek wlasnie graja na pierwszy rzut jakos dziwnie matowo niemo no ludziom poprostu brakuje tu tego do czego sa przyzwyczajeni przez lata czyli cyfrowego dzwieku ktory jest dopalony na krancach pasma. Malo kto juz pamieta jak brzmi prawdziwie analogowy dzwiek ze on poprostu sobie gra ale w tym po prostu jest to "cos" ze gra tak pieknie i z plyty na plyte jest cos nowego innego ciekawego i to nie meczy i mozna sie zanuzac w dzwieku godzinami i byc raz w jednej sali tu, a pozniej w studio tam, na zewnatrz, czy tez slyszec co majstrowali przy nagraniu.

Ja zaczalem ten watek bo jestem fascynatem dobrego dzwieku i chce swoje doswiadczenia w dobrej wierze przekazac innym bez jakiejs checi slawy czy zysku. A tu jak zwykle dopada Cie zgraja rozjuszonych wilkow i chce krwi!!! Chce krwi, bo u nich tak to nie gra, a nie wiedza co zrobic aby tanio gralo lepiej ale oczywiscie musza cos napisac

Nie nazywaj kogoś zgrają rozjuszonych wilków, tylko dlatego, że w przypływie adrenaliny i fascynacji, formułujesz tezy, które nie mają pokrycia w rzeczywistości i że ktoś Ci to wytknie, potwierdzając logicznym rozumowaniem.

Więc przypomnę Ci jeszcze raz:

Twoje twierdzenie:

Program posiada cechy, które wchodzą w interakcję ze sprzętem i zmieniają jego cechy fizycznego działania, dlatego można mówić o pozytywnych fizycznych zjawiskach generowanych przez program. I to do tego stopnia, że program jest lepszy od uznanych sprzętów firm trzecich. Nic nie pomyliłem? To kwintesencja twoich teorii.

Moja odpowiedź:

Teza błędna, gdyż program sam z siebie nie działa bez sprzętu, a że można go zainstalować na totalnie różnych sprzętach, to i będzie różnie na nie wpływać. Na jeden wpłynie mocno, na drugi słabo, a na trzeci wcale. Więc twierdzenie o fizycznych cechach programu jest błędne. A już na pewno twierdzenie, że program jest lepszy od fizycznych urządzeń uznanych marek. Bo można trafić na konfigurację, gdzie program da dokładnie zero zysku jakościowego.

bo jak to ma byc ze ktos w Polsce sie wybil podskoczyl ponad przecietnosc, przeciez takiego osobnika to trzeba sprowadzic do parteru usrednic osmieszyc. Ja jeszcze do wczoraj pomimo tego co mowi duzo ludzi wierzylem w to forum bo pisze tu sporo ludzi z wielka klasa i znajacych temat ale dzisiaj zaczynam miec coraz gorsze zdanie na ten temat :( smutne ale prawdziwe. Ja zawsze podaje przyklad diyaudio.com czytam tam setki roznych watkow i Panowie wstydzcie sie: nie macie obycia swiatowego i zwyczajnej klasy, tam pisze tysiace osob z calego swiata a jaki jest tego poziom sami sprawdzcie oczywiscie jesli znacie podstawu j.angielskiego ;)

Pozdrawiam StasioP

A tu znowu wyjeżdżasz z teoriami podchodzącymi pod politykę i nie na temat, ale dobrze,odpowiem Ci i na to, bo mam w tej kwestii inny pogląd. Polak tym różni się od przeciętnego mieszkańca Europy Zachodniej, że jest realistą, jest dość elastyczny w dostosowaniu się do sytuacji. Potrafi przy tym trzeźwo myśleć. A wynika to z faktu, że Polacy to nacja która w latach poprzednich zdrowo dostała po tyłku od życia. I co ciekawe, za te cechy nas cenią w tamtych krajach. A niektórzy nam ich zazdroszczą wręcz, że nie działamy w sposób skostniały i schematyczny. A Ty nagle robisz z tego wadę zasadniczą, wymagającą wstydu.

Otóż oświadczam Ci, że to kto inny powinien się tutaj wstydzić, w traktowaniu nas, potencjalnych klientów, jak stado baranów, poprzez lekceważenie podstawowych norm, które powinien spełniać produkt komercyjny. To naprawdę nie my powinniśmy się wstydzić, że śmiemy o tym wspomnieć... Naprawdę nie my.

I nadal Ci przypominam, że nikt z nas nie wie, Ty sam też, kto jest rzeczywistym producentem programu, kto na nim zarabia, kto prowadzi jego marketing i sprzedaż, kto jest podmiotem odpowiedzialnym. Więc twierdzenie, że polski produkt wybił się ponad przeciętność, jest kompletnie pozbawione podstaw, dopóki się tego nie dowiemy.

Ja Ci mogę powiedzieć, że polski produkt Splash Pro jest jednym z lepszych i uznanych odtwarzacyz programowych Video na świecie i zawiera wiele unikalnych i rewelacyjnych cech, niedostęnych w produktach innych firm. To Ci mogę powiedzieć, bo wiem kto jest rzeczywistym producentem programu.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

A ja lubie bimber

Przepraszam ,że wtrącam się w tą pouczającą dyskusję ale mam dla kolegi jedną dobrą radę.

Zamiast bimbru spróbuj dobre wino czerwone a wtedy może zrozumiesz różnice między stereo a high end.

Jeżeli dobre czerwone wino tobie nie będzie smakować przejdż z wpisami do zakładki stereo.

Tam znajdziesz kompanów do dyskusji i do bimbru zapewne też.

Na zdrowie !!!

pozdrawiam

Błąd, duży błąd. Podobno v4.2 ma lepszą stereofonię i lepsze wypełnienie konturów, przy jednoczesnej poprawie zejścia basu, natomiast v4.3 działa trochę jak emulator Pure Powera 2000, upgraduje wszstko o dwie klasy w górę.

Zamiast bimbru spróbuj dobre wino czerwone a wtedy może zrozumiesz różnice między stereo a high end.

Dziekuje za rade wuju! To jest dobra rada, to jest bardzo dobra rada, Motyla noga, kurcze pióro :)

natomiast v4.3 działa trochę jak emulator Pure Powera 2000, upgraduje wszstko o dwie klasy w górę.

A ostatnia beta mnozy to wszystko tak lekko razy 4 :)

dzwiek bedzie lecial przez Jplaya (przygotuj sie na mocne obciazenie komputera!)

Obciążony procesor sieje, wpływając w ten sposób na pracę innych komponentów w komputerze, co finalnie pogarsza (znacząco) jakość dźwięku.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.