Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
  • Administratorzy

Tak, tylko Hyuny brak....

Przecież wklejałem "Abracadabra" Brown eyed girls, jako jedyny utwór innego zespołu, niż Hyuny solo, lub z 4Minute, z powodu właśnie mojego uznania za światowej klasy jakości tego materiału w tej dziedzinie muzyki./łatwo można sprawdzić/

Teraz PSY zerżnął z abracadabry główny wątek taneczny, cóż znów moja intuicja nie zawodzi, że sobie trochę sam dodam, bo nikt nie zauważy, że 747 wklejał abracadabrę, a teraz PSY robi prawie 30mln odsłon dziennie na niej.

Cóż powinienem pracować w branży................muzycznej.

P.S.

PSY nie jest samodzielny w decyzjach, teraz produkują go amerykanie, nie będzie więc już zaskoczenia, tylko bezpieczna kontynuacja, w celu maxymalizacji zysków z inwestycji w PSY.

Lustereczko, lustereczko, powiedz mi, kto jest najpiękniejszy na świecie.......- ty MIKSON, będziesz jeszcze piękniejszy, jak założysz sobie ten kubeł na głowę, który masz na zdjęciu, jako avatar.

O Jezu, myślałem że 747 ma już inną- a on znowu klepie i wkleja te pierdoły z tą głupią małolatą ...........

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Lustereczko, lustereczko, powiedz mi, kto jest najpiękniejszy na świecie.......- ty MIKSON, będziesz jeszcze piękniejszy, jak założysz sobie ten kubeł na głowę, który masz na zdjęciu, jako avatar.

ty sie lecz chłopie na głowe!! wiele osób tobie to powiedziało!!!

Focal + Naim

O Jezu, myślałem że 747 ma już inną- a on znowu klepie i wkleja te pierdoły z tą głupią małolatą ...........

Sam jesteś małolatą, mentalnie, do tego klepiesz pierdoły jak dziecko.

ty sie lecz chłopie na głowe!! wiele osób tobie to powiedziało!!!

Dzięki za troskę.

392802_465079850231717_1106685727_n.jpg

Masz w nagrodę obrazek.

9063_465078230231879_1778790105_n.jpg

562028_624043664276446_484931752_n.jpg

531866_624043684276444_1274110174_n.jpg

20879_624043567609789_1901679787_n.jpg

546049_624043637609782_971203088_n.jpg

Żegnam

Nie zapomnij wziąć tej różowej pastylki popijając obowiązkowo dużą ilością wody.

Nie, możesz miło spędzić czas, oglądając artystyczne ujęcia Hyuny dla najbardziej prestiżowego brytyjskiego czasopisma POP.

747 ale Ty to masz piździorę na jej punkcie :)

Ale żeby nazywać to artystką wszech czasów to Ciebie mocno poniosło.

Zdjęcia czy teledyski mocno obrobione a te co wyżej wkleiłeś z centymetrem tapety to żadnego szału też nie widzę.

Ot , zwykła dziewczyna w którą pompuje się kasę dla czerpania zysków.

Ale za kilka lat jak byś się przy takiej obudził i zobaczył rano bez makijażu , w papilotach to lekki zawał murowany :)

Artystką wszech czasów to można choćby nazwać Madonnę.

Wszystkie te nadmuchane małolaty na scenie wytrzymują góra kilka lat a ta jest na rynku od lat 80tych i dalej się trzyma a ludzie chcą jej słuchać. .

Edytowane przez muda44

Nie odbieram Madonnie zasług, do czasu kiedy pojawiła się Hyuna przyznałbym Tobie rację.

Niestety Hyuna dystansuje wszystkie inne artystki, nie będę się powtarzał i przytaczał odpowiednich na to argumentów, treść ich jest w tym temacie do odczytania i spostrzeżenia

P.S.

Wszyscy, którzy krytykują Hyunę, niech przypomną sobie ile ta dziewczyna nagrała własnych solowych piosenek.

Dokładnie 3 i pół, przypomnę.

P.S.II

To nie jest tak, że moja osoba podaje jaka to Hyuna jest wielka i popularna, jest dokładnie odwrotnie, ja tylko relacjonuje jej wielkość i popularność obserwując sytuację w branży.

P.S.III

Jeszcze raz przypomnę swoje kwalifikacje, doceniłem jako fantastyczny utwór "abracadabra" Brown eyed girls, dziś PSY bije wszelkie rekordy oglądalności na rozwinięciu tego pomysłu.

A produkują to już Amerykanie, czyli właściwi ludzie w tej branży na właściwym miejscu.

To co w USA już nie ma pomysłów na muzykę, tylko trzeba sięgać po wzory z Korei?

Przecież Koledzy tu pisali, że to Koreańczycy wzorują się na muzyce anglosaskiej.

Coś tu nie gra.

O tym że Hyuna masakruje innych wykonawców żeńskich pisał Guardian, nie jestem więc odosobniony w sądach, o komentarzach pod MV nie wspomnę, bo to oczywiste jakie mają treści, żadna inna wykonawczyni nie zbiera tylu tak emocjonalnych opinii o jednoznacznej wymowie.

Hyuna jest kochana przez swoich odbiorców, inni są tylko lubiani lub popularni, to różnica.

http://youtu.be/bQrbunVuka8

PSY rok temu o tej porze był nieznanym nikomu wykonawcą

Hyuna została zaproszona do wypromowania Gangnam Style, miał to być kolejny utwór w kilkunasto-letniej karierze PSY.

Stał się ultramegahitem, a wczorajszy debiut GENTLEMAN to już nowa nie znana dotąd skala sukcesu 70 000 000 odsłon w dwa dni!!!!!

Taka maleńka Hyuna tego dokonała, takiej erupcji popularności PSY, dzięki jej udziałowi w Gangnam Style.

Madonna nie ma aż takiej mocy oddziaływania.

Hyuna nie została zaproszona do odegrania roli w Gentleman, z powodu tego, że skradła serca męskiej części widowni Gangnam Style, jest zbyt wyrazista, przyćmiewa blask głównego wykonawcy, zastąpiono ją bezbarwną postacią Ga in, niczego jej nie ujmując, lecz różnica jest zasadnicza i oczywista.

Amerykański promotor PSY interesuje się produktem Hyuna, być może coś będzie w przyszłości tego owocem, na razie tylko reklama dla Toyoty.

simg3165.jpg

simg3154.jpg

4mintestbbbbbb.jpg

007no.jpg

2uj2ff7.jpg

20100622worldcupevent23.jpg

20100622worldcupevent26.jpg

Edytowane przez 747
Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Łamanie kołem temu, kto ten wątek pobudził do życia…

To Pan dskrzypczak :-) I co, "fikniesz" adminowi? Dostaniesz bana, zanim się obejrzysz.

Tyle, że 747 już się zapętla, bo foty z lodami już były, on nie ma nad tym kontroli :))

A to znaczy tylko jedno, nie będzie końca :)

747 gdybyś nie miał za sobą przyzwolenia Derekcji to po drugim poście z tą debilną dziewczynką bankowo temat miałbyś zamknięty. Tak więc pisz sobie co chcesz ( co musisz) tylko nie wklejaj setek zdjęć, bo mi się forum rozjeżdża i wywala z serwera. Jestem pewien, że z czasem to i sam się nią nadmuchałeś, morda ci się cieszy gdy wymyślasz te bzdury, te niby nad nią zachwyty.

Jeśli robisz to dla jaj masz u mnie szacun, bo wenę masz i duże samozaparcie też.

Ale jeśli już zacząłeś w to wierzyć co tu wypisujesz to jedyna rada leży w kolorowych pastylkach popijanych dużą ilością wody.

Młoda ma się dobrze, ale świadomość że PSY w trzy dni nabił 100 000 000 zapewne targa jej emocjami, wielu artystów całe życie nie doczłapie do tej liczby odsłon w YT.

Ona ma zapewne satysfakcję że ten wynik jest i jej udziałem, po Gangam Style, PSY cokolwiek zrobi, to będzie przyjęte jako bestseler.

Typowe społeczne zachowanie stadne.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.