Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Obiecałem że odpowiem. Osobiście nie przeszkadza mi czy ktoś wkleja fotki w swoim temacie, każdy ma prawo pisać o czym chce, wklejać tyle zdjęć ile mu się podoba i jeśli nie łamie regulaminu forum nikt nie może mu tego zakazać, a tym bardziej nawoływać do zamknięcia tematu. Jeśli kogoś to irytuje to jest proste wyjście, nie wchodzić.

Leonardo da Vinci gdyby żył i tworzył obecnie, namalowałby Hyunę zamiast Mony Lisy czy Giocondy.

Wątpię, aby kiwnął nawet palcem:)

U mnie za oknem już 36,5 na plusie, więc sadzę, że "u niego" gdyby żył, byłoby podobnie.

Za parę h będzie ze 40 i w tej temp, to nawet nie chce się oglądać niczego poza chłodniejszą wodą w Adriatyku.

Dziękuję za pocztówkę z wakacji, zaraz zobaczę w google map, gdzie jest Adriatyk i będę podziwiał.

Źle znoszę wysokie temperatury, myśl o przebywaniu w 40 st gorączki jest przerażająca, latem wychodzę na zewnątrz po 19 godzinie, kiedy już jest wyraźnie chłodniej.

Pozdrawiam.

1017605_644094018970541_2065923449_n.jpg

Hyuna nad Adriatykiem?

Źle znoszę wysokie temperatury, myśl o przebywaniu w 40 st gorączki jest przerażająca, latem wychodzę na zewnątrz po 19 godzinie, kiedy już jest wyraźnie chłodniej.

Cześc ja też mam na imię Wojtek.............................................................................

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

<br />Hyuneczka jest bardziej atrakcyjna od pupilek Pana Prezydenta Putina. <br />

Tu bym się nie zgodził. Wygrywa naturalne słowiańskie piękno a nie skośny lans.

Edytowane przez Tommiashi

alina-kabaeva.jpg

11putin.jpg

3-10.jpg

alinaa.jpg

f59cdecb_alina9.jpg

8-16.jpg

alina440.jpeg

53a9a4f2c5e07678.jpg

Alina-Kabaeva-amante-Putin.png

Narzeczony_narzeczonej_2503805.jpg

Alina_Kabajewa_kongresie_2477231.jpg

1.jpg

kabaeva_01.jpg

Alina-Kabajewa-002.jpg

2504__x_10putin.jpg

alina_kabaeva_and_vladimir_putin.jpg

112870.JPG

Nikt nie odbiera urody rosyjskim dziewczętom, ani nie odmawia trafności wyboru, Panu Prezydentowi, lecz jednak tu piszemy o urodzie uniwersalnej i ponadczasowej w kategoriach absolutnych, a do takiego wyniku brakuje bardzo wiele, nawet kiedy rozpatrujemy bardzo wysoką jakość genów.

To tak jak na forum z hi end.

Rozpatrywane są urządzenia i trwa dyskusja co do ich jakości, znajdujemy zachwyty i opinie bardziej wyważone.

Jednak większość z nich to tylko produkty seryjne, gdzie jakość dźwięku przegrywa z ekonomiką wytworzenia produktu i dostosowania do potrzeb nie duchowych, czym jest nacechowane obcowanie z muzyką, lecz biznesowych, całego szeroko rozumianego środowiska hi end, producentów, dystrybutorów, pism branżowych i sprzedawców.

W istocie te urządzenia są mniej lub bardziej przydatnymi bazami do tunningu, przebudowy, czasami jednak i do tego się nie nadają praktycznie.

Słuchacz znajdujący się na końcu procesu obrotu tymi wytworami znajduje się w najmniej uprzywilejowanej sytuacji, a to on finansuje wszystkie poprzednie etapy, z których realizacji żyją wszystkie osoby w nich uczestniczące.

Jest bardzo duża ilość pięknych kobiet, niektórym nie brakuje również powabu subtelności czy inteligencji, lecz proszę pamiętać, że HYUNA JEST TYLKO JEDNA i to nie są moje słowa, tylko zaczerpnięte z poważnych środowisk, zorientowanych w branży.

1003326_642936039086339_513445568_n.jpg

Wrodzona inteligencja na ultra rzadko spotykanym poziomie, plus czar subtelnej atrakcyjności opartej o grunt wewnętrznego rozradowania, powodujący efekt słodkości i czaru.

To inna galaktyka wobec kobiet posiadających urodę lecz drążonych obawą o akceptacje czy innymi formami lęku czy strachu.

Hyuna nawet na ułamek sekundy nie musi drżeć o nic, to inni drżą, czy uda im się wobec niej uzyskać przychylność, przełamać naturalne bariery etc.

Hyuna-Ice-Cream-hyuna-33911456-1920-1080.jpg

Tu bym się nie zgodził. Wygrywa naturalne słowiańskie piękno a nie skośny lans.

Tak więc przywołuje Kolegę i ewentualnie innych, którzy chcieli by pójść w Kolegi ślady, do porządku.

HYUNA JEST OBECNIE NAJPIĘKNIEJSZĄ OSOBĄ CHODZĄCĄ PO ZIEMI !!!

HyunA nominated for two categories at 2013 World Music Awards!

◆ World's Best Female Artist

◆ World's Best Entertainer of the Year

VOTE @ http://www.worldmusicawards.com/#!vote/c1dlv

Proszę o głosy poparcia dla HYUNY w konkursie.

Dziękuję.

P.S

Przepraszam za mniej fascynujące fotografie, lecz zostałem sprowokowany i odpowiedziałem przedkładając stosowną dokumentację fotograficzną aby zachować wiarygodność.

tumblr_mlujvyKHTD1r0igmuo1_250.gif

Wybieram Alinę słowiański wdzięk i jak się wygina!!

tumblr_m17npjiWG81r99f4t.gif

Wybieram Alinę słowiański wdzięk i jak się wygina!!

Tu nie ma miejsca na wybór.

tumblr_m17nklMsrz1r99f4t.gif

Proszę spojrzeć na błysk w oczach Hyuny i doszukać się analogicznego u innych aspirantek, obojętnie jakiego pochodzenia, nawet już historycznego

tumblr_m5bz46a3xE1rqmhjs.gif

tumblr_m4guzxPyK21rvgr1yo1_500.gif

Proszę zwrócić uwagę na naturalność i swobodę ruchu, a wspomnę, że Hyuna nie przepada za ćwiczeniami z choreografii, pomimo to porusza się jak kot na scenie.

tumblr_m4p8xgURzV1qb5yg1o1_500.gif

tumblr_m17nqtfpdZ1r99f4t.gif

Do tego jest niezwykle naturalna, nie nadyma się na żadne gwiazdorstwo

tumblr_m54g5dRYG41qb5yg1o1_500.gif

Potrafi też zmienić image, na wygląd, trudny do rozpoznania, tego rodzaju właściwości nie posiadają jej konkurentki.

tumblr_m3zbd7cb4e1qdcel5o1_250.gif

untitled-4.gif

tumblr_m4b7apl0mO1r60bmvo1_500.gif

tumblr_m8r6lkWP5l1r3z36co2_500.gif

tumblr_lypofwyi5m1r60bmvo1_500.gif

tumblr_lqyloqkgOO1qdcel5o1_500.gif

Proszę przejrzeć na oczy ...

tumblr_m4nwmlBhtf1rw3l2wo1_500.gif

tumblr_m3d6x8sUwO1ru255vo1_500.gif

tumblr_m8r6lkWP5l1r3z36co1_500.gif

Proszę zwrócić uwagę na nieodparte wrażenie radości egzystencji Hyuny, jakże rzadkie zjawisko w współczesnym świecie, Hyuna pracując wyraźnie się bawi, stąd jej mistrzostwo i wyniki, inni działają na siłę, rezultaty takiego działania są zawsze opłakane, co widać na forum.

tumblr_m5aq1eDfWg1qm3hdoo1_250.gif

tumblr_ly5isfjfqF1qazpnyo1_250.gif

Lecz kiedy jest potrzeba, zachowuje się niezwykle profesjonalnie.

tumblr_ly5isfjfqF1qazpnyo4_r2_250.gif

tumblr_m3emksUyy11rs2kblo1_250.gif

tumblr_m17d4frnA11r99f4t.gif

Hyuna jest piękna i nikt jej tego nie odbierze.

tumblr_mg60uzGb3m1rnop22o1_500_large.gif

tumblr_li94ulXlns1qb0b9ro1_500.jpg

Co zostało udowodnione.

hyuna-hair-tumblr-7613.jpg

Harmonia twarzy bliska absolutu, to fotografia genialności w wczesnej fazie rozwoju.

Wiem, że jest bardzo gorąco ale mimo to poproś kogoś aby umożliwił Ci spacer po okolicy.

Pozdrawiam z okolic Balatonu

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

img2852copy.jpg

Wiem, że jest bardzo gorąco ale mimo to poproś kogoś aby umożliwił Ci spacer po okolicy.

Pozdrawiam z okolic Balatonu

Napisałem wcześniej, że wychodzę po 19.

Do 19 pracuje z muzyka Black Sabbath Sabbath bloody Sabbath.

Dziękuję

Pozdrawiam.

162013.jpg

4Minute__Kim_Hyun_A_2_by_limitmysky.jpg

Napisałem wcześniej, że wychodzę po 19.

Do 19 pracuje z muzyka Black Sabbath Sabbath bloody Sabbath.

Dziękuję

Pozdrawiam.

Zauważyłem wpis informujący o godzinach wyjścia Kolegi. Mimo to sugeruję dołożyć dodatkowe również we wcześniejszych godzinach. Oczywiście w cieniu..

Pozdrawiam ponownie.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wcześniejsze godziny obciążone są ryzykiem pozyskania wraz z porcją silnych promieni słonecznych, porcji energii powodującej niepożądane stany psychiki.

...a wszystko zaczęło się tak niewinnie całkiem nie dawno

korea-angel-letter-2007-park-jung-ah.jpg

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

B-1000F---0.jpg

luxman-b-1000f-koncowka_18888.jpg

211luxman.trans.jpg

Specyfikacja:

• Bardzo solidnie i precyzyjnie wykonane
  • Moc ciągła: 250W przy 8 Ω
  • Moc ciągła: 500W przy 4 Ω
  • Moc ciągła: 1000W przy 2 Ω
  • Moc ciągła: 2000W przy 1 Ω
  • Czułość wejściowa / impedancja wejściowa RCA: 1V/ 51kΩ
  • Czułość wejściowa / impedancja wejściowa XLR: 1V/67kΩ
  • Impedancja wyjściowa: 1V / 210Ω, max 4,5V RCA
  • Zniekształcenia harmoniczne: 0,0007% (1kHz, XLR)
  • Pasmo przenoszenia: DC - 150kHz (+0,-3dB)
  • Wzmocnienie: 32 dB / 8Ω
  • Stosunek sygnał/szum: 118dB(1kHz, IHF-A, XLR)
  • Pobór mocy: 439W
  • Wymiary (W x H x D): 169 x 116 x 233mm

Dobry wzmacniacz.

Moja rekomendacja.

Ja tam kiedyś wolałem Ingę :P

http://www.youtube.com/watch?v=21K3x49eMzI

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

PJ pozostanie moją niespełnioną miłością... I wcale jej uroda mnie nadzwyczajnie nie ujęła, a energia, pazur, inteligencja i niezwykła wrażliwość. Rockowe kobiece granie umarło. Gdzie jest Joni Mitchell, gdzie PJ Harvey? Gdzie jakaś młodsza wersja Patty Smith? Wokół same puste plastikowe laleczki...

xniwax <- Inga jest dobra, ale wolę bardziej kobiece, delikatniejsze...

Edytowane przez Morven

Morven

Dostrzegam naleciałości wczesnego UFO, muzyka bardzo dobra.

Xniwax

Muzyka interesująca typowa dla okresu, kobiety natomiast powinny zajmować się domem.

http://youtu.be/rw_q06RQHFk

To jest muzyka, której słucham.

747 aby dokładnie wyselekcjonować a potem mozolnie wkleić setki zdjęć trzeba mieć czas i motywację. Do tego aby wymyślić te drętwe teksty też potrzeba czasu. Jeżeli robisz to w robocie to jesteś gównianym pracownikiem a jeżeli w domu to gównianym ojcem i mężem. Tak czy siak, jak się nie oglądniesz, i tak jesteś przegrany.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Już pisałem, mam 30 tys zdjęć, szkoda byłoby je pozostawić jako anonimowe, jedyny problem, to dbać aby się tu nie powtarzały.

Nie posiadam potomstwa, przykro mi, ale to nie ja wybierałem Donalda Tuska, PO, aby doprowadzić ludzi w Polsce do tak katastrofalnej sytuacji w demografii.

Nie jestem przegrany, nie mam na to czasu Sittek, jestem zbyt zajętym człowiekiem.

Czyli zwykłe pierdoły po sieci wypisujesz, i to jest ta cała twoja tajemnica życia.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nie posiadam potomstwa, przykro mi, ale to nie ja wybierałem Donalda Tuska, PO, aby doprowadzić ludzi w Polsce do tak katastrofalnej sytuacji w demografii.

Mam nadzieję, że po przejęciu władzy przez ekipę JK zmienisz jednak zdanie przekażesz potomstwu swoje bezcenne i genialne geny.

Sittek

Twoich wpisów tu jest najwięcej, zaraz po moich, nie wiem czy to odpowiednia rekomendacja dla Ciebie wobec społeczeństwa, patrząc obiektywnie?

Czyli zwykłe pierdoły po sieci wypisujesz, i to jest ta cała twoja tajemnica życia.

Tajemnic jak sama nazwa wskazuje, się nie ujawnia, tym bardziej publicznie, tym bardziej w temacie ich nie dotyczącym.

Mam nadzieję, że po przejęciu władzy przez ekipę JK zmienisz jednak zdanie przekażesz potomstwu swoje bezcenne i genialne geny.

Nie wiem kiedy władza w Polsce zostanie przejęta, symbole władzy, jeszcze nie są władzą, nawet jak przejdą pod władanie Jarosława Kaczyńskiego.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.