Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

@ # 5641 :

Ano fakt- holyłudzkie lobby filmowe szybko wściekle podbiło sportowy wyczyn.

Stąd ten efektowny wynik, ale czym tu się przejmować.

Zacytuję przy okazji reklamowy slogan:

"duży może więcej"

--

Fast and furious to "franczyza", jak oznajmia wiki. A to "Gangna" to jakby meteor przeleciał.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

lobby

W komentarzach pod MV w YT, dają się odnaleźć informacje, na temat dyskusyjnej popularności konkurentów Gangnam Style.

Jednak rzeczywistość mamy taką jaką mamy, dla mnie argumentem jest lewackość klipu, dwóch niemęskich mężczyzn, bardzo to sugestywne, dodatek w postaci niejasności twórcy, to wręcz podpis pod manipulacją - utwór został zamówiony...

Zamawiam aranżację na poziomie popularności miliard odsłon rocznie - BARDZO PROSZĘ... ile płacę....

To jest komedia.

Najlepsze jest to, że żaden artysta nie ma tego utworu na własność..typowa koronkowa robota biznesowa..utwór wykonany na żywo kilka razy...w historii...

Jednak rzeczywistość mamy taką jaką mamy, dla mnie argumentem jest lewackość klipu, dwóch niemęskich mężczyzn, bardzo to sugestywne, dodatek w postaci niejasności twórcy, to wręcz podpis pod manipulacją - utwór został zamówiony...

lewackość klipu...cudowne, pisz Pan dalej :)

lewackość klipu

Musiałeś przeoczyć jego treść, obejrzyj patrząc i przedstaw argument że nie jest lewacki, że nie prowadzi wprost do skojarzeń, nawet nie podprogowo..

Tylko Diesla żal...niby taki aktor..a tak się skompromisował..

Samochody jako symbol....kult konsumpcjonizmu..czyste lewactowo..

• 4 tygodnie później...

Ale beznadzieja. Ciagle to samo....Gangnam i Gangnam w każdym wpisie. Nic nowego. A jeśli już ktoś inny ma więcej wyświetleń, to na pewno manipulacje. I przez kolejne 10 lat będzie nadal Gangnam i Gangnam. Masakra. Ale Gangnam to nie jest jej utwór. Przestań się ośmieszać 747.

Edytowane przez Audio Forever

747.

Jest wersja z Hyuną w roli głównej, nie ściemniaj więc.

Kup sobie POA 6600 z układami scalonymi wzmacniaczami operacyjnymi w dc servo oraz do operacji na prądzie spoczynkowym, jak również i desymetryzacji.sygnału wejściowego, będziesz miał muzykę przez duże M, ci Twoi wykonawcy zabrzmią w ten sposób z nieodpartym czarem..

Wszyscy czekają na nowe nagranie Hyuny, wkleiłem kilka zdjęć aby odświeżyć temat.

Sam się kompromitujesz gdyż nie ogarniasz skali talentu tej wykonawczyni.

na pewno manipulacje

Dobrze wiesz że są to wyniki nienaturalne, uzyskane w krótkim czasie bez powodu i funkcjonują z nieustającym postępem, w ogóle nikomu się nie nudzą, tylko że otoczki ich nie ma całkowicie, wszystko inne co się z tymi utworami wiąże jest pozbawione zainteresowania, tylko te JEDYNE wykresy tak szybują...ciekawe czy dziesięć miliardów wystarczy ich promotorom czy są bardziej nienasyceni..?

Audio, albo słabo znasz naturę ludzką albo po prostu niepotrzebnie się zgrywasz, nie nabieraj mnie na tanie chwyty, nie trafiłeś z tym pod dobry adres..

i Hujana

Nawet moi wrogowie i wrogowie Polski piszący w polityce twierdzą że jest na czym oko zawiesić, - dosłowna treść opinii jednego z nich.

Oczywiście dotyczy to osób które nie są miłośnikami muzyki jakiejkolwiek, są expozyturą obcych na Polskę, bynajmniej na takich wyglądają, i tak działają, plują jadem.

Edytowane przez 747

Słucham codziennie, pracuje też czasami na tym materiale, nagrań jest dość są jeszcze z zespołem i w duecie, jakieś 3 godziny muzyki, wybierając te utwory, które są dobre, jest jeszcze wiele wypełniaczy, które owszem można od czasu do czasu wysłuchać jednak na prawdę trzeba chcieć.

Oczywiście, wielu wybierze inną osobę z tego rejonu świata, żonę tego lewaka Lennona przykładowo, ale cóż, na temat gustów się nie dyskutuje.

Hyuny wiele nagrań jest obsypanych nagrodami, zupełnie nie rozumiem postawy jakoby w Polsce miały się tylko mnie podobać.

Mnie osobiście przede wszystkim podoba się ona sama, jest piękna, nie zwracam szczególnej uwagi co akurat śpiewa, ważne że w ogóle jest aktywna, gdyż każde jej działanie wprowadza pierwiastek czarujący, należy do tego również jej charakterystyczny vocal, naturalnie radosny, nie ma sobie równych w efekcie poprawiania nastroju słuchającego.

Jest wielu artystów, których należy traktować z estymą gdyż wymaga tego obyczaj i religia poprawności, ew stereotypy, Hyuna po prostu jest, kto chce sięga po te nagrania, skoro są osoby, które słuchają całymi milionami amerykański biznesowy pop, to nie widzę przeszkód aby uznać za dość atrakcyjny wyczynowy jednak materiał z Korei, wyczynowy, gdyż tak dopracowany wykonawczo, że jedno czy góra dwa nagrania rocznie to maxymalny pułap ludzkich możliwości na takim poziomie perfekcji.

Ale czego słuchać skoro ona w zasadzie nie ma swoich utworów?

Zapatrzyła się na Jarretta i gra standardy - niepotrzebne jej są własne twory.

Parker's Mood

Mój Drogi Przyjacielu.

W trosce o Ciebie i ten klub, z całego serca przestrzegam cię przed błędem jaki popełniasz, przekształcając ten wątek w narzędzie Twojej agitacji politycznej.

Weź do serca moje słowa, bo drugi raz nie będę ostrzegał.

Moderator.

Twojej agitacji politycznej.

Weź do serca moje słowa, bo drugi raz nie będę ostrzegał.

Agitacja polityczna, - dobrze napisane, jest taki utwór Johna Lennona Imagine, jest dostępne tłumaczenie, chyba wszystko jest jasne po zapoznaniu się kto agituje..

Muzyka, a nie moja skromna osoba, jest narzędziem agitacji Vlado, nieświadomość tego faktu nie powoduje jego unieważnienia.

Hyuna jest czysta jak łza z tego punktu widzenia, nie wiem z jakiego powodu zabronione jest napisanie o stanie faktycznym.

Jej dokonania są tu podważane przez Audio Forever, w domyśle w stosunku do zmanipulowanych wykonawców, gdyż tylko tacy istnieją na anglosaskim rynku masowym.

Nazywanie tak wytworzonej twórczości działaniem na niwie artystycznej wydaje się nadużyciem, nawet błędem.

Artyści, którzy jak Lennon pozwalają się wykorzystywać politycznie nie są dla Hyuny konkurencją, melodia jaką proponują jest zafałszowana, to oczywiste.

Osoby słuchające pop, przechodzą do tzw K-POP -u właśnie z powodów o których piszę wyżej, są zmęczone właśnie konotacjami politycznymi, agitacją !!!

Z swej strony nie mam nawet minimalnej intencji aby tu w temacie choćby delikatnie ocierać się o politykę, uczyniłem tylko tyle ile było konieczne aby rozjaśnić genezę zjawisk tu poruszonych.

Nie jestem agitatorem, to pomówienie.

Pozdrawiam.

Przepraszam, na co?

tumblr_oumrrpeN7h1vr4y9yo1_1280.jpg

Na to.

29 sierpnia.

Czekam na zaproszenie ich do Białego Domu..

Despacito zaraz rozmyje się w dziesięciu czy może dwudziestu innych utworach które bandami będą wyprzedzać Gangnam Style..ciekawe kto tak wymyślnie to zaprojektował, dopiero teraz po tylu latach, co robili przedtem ci specjaliści..

Wybacz ale moderator nie pozwala mi na kompleksowe uzasadnienie, więc na tym zakończę wywód..

Ps.

Ktoś pierwszy odkrył Amerykę, dziś miliony ludzi już tam było, czy jest, czy odwiedziło, grube setki milionów, tu z Gangnam Style jest podobnie, rywalizacja na miliardy odsłon nie jest już spektakularna, stała się powszednia, czy zwykłą dziecinadą, skoro w krótkim czasie można uzbierać 3 miliardy to w dłuższej perspektywie dziesięć i więcej, to już nikogo nie chwyta za serce, przecież widać to, nic się nie dzieje z powodu wyniku Despacito, cisza, kiedy Gangam Style zbliżał się do 700 000 000 - nowego wyniku największego ówczesnego konkurenta, napięcie występowało wszędzie na całym świecie..również w polityce międzynarodowej..

Agitacja polityczna, - dobrze napisane, jest taki utwór Johna Lennona Imagine, jest dostępne tłumaczenie, chyba wszystko jest jasne po zapoznaniu się kto agituje..

Muzyka, a nie moja skromna osoba, jest narzędziem agitacji Vlado, nieświadomość tego faktu nie powoduje jego unieważnienia.

Hyuna jest czysta jak łza z tego punktu widzenia, nie wiem z jakiego powodu zabronione jest napisanie o stanie faktycznym.

Mnie osobiście, ani jako moderatora, nawet w najmniejszym stopniu nie interesuje produkt marketingowy jakim jest Twoja idolka.

Z swej strony nie mam nawet minimalnej intencji aby tu w temacie choćby delikatnie ocierać się o politykę, uczyniłem tylko tyle ile było konieczne aby rozjaśnić genezę zjawisk tu poruszonych.

Nie jestem agitatorem, to pomówienie.

Również Twój pseudo erystyczny bełkot, nie wywoła u mnie wrażenia, że ocenię go jako poważna wypowiedź.

Jeszcze raz pojawi się z Twojej strony odniesienie się w tym klubie do sytuacji politycznej w Polsce i proPiSowska agitacja, a znów trafisz w niebyt.

Szybko jak widzę zapominasz o umowach jakie zawierasz!

I nie popełnij błędu zamieszczając swój następny debilny bełkot, jako odpowiedz na moje ostrzeżenie!

Vlado,

Poziom twoich wpisów jest nader często żenujący.

Nie byłby to może, aż tak wielki problem gdyby nie fakt, że jesteś tu moderatorem i powinieneś świecić przykładem.

Jeśli ty pozwalasz sobie na takie chamstwo to nie dziw się potem, że inni użytkownicy biorą z ciebie przykład.

Być może nie rozumiesz znaczenia części słów których używasz ale to i tak cię nie usprawiedliwia.

Ja osobiście nie wiedzę różnicy pomiędzy twoim ostatnim wpisem a obraźliwymi wpisami użytkowników których za takowe banujesz ....

Czy masz odwagę przeprosić kolegę "747"???

Może sam na siebie nałóż bana ???

pozdr.

Edytowane przez Piotr111111

Vlado,

Poziom twoich wpisów jest nader często żenujący.

Nie byłby to może, aż tak wielki problem gdyby nie fakt, że jesteś tu moderatorem i powinieneś świecić przykładem.

Jeśli ty pozwalasz sobie na takie chamstwo to nie dziw się potem, że inni użytkownicy biorą z ciebie przykład.

Być może nie rozumiesz znaczenia części słów których używasz ale to i tak cię nie usprawiedliwia.

Ja osobiście nie wiedzę różnicy pomiędzy twoim ostatnim wpisem a obraźliwymi wpisami użytkowników których za takowe banujesz ....

Czy masz odwagę przeprosić kolegę "747"???

Może sam na siebie nałóż bana ???

pozdr.

Kolega Vlado może oczywiście stosować tego typu retorykę, ale jako prywatny user, wypowiadający się pod własnym imieniem. Natomiast występowanie w takim trybie przy użyciu zwrotów typu "debilny" przez przedstawiciela moderacji (co sugerował zwrot "jako odpowiedź na moje ostrzeżenie") jest jaskrawym przykładem braku szacunku (żeby nie rzec pogardy) dla szeregowego uczestnika.

Edytowane przez Głuchy_Harry

I nie popełnij błędu zamieszczając swój następny debilny bełkot, jako odpowiedz na moje ostrzeżenie!

Proszę Państwa

Dziękuję Kolegom za opinie, osobiście lubię Vlado, tak, naprawdę, pomimo tego wszystkiego, jednak przywrócił ten temat i odblokował mnie w innych ważnych, żaden inny moderator tego nie zrobił, jestem mu za wdzięczny, jest niezwykle smutne, że ten powrót okazał się obwarowany warunkami które są nie do przyjęcia dla mnie.

Jeśli to jest tu mój ostatni wpis, to pragnę podziękować tym którzy odwiedzali temat, jestem pewien, że był potrzebny gdyż promował same pozytywne wartości, tylko do takich się odnosił i tylko je stawiał za wzór.

Serdecznie dziękuję.

trafisz w niebyt.

Sam deklaruje odstąpienie z chwilą obecną od wszelkich tematów politycznych w ramach forum.

Natomiast występowanie w takim trybie przy użyciu zwrotów typu "debilny" przez przedstawiciela moderacji (co sugerował zwrot "jako odpowiedź na moje ostrzeżenie") jest jaskrawym przykładem braku szacunku (żeby nie rzec pogardy) dla szeregowego uczestnika.

Cóż, jestem tylko człowiekiem. Przesadziłem, ale Twoje odpowiedzi w formie donikąd nie zmierzającego słowotoku, są w stanie nie tylko mnie wyprowadzić z równowagi. Ostrzeżenie moderatorskie bez punktów kary, nie jest kierowane do usera jako zarzewie dyskusji, tylko jako polecenie do spełnienia przez niego.

Niemniej przepraszam. Zbyt chamsko to wyszło z mojej strony. Wybacz.

A frazes o obowiązku świecenia przez moderatorów, wyrażony ustami wroga tego forum i zalajkowany userem ostentacyjnie, w najwyższym obrzydzeniu opuszczającym nasze forum i znów tu piszącym pod innym nickiem, pozostawię bez szerszej odpowiedzi.

W trosce o siebie, abym znów nie musiał przepraszać.

Jeśli to jest tu mój ostatni wpis, to pragnę podziękować tym którzy odwiedzali temat, jestem pewien, że był potrzebny gdyż promował same pozytywne wartości, tylko do takich się odnosił i tylko je stawiał za wzór.

A wróciwszy do realnego przekazu mojego ostrzeżenia - ja Ciebie nie usuwam z wątku ani go nie zamykam. Tak jak napisałem - zabraniam jako moderator prowadzenia w wątkach merytorycznych otwartego forum, działań agitacji politycznej i religijnej.

I tylko tyle należało z mego wpisu zrozumieć, zamiast dokonywania histerycznych wystąpień tu i na BOCZNICY!

A frazes o obowiązku świecenia przez moderatorów, wyrażony ustami wroga tego forum

Mijasz się z prawdą (to taki synonim do cyt; "łżesz") Vlado, nie jestem wrogiem tego forum ani nawet twoim,

po prostu ręce mi opadają jak czytam niektóre z twoich wpisów do userów z którymi się nie zgadzasz,

oczywiście mogłem po raz kolejny sprawę odpuścić ale zareagowałem,

zareagowałem w trosce o utrzymywanie kultury na forum - żeby kolejni nie napisali, że odchodzą ....

zareagowałem w trosce o utrzymywanie kultury na forum - żeby kolejni nie napisali, że odchodzą ....

Wiem, wiem. Całe Wasze spam forum powstało wyłącznie z troski o AS. A Ty szczególną troską otoczyłeś tu 747, aby w desperacji nie postanowił opuścić tego i tak już "upadłego i zdegenerowanego" jak głosicie - Forum. Najlepiej o tej trosce czyta się w Waszym wątku moderatorów/prezesów spamforum :-)))

Kończmy te farsę.

Żegnam.

Jeśli to jest tu mój ostatni wpis

Nie rób mi tego, please! Przestań się obrażać jak mała dziewczynka i wracaj - pisz podstępem, między wierszami wyrażaj swoją frustrację - nikt ci złego słowa nie powie, a ile frajdy będzie z rozszyfrowaniem Twoich szyfrów? Wracaj!

Wyobrażacie sobie to forum bez 747? Ja sobie nie wyobrażam.

Parker's Mood

Nie rób mi tego, please! Przestań się obrażać jak mała dziewczynka i wracaj - pisz podstępem, między wierszami wyrażaj swoją frustrację - nikt ci złego słowa nie powie, a ile frajdy będzie z rozszyfrowaniem Twoich szyfrów? Wracaj!

Wyobrażacie sobie to forum bez 747? Ja sobie nie wyobrażam.

Nie długo będziesz czekał na cudowny powrót

może już dzisiejszej nocy cudowny back dokona się.....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.