Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Zmieniam zdanie 747 szacun za nietuzinkowy temat i liczbę odsłon osobiście od dziś Ci kibicuję :)

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

747

naprawdę nie wiem co może Ci pomoc.

bo z jednej strony jeśli chcesz tym wątkiem, i twoimi spokojnymi "wyważonymi" wpisami oraz niezliczona ilością zdjęć jakie wklejasz, wyprowadzić czytających/przeglądających z równowagi to masz 100% skuteczność.

jesli ten temat to zart, to tez Ci nieźle wyszedł.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

747

naprawdę nie wiem co może Ci pomoc.

bo z jednej strony jeśli chcesz tym wątkiem, i twoimi spokojnymi "wyważonymi" wpisami oraz niezliczona ilością zdjęć jakie wklejasz, wyprowadzić czytających/przeglądających z równowagi to masz 100% skuteczność.

jesli ten temat to zart, to tez Ci nieźle wyszedł.

Tutaj nie ma dobrego rozwiązania. Kto zawinił? Ci, którzy albo dali się sprowokować, albo zwyczajnie podpuszczali autora. Wbrew pozorom nie musi być wiadome na pewno, co przyświeca autorowi, nie chodzi też o to, która wersja (choroba lub prowokacja) jest bardziej prawdopodobna. Oczywiście, są przesłanki wskazujące na jedną z nich, ale tak właśnie działa "transparentna rama" komunikacji, nie tylko internetowej- nawet konkretny wariat potrafi się maskować, gdy wciąga do tego np. rodzinę. Pożytkiem tego wątku jest unaocznienie uzależniającego wpływu grupy dyskusyjnej i możliwości stworzenia wrażenia sensu tam, gdzie lepiej mieć nawet najgorsze coś, niż zwyczajnie nic.

Edytowane przez wasylak

Ja pier...ę....ale masakra! Morderacja powinna już dawno zamknąć ten wątek.

Kiedyś spytałem 747 po co to wkleja, tak wprost, jaki ma w tym interes, bo jakaś tam hujnia próbuje śpiewać ok. niech sobie próbuje, ale po co wklejać te zdjęcia tu, komu? No tego się nie dowiedziałem.

sly

MIT błądzi, ma 50% technologii owocującej pozytywnym skutkiem i drugie 50% rozwiązań, kreujących kolejne problemy.

Siltech, ma czysty metal i brak wyszukanych technologii, co jest technologią.

To mają być brzydkie zdjęcia?

Hyuna sama je robi i zamieszcza w sieci.

Kolega niech będzie sprawiedliwy i obejrzy sobie inne gwiazdy czy modelki bez makijażu.

Proszę uważać aby się nie wystraszyć.

Hyuna posiada właściwość bardzo szerokiej gamy zmiany wizerunku, co widać na przestrzeni dotychczasowej kariery.

Również dotyczy to jej wyrazu twarzy, który z dyskusyjnego za sekundę potrafi razić pięknem.

301990_601244663255477_1474714149_n.jpg

297991_601244683255475_1151802240_n.jpg

374577_601244729922137_268393458_n.jpg

936891_601244776588799_1231740636_n.jpg

3668_601244849922125_206359887_n.jpg

Hyuna miała dość krytyczny okres w pierwszej połowie 2012 roku, czyli rok temu o tej porze.

Lecz po sukcesie Gangnam Style i po nagraniu Ice cream, wróciła do formy, następnie zrzuciła zbyt dużo wagi, co jej otwarcie zarzucano, teraz jakby wyrównała poziom.

To mają być brzydkie zdjęcia?

Hyuna sama je robi i zamieszcza w sieci.

Kolega niech będzie sprawiedliwy i obejrzy sobie inne gwiazdy czy modelki bez makijażu.

Proszę uważać aby się nie wystraszyć.

Hyuna posiada właściwość bardzo szerokiej gamy zmiany wizerunku, co widać na przestrzeni dotychczasowej kariery.

Również dotyczy to jej wyrazu twarzy, który z dyskusyjnego za sekundę potrafi razić pięknem.

to samo pisałeś o Lechu Kaczyńskim

co to są naturalne syntezatory?

tak dla lajkoników wyjaśnij proszę.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

to samo pisałeś o Lechu Kaczyńskim

Świętej pamięci Prezydent Lech Kaczyński, niech spoczywa w spokoju i niech Pan Bóg, przygarnie go do swego Królestwa Niebieskiego, sadzając na zaszczytnym należnym mu miejscu.

wladz

Proszę nie tańczyć disco na grobie Prezydenta.

co to są naturalne syntezatory?

tak dla lajkoników wyjaśnij proszę.

Syntezator – Wikipedia, wolna encyklopedia

pl.wikipedia.org/wiki/Syntezator

zmień muzykę

Zmieniłeś wizerunek, który to już raz?

747 w azjatyckim cyborgu się zakochałeś , tak ludzki głos nie brzmi

Wygląda bardzo atrakcyjnie w najnowszym MV.

Głosu Hyuny, naturalnego słucham, odtwarzając jej wywiady dla mediów czy innego typu materiały zarejestrowane i umieszczone w mediach.

Dla mnie posiada on, właściwość uspokajającą i kojącą, z powodu zawartości ogromnej dawki czystej energii miłości.

393994_601518259894784_719790210_n.jpg

Piękno

http://youtu.be/8lad7BSul_Y

Najnowsze video.

Proszę dorosłych, aby zechciały powiadomić swoje dzieci, że jest dostępny nowy materiał 4Minute z Hyuną.

Proszę się nie kompromitować.

Zanim przystąpiłem do wprowadzenia tego tematu na forum, przejrzałem wszystko co istnieje jako dostępne, a jest związane z urodą kobiecą.

Również dotyczyło to wszelkich wyborów miss, na wszystkich poziomach, z wszystkich stron świata.

Poświęciłem dwa miesiące życia na czynności ustalające miejsce Hyuny Kim w hierarchii urody dostępnej szerokiej opinii publicznej.

Nie jestem odosobniony w sądzie na ten temat, że HYUNA KIM, jest najpiękniejszą osobą jaka kiedykolwiek pojawiła się w przestrzeni publicznej dotychczas na Ziemi.

To odpowiednik Brucea Lee zajmującego pozycję 1 wśród artystów wojennych.

tumblr_mg5o5nSrhW1qb0b9ro2_1280.jpg

tumblr_mg5o1eRaGl1qb0b9ro2_1280.jpg

tumblr_mg5o1eRaGl1qb0b9ro1_1280.jpg

tumblr_mg5nzb9YRv1qb0b9ro1_1280.jpg

tumblr_mg5nvn79js1qb0b9ro2_1280.jpg

Piękno emanujące z postaci Hyuny Kim, jest niemierzalne żadnym dotychczas znanym systemem odniesień.

tu koleżanki hujni:

a233613.gifa233613sl.gif

Wszystkie wyglądają tak samo!

Edytowane przez malikali

Proszę się nie kompromitować.

Zanim przystąpiłem do wprowadzenia tego tematu na forum, przejrzałem wszystko co istnieje jako dostępne, a jest związane z urodą kobiecą.

Również dotyczyło to wszelkich wyborów miss, na wszystkich poziomach, z wszystkich stron świata.

Poświęciłem dwa miesiące życia na czynności ustalające miejsce Hyuny Kim w hierarchii urody dostępnej szerokiej opinii publicznej.

tak nieśmiale zapytam

kto się tu kompromituje?

ile miesięcy życia poświęciłeś na ustalenie ze służbą zdrowia swego problemu?

myślę, że przyniosło by to bardziej wymierny efekt

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.