Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

O ile dobrze rozumiem jakiekolwiek pytania o rozliczenia pomiędzy Wami są tutaj, że tak powiem "nie na miejscu"

podobnie jak irytowanie Pana Darka pytaniami o szczegóły techniczne urządzeń przez niego oferowanych?

Źle rozumiesz. Na temat rozliczeń już pisałem. Przeczytaj.

W takim razie czego ma dotyczyć dyskusja w tym wątku, skoro nawet Pan Darek nie słyszał swoich dzieł,

zdjęć nie chcecie pokazać, ceny są tajemnicą, a powtarzalność produktu praktycznie nie występuje?

Napisz może konkretnie o czym chcesz dyskutować, bo tak to w sumie nie za bardzo wiadomo...

O jego wyrobach a nie tylko o systemie na który czekam. To nie jest jego jedyny produkt.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie. Dlaczego starasz się włożyć w moje usta coś czego nie powiedziałem. Sam przecież o tym piszę.

Tylko jak mam pisać o brzmieniu i jakości czegoś, czego jeszcze nie słyszałem.

Piszę więc o postępach lub ich braku w realizacji tego zamówienia. Napisałem, nie TYLKO o tym systemie.

Przeczytałeś moje słowa?

Poprzedni temat gdzie chwaliłem wzmaki i opisywałem opóźnienie w zamówieniu kolumn został zamknięty.

Nie mam pojęcia dlaczego. Nic zdrożnego się tam nie działo. No to założyłem ten żeby dać odpowiedź oczekującym, tak jak ja, na rozwój wydarzeń i na opis brzmienia kolumn zamówionych u Pana Darka.

Jak już wiem, niestety w piątek również pak nie otrzymam. Mają zostać wysłane w poniedziałek. Czyli we wtorek u mnie. Ręcę opadają.

Natomiast jest światełko w tunelu, bo wczoraj dostałem pierwsze zdjęcia obudów w trakcie produkcji. Niestety były nie do końca zgodne z zamówieniem i poszły do przeróbki. Czekam więc dalej.

to twoj pierwszy post

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Gość Gosc

(Konto usunięte)

to twoj pierwszy post

Możesz zacytować i drugi i trzeci itd. Pod każdym z nich się podpisuję.

Zauważ że tak jak napisałem, założyłem ten temat bo porzedni gdzie opisywałem swoje klocki Darkula został zamnknięty. No to założyłem nowy jako kontynuację tego co tam pisałem.

Dostałem zdjęcia pomalowanych obudów. Wieczorem może będa zabudowane.

Edytowane przez HQ150

Jeden wystarczy aby pokazac ze zaprzeczasz sam sobie,wydaje mi sie ze widownia po prostu czeka az przyznasz ze jednak Darkul wali w h... ale ty uparcie dajesz do zrozumienia ze masz nieskonczone poklady cierpliwosci.

Dostałem zdjęcia pomalowanych obudów. Wieczorem może będa zabudowane.

A czym jesli mozna wiedziec, dostałeš fotki gotowej elektroniki?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

HQ150,

określ się w końcu czy Ty się chwalisz czy żalisz na to co Cie spotkało.

Działasz na zasadzie "chciałabym, a boje się".

Śledzę ten wątek jak wielu innych ale do końca nie wiem czego oczekujesz od pozostałych osób udzielających się w tym temacie.

Odpowiada Ci to co oferuje Ci Darkul to siedź cicho i nie użalaj się. Jeżeli nie odpowiada Ci to co ten człowiek robi z Tobą i twoją kasą to podejmij kroki, które tą sprawę zakończą. Jedź do chłopa i zobaczysz jaka jest prawda.

<p>HQ- jedno pytanie

Czy gdybyś zamówił jakiś sprzęt w sklepie( wiadomo - nie wszystko jest na polce ) to tez byś pozwolił się tak zwodzić?Pol roku ??

Wybacz kolego ale...

na początku Twoja historia wzbudzała współczucie- ot facet dał się naciągnąć i teraz szuka pomocy

Później wyszło ze nie bardzo się znasz i Darkul wciska Ci bajki - kilka osób próbowało MERYTORYCZNIE otworzyć Ci oczy ze nie dość ze kupujesz kota w worku to ten kot ma genetyczne wady wrodzone( projekt akustyczny z ewidentnymi błędami)

Pojawiały się kolejne środy ,kolejne zdjęcia ,których nota bene nikt nie widział...

Kolejne bajki o trudnościach o stopniu skomplikowania , kolejne koncepcje - już gotowe obudowy idą do kosza a guru fabrykuje następne...

Ty zaś łykasz te wszystkie baśnie z mchu i paproci niczym pelikan młode rybki...

Do tego twoja postawa bycia "correct" wobec Darkula...

Zaczęło to budzić najpierw zdziwienie a ostatnio zażenowanie ..Przynajmniej u mnie...

Do tego stopnia ze przychodzą mi do głowy pewne niezbyt ładne myśli...

Nie pisać źle o Darkulu , jego wzmacniacze są naprawdę dobre ,terminy - no cóż - zdarza się ale warto czekać...

nie pisać o sprzętach ,których nie ma, ci co nie słyszeli najlepiej jakby się nie wypowiadali...

Dziwne to wszystko...

Edytowane przez ZoltanChivay

mi te kciuki co je tak intensywnie trzymam za udane zakonczenie sprawy zaczynaja dretwiec...

mi te kciuki co je tak intensywnie trzymam za udane zakonczenie sprawy zaczynaja dretwiec...

Do tego twoja postawa bycia "correct" wobec Darkula...

Zaczęło to budzić najpierw zdziwienie a ostatnio zażenowanie ..Przynajmniej u mnie...

Do tego stopnia ze przychodzą mi do głowy pewne niezbyt ładne myśli...

Nie pisać źle o Darkulu , jego wzmacniacze są naprawdę dobre ,terminy - no cóż - zdarza się ale warto czekać...

nie pisać o sprzętach ,których nie ma, ci co nie słyszeli najlepiej jakby się nie wypowiadali...

A koniec będzie taki że o sprzęcie (bez względu na faktyczne brzmienie) będzie się mówiło w samych superlatywach.

Bo strach, że "Pan Darek" nie będzie serwisował, bo nadzieja że może wymieni na inny dużo lepszy za "małą dopłatą". Itd, itd.....

Dobry dźwięk obroni się sam...... ......bo jak nie to......

Edytowane przez Balum Balum

"To co teraz, ha?"

Gość Gosc

(Konto usunięte)

A koniec będzie taki że o sprzęcie (bez względu na faktyczne brzmienie) będzie się mówiło w samych superlatywach.

Jesteś nieuprzejmy. Bedzie się mówiło tak jak będzie się słyszało.

mało tego już nie raz zapraszałem na odsłuch u mnie. Możesz sam się przekonac jak brzmi wzmak Darkula.

Nawet dzisiaj. Weź swoje kolumny i zapraszam. Sam napiszesz jak to brzmi.

mało tego już nie raz zapraszałem na odsłuch u mnie. Możesz sam się przekonac jak brzmi wzmak Darkula.

Przepraszam HQ150 faktycznie nie pomyślałem o Tobie. Za Ciebie trzymam kciuki.

To raczej wkurzenie na cały mechanizm działania i wywierania presji na klientów. Mechanizm świetnie stworzony przez "Pana Darka"

Dziękuję za zaproszenie może skorzystam. Peace!!! :-)

"To co teraz, ha?"

Jeszcze coś napiszę bo się zdenerwowałem.

Założyłeś HQ wątek, w którym wylewasz żale na niesolidnego wykonawce. Darkul nieprawdopodobnie wszystko olewa, robi cię w jajo na każdym kroku i na dodatek dolewa swoimi buńczucznymi wypowiedziami oliwy do ognia.

I Ty dziwisz, że komuś czytającemu czy biorącemu udział w dyskusji w końcu puszczają nerwy i napisze coś ostrzej ? Niektórzy z kolei widząc tą kuriozalną sytuację polecą niewybrednym żartem. Nie doceniasz, że jednak Ci wszyscy ludzie trzymają Twoją stronę, życzą Ci pozytywnego załatwienia sprawy i opierdzielają kosmicznie niesolidnego konstruktora.

Zamiast im podziękować to co robisz ? Zaczynasz strofować, uczyć kultury, banować, bawisz się w profesora.

Kolumn nie ma, elektroniki niema, zdjęć nie ma, nikt nic nie wie to o czym ma toczyć się dyskusja ?

Ja Ci już kiedyś delikatnie napomniałem, jak Ci się nie podoba ten cały wątek to go zamknij i nikt już cię nie będzie tutaj denerwował.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Chłopie ale nie ma żadnego przymusu żeby osoby którym się moja postawa nie podoba, tutaj się ze mną męczyły.

Ja dziękuję wszystkim którzy się moją sprawą interesują, ale jednocześnie wymagam kultury wypowiedzi.

Osobą która ma największe powody być zdenerwowaną chyba jestem ja. A mimo to staram się pisać merytorycznie i kulturalnie. Naprawdę jest za co krytykować Darkula. Ale uwierz mi krytyka też może być prowadzona kulturalnie. Niekoniecznie musimy schodzić do poziomu gości z pod budy z piwem, żeby kogoś skrytykować. Naprawdę trzymajmy jakiś poziom.

Edytowane przez HQ150

Zawsze staram się zachowywać jak cywilizowany człowiek. Bez względu na to z kim mam do czynienia.

Z szacunku dla samego siebie chociażby.

Alez my to wszyscy wiemy po twoich wpisach stuprocentowo ale nie odpowiedziales czy Darkul sie kulturalnie z toba obchodzi?

Gość

(Konto usunięte)

Naprawdę trzymajmy jakiś poziom.

Cóż, przez przypadek stałeś się "sławny". Teraz "trzymasz poziom", by temat za szybko się nie skończył.

Masz z powodu robienia siebie w jajo inną korzyść, a przy tym też i nadzieję, że mimo wszystko, dostaniesz to, za co zapłaciłeś. Choć to, obecnie, jest już najmniej ważne.

Cóż, przez przypadek stałeś się "sławny". Teraz "trzymasz poziom", by temat za szybko się nie skończył.

Masz z powodu robienia siebie w jajo inną korzyść, a przy tym też i nadzieję, że mimo wszystko, dostaniesz to, za co zapłaciłeś. Choć to, obecnie, jest już najmniej ważne.

Celebryta? ;)

Właśnie sam się zastanawiałem czy nie skorzystać z twojego zaproszenia i dlatego też pytałem o fotki, bo jeśli jest to wzmacniacz pokroju drakuli, to słyszałem go już parę lat temu.

Mnie się tak wydaje, że ten cały szum faktycznie nagonił darkulowi paru klientów, tylko ci widząc co się dzieje nie zgadzają się na żadne przedpłaty, HQ jest więc na końcu kolejki, a wzmacniacze wykonane dla niego znajdują innych nabywców. Zaznaczam- tak mi się wydaje, jak jest rzeczywiście wie tylko jedna osoba. Jeśli jednak mam rację, jest prawdopodobne że ten wątek spowodwodował efekt odwrotny od zamierzonego.

Bo to jest cena tylko za te rysunki chyba, a cała reszta płatna osobno.

Gratis wysyłka kurierem z opłaconą opcją "odbiór w następną środę"

post-6358-0-45148000-1363890017_thumb.jpg

post-6358-0-19967600-1363890026_thumb.jpg

Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ja po prostu przestaję Ciebie rozumieć i myślę, że nie jestem sam.

Nie jesteś sam. A to dlatego:

Konkluzja jest taka, albo zmień metody i nastawienie, albo odpuść.

Aż dziw bierze że HQ na to nie wpadł.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.