Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie to jest k.....o daleko od O.K.

Ale o tym też piszę. A propos własnie zamiast zdjęć z opisem dostałem informację, że Darkul nie wyśle do południa jak obiecał tylko po 14-tej.

Więc znowu ściema.

NO wisiało na pierwszej stronie , wisiało...

Ale komuś to było nie w smak.

Mi ciśnie się na usta jedno pytanie:

Czy wnętrze sprzętów dla HQ będzie tak samo " uczciwe" jak podejście Darkula ?

Ale jak to mówią- będzie pan zadowolony ....

Ze w końcu wogole cos dostal....

Gość stary bej

(Konto usunięte)

nie dziwmy się za bardzo, że jeden czy drugi daje się zrobić w balona, bo kto by przypuszczał, że w gronie audiofili/melomanów (niepotrzebne skreślić) znajdzie się facet o mentalności cinkciarza, takiego warszawskiego cwaniaczka?

Sorry, ale chyba pojechałeś i to zdecydowanie za grubo.

Darkul jezd cwaniaczkiem, ale przyjezdnym, jak byś chciał wiedzieć.

Warszawa to w tej chwili warwświawka jezd.

Nie przypisuj zatem cech przyjezdnych warszawiaków, tym rdzennym, bo ich po prostu obrażasz.

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Z innego watku....rdzenny, przyjezdny...nic to nie ma do rzeczy.

"Kupuje przez internet od ponad 10 lat. Sprzęty używane od samego początku. Pieniądze wysyłam jak mi się podoba. Nigdy nie zostałem oszukany. Pomimo, że wysyłam w całości przed oglądnięciem LOL... podobają mi się wasze teorie spiskowe. Kupuje głównie z UK i Skandynawii. W tych krajach żyje się na innym standardzie i nikomu się nie chce oszukiwać, to nie Polska. Oczywiście trzeba znać dobrze język a oszustów widać na kilometr po dwóch zdaniach, które napiszą a nie jestem żadnym Sherlockiem. Różnic w mentalności są uderzające, których nie sposób ukryć i nie dostrzec. Co więcej wbrew bzdurnej przedstawianej tu teorii to właśnie sprzedaże za pół ceny są najrzadziej oszukiwane ale żeby o tym widzieć i rozumieć dlaczego tak się dzieje to trzeba tutaj trochę pomieszkać i poznać na czym polega życie w krajach, w których dobrobyt jest od wielu pokoleń w śród ludzi, dla których jakiekolwiek oszustwo czy kłamstwo to prawdziwa odraza (a próba sprzedaży czegoś co się posiada rok lub dłużej za więcej niż połowa wartości, którą się za nią zapłaciło to zakrawa o naciąganie a sprzedaż za 75% wartości to najzwyklejsze w świecie oszustwo... i ciężko się z tym nie zgodzić ale nie którzy tego nigdy nie zrozumieją... ). O ile prościej się żyje jak można swojemu bliźniemu zaufać, temu przypadkowemu na ulicy. Niestety w PL takie zachowania uważane są za słabość a promowane są zupełnie inne wzorce... pewne rzeczy nie tak łatwo zmienić. Już widzę wielkie oburzenie jakie moja słowa spowodują ale niestety tego nie da się zrozumieć i zauważyć przepaści jaka dzieli te dwa światy dopóki się nie jest w stanie takiej rzeczywistości zaakceptować i z nią na co dzień bytować. I proszę oszczędź sobie słów w stylu naiwny bo każdy swoją miarką mierzy... i one świadczą jedynie o je wypowiadającym. Pozdro"

Źródło: http://www.audiostereo.pl/elberoths-audio-nirvana_32698.html/page__st__5800

Copyright © Audiostereo.pl

Arek _45

Oj ty nic nie rozumiesz...

Budowanie marki? Uczciwość? Słowność? Rzetelność?

Przecież to nie ważne!

Wazne jest ze dobry dźwięk sie sam obroni i koniec koncow bedzie pan zadowolony .

Tak zadowolony ze- tu zacytuje klasyka- paru dziamdziakow się sfajda.

Sorry, ale chyba pojechałeś i to zdecydowanie za grubo.

Darkul jezd cwaniaczkiem, ale przyjezdnym, jak byś chciał wiedzieć.

Warszawa to w tej chwili warwświawka jezd.

Nie przypisuj zatem cech przyjezdnych warszawiaków, tym rdzennym, bo ich po prostu obrażasz.

Teraz to się mówi na nich "słoiki" :)

Starożytne prawidła głoszą, że gdy Bizantyjskie ziemie zadrżą, a Babilon upadnie, przy księżycowym blasku i odpowiednim wiatru kierunku, ślepy, siwowłosy mędrzec swą srebrzystą brodą, dzieło Drakula uwieńczy, żłobiąc nań potężne symbole magiczne. Gdy planety bogini Wenus i boga Marsa się pokryją, niebiosa się rozstąpią i żar z błękitnego nieba spadnie. Cztery złotowłose dziewice na swych ogarach piekielnych, w otchłani nocy bezgwiezdnej wyruszą w podróż wieczną, niosąc do celu podarunek tajemny. Ku uciesze tych, którzy wiarę w swej pysze zatracili

Azaliż to nastąpi? Biada, powiadam! Biada!

wiadomo. Kurierem lotniczym. Ale pewnie samolot się rozbije...

O rozbitym samolocie, to raczej bym nie pisał, ...To**kL3 ,to zwęszy i dopiero się zacznie;-)

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

Temat ma ponad 60k wyswietlen,moze szanowna moderacja powinna go podpiac na gore albo zaczac pobierac od "Branzy" Darkula oplaty za reklame? :)

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

No i wczoraj znowu się na wysyłkę nie doczekałem. Ma być dzisiaj przed południem.

Ach ten czarny humor z rana :)

jednak w głębi duszy mam nadzieje że jednak dostaniesz sprzęt!

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Właśnie co ze strojeniem? To tak po prostu nie zagra bez zestrojenia. Pan Darek nie jest w stanie tego ustawić u siebie - inna akustyka , nie ma głośników itp

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

No i wczoraj znowu się na wysyłkę nie doczekałem. Ma być dzisiaj przed południem.

No to będzie do trzech godzin...hipotetycznie....

Właśnie co ze strojeniem? To tak po prostu nie zagra bez zestrojenia. Pan Darek nie jest w stanie tego ustawić u siebie - inna akustyka , nie ma głośników itp

Strojenie potrwa kolejne pół roku albo i lepiej, bo panu darkowi nie raz pociąg ucieknie....

zyzio ubiegł mnie w odpowiedzi...

Dodam jedynie, że Pan Darek wysyła zawsze w piątki, a nie w środy jak mylnie tu niektórzy piszą, czyli wysyłka w piątek, ale paczki nie ma w weekend - Pan Darek ma 2 dni spokoju (zasłużonego) i zaczyna opowiadać kolejne bajki od poniedziałku, już pisałem o tym, to taktyka Pana Darka.

Co do policji, to jak sobie to wyobrażacie? będą wzywać Pana Darka w każdą środę? przecież za każdym razem pokaże zdjęcia i powie, że już wysyła, do południa, w środę, na 100%

HQ150, mozesz spokojnie zrobic sobie pzrerwe w tym temacie i wrócić dopiero w poniedziałek, bo będzie jak napisałem - wysyłka w piątek

Edytowane przez damjan

HQ150, mozesz spokojnie zrobic sobie pzrerwe w tym temacie i wrócić dopiero w poniedziałek, bo będzie jak napisałem - wysyłka w piątek

Ma wrócić by napisać, że paczka ma być do południa w poniedziałek ? ;)

Idź na policje.

Umowy jak wszyscy wiemy najlepiej powinny być pisemne dla celów dowodowych.

W takich umowach najważniejsze jest aby precyzyjnie określić przedmiot zamówienia, czas realizacji oraz cenę. Można też zawrzeć jakieś kary umowne, warunki odstąpienia od umowy.

Jeśli te 3 czynniki nie są dobrze sprecyzowane to przy dochodzeniu swoich praw zaczynają się schody.

W tym przypadku jak wiemy były dziesiątki zmian, część na piśmie (nie wiemy co) część słownie, część roboty wykonał sam HQ, sam też kupił głośniki za które Darkul mu oddał pieniądze. Ciekawe jak w tym przypadku wyglądałoby dochodzenie swoich roszczeń, czy jakiś sędzia połapał by się w tym wszystkim.

Edytowane przez omen

Masz rację. Mogłem powiedzieć dość i udać się na policję. Mam tego świadomość. Uznałem że jeszcze te parę dni świątecznych poczekam.

U Ciebie okres świąteczny jeszcze trwa ?

>>>Masz rację. Mogłem powiedzieć dość i udać się na policję. Mam tego świadomość. Uznałem że jeszcze te parę dni świątecznych poczekam.

Widzę ze u Ciebie święta jakby dłuższe tego roku....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.