Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

dawno powiedzialbym oszustowi zeby oddal kase i udal sie na najblizsze drzewo - CALA KASKE a nie tylko to co wzial w gotowce ale tez za te wynalazki stolarskie i przetworniki w nich siedzace

Jasne, na pewno by oddał, może nawet z procentem :D

Czy wy nie rozumiecie, że HQ w obecnej chwili nie ma nic do gadania ? Może tylko trzymać kciuki, żeby Darkulowi chciało się przyjechać i dokończyć co zaczął. Bo równie dobrze może go zostawić z ręką w nocniku.

Czy wy nie rozumiecie, że HQ w obecnej chwili nie ma nic do gadania ? Może tylko trzymać kciuki, żeby Darkulowi chciało się przyjechać i dokończyć co zaczął. Bo równie dobrze może go zostawić z ręką w nocniku.

o tym juz bylo

podnioslo sie zaraz wielkie larum ze obijac kumus ryj w zamian za oszustwa to jest nie fair

wiec nie ciagnalem tematu bo szanowne grono stwiedzilo ze to podpada pod paragrafy i w ogole nie wolno stresowac "miszcza" nawet jesli wykazuje trendencje olewcza w dalszym ciagu

bo oczywiscie ciaganie kretacza po polskich sadach nie ma po co - to akurat jest jasne jak to ze w aferze amber gold nie beknie nikt poza para figurantow

U mnie w warsztacie jak ktos nie odbiera sprzetu w ciagu 6 miesiecy ustawowo uznaje sie ''sprzet za swoj''. Jesli komus placimy i usluga jest ''przedluzana'' w nieskonczonosc to z kasa mozna sie prawdopodobnie pozegnac. Jesli pisanie tutaj na forum jest swoistego rodzaju pocieszeniem to jestem za :P Lecz prawda jest brutalna. Szewc chodzi w dziurawych butach, a ''audiofil'' zwykl sluchac na zastepczym kasprzaku :P Czas plynie, zycie przemija a dzwieku jak nie bylo tak i nie bedzie - ot gorzka prawda..

Edytowane przez robsonic
Gość Gosc

(Konto usunięte)

No i mamy weekend i Darkula u mnie nie ma. Wczoraj nie dał rady ale miał być dzisiaj. Na 101% to potwierdził.

Dzisiaj jeszcze rano mi pisał, że wyjeżdża i będzie po południu. A teraz informacja, że niestety nie dojedzie. Będzie za tydzień z końcówką do kina. Bo jak na razie też oczywiście nie jest zrobiona. Natomiast złożył deklarację, że jak nie skończy wszystkiego do przyszłego tygodnia to oddaje kasę za całość i odbiera sprzęty.

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Wyjechał, ale wachy zabrakło czy jak?

Edytowane przez rafal735r

?👈

Czasu,Rafał , czasu... Zarobiony jest zwyczajnie... Ale ostatnie zdanie Autora wątku - przynosi jakąś tam pociechę. Kiedy na Allegro i czemu w "zepsute"?:)) nie śledzę , toteż może "nieczynne od zawsze", lub coś w tym stylu....Uprzejmie pozdrawiam a i cierpliwości zazdroszczę:))) Jacek

Natomiast złożył deklarację, że jak nie skończy wszystkiego do przyszłego tygodnia to oddaje kasę za całość i odbiera sprzęty.

ZACZYNA BYC INTERESUJACO

Natomiast złożył deklarację, że jak nie skończy wszystkiego do przyszłego tygodnia to oddaje kasę za całość i odbiera sprzęty

Kolumny też ?

Ciekawe jak to wyceni, policzy także Twój stracony czas, telefony, maile, bezproduktywne oczekiwanie na przesyłki, umówione przyjazdy konstruktora ?

No i czy w grę wchodzi rekompensata za niedotrzymanie umowy ?

http://allegro.pl/zagra-iv-dac-zagra-xlr-okazja-i3609645537.html

Swoją drogą jakby wywalić te obleśne gałki i dać jakieś ładne, czarne + porządny nadruk to wyglądało by to całkiem nieźle.

A jednak nie zagrał:

http://allegro.pl/zagra-z-dac-rotel-i3620068456.html

Edytowane przez marcindzieg

Witam Panowie a ja mam wlasnie pytanko co do tych galeczek :PP posiadam integre zblansowana Kuleszy i tak wlasnie mysle nag wymiana na jakies zgrabne ,,pokretła'' :)) oreientuje sie ktos gdzie za takimi mozna sie rozejrzec ?? integra ma ten sam ,,design'' :D co wzmacniacz w komplecie z dac powyzej :P pozdrawiam !

Witam Panowie a ja mam wlasnie pytanko co do tych galeczek :PP

Szukaj na Allegro w częściach z rozbiórki wzmacniaczy. Czasami są całem komplety gałek za grosze. Ewentualnie znajdź jakiś czarny, niezniszczony Sony. Te 200 zł w porównaniu z ceną całości to drobne :)

Jeśli masz srebrny to poszukaj zadbanego vintage z lat 70. Na pewno coś podejdzie.

• Moderatorzy

Niesamowite, ten temat ma już prawie rok, a powstał kilka miesięcy po rozpoczęciu "pracy" przez Mistrza. Wchodzę tu trzeci raz: pierwszy raz, po jego założeniu, ale po kilku dniach dałem sobie spokój i przestałem go śledzić - stwierdziłem że wejdę jak już te głośniki dojdą, drugi raz wszedłem po pół roku od rozpoczęcia - akurat trafiłem w moment, gdy wstępna wersja "prototypów" z głośnikiem większym niż obudowa wystającym po 1cm z każdej strony dotarła do klienta, ale została w końcu odesłana na poprawki i w bliżej nie określonym terminie miało coś tam być poprawione. I wchodzę po roku, żeby zobaczyć jak się sprawa skończyła, obejrzeć zdjęcia tego dzieła... I pierwsza rzecz którą widzę po wejściu, to to że Miszczu znów nie dotarł... :D Ale macie do niego cierpliwość chłopaki.. :D

No i mamy weekend i Darkula u mnie nie ma. Wczoraj nie dał rady ale miał być dzisiaj. Na 101% to potwierdził.

Dla bardziej zorientowanych w temacie, czy coś mnie ominęło przez ostatni 6 miesięcy, tzn. są jakieś efekty pracy Miszcza i jakieś zdjątka można pooglądać?

-----------------

Gość Gosc

(Konto usunięte)

drugi raz wszedłem po pół roku od rozpoczęcia - akurat trafiłem w moment, gdy wstępna wersja "prototypów" z głośnikiem większym niż obudowa wystającym po 1cm z każdej strony dotarła do klienta,

To nie do mnie. Trochę pomyliłeś.

są jakieś efekty pracy Miszcza i jakieś zdjątka można pooglądać?

Były zdjęcia.. Poszukaj. Stereo mam od paru miesięcy grające. Tylko niestety mam lekki szum przy przyciszonej głośności. I dlatego nie mogę się doczekać ponownej wizyty Kuleszy celem usunięcia tego objawu i końcowego wyregulowania całości.

No i czekam na końcówkę 10-cio kanałową do kina.

HQ150

ja mam tylko jedno pytanie, co Ty człowieku robisz w życiu, jak do tej pory sie na tym swiecie uchowales i czy jestes urzednikiem panstwowym lub nauczycielem ?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Nic z tych rzeczy.

Ale jak chcesz śmiało możesz mi mówić nauczycielu:-)

podalem dwa stereotypowe zawody ludzi nie potrafiacych sie odnalezc w zyciu natomiast pouczajacych szeroko, biedne dzieci lub tzw. petentów....przychodzi mi oczywiscie do glowy jeszcze wiele mozliwosci , ale nie czas tutaj i nie miejsce.....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Przecież HQ napisał, że jest z wykształcenia mgr inż leśnik ale nie praktykuje w zawodzie :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Uczniu chyba? Przeciez pan Darkul to jest mentor i nauczyciel.

Szczerze, to chciałbym mieć chociaż połowę jego wiedzy w temacie elektroniki.

Może bym tej wiedzy tak jak on nie marnował.

Niestety dla mnie to czarna magia.

podalem dwa stereotypowe zawody ludzi nie potrafiacych sie odnalezc w zyciu natomiast pouczajacych szeroko, biedne dzieci lub tzw. petentów....przychodzi mi oczywiscie do glowy jeszcze wiele mozliwosci , ale nie czas tutaj i nie miejsce.....

Ja tu kogoś pouczam?

Sam natomiast faktycznie dostałem już niezliczoną ilość nauk, pouczeń i rad.

Przecież HQ napisał, że jest z wykształcenia mgr inż leśnik ale nie praktykuje w zawodzie :)

M.in.

A co Cię skłoniło do zmiany fachu? Znam paru leśników, równi goście ale fakt mimo ciekawej roboty, duża kasa toto nie jest.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.