Skocz do zawartości
IGNORED

"To juz jest koniec ....."

magic

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wybuch poprzedziły liczne rozbłyski na niebie. Poszkodowanych jest 500 osób, w 6 miastach są uszkodzone budynki. Szpitale wypisują chodzących pacjentów, by zwolnić łóżka dla ofiar deszczu meteorytów. A Ministerstwo Spraw Nadzwyczajnych zapowiada, że wieczorem na całą Rosję może spaść kolejny deszcz meteorytów

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

Pewnie dlatego , że 95 procent Polaków , to katolicy .

Powód jest zgoła inny. U nas nie ma wyznawców Kościoła Elvisa Presleya.

Gwiazdy spadają z nieba , papież abdykuje czyżby już " Jeźdźcy Apokalipsy" rozpoczęli swój taniec ??

Tak. Polkę. Tradycyjny czeski taniec.

A ja myślałem , że dla katolików po obu stronach naszego globu idolami są święci katoliccy .

Piotr

Wyświetl postUżytkownik sargon dnia 15.02.2013 - 10:56 napisał

Gwiazdy spadają z nieba , papież abdykuje czyżby już " Jeźdźcy Apokalipsy" rozpoczęli swój taniec ??

Tak. Polkę. Tradycyjny czeski taniec.

+

0

A to w porządku ;-P

W Apokalipsie Św. Jana jest mowa o tym , że góra ognia spadnie do wody .

Piotr

A coś zmieniło się po wybraniu tego pana?

Jak to co? Jest dużo gorzej!

Czarny liudek nie zawahał się sfingować zabicia Osamy a teraz chce odebrać wolnym ludziom w USA broń!

TO ZAMACH NA PODSTAWOWE LUDZKIE PRAWA! AMERYKA PRZE DO ZOSTANIA NAJWIĘKSZYM OBOZEM KONCENTRACYJNYM NA PLANECIE!

JEŚLI NIE MASZ BRONI TO CO ZROBISZ GDY PAŃSTWO PRZYJDZIE PO CIEBIE?

Koniec swiata to i owszem nastapi ale w rzeczonej Afryce, skad pozostala reszta bialych bedzie musiala sp***dalac. Za to przyjda inni biali od tego pana z drugiego obrazka. Wszystko oczywiscie w imie pokoju i demokracji.

Nie jestem rasistą ale mam wielu znajomych z RPA i powiem Wam jedno... rozp*** tak bogaty kraj, to jest sztuka która może się udać tylko Murzynom.

Albo posłuchajcie relacji z Rodezji, co kochane Murzynki robili z białymi gdy dorwali się tam do władzy... Apartheid? To było przedszkole w porównaniu! Nie ma okrutniejszych i dzikszych ludzi na planecie.

Wyjazd jest tani - łatwo porównać! Więc porównajcie sobie Wyspy Kanaryjskie, gdzie stworzono turystyczny raj z nieodległymi Wyspami Zielonego Przylądka gdzie nie ma NIC poza biedą i syfem.

Skąd taka różnica? Ano stąd, że Kanary są i będą hiszpańskie a Cabo Verde w latach 70-tych Portugalia przekazała pod zarząd miejscowej ludności.

Tylko jakiej kurna miejscowej? Czy wiecie, że gdy Portugalczycy przybyli w XVw. na Cabo Verde to NIKOMU tych wysp nie odebrali? Tam było pusto! Wyspy były BEZLUDNE!

Każdy człowiek na Cabo Verde pojawił się tam za sprawą Portugalczyków. Dobrowolnie czy nie, to już nieco inna sprawa... ;)

W każdym razie fakt, że Portugalia zrzekła się kontroli nad Wyspami Zielonego Przylądka nie najlepiej świadczy o rozumie Portugalczyków. Pewno, że g*** tam jest, ale można tam było zrobić raj dla turystów, bez powielania błędów Hiszpanów z Kanarów, przed którymi tylko wyspa Lanzarote się ustrzegła, dzięki Cesarowi Manrique.

Jedna Madera, ciasna i droga, choć obłędnie piękna i Azory to niezbyt wiele jak na niegdyś kolonialną potęgę, jaką była Portugalia.

A Ministerstwo Spraw Nadzwyczajnych zapowiada, że wieczorem na całą Rosję może spaść kolejny deszcz meteorytów

Fajnie jakby przy*ebało w Mauzoleum Wołodii Ilicza na Krasnoj Płaszczadi. :)

A biblię to kto pisał , ci dobrzy kosmici ?:)

Wejdź na www.davidicke.pl to się dowiesz, że nie ma czegoś takiego jak "dobry kosmita". Dobry kosmita to martwy kosmita! :)

Niemcy mogą teraz urządzać Europę po swojemu.

Już dawno urządzili.

Polecam wykłady Dariusza Kwietnia o Lebensborn. Jakiś dziwnym trafem tak się po wojnie złożyło, że cała europejska czołówka polityki i bankowości okazuje się pochodzić z hitlerowskich wylęgarni Lebensborn (obecnie Caritas - mało kto o tym wie...).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Dlatego do przepowiedni Nostradamusa , Królowej Saby , Proroka Malachiasza , wizji fatimskich podchodzę z dystansem , jedynie Biblia jest dla mnie autorytetem w kwestii wizji przyszłości świata .

A skąd oni mieliby to wiedzieć, skoro Biblia mówi, że wie tylko Ojciec?

Ukryta Zawartość

Wybuch poprzedziły liczne rozbłyski na niebie. Poszkodowanych jest 500 osób, w 6 miastach są uszkodzone budynki. Szpitale wypisują chodzących pacjentów, by zwolnić łóżka dla ofiar deszczu meteorytów. A Ministerstwo Spraw Nadzwyczajnych zapowiada, że wieczorem na całą Rosję może spaść kolejny deszcz meteorytów

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

To Arton z kolegami wywołał wizualizacją. Tylko im się coś wizja nieudała i z wizyty pokojowej UFO wyszedł wielki meteoryt.

A ja myślałem , że dla katolików po obu stronach naszego globu idolami są święci katoliccy .

W swoim kocim zawodzeniu i atakach na KK jesteś już nudny. Do tego hipokryzja: jedyny prawdziwy kościół to ten załozony przez Russela w 1870 r. - czyste dobro, zero problemów, sami święci, po prostu ideał. Kilka razy podejmowałem dyskusję i pokazywałem jak manipulujesz tekstami Biblii i szukasz jakichś tanich sensacji (jak teraz u Nostradamusa, Saaby, etc). Kolejny raz po prostu szkoda na to czasu.

W Apokalipsie Św. Jana jest mowa o tym , że góra ognia spadnie do wody .

A czy Watykan leży na 7 wzgórzach?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Powrót po dłuższej przerwie...

Gdyby noworodki były "chrzszczone w wierze" w Polsce zanim pojawił tu KK większość dzisiaj czciłaby Swiętowita.

A skąd oni mieliby to wiedzieć, skoro Biblia mówi, że wie tylko Ojciec?

Dlatego napisałem , że do przepowiedni w/ w podchodzę sceptycznie .

To Arton z kolegami wywołał wizualizacją. Tylko im się coś wizja nieudała i z wizyty pokojowej UFO wyszedł wielki meteoryt.

Widać nie jesteś na bieżąco z najświeższymi wiadomościami .

W swoim kocim zawodzeniu i atakach na KK jesteś już nudny. Do tego hipokryzja: jedyny prawdziwy kościół to ten załozony przez Russela w 1870 r. - czyste dobro, zero problemów, sami święci, po prostu ideał. Kilka razy podejmowałem dyskusję i pokazywałem jak manipulujesz tekstami Biblii i szukasz jakichś tanich sensacji (jak teraz u Nostradamusa, Saaby, etc). Kolejny raz po prostu szkoda na to czasu.

Nie zmuszam cię do czytania moich wpisów !

Do tego hipokryzja: jedyny prawdziwy kościół to ten załozony przez Russela w 1870 r. - czyste dobro, zero problemów, sami święci, po prostu ideał. Kilka razy podejmowałem dyskusję i pokazywałem jak manipulujesz tekstami Biblii i

Ty , to powiedziałeś , nie ja !

A czy Watykan leży na 7 wzgórzach?

Tego chyba nie muszę Tobie wyjaśniać .

Piotr

Fajnie jakby przy*ebało w Mauzoleum Wołodii Ilicza na Krasnoj Płaszczadi. :)

Nie życz nikomu tego , co Tobie niemiłe .

Nie, tu chodzi wyłącznie o postrzeganie Elvisa :)

Nadal nie widzę związku z uwielbieniem Elvisa z wizami dla Polaków !

Piotr

Dlatego napisałem , że do przepowiedni w/ w podchodzę sceptycznie .

A jednocześnie wklejasz je wielokrotnie, sugerujesz, że może być coś na rzeczy, interpretujesz Biblię w ich świetle, etc. Takie niby nie, a jednak tak...

Ty , to powiedziałeś , nie ja !

Bo brak Ci tu odwagi, mimo, że wcześniej w innych wątkach jasno o swojej sympatii do SJ pisałeś.

Powrót po dłuższej przerwie...

Bo brak Ci tu odwagi, mimo, że wcześniej w innych wątkach jasno o swojej sympatii do SJ pisałeś.

To , że sympatyzuję ze Świadkami Jehowy i darzę ich szacunkiem nie oznacza , że jestem jednym z nich !

Bardzo lubię Buddę ale nie jestem buddystą !

Piotr

Bardzo lubię Buddę....

Ciekawe. Gdzie go poznałeś? :)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

zamiast tak pitolić bez sensu wokoło te same bajki judeochrześcijańskie lepiej podałbyś po prostu datę końca świata. Jebnie ta kometa w końcu ? Znacie datę to podajcie, bo mi się do roboty nie chce chodzić do końca świata.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Skoro Bóg wiedział co zrobi Eva, skoro wie jak się skończą te "dożynki" i nastąpi błogostan, to po co to robi ?

Dla poprawienia własnego samopoczucia, z potrzeby oglądania tego wszystkiego, dla zabawy ?

Zupełny brak logiki.

Powracają stare pytania. Kto da odpowiedź po raz n-ty ?

Macie rację. Kto chce, znajdzie sobie sam. W pokrewnych tematach.

To dlatego liczą sobie już po kilkaset stron.

Show must...

:)

To , że sympatyzuję ze Świadkami Jehowy i darzę ich szacunkiem nie oznacza , że jestem jednym z nich !

Bardzo lubię Buddę ale nie jestem buddystą !

Taaa..".tam gdzie serce Twoje tam skarb Twój"

Radzisz gromadzić mąkę i smalec?

Plusik za to , że mnie rozbawiłeś ! A tak na poważnie , to ile tej przysłowiowej mąki i smalcu można kupić , nadto zapasy żywności i lekarstw nie uchronią nas od Sądu Bożego i zapowiedzianego wielkiego ucisku , który ma nadejść .

Piotr

Plusik za to , że mnie rozbawiłeś ! A tak na poważnie , to ile tej przysłowiowej mąki i smalcu można kupić , nadto zapasy żywności i lekarstw nie uchronią nas od Sądu Bożego i zapowiedzianego wielkiego ucisku , który ma nadejść .

Ten Twój Bóg to sadysta. Może czytał Sade'a?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.