Skocz do zawartości
IGNORED

O czym jest forum audiostereo

mlb

Rekomendowane odpowiedzi

a mam psychofana o nicku Zen_66 w zakładce Lampy i korci mnie, żeby mu odpowiedzieć tak, jak na to zasługuje. Ale ćwiczę charakter i milczę. Warto ćwiczyć, a nie od razu "ignoruj".

Nie mam lampy to nie mój dział, ale wpadłem tam z ciekawości i widzę, że chłopak wyrobił sobie zdanie na podstawie innych wpisów, a nawet słowa nie zamienił z tobą. Jestem zdania, że trzeba takich przeczekać i nie karmić, a jemu przydałaby się medytacja ZEN, może po tym by się tak nie spinał :))

Nie mam lampy to nie mój dział, ale wpadłem tam z ciekawości i widzę, że chłopak wyrobił sobie zdanie na podstawie innych wpisów, a nawet słowa nie zamienił z tobą. Jestem zdania, że trzeba takich przeczekać i nie karmić, a jemu przydałaby się medytacja ZEN, może po tym by się tak nie spinał :))

Chłopakowi się wydaje, że jestem chińskim agentem, bo lubię lampy Psvane. I wydaje mu się, że walczę z NOSami, choć walczę tylko z pseudoNOSami. No i prowokuje mnie już w czwartym wątku. Jest prowokatorem. A piszę tu o tym, ponieważ opcja "ignoruj" jest chyba dla takich. Ale ja ćwiczę charakter ;)))

Czym jest audiostereo teraz? Imho na 100% nie jest tym czym bylo kiedys, a przeczytanie calego watku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) mnie w tym utwierdza... I tu nie chodzi mi o audios srałdio, ale o atmosfere... A teraz ubierzmy sie wszyscy w mundurki i klaskajmy, RÓWNO! raz dwa raz dwa.... Witaj NOWE audiostereo... Ja nie zamierzam...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Rozumiem chorobę MLB i współczuję. Ale nie rozumiem, jak wątek o tym czym ma być AS może stać się areną wzajemnych naparzanek i obrażania. Jeśli nawet Mod (choćby z pomocą innych Modó) w swoim wątku nie jest w stanie utrzymać porządku, to dla mnie bardzo symptomatyczne i słabo rokuje na wprowadzenie jakichkolwiek zmian, o których się tutaj poważnie mówi. Głupio mi, bo potraktowałem temat poważnie i wydawało mi się, że czemuś ma służyć, a tu wychodzi na to, że ot - okazja do napierdzielania się jak każda inna.

Przykro mi to stwierdzić, ale po zapaskudzeniu tego wątku nie widzę miejsca, gdzie możnaby poważnie porozmawiać o jakimkolwiek uzdrowianiu AS.

Powrót po dłuższej przerwie...

romek, no dokladnie, ja juz nie rozumiem tego forum, za watek o szkapie i pegazie, z ZEREM przeklenstw, wylatuje na 3 MIESIACE z banem, a codziennie ludzie okladaja sie tu po mordach, leca faki, przeklenstwa i inne takie. Jak sie te same osoby okladaly wczoraj, okladaja sie dzis i pewnie okladac sie beda jutro. Roznica jest taka, ze chyba sie trzeba okladac w odpowiednim kierunku.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

ja juz nie rozumiem tego forum, za watek o szkapie i pegazie, z ZEREM przeklenstw, wylatuje na 3 MIESIACE z banem

Dobroci nie rozumiesz.

Mógł zabić, a skazał tylko na trzy miesiące...

E tam, pewnie miało być na krócej ale tak mocno nadusił guzikBan.gif i tak już zostało na trzy miesiące...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dobroci nie rozumiesz.

Mógł zabić, a skazał tylko na trzy miesiące...

A mógł przecież jeszcze przesłuchiwać! Odstąpił, tylko wyrokiem postraszył...łaskawca prawdziwy, a ty fox, intruzie jeszcze sie skarzysz!

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Oj panowie dajcie spokój - w tym wątku kolega palton usłyszał wystarczająco dużo krzepiących słów, na pewno wyciągnie z tego wnioski na przyszłość.

Zastanawiam się czy nie zamknąć wątku bo ta dyskusja za bardzo odbiega od tematu.

Przykro mi to stwierdzić, ale po zapaskudzeniu tego wątku nie widzę miejsca, gdzie możnaby poważnie porozmawiać o jakimkolwiek uzdrowianiu AS.

Jeszcze go nie zamknąłem. Nie zawsze łatwo być moderatorem, zwłaszcza z gorączką, próbując dyskutować o poważnych tematach.

Właśnie chciałem ten wątek przeczyścić, ale zaraz dostałbym zarzuty ograniczania swobody wypowiedzi itp.. zrobię to później, nie chcę pousuwać czegoś czego nie powinienem.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Jeszcze go nie zamknąłem. Nie zawsze łatwo być moderatorem, zwłaszcza z gorączką, próbując dyskutować o poważnych tematach.

Właśnie chciałem ten wątek przeczyścić, ale zaraz dostałbym zarzuty ograniczania swobody wypowiedzi

Ale po co chcesz go zamykać? Czy nie po to jest forum,żeby ludzie rozmawiali na interesujace ich tematy? Oczywiście w ramach netykiety.

...Właśnie chciałem ten wątek przeczyścić, ale zaraz dostałbym zarzuty ograniczania swobody wypowiedzi...

No bo tak się takie postępowanie nazywa.

Postepowanie każdej osoby podlega ocenie...nawet modów...wyobraź sobie :)

No bo tak się takie postępowanie nazywa.

Czy mógłbym prosić Cię o niewielką uprzejmość i przeczytanie pierwszego wpisu w tym wątku?

Nie jest specjalnie długi.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Pomijając chwile, gdy dyskusja zbaczała z tematu z powodu osobistych animozji, to jednak troszkę propozycji rozmaitych się znalazło. Może tak wziąć się za niektóre z nich i zacząć je wprowadzać w życie?

Oj panowie dajcie spokój - w tym wątku kolega palton usłyszał wystarczająco dużo krzepiących słów, na pewno wyciągnie z tego wnioski na przyszłość.

...

Wiem nawet, jakie :)

Właśnie chciałem ten wątek przeczyścić, ale zaraz dostałbym zarzuty ograniczania swobody wypowiedzi itp.. zrobię to później, nie chcę pousuwać czegoś czego nie powinienem.

a może nie rozumiem? ;)

Wystrzeliwania postów w kosmos nie popierałem, nie popieram i nie będę popierał. Sądzę, że do tego trzeba być prawdziwym kołtunem. Jeśli jednak ktoś uzurpuje sobie do tego prawo, to błagam - niech nie robi tego w gorączce!

Czy mógłbym prosić Cię o niewielką uprzejmość i przeczytanie pierwszego wpisu w tym wątku?

Nie jest specjalnie długi.

Co dywagacje n/t żródeł/ zamyslunku idei tego forum mają wspólnego z ustawką rozmów forumowiczów? (do czego kasowanie/kształtownie/ wpływ na wypowidzi forumowiczów prowadzi)

Radze sobie nawet z długimi wpisami. Dziękuje za troskę...

To jakaś nowa moda, całe zło z jednego moda?

Lepiej panowie literaci ten wątek niekończącej się opowieści, co go foxbat wygrzebał, pociągnijcie.

ps. Przenoszę Wasz posty do odpowiedniego wątku.

mlb, czytales tamten watek? A widziales ile tam jest "czarnych wstazek"?

Chyba nie sądzisz że to jakieś fatum...?

Czytałem i widziałem. I wolę ich pamiętać właśnie takich.

fox-iu ty wogle dziwny jakiś jeseś...to i kłopot z przęglądarką masz...wyczaiłeś misiu moje ostatnie posty ?:)

Czytałem i widziałem. I wolę ich pamiętać właśnie takich.

melb, nie chcę w protekcjonaly ton uderzać...ale nie o Twoje wrażenia tu chodzi :>)

mlb, jeszcze jedno, wyobrazasz sobie, obecnie takie zarty z moderacji? wg obecnych standardow, watek utrzymalby sie moze z jeden wieczor, a cale towarzystwo dostaloby conajmniej miesieczne bany. Taka wlasnie jest roznica pomiedzy starym AS, a tym co mamy teraz.

Wyobrażam sobie, o ile to byłoby w lekkim żartobliwym tonie, bez chamskich wycieczek - tak jak w tamtym wątku właśnie.

Różnica między kiedyś a teraz polega też na tym że mamy dużo więcej użytkowników, stąd i więcej takich którzy nie potrafią dostrzec cienkiej granicy pomiędzy żartem a tonem obraźliwym. Niestety.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.