Skocz do zawartości
IGNORED

Acrolink 7N 'dla ubogich'

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Już pisałem o tym w innym wątku, to wkleję:

A ja sobie przetestowałem jeden kabelek z nowej generacji interkonektów Acrolink. Dotychczasowe trzy najtańsze modele 6N II zostały zastąpione serią 7N III. Ten ma oznaczenie 7N-A2200III. Nowa seria zyskała nowe wtyki. Nie tak efektowne jak poprzednie ale za to pewniejsze, solidniejsze z nie odkręcającym się korpusem. Są grubsze i sztywniejsze (przynajmniej A2200).

W porównaniu do poprzedniej serii dźwięk nabrał masy i wypełnienia na średnicy. Znacząco zwiększyła się rozdzielczość.

To pierwsze spostrzeżenia. Jako wyjątkowy plus mogę potraktować wrażenie, że jest to lepszy brzmieniowo kabelek od poprzednio wyższej serii 6N-A2110 II. Aż nie mogę się doczekać na nowego 7N-A2110 III.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-0-05115600-1365262199_thumb.jpg

post-17911-0-23002300-1365262246_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Może ktoś miał już styczność z trochę wyższymi modelami 7N? np: A2030III, A2400III, D5050III ? W tej chwili mam 6N-2110II jeżeli nowa seria jest lepsza to może bym się skusił i wymienił ?

z dwu w/w zdecydowanie wolałem 6N 2400 II.tutaj się zaczyna hajendowa góra,dynamiczny,przejrzysty.2110 jakoś nie wpisał się w mój gust.

No tak, właśnie góra mnie najbardziej interesuje. Ciekawe jak wypada nowy 7N-2400 oraz D5050III różnica w cenie między nimi niewielka.

Według najnowszego cennika tak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 4 miesiące później...

nie,nie sluchalem.skonczylo sie na tym,ze obdzwonilem kilka sklepow w kraju,by kupic 1m 6N 2110 II

Dzięki za odp. Szkoda, kusi mnie ten kabelek. Jak już w końcu zmienię źródło muszę go koniecznie wypróbować.

nie podzielam entuzjazmu Filuta wzgledem 6N 2200II zwlaszcza vs cena.Nie zamierzalem wydawac jeszcze wiecej.Przeprosilem sie z 6N 2110,ale musialem poszukac 1m w glebi kraju-lokalnie byl 0,6.

Terror Twins

tak,mialem

oj,winno byc 7N2200II.

nie podzielam entuzjazmu Filuta wzgledem 6N 2200II zwlaszcza vs cena.Nie zamierzalem wydawac jeszcze wiecej.Przeprosilem sie z 6N 2110,ale musialem poszukac 1m w glebi kraju-lokalnie byl 0,6.

Terror Twins

tak,mialem

• 2 miesiące później...
Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 2 Grudnia 2013 - ogłoszenie + odpowiedź
Ukryte przez misiomor, 2 Grudnia 2013 - ogłoszenie + odpowiedź

Ten wpis zgłaszam do usunięcia.To nie jest miejsce na ogłoszenia.Nikt nie chce kupić tego kabla?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.