Skocz do zawartości
IGNORED

Klub miłośników bana!

Risto

Rekomendowane odpowiedzi

" ....Nie bądz taki Banaczek ... " : Powiedział niegdyś ktoś w kabarecie Tey :) ale za chiny nie wiem kim on był ...

Dawno, dawno temu, w ubiegłym wieku, był to amerykańskim detektyw, który w serialu walił polskimi przysłowiami na lewo i prawo :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

ech ci amerykanie ... :):D oni w sumie nawet nie są tacy zli :) najpierw napadną a pózniej przeproszą .... szkoda tylko ,że mnie za te banany nikt qfa nie przeprasza ... :((((

a mnie to szkoda, że Yamnic zdechł :)

No ten zapomniany osobnik był ewenementem moderacyjnym. Siedział se chłopina gdzieś w kanadzie czy innej brazylii i chyba już na tyle długo że nie rozumiał po polsku. Co, jak wskazuje doświadczenie, nie było żadną przeszkodą w zaangażowanym moderowaniu wpisów.

Moim ulubieńcem w tym względzie jest niejaki Fr@ntz, który nie zrozumie za co banuje, lecz przesyła uzasadnienia na dowód swojego "zaangażowania". Znaczy, ma wytyczne :-)

Fr@ntz nie jest już moderatorem, awansował na Redaktora!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość partick

(Konto usunięte)

Dawno, dawno temu, w ubiegłym wieku, był to amerykańskim detektyw, który w serialu walił polskimi przysłowiami na lewo i prawo :-)

no, raczej pseudo-polskimi.

a szerzej znany jako pułkownik Hannibal.

Zapisuje się do tego klubu bo dostałem już jednego" bona" w AS

Ja sam chyba bym nie dał nikomu "bona" ,lubię szczere wypowiedzi i się na nie nie obrażam, nie odwracam, sam strzeże staram się odpowiedzieć na takie wypowiedzi.

Nawet jeśli wypowiedzi są dziecinne i nie na miejscu, to i tak uważam,że bona to tylko stawiają dzieci(dziecinada) i ci co nie mają na tyle cywilnej odwagi, aby to zamienić w żart lub być obojętny ,albo neutralnym .

Pozdrawiam tego co mnie zablokowali w PW i tego co mnie zbanował

Pozdrawiam

Tomasz

Zapisuje się do tego klubu bo dostałem już jednego" bona" w AS

Toś mnie zaskoczył ! Uważam , że jesteś bardzo sympatyczny i nie mogę sobie nawet wyobrazić , jak mógłbyś komukolwiek nacisnąć na odcisk ?

Piotr

Toś mnie zaskoczył ! Uważam , że jesteś bardzo sympatyczny i nie mogę sobie nawet wyobrazić , jak mógłbyś komukolwiek nacisnąć na odcisk ?

Piotr , dziekuję

...uwierz, ale ludzie z branży to ciekawe istoty

Pozdrawiam

Tomasz

Pozdrawiam

Tomasz

Kto ma najwięcej banów ? Najlepiej podzielcie ilość postów przez ilość banów , wyjdzie współczynnik . Tylko że najwięcej banów dostaje się na bocznicy , a posty z bocznicy nie wliczają się w statystykę postów .

Mam tylko jednego bana nie z bocznicy od jakiegoś faszysty Polaka mieszkającego w Irlandii , lecz jego temat został zamknięty ( zresztą słusznie ) .

Ja jestem z Branży a wcale się nie uważam za ciekawą istotę ... :(( wręcz przeciwnie ... jestem odpychający :):D hihihi

Tym gorzej dla Branży .

Mam tylko jednego bana nie z bocznicy od jakiegoś faszysty Polaka mieszkającego w Irlandii , lecz jego temat został zamknięty ( zresztą słusznie ) .

Panie Czester , " to tylko wiatr , co najwyżej potarga panu włosy , uczesze się pan i znów będzie ładny chłopak "

Mam tylko jednego bana

+

Bym zapomniał , " ban " ode mnie , Piotrek .

Piotr

+

Bym zapomniał , " ban " ode mnie , Piotrek .

, a rozumiem ban jest w cudzysłowiu , Twoje bany to plusy .

Edytuję : to za wprowadzanie celowe w błąd drugiego użytkownika banuję Cię .

A ja głupi myślałem, że to o poznańskim kolejnictwie wątek jest.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

A ja głupi myślałem, że to o poznańskim kolejnictwie wątek jest.

Ja natomiast nie wiedziałem , że w Poznańskiem na pociąg mówi się bana - wszyscy się uczymy .

Piotr

hahhahahahaha o mało co się posikałem ze śmiechu !!! hehhehehehe :D (wyje BANA) w lesie :D hhahahhaha ......:D

Użytkownik polraven dnia 20.04.2013 - 20:52 napisał

Ja jestem z Branży a wcale się nie uważam za ciekawą istotę ... :(( wręcz przeciwnie ... jestem odpychający :):D hihihi

Tym gorzej dla Branży .

Hmm... no ale nie aż tak jakby to wygladało :D hihihi gdyż w sumie to lubię się udzielać pomagać oraz takie tam ... ;)

Wyje BANA w lesie.

A dlaczego wyje bana? Bo wiezie moderatorów ciężkich jak nieszczęście.

Byleby się tłoki nie zatarły ;-).

Jestem Europejczykiem.

Hmm... no ale nie aż tak jakby to wygladało :D hihihi gdyż w sumie to lubię się udzielać pomagać oraz takie tam ... ;)

To dobrze , może kiedyś skorzystam z pańskiego doświadczenia w branży audio i stawiam szklaneczkę na zdrowie , Piotr .

Piotr

<szklanica spirytusu> Piotrze :) Ps. mnie również dano Piotr ...:D na szczescie jako drugie imię :D Pierwsze mam po Papieżu :x lecz nie tym obecnym ani też niemieckim :):D

Aaa!,

To dlatego palton taki ostatnio zaangażowany i świętojebliwy, pozazdrościł bardziej doświadczonemu Koledze ;-).

Wszystkich na własnej skórze przerabiałem: józwę, fr@ntza, a ostatnio do tego nobliwego towarzystwa nieco prawem kaduka dołączył Młodszy Aspirant palton.

Jestem Europejczykiem.

Ale o ssssoo chozzziii w tym wątku? Zamiast lamentować - może lepiej przeczytać Regulamin i Netykietę których nota bene większość użytkowników, zwłaszcza tych starszych - z oportunistycznych powodów nie czytała. Dopiero wówczas - jeśli moderator postąpił niezgodnie z powyższymi - można o indywidualnym przypadku dyskutować - chociaż tu najlepiej sprawę wyjaśnić przez PW bezpośrednio z moderatorem, powinien on podać regulaminową przyczynę takiego bana.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nie da rady.

Tak jak w każdym banku czy innej instytucji - właściciel ma prawo zmienić regulamin. Jeśli obecnym klientom/użytkownikom się to nie podoba - zwyczajnie mają prawo do natychmiastowej rozwiązania umowy, lub tak jak u nas - blokady konta. Choć u nas jeśli się ktoś nie zgadza a Site nie przyjmuje jego argumentów - zwyczajnie można przestać pisać.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

mlb - kiedy nauczysz się moderować? Dwa punkty dla mnie za uzasadnioną reprymendę dla cwaniaczka, który w każdym wątku pozwala sobie na osobiste ataki bez powodu. Moderujesz jak koń z klapkami na oczach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.