Skocz do zawartości
IGNORED

Klub miłośników bana!

Risto

Rekomendowane odpowiedzi

Jak koniecznie chcesz to są co najmniej dwa wątki które nie schodzą z listy top ten /albo hop bęc/ w zakładce. Tam możesz go mieć bez prośby:)

23031970

+ za ptaszki

W związku z tym że dawno bana nie otrzymałem poproszę towarzysza Risto o przysługę

Na mieście mówią , że na forum Audiostereo jest łatwiej złapać bana niż dżumę w Afryce .

Piotr

Ten kto skarży się moderacji prosząc o zbananowanie to p... da i konfident .

Znam takich ze czterech na swoim przykładzie , zakładając ,że to wyszło od założycieli wątków . Jest ban nie ma informacji za co i od kogo .

Pierwszy konfident płaksa na forum to 747.

BTW 23031970 dlaczego używasz dziwnych odstępów między wyrazami?

+ ( to ten ban , o który się upominałeś)

Postaram się raz naciskać spację .

Piotr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jak ładnie weszło

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Risto tylko 747 tutaj nie banuj. -)

Nawiasem mówiąc mnie jeszcze nie zbanował, a powodów miał wiele, i nawet prosiłem się o to, i nic. Zaczynam się bać.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Wstępuję do klubu za jawną krytykę "ajwajowożabojadowego stwora" w skrócie nc+ .

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Risto tylko 747 tutaj nie banuj. -)

Nawiasem mówiąc mnie jeszcze nie zbanował, a powodów miał wiele, i nawet prosiłem się o to, i nic. Zaczynam się bać.

No ja też bym się trochę zmartwił:)

747 nie zbanuje , może odpowie mi na zadane pytanie?

Wstępuję do klubu za jawną krytykę "ajwajowożabojadowego stwora" w skrócie nc+ .

z jakim efektem?

Bany sa dobre! Pozwalają pojąć właściwa miarę rzeczy. Ja na przykład zrozumiałem, że ta moja pisanina na forum tak naprawdę jest gówno warta.

Jestem Europejczykiem.

Kubri dawaj gdzie miałes tego bana :)

Pogięło cię? Ja tu pracuje od dziesięciu lat na bany. Myślisz że wszystkie pamiętam?

ostatni to w wontku "zmarła margareta taczer" bo zapomniał dodać "na szczęście" i "szkoda że tak późno"

Ja na przykład zrozumiałem, że ta moja pisanina na forum tak naprawdę jest gówno warta.

Jakbyś spytał, to bym ci ten fakt uświadomił odpowiednio wcześniej...

Bany sa dobre! Pozwalają pojąć właściwa miarę rzeczy. Ja na przykład zrozumiałem, że ta moja pisanina na forum tak naprawdę jest gówno warta skoro byle głupek może mnie anonimowo zbanować bez słowa wyjaśnienia.

Kubri - nie wiem, co to znaczy "odpowiednio wcześniej" bo zrozumiałem to już kilka lat temu.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Bany sa dobre! Pozwalają pojąć właściwa miarę rzeczy. Ja na przykład zrozumiałem, że ta moja pisanina na forum tak naprawdę jest gówno warta.

Depresja usera, czy pochwały czekasz? :-)

skoro byle głupek może mnie anonimowo zbanować bez słowa wyjaśnienia.

Pociesz się, że nie tylko Ciebie. Mnie tak potraktowano 5 czy 6 razy. Stosuję retorsję.

Depresja usera, czy pochwały czekasz? :-)

Pociesz się, że nie tylko Ciebie. Mnie tak potraktowano 5 czy 6 razy. Stosuję retorsję.

Ależ ja mam to w tej chwili głęboko w dupie i śmieszy mnie nadęcie moderatora wypisującego jakieś pierdoły że jak ochłonę to łaskawie mnie dopuści.

Jestem Europejczykiem.

Kubri - nie wiem, co to znaczy "odpowiednio wcześniej" bo zrozumiałem to już kilka lat temu.

No tak po pierwszym wpisie na forum, na przykład. jakbyś się wcześniej rozczarował to byś mniej czasu stracił.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ależ ja mam to w tej chwili głęboko w dupie i śmieszy mnie nadęcie moderatora wypisującego jakieś pierdoły że jak ochłonę to łaskawie mnie dopuści.

Moderacja w banowaniu myli się częściej, niż sędzia w meczu piłki nożnej.

Są takie fora na których już sami moderatorzy i admini między sobą dyskutują a swoje uwago wypisują czerwoną czcionką w ramkach. Bo to tak wiekopomne myśli ze muszą wyglądać jak pierwsza podpaska dziewicy. Sa więc fora na których jest znacznie zabawniej a głupotę smarkaterii którym brakuje Mysiej widać bez potrzeby dokonywania wpisów. Człowiek więc się nie naraża bo wszystko wiadomo po zerknięciu w pierwszy z brzegu wątek.

I to jest dobre, bo takie prawdziwe.

Hihihi...

To chyba jest rzeczywiście tak, jak na meczu, tzn. wszystkim wydaje się, że sędzia się pomylił a on dobrze wie, co zrobił ;-).

Jestem Europejczykiem.

Banaczek.

" ....Nie bądz taki Banaczek ... " : Powiedział niegdyś ktoś w kabarecie Tey :) ale za chiny nie wiem kim on był ...

Na mieście mówią , że na forum Audiostereo jest łatwiej złapać bana niż dżumę w Afryce .

Polemizowałbym :):D Otóż osobiscie uważam,że najłatwiej dostać banana na pewnym znanym portalu elektronicznym gdzie "władzę" trzyma jeden buc ,który USZY wyrobił na Tonsilach i niestety już powyzej 12khz nic a nic nie słyszy :D

Są takie fora na których już sami moderatorzy i admini między sobą dyskutują a swoje uwago wypisują czerwoną czcionką w ramkach. Bo to tak wiekopomne myśli ze muszą wyglądać jak pierwsza podpaska dziewicy.

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHA dzięki za robawienie ! :D:):)) aż oplułem monitor !!! :D hahahahahahha podpaska dziewicy .... dobre ! stawiam kolejkę :):D

Może brzmi zabawnie ale spróbuj dyskutować na forum gdzie więcej moderów niż userów.... Przekonasz jak bardzo jest stresujące kiedy gówniarzowi z dopiskiem "moderator" albo "administrator" przy nicku nie możesz zwyczajnie jebnąć w jego głupi ryj... w ramach prostowania gimnazjalnego chamstwa, udzielającego sobie nawzajem podziękowań po każdym zbanowaniu lub zamknięciu dyskusji

Na szczęście średnio co dwie strony wpisują te swoje czerwone komentarze w ramkach, które ujawniają ich głupotę zanim jeszcze zechcesz popełnić błąd dyskutowania na takim niby-forum.

Jak nie wierzysz o czym napisałem - zajrzyj na diyaudio.pl. Gdzie wszyscy userzy z dawnego diyaudio.pl są teraz moderatorami, a moderatorzy zostali adminami - w ramach awansu społecznego. Razem w liczebności klasy gimnazjalnej... matołów.

Więc wylewność moderatorów we wpisach jest dobrym mechanizmem. Pozwala od razu rozpoznać idiotów i nie wchodzić w kolesiostwo. Na AS tez tak kiedyś było - kiedy portal był społecznościowy a nie firmowy. Po zawiązaniu kliki złożonej z byłych userów nie dało się w ogóle dyskutować.

Teraz na AS jest już "korporacyjnie" - moderatorzy zostali nauczeni działać zza węgła - kiedy banują, to nie wiesz za co i niespodziewania, Z rzadka zrobią jakiś wpis... Moim ulubieńcem w tym względzie jest niejaki Fr@ntz, który nie zrozumie za co banuje, lecz przesyła uzasadnienia na dowód swojego "zaangażowania". Znaczy, ma wytyczne :-)

Nie wiem skąd się bierze na forach ta chamska głupawka dawnych userów jak tylko dostaną o jeden przycisk więcej do obsługi... Ze śląska są, czy koledzy w szkole ich gnębili?.

W tej, w której się uczyłem za takie "zaangażowanie" dostawaliby w ucho na każdej przerwie :-)

wszystko przez to, że podchodzą do tematu powierzchownie, oceniają wpis pojedyńczo zamiast przejrzeć cała rozmowę.

Teraz na AS jest już "korporacyjnie" - moderatorzy zostali nauczeni działać zza węgła - kiedy banują, to nie wiesz za co i niespodziewania, Z rzadka zrobią jakiś wpis... Moim ulubieńcem w tym względzie jest niejaki Fr@ntz, który nie zrozumie za co banuje, lecz przesyła uzasadnienia na dowód swojego "zaangażowania". Znaczy, ma wytyczne :-)

a mnie to szkoda, że Yamnic zdechł :)

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.