Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie o audio.

piano

Rekomendowane odpowiedzi

To co ty niby słyszałeś, to ja już nie dzielę nawet na 2, tylko od razu na 10. Ostatnio twierdziłeś, że im od roku sprzedaż spada, i byłeś niezwykle zdumiony, gdy ci powiedziałem, że zapewne dlatego przenieśli się miesiąc temu do nowej, 3x większej fabryki. Przez tą spadającą sprzedaż.

Widzę kolego źe pojęcie o inwestycjach masz mizerne.

Wiesz ile trwa okres od podjęcia decyzji o budowie czegoś do wprowadzenia się do nowego obiektu?

Masz w ogóle pojęcie?

Projekty, uzgodnienia, poprawki, zezwolenia, budowa, wykończeniówka, przeprowadzka....

Napisałem, że mam info, że sprzedaż spada od roku i to nie koliduje z faktem, że przenieśli się do nowej 3x większej fabryki

o której budowie decyzje podjęli min 2 lata wcześniej gdy sprzedaż była dużo lepsza.

Nie można przerwać takiej budowy w połowie bo to plajta dla inwestora.

Bank postawi jego kredyt w stan wymagalnosci.

Bum,

Cieszę się bardzo.

To było na serio i ost.ostrzeżenie., bo jak wspomniałem, tu jest krótka piłka.

Wiesz..,ja jestem konkret.Mam siano biorę Q7, nie mam - słucham co mam.

Jak to się ma do tego wątku i Ciebie?!

Mam narzędzia, to z nich korzystam.:)

To nie przypadek że właściciel AS, Ricardo Franassovici, facet który sprzedał więcej hi-endu niż chyba ktokolwiek na świecie i ma pojęcie większe o hi-endzie niż ktokolwiek na tym form, ma w domu ... Magico Q7.

Widzę Elb że słyszałeś o dobrych fachowcach z branży Audio.A znacie się osobiście ? Jeśli tak to przypomnij sobie moje wpisy

o wizycie jednego z ludzi Ricardo w fabryce Sonusa z Minimą okablowaną VDH The Wind .......Tym człowiekiem był Gerald.

Kpiłeś z moich wpisów twierdząc że są wyssane z palca .Chce żebyś je skonfrontował jesli chcesz i pamiętaj na przyszłość

że nie tylko Ty masz kontakty z ludżmi z branży i nie poddawaj prawdomówności w wątpliwość jeśli nie jesteś

tego pewien.

Jeśli AS ma w swojej ofercie Magico i Q7 goszczą w domu Ricardo to jest pewne że grają dobrze.To jest facet

który nie sprzedaje brandów do których nie ma przekonania że grają .To dzięki niemu Krell osiągnął ogromny sukces

komercyjny .Do dzisiaj Ricardo I Dan Agostino to prawdziwi przyjaciele na śmierć i życie.

Widzę kolego źe pojęcie o inwestycjach masz mizerne.

Nie, to ty nie czytasz tego co piszę tylko wygłaszasz swoje mądrości życiowe.

Magico mieści się w wynajętym budynku, w parku przemysłowym obok dziesiątek innych firm, na przedmieściach San Fran.

Nic nie kupowali, nic nie planowali, o żadne zezwolenia nie musieli występować. Mogli zostać tam gdzie byli, ale nie mieścili się z produkcją, więc przenieśli się do większego lokum. Ferschtanden ?

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Kpiłeś z moich wpisów twierdząc że są wyssane z palca .Chce żebyś je skonfrontował jesli chcesz i pamiętaj na przyszłość że nie tylko Ty masz kontakty z ludżmi z branży i nie poddawaj prawdomówności w wątpliwość jeśli nie jesteś tego pewien.

Kpiłem zupełnie z czegoś innego. Odszukaj ten wpis.

Verstanden !!!

Siadaj pała ;)

Jawohl ! (czy jak to się tam pisze ;)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Tego nie wiedziałem bo o tym nie pisales a żadnych innych info na ten temat nie miałem.

Sądziłem, że mają swój obiekt tym bardziej, że wolnej ziemi pod zabudowę jest w USA full.

Taka fenomenalna sprzedaż i wynajmują?

W sumie rozsądnie.

Gdyby mocniej siadło to się wyniosą i nie zostaną z pustym obiektem.

Tego nie wiedziałem bo o tym nie pisales a żadnych innych info na ten temat nie miałem.

Nie wiesz, a piszesz ... nie chcę pisać że to typowe, ale zdarza się Tobie nie po raz pierwszy.

hahaha !

Szczerze się popłakałem :)

I tym humorystycznym akcentem ... ;)

Z resztą nie wiem dlaczego przed kupnem nie posłuchałeś Wilsonów czy Magico właśnie. Czy się mylę?

Moze warto byłoby posluchać przed zakupem Magico Thieli 3.7))..........bo aby zagrały trza ich naprawde napedzić czymś odpowiednim.

Panowie ale się napinacie,a przeciez i tak u mnie gra najlepiej.............tylko prosze z tym stwierdzeniem nie polemizować))

Elb

Nigdzie tak grajacych thieli 3.7 jak u mnie nie słyszaleś,więc po kiego walca twierdzisz,ze te kolumny to druga liga?

Jak sie tak znasz mocno na konfiguracji-to po co te ciągłe i nieustanne zmiany u Ciebie?

Na AS 2013 śmiało mogę wystawic system kilkakrotnie tańszy niz Twój i wcale nie bedzie gorzej grał niż Twoje klamoty.

Porownywaleś pewne gm-70 do legendy tzn. do Ongaku i przypomnij sobie wlasne zdanie.

Gdyby mocniej siadło to się wyniosą i nie zostaną z pustym obiektem.

A kolumny przechowają u potencjalnych klientów. W szaleństwie jest metoda :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Nie Elb, poddałeś w wątpliwość cały rozdział dotyczący wizyty Geralda w SF i spotkaniu z Bavim Laqua.

A kto to jest ? Bo o Cesare Bevilacqua to słyszałem, ale o Bavim Laqua to jeszcze nie. To jakiś Hindus ?

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Nie Elb, poddałeś w wątpliwość cały rozdział dotyczący wizyty Geralda w SF i spotkaniu z Bavim Laqua.

"Ale ku....wa o co chodzi? No się pytam , o co chodzi?"

Magnepan ty jak coś jebniesz to jak łysy grzywką o parapet.

I za to ciebie lubię ;)

Rafaello, coś się nie układa w tych wpisach.Pora na herbatkę i Ferrero.

No cóż jak zapraszasz to chętnie skorzystam :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

A kto to jest ? Bo o Cesare Bevilacqua to słyszałem, ale o Bavim Laqua to jeszcze nie. To jakiś Hindus ?

Tak Hindus mieszkający w Warszawie i miłośnik DartZeela,dCS'a i Wilsonów.

No cóż jak zapraszasz to chętnie skorzystam :)

Ciebie ZAWSZE.

"Ale ku....wa o co chodzi? No się pytam , o co chodzi?"

Magnepan ty jak coś jebniesz to jak łysy grzywką o parapet.

I za to ciebie lubię ;)

Jarek, spokojnie.Wtedy to dryfowałeś dopiero w kierunku Audio.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Jarek, spokojnie.Wtedy to dryfowałeś dopiero w kierunku Audio.

Mnie prąd poniósł na szerokie wody a ciebie niestety na mieliznę :)

Ale to tylko chyba dlatego ,bo do morza mam bliżej.

Moze warto byłoby posluchać przed zakupem Magico Thieli 3.7))..........bo aby zagrały trza ich naprawde napedzić czymś odpowiednim.

Stary A , Thiele nie grają,kompletnie nie grają.To już bym wolał Wilsony Elba z braku laku.

Stary A , Thiele nie grają,kompletnie nie grają.To już bym wolał Wilsony Elba z braku laku.

Obawiam się, że jeśli komuś coś przeszkadzało w Wilsonach, to w Magico będzie go to drażnić jeszcze bardziej.

Magnepan - nie wiem co tam palisz, ale zdecydowanie odstaw ;)

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Stary A , Thiele nie grają,kompletnie nie grają.

Magnepan , nie załamuj człowieka swoją "recenzją" bo nie będzie miał innego wyjścia z tej sytuacji jak sprzedać swoje Thiele .

Mnie trułeś i trułeś aż w końcu dla świętego spokoju sprzedałem swoje B&W 800D , które przecież tak jak Thiele zmiażdżone zostały twoją krytyką wytrawnego (tfu !!!) audiofila (nie lubię tego słowa) ;)

Magnepan , nie załamuj człowieka swoją "recenzją" bo nie będzie miał innego wyjścia z tej sytuacji jak sprzedać swoje Thiele .

Mnie trułeś i trułeś aż w końcu dla świętego spokoju sprzedałem swoje B&W 800D , które przecież tak jak Thiele zmiażdżone zostały twoją krytyką wytrawnego (tfu !!!) audiofila (nie lubię tego słowa) ;)

Wiem że uratowalem Ci tyłek z B&W i popchnąłeś je dalej.Najważniejsze że to usłyszałeś/słyszysz.Resztę wydedukuj sam.

Ale tak między wierszami to powiem Ci że przez 2 dni słuchaliśmy Magnepanów z serii 3 na dobrym sprzęcie które sponiewierały

dwukrotnie droższe skrzynki na maxa.

Obawiam się, że jeśli komuś coś przeszkadzało w Wilsonach, to w Magico będzie go to drażnić jeszcze bardziej.

Lukasiq, wygląd mój drogi,wygląd, bo o dżwięku nie chcę się już wypowiadać

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.