Skocz do zawartości
IGNORED

Zrupmy sobie film. Układ zamknięty.

bady

Rekomendowane odpowiedzi

Jak widzę głupota w Polsce ma się znakomicie. Każdy by tylko narzekał, wietrzył spiski, poniżał innych. Szukał u innych winnego własnego nieudacznictwa.

Chyba Słowianie nie nadają się do prowadzenia nowoczesnego państwa - są zbyt prymitywni ...

A zasada "im większe zero tym większy patriota" nadal działa ...

Nie możliwe, przecież ma forum są sami mądrzy ludzie... Czyżby to elita Polski?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

nie ma to jak zostac w kraju , dac sie oskubac, a na koncu poprosic o zestaw do eutanazji zeby nie pobierac emerytury i nie obciazac panstwa....to sie nazywa patriotyzm

niech sobie Kutz sam okna myje...

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

nie ma to jak zostac w kraju , dac sie oskubac, a na koncu poprosic o zestaw do eutanazji zeby nie pobierac emerytury i nie obciazac panstwa....to sie nazywa patriotyzm

niech sobie Kutz sam okna myje...

Hehhehehhee, jak dla mnie - text tygodnia! :)

Ja mogę dać nawet Kucowi 20€ niech u mnie okna pomyje, skoro mycie okien to w/g Kuca miara patriotyzmu! :P

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

USA nigdy by sobie nie pozwoliło na utratę wybitnego fachowca. Polska robi to codziennie.

A Kutza nie cytuj bo on nie reprezentuje opcji polskiej jako działacz PO.

On by chciał żeby złodzieje rządzili a Polacy tylko okna myli i się nie odzywali.

Taa... całkiem nam sie doktorek stoczył i wpadl w jakieś mentalne gówno. Trochę szkoda ale ani pierwszy ani ostatni.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747 - a wpadniesz do mnie umyć mi okna razem z Kucem? :)

Zademonstrujcie swój patriotyzm!

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość partick

(Konto usunięte)

il Dottore, ile lat pracowałeś w Polsce jako lekarz?

bo jak "odrobiłeś" państwowe studia, to ja nie widzę najmniejszego problemu - jesteśmy wolnymi ludźmi i możemy mieszkać tam gdzie chcemy.

jesteśmy wolnymi ludźmi i możemy mieszkać tam gdzie chcemy.

przyzwoici ludzie moga mieszkac tam gdzie chca ale tam gdzie mieszkaja musza zachowywac sie jak przyzwoici ludzie.Tu mamy przypadek idioty z malego i srajacego do wlasnego gniazda i nie majacego ZADNYCH refleksji na temat swoich dlugow wobec panstwa.

reszte jego refleksji pomine milczeniem z uwagi na nieznane pochodzenie. refleksji.

jesli skonczyl studia za smierdzacej i obrzydliwej komuny to niech zwroci te obrzydliwe pieniadze obrzydliwemu panstwu a jesli potem, to niech zwroci szacunek ludziom ktorzy za te wolnosc jego i twoja dawali dupy.I tyle w przyzwoitosci przez duze P.

il Dottore, ile lat pracowałeś w Polsce jako lekarz?

bo jak "odrobiłeś" państwowe studia, to ja nie widzę najmniejszego problemu - jesteśmy wolnymi ludźmi i możemy mieszkać tam gdzie chcemy.

Zaraz, spokojnie...

Jakie to ma znaczenie czy odrobiłem czy nie? :)

Znam tutaj chłopaka który po ukończeniu studiów medycznych w PL nie przepracował ANI JEDNEGO DNIA. Od razu przyjechał tutaj.

Uważasz go może za kogoś gorszego ode mnie?

Ja przeciwnie - uważam, że jest ode mnie dużo mądrzejszy, gdyż słusznie skonstatował, że trzeba być ostatnim frajerem, aby choć sekundę życia poświęcić na tyranie za bezdurno, skoro można robić to samo za dużo lepszą kasę.

Nikomu niczego nie zamierzam oddawać - śmierć frajerom! :)

Jeśli ktoś w Polsce zaoferuje mi kasę choć o jedno € lepszą niż mam w IRL - zjawię się pracować dla Ojczyzny natychmiast! :)

Póki co - żadnych propozycji tego typu.

Bo w Polsce dobrze ma tylko k***, złodziej i polityk.

Jako że nie zaliczam się do żadnej z tych grup - jestem normalnym, uczciwie pracującym człowiekiem - musiałem wyjechać, aby żyć GODNIE.

Wciąż jednak liczę na cud - liczę że ludzie w PL się obudzą i pogonią sk***synów winnych zrobienia z Polski republiki bananowej, kraju postkolonialnego.

Ponoć Duda ma ruszyć wkrótce "Solidarność" do strajku generalnego. Dla mnie sprawa jest prosta: strajk do skutku! Strajk do dymisji rządu i prezydenta, do rozpisania nowych wolnych wyborów. Z ZAKAZEM UCZESTNICTWA W NICH KAŻDEJ OSOBY ZAANGAŻOWANEJ W RZĄDZENIE W CIĄGU OSTATNICH 24 LAT! Z ZAKAZEM UCZESTNICTWA W NICH JAKIEJKOLWIEK DOTYCHCZASOWEJ PARTII POLITYCZNEJ! OKRĘGI WYŁĄCZNIE JEDNOMANDATOWE, LIKWIDACJA SENATU, SEJM 100-OSOBOWY.

NATYCHMIASTOWE ZWOLNIENIE WSZYSTKICH SĘDZIÓW I PROKURATORÓW Z DOŻYWOTNIM ZAKAZEM PRACY W SĄDOWNICTWIE.

To jest szansa na naprawę kraju.

Wówczas chętnie rozważę opcję powrotu - do normalnej wolnej Polski.

Masz rację - to świetny sposób na zniszczenie Polski. Skuteczny - jak pokazało doświadczenie lat 80-tych.

Pacjentów też namawiasz żeby dla swojego dobra zarazili się syfilisem ?

Może zacznij namawiać Irlandczyków do strajkowania ... dla dobra ich kraju ? Zobaczysz jak cię zaraz pogonią ...

O, widzę że potępiasz "warcholstwo"... Pamiętam to z 1976 - w Dzienniku też potępiali. :)

Ścieżki zdrowia też założysz dla "warchołów"?

Twoim zdaniem Polak powinien zamknąć paszczę i w milczeniu zapier***ć na swoich nowych panów, tak? :)

Moje gratulacje!

Zrozum: układ pokojowo nie odda władzy. Nie ma szans na to. Władzę trzeba im odebrać. Im prędzej, tym lepiej.

Zaraz, spokojnie...

Jakie to ma znaczenie czy odrobiłem czy nie? :)

Znam tutaj chłopaka który po ukończeniu studiów medycznych w PL nie przepracował ANI JEDNEGO DNIA. Od razu przyjechał tutaj.

Dla mnie sprawa jest prosta: strajk do skutku! Strajk do dymisji rządu i prezydenta, do rozpisania nowych wolnych wyborów. Z ZAKAZEM UCZESTNICTWA W NICH KAŻDEJ OSOBY ZAANGAŻOWANEJ W RZĄDZENIE W CIĄGU OSTATNICH 24 LAT! Z ZAKAZEM UCZESTNICTWA W NICH JAKIEJKOLWIEK DOTYCHCZASOWEJ PARTII POLITYCZNEJ! OKRĘGI WYŁĄCZNIE JEDNOMANDATOWE, LIKWIDACJA SENATU, SEJM 100-OSOBOWY.

NATYCHMIASTOWE ZWOLNIENIE WSZYSTKICH SĘDZIÓW I PROKURATORÓW Z DOŻYWOTNIM ZAKAZEM PRACY W SĄDOWNICTWIE.

To jest szansa na naprawę kraju.

Wówczas chętnie rozważę opcję powrotu - do normalnej wolnej Polski.

Włodzimierz Illicz zmartwychwstał!

Jestem Europejczykiem.

Ja mogę być nikim tu i tam. Nie mam najmniejszych ambicji bycia "kimś".

Nie lubię natomiast dylematów: czy kupić sobie nowy atlas anatomiczny czy buty dziecku.

Lubię też zmieniać samochód kiedy mi przyjdzie ochota... bo mi się kolor np. znudził.

Czy moje żądania są wygórowane?

Gość Gość

(Konto usunięte)

iI Dottore.

Już Ci pisałem, nikt nie ma prawa potępiać tego że wybrałeś zagranicę na swoją nową ojczyznę, ale też nikt nie może Cię za to chwalić. To po prostu Twój wybór do którego każdy z nas ma prawo.

Natomiast publiczne moralizatorstwo ze strony osoby która wybrała wygodne i łatwe życie, wyjechała z Polski w poszukiwaniu łatwiejszego pieniądza mnie śmieszy.

Przeciez postąpiłeś tak samo jak pismacy którzy idą pracować do zagraniczniaka, żeby lepiej zarobić.

A już Twój przedoststni post to naprawdę przegięcie.

Nie lubię natomiast dylematów: czy kupić sobie nowy atlas anatomiczny czy buty dziecku.

Lubię też zmieniać samochód kiedy mi przyjdzie ochota... bo mi się kolor np. znudził.

Dla Ciebie najważniejszym kryterium wyborów życiowych jak widzę jest kolor samochodu.

Nawet nie doczytałem do końca 2 stron...

Ale jak mają nastąpić jakiekolwiek zmiany kiedy wydawałoby się oddzielnie inteligentni ludzie przez dwie strony z radością bliską ekstazie obrzucają się gównem.... (przepraszam, ale świadomie użyłem tego słowa)

Ba, z każdą kupą na twarzy czują się lepiej - żaden nie powiedział pass idę się umyć.... Lol

Czytam bocznicę, ale..............

Jaki by tu nie był temat po 3,4 poście wkracza ekipa guanonurków i zaczynają się zapasy w w/w g...nie..

Mogę być męską szowinistyczną świnką, ale wolę zapasy panienek w kisielu.

Życzę Kolegom wielu doznań i frajdy z (autocenzura) w tym i kolejnych tematach.

W sumie to już nawet nie dziwię się czemu Ci nasi geniusze intelektu rządzą w tym kraju od 20 lat i będą przez kolejne 20 !

HQ_150: Nie bardzo rozumiem co masz na myśli... Naprawdę nie rozumiesz, że to nieludzki SYSTEM wygnał z Polski kilka milionów obywateli?

Mi w zasadzie wszystko jedno gdzie mieszkam, ale mam pewność, że wielu Polaków chętnie by wróciło do kraju.

Tylko co ich tu czeka?

Gość Gość

(Konto usunięte)

Nie bardzo rozumiem co masz na myśli... Naprawdę nie rozumiesz, że to nieludzki SYSTEM wygnał z Polski kilka milionów obywateli?

Zawsze w trudnych czasach jest część która woli uciec i szukać wygodniejszego, łatwiejszego życia, a druga część woli zostać i przynajmniej próbować coś zmienić, zbudować wokół siebie małą ojczyznę.

Tak było i za rozbiorów i w czasie wojny i stanu wojennego.

płytki jesteś , wpisami potwierdzasz

Zawsze w trudnych czasach jest część która woli uciec i szukać wygodniejszego, łatwiejszego życia

Np. Kościuszko, Paderewski.

Cała masa ludzi którzy mają swoje pomniki, ulice, góry w całej Ameryce południowej. (zbyt dużo ludzi z najwyższej półki - bałbym się kogoś pominąć)

HQ - życie masz jedno i każdy rozsądny człowiek chce je spędzić możliwie najlepiej. Chcesz za to karać ?

Część z tych co zostali boi się zaryzykować, część jest za stara, część nie ma warunków, ale to tez nie czyni z nich obrońców reduty Ordona. Czy to nie Ci zostali karmią nas solą z ulic, mięsem z przed 20 lat, koniną, biorą łapówki, itd, itd, itd ???

Życie jest kolorowe z masą szarości - nie czarno białe. Rozumiesz ?

Państwo nie zrobiło NIC, by mnie w kraju zatrzymać.

Państwo nie zachęca mnie w najmniejszym stopniu do powrotu.

No patrzcie. Wielki fan przygłupa w muszce, a chce, że państwo zrobiło COŚ w celu jego zatrzymania w kraju.

/.../część nie ma warunków, ale to tez nie czyni z nich obrońców reduty Ordona. Czy to nie Ci zostali karmią nas solą z ulic, mięsem z przed 20 lat, koniną, biorą łapówki, itd, itd, itd ???

Cytat miesiąca!

100% poparcia! :)

No patrzcie. Wielki fan przygłupa w muszce, a chce, że państwo zrobiło COŚ w celu jego zatrzymania w kraju.

Myślisz, że marzy mi się aby Tusk z Komorowskim napisali mi specjalne zaproszenie do powrotu? :)

Nie o to chodzi, ale o to, by Polska była krajem NORMALNYM - wówczas ci co wyjechali zagłosują nogami.

Proste.

wy***rdalając ciebie zrobiła pierwszy krok ku normalności

Hehehhehehhe, to jeszcze trochę tych kroków do normalności zostało, wladz, skoro takie stare komuchy i ubeki jak ty wciąż tam żyją! :)

Wpadnę na wakacje na kilka dni, to ocenię...

Na dłużej nie chce mi się wpadać, bo jest tyle pięknych i ciekawych miejsc do odwiedzenia...

Dokładnie, jak mówisz! :) Tylko ludzie chyba o tym nie wiedzą bo to zadupie odwiedza kilka razy więcej turystów niż pewną republikę bananową nad Wisłą.

Ciekawe dlaczego, hehehhe...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.