Skocz do zawartości
IGNORED

Ten serial zaszkodzi wizerunkowi Polski i Polaków w świecie.

Gość dziadekwłodek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak w ogole to o co ci chodzi? Że w odwecie za serial nie bombardujemy Berlina bo premierem jest Tusk a nie Kaczyński który nie wahałby się w tej kwestii ani chwili?

13 strona a ty dalej nie wiesz o co chodzi?;p

No to ci to wyłuszcze jak takiemu bez wykształcenia :)

Jak napotykamy na próby przekłamania historii, a jesli przekręt do tyka nas, jako narodu, osobiscie, trzeba protestować i wyjasniać.

(w sumie nie dziwota, ze akurat ty tego nie możesz pojąć w końcu przekręcanie rzeczywistości to dla ciebie cos naturalnego)

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

13 strona a ty dalej nie wiesz o co chodzi?;p

No to ci to wyłuszcze jak takiemu bez wykształcenia :)

Jak napotykamy na próby przekłamania historii, a jesli przekręt do tyka nas, jako narodu, osobiscie, trzeba protestować i wyjasniać.

No to protestuj i wyjaśniaj, kto ci broni???

"do tyka nas, jako narodu, osobiscie"

Ty jesteś osobiście naród, jacuś?

Jestem Europejczykiem.

"do tyka nas, jako narodu, osobiscie"

Ty jesteś osobiście naród, jacuś?

Takie pokazanie Polaków z AK powinno poruszyć każdego Polaka, ale jesli się nie poczuwasz...

Jestem głęboko oburzony, tam mnie trzęsie że z nerwów zrobilem przesłuchanie AKowcom których trzymam w piwnicy. Ponieważ wydaje mi się, że z tymi Żydami coś kręcą przesłuchania będa kontynuowane.

Jestem Europejczykiem.

Usiądź sobie na nodze od stołka i zrób rachunek sumienia, najlepiej sobie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Usiądź sobie na nodze od stołka i zrób rachunek sumienia, najlepiej sobie.

Masochizm pozostawiam PiSSmanom.

Jestem Europejczykiem.

Ciągłe namawianie Polaków do pokuty, jest namawianiem do uprawiania masochizmu.

ostatnio ciągle za coś mamy przepraszać ...specjalizują się w tym media głównego ścieku...

dziadekwłodek

Czemu nigdy nic pozytywnego nie napisałeś o Ukrainie i Ukraińcach a o Rosji i Rosjanach jak najbardziej tak?Przecież nawet patrząc z Twojego punktu widzenia( czyli pod kątem martyrologii) to Rosja nam bardziej szkodziła.

Dygresje mają swoje prawa.Film ten jest pretekstem do dyskusji na temat naszych trudnych relacji z sąsiadami w XX wieku.I w ocenie tych relacji wystepują różnice.Uważam,że niepotrzebnie wyciągasz jakieś marginalne wypowiedzi różnych mniejszości z Niemiec czy Ukrainy nieprzychylne nam.U nas tez takie się zdarzają w stosunku do nich.Należy patrzeć całościowo.Ostatnie 20 lat to przełomowa zmiana wzajemnych stosunków Polaków z Niemcami i Ukraińcami.I trzeba się z tego cieszyć.

Witam fanklub :-).

ty nawet znaczenia słowa fanklub nie rozumiesz?

Ostatnie 20 lat to przełomowa zmiana wzajemnych stosunków Polaków z Niemcami i Ukraińcami.I trzeba się z tego cieszyć.

Wzajemnych to nie wiem. Niemcy konsekwentnie realizują strategię zrobienia z nas swoich parobków i strefy wpływów. Tak więc jedyne co się zmieniło, to zmniejszenie niechęci Polaków wobec takiego scenariusza ew. chowanie przez nich głowy w piasek.

misiomor

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.Stereotypy są trudne do wyeliminowania( patrz Twoja wypowiedź) ale nigdy nie mieliśmy tak dobrej passy w niemieckich środowiskach opiniotwórczych.

Ale Ty oczywiście wiesz lepiej.Niemiec nie może być przyjazny Polakowi.

Ale Ty oczywiście wiesz lepiej.Niemiec nie może być przyjazny Polakowi.

Oczywiście, że może być..ale nie w tym filmie.

Wojciechu nie zebraj o uznanie.

ty nawet znaczenia słowa fanklub nie rozumiesz?

Chyba ty młocie. Tobie wszystko trzeba łopatą do łba bo inaczej nie zrozumiesz (jak widać).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.