Skocz do zawartości
IGNORED

Prezydent Lech Wałęsa w Internecie

testosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Rozwalenie komunizmu przypisują bardziej Naszemu Papieżowi.

Ale to ani jeden, ani drugi.

Takie uwarunkowania historyczne i właściwa kadra.

A jakość kadry nie zależy od przebycia szkół tylko: inteligencji, mądrości...

Moja Mama, mocna aktywistka Solidarności w tym czasie, dopiero po wszystkim poznała Wałęsę. Jakby nie był Wałęsy byłoby to samo.

Choć ówczesne media konspiracyjne musiały mieć celebrytów. Zrobiono nim Wałęsę. Musiał być ktoś rozpoznawalny.

Tylko Jarka k**wa nigdzie nie było...

i do diabła nie był sam , za nim stał cały sztab i wywiad zachodnich krajów. To była cała machina , książki , ulotki , plakaty z nieba jak kasza nie spadały tylko ktoś za to płacił

Wałęsa podpieprzał?

Kogo, gdzie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) SZOK!!! Jest i o Stokrotce i o fakcie że Lista Macierewicza obejowała tylko 1/5 agentów. 4/5 przejęły "nowe" służby, oczywiście przejęto tych najceniejszych... Także 4/5 agentów wciąż czeka na ujawnienie!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

doktorek spieprzyłeś z tego kraju o czym z tobą ?

byłem na emigracji trochę lat i na tony podobnych tobie patriotów spotykałem , dla mnie nic nowego tylko nudnego

Przeczytałem wywiad z tego linku:

Ukryta Zawartość

Wałęsa bohater.

Udaremnił rozlew krwi...

Ukryta Zawartość

Przeczytałem wywiad z tego linku:

Wałęsa bohater.

Udaremnił rozlew krwi...

To tak jak Jaruzel.

"Zabiłem TYLKO kilkudziesięciu... a przecież setki tysięcy mogły zginąć!".

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jakimś cudem doktorek ocalał i trzepie hajc w wolnym świecie, cuda panie!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To tak jak Jaruzel.

Przeczytałem początek tego dzieła.

Świadek jest niewiarygodny...

Wałęsa bohater.

Udaremnił rozlew krwi...

Dlatego wówczas nie golił wąsów

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jakimś cudem doktorek ocalał i trzepie hajc w wolnym świecie, cuda panie!

I działa na naszą zgubę, podpuszczając jednych na drugich...

;)

To tak jak Jaruzel.

a przewrót majowy , zapomniało ?

Dlatego wówczas nie golił wąsów

a kto golił ? papieru toaletowego nie było , dużo większy problem od golenia

Dokładnie.

Lepiej weź już te fuche od konfidenta, nawet jakby było czosnkiem czuć...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

a przewrót majowy

No przepraszam! Przewrót majowy był dla Polski i w imię Polski. Nie ma nic złego w dyktaturze, jeśli ratować ma kraj przed czerwoną zarazą (weźmy Franco czy Pinocheta).

Natomiast stan wojenny był dla sowietów i w imię sowietów.

Wyczuwasz różnicę?

Wałęsa jest trudnym człowiekiem, jak każdy indywidualista-przywódca. Tacy ludzie świetnie się odnajdują na pierwszej linii frontu i jednocześnie są b.dumni i trudni we współpracy (poznałem kilku takich). To typowy trybun, świetny działacz i kiepski polityk. Dla mnie np. debata Wałęsa-Miodowicz w TV to był koniec komuny, to było czuć w kościach i to właśnie dzięki postawie Wałęsy w tej debacie - nikt inny się do tego nie nadawał. Z drugiej strony prezydentura - jaka była każdy widział - ostatnią dobrą rzeczą jaką zrobił było napieranie na wywalenie Ruskich z Polski, o czym już pisałem.

W tej chwili Wałęsa jest łatwym celem do ataków, nie reprezentuje żadnego ruchu politycznego, nie ma żadnej mocy sprawczej. Dla wyznawców Macierewicza i Kaczyńskiego to idealny cel - nie odda.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Dla mnie np. debata Wałęsa-Miodowicz w TV to był koniec komuny, to było czuć w kościach i to właśnie dzięki postawie Wałęsy w tej debacie - nikt inny się do tego nie nadawał.

Hehehe, Miodowicz musiał mieć wtedy niezły ubaw! Przecież jako komuch b. wysokiego szczebla doskonale wiedział, z kim rozmawia i o co naprawdę idzie gra! Mało tego - doskonale znał zakończenie tej gry. Cała trudność polegała na wejściu do studia i dwaj panowie grający do 1 bramki, musieli udawać wrogów! A gawiedź łykała jak młode wieloryby! Do dziś łyka! :)

Gawiedź łyka gorsze rzeczy, np. realność UFO i Spisku Szaraków.

Może ty mi wyjaśnisz dlaczego Wałęsa który "pracował" dla UB, rozkręcił aferę z Oleksym... - przeciw swoim "mocodawcom"?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gawiedź łyka gorsze rzeczy, np. realność UFO i Spisku Szaraków.

Jest to bardziej realne niż Bohater Narodowy Lech Wałęsa. Dodam - niestety.

Może ty mi wyjaśnisz dlaczego Wałęsa który "pracował" dla UB, rozkręcił aferę z Oleksym... - przeciw swoim "mocodawcom"?

Tak - chętnie ci wyjaśnię. Walka frakcji.

Myślisz że ubecja to monolit?

Ty chiba debil jesteś doktorku?

Ty na pewno.

Tak - chętnie ci wyjaśnię. Walka frakcji.

Jakich frakcji.

Jakich frakcji.

To stara bolszewicka idea twórczo rozwinieta przez Stalina. Ogólna teoria używana do tłumaczenia wszystkiego ;).

Jestem Europejczykiem.

Już tłumaczę. Czerwoni z czerwonymi pożarli się o kasę. I jedni czerwoni chcieli upupić drugich czerwonych. Padło na Olina, bankowo ruskiego agenta, a do nagłośnienia sprawy użyto starego TW Bolka.

No przepraszam! Przewrót majowy był dla Polski i w imię Polski. Nie ma nic złego w dyktaturze, jeśli ratować ma kraj przed czerwoną zarazą (weźmy Franco czy Pinocheta).

Natomiast stan wojenny był dla sowietów i w imię sowietów.

Wyczuwasz różnicę?

czytając posty z taką dawką nienawiści wobec własnych rodaków można się tylko cieszyć żeś stąd spieprzył i Irlandzkie powietrze zatruwasz .

często podobne poglądy mają osoby w jakiś sposób powiązane z komuchami , taka forma odreagowania za własną , ojca ,matki czy też dziadka postawę

chłopie morduj i w internecie fotkami się chwal

Już tłumaczę. Czerwoni z czerwonymi pożarli się o kasę. I jedni czerwoni chcieli upupić drugich czerwonych. Padło na Olina, bankowo ruskiego agenta, a do nagłośnienia sprawy użyto starego TW Bolka.

oczywiście bohaterze na papierze .

czytając posty z taką dawką nienawiści wobec własnych rodaków można się tylko cieszyć żeś stąd spieprzył

Ja też się cieszę. W Irlandii likwidują Senat, wiesz?

A u nas wciska się naiwnym wiarę w Skok Przez Płot...

k_011_bolek.jpg

Tylko piwo i muzyka nic więcej w Irlandii nie warte zachodu .

Absolutnie się zgadzam! Ale i w Polsce piwo bywa dobre.

Byłem teraz to Łomża Niefiltrowane i Złote Lwy z browaru Amber bardzo mi przypasowały.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.