Skocz do zawartości
IGNORED

Incydent na woodstock, czyli atak na Miecugowa

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

wladz - a co takiego przerażającego widzisz u Kaczyńskiego , że aż tak się go boisz?

Pogrobowców socjalistów hitlera i stalina należy szukać po lewej stronie sceny politycznej ...

Partie hitlera i stalina - których członkowie paradowali w mundurkach i zorganizowali hiper rzeź w XX w. - to były partie lewicowe.

Powiedz mi wladz - ale konkretnie , nie posiłkując sie opiniami idiotów z tytułami przed nazwiskiem - co takiego przerażającego widzisz w Kaczyńskim i PiS .

Tylko błagam - durny argument ad hitlerum sobie daruj - bo do rzeczywistości on nijak nie przystaje ...

Jego hasła i i popuszczenie wszystkich zasad moralnych wyrządziło dostatecznie dużo złego.

Ło matko! Następny niepełnosprawny który nie kuma o co chodzi albo powtarza za rydzykową propagandą.

A kasę najlepiej zanieść do kościoła, już oni tam najlepiej wiedzą co z nią zrobić.

Jestem Europejczykiem.

wladz - a co takiego przerażającego widzisz u Kaczyńskiego , że aż tak się go boisz?

Pogrobowców socjalistów hitlera i stalina należy szukać po lewej stronie sceny politycznej ...

Partie hitlera i stalina - których członkowie paradowali w mundurkach i zorganizowali hiper rzeź w XX w. - to były partie lewicowe.

Powiedz mi wladz - ale konkretnie , nie posiłkując sie opiniami idiotów z tytułami przed nazwiskiem - co takiego przerażającego widzisz w Kaczyńskim i PiS .

Tylko błagam - durny argument ad hitlerum sobie daruj - bo do rzeczywistości on nijak nie przystaje ...

znowu broszurowcy w cenie . Już dawno broszurowych mędrców nie było , kolego ciebie nie nauczyli patriotyzmu tylko nienawiści . W lustrze tego nie zauważysz

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Ja wspomniałem o funkcyjnych mediach i dziennikarzach mogąc przedstawić dowody w postaci wydatków poszczególnych partii . Kto , komu i ile zapłacił. Piszesz o funkcyjnym Miecugowie pracującym w prywatnych mediach . Wytłumacz jaki cel mają prywatne media w zatrudnieniu zależnego Miecugowa ? .... no i kto w takim razie płaci ?

przecież nie tylko media chronią swoich, co do samego Miecugowa to wystarczy posłuchać co klapie. Swoją drogą ponoć nikt nie chciał lustracji... więc nie domagaj się dowodów.

nic bardziej od głupoty nie przeraża , tylko idiota się jej nie boi

to tym razem ja poproszę jakieś konkrety i dowody na "głupotę"

kolego ciebie nie nauczyli patriotyzmu tylko nienawiści

a przepraszam bardzo Pan z jakiego kraju ? bo chyba nie Polski.... nienawiść też dobra... do takich jak Ty, Tusk i każdego który pozwala na germanizacje i rusyfikacje polskiego narodu.

coś mam wrażenie że się wam panowie epitety kończą, zaraz będzie "bo jedzie Ci z pyska".

c*pa ten axelio, miał jedną okazję w życiu, żeby miecugowowi przypierdolić tak żeby spadł z krzesła, to go ledwo poszturchał ;)

Inna kwesta, to co się z tą młodzierzą dzieje? Jeszcze parę lat temu, gdyby władza posyłała swoich propagandystów do agitowania na takich imprezach, to by ich z tamtąd bardzo szybko wywalili, albo przestali w to miejsce jeździć. I opcja polityczna nie ma tu znaczenia. Kto wogóle ku*a jeździ na woodstock posłuchać pierdolenia miecugowa, czy żakowskiego jak wcześniej, czy w ogóle kogokolwiek? Za moich czasów jeździło się dla muzyki, wódki i panienek z poczuciem, że robisz to przeciwko systemowi. A teraz co? Pojadę na woodstok, wesprę panujący reżim? No k**wa.

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Byłem dwa razy na woodstok i bardziej chyba się jeździ dla chlania i ćpania, z dala od rodziców bez jakichkolwiek moralniaków. Mogę robić wszystko bo inni też to robią.

Pierwszy raz byłem jako gość drugi w pracy.

A kasę najlepiej zanieść do kościoła, już oni tam najlepiej wiedzą co z nią zrobić.

a nie ? porównaj sobie np hospicja Caritasu a WOŚP wtedy pogadamy

Byłem dwa razy na woodstok i bardziej chyba się jeździ dla chlania i ćpania, z dala od rodziców bez jakichkolwiek moralniaków. Mogę robić wszystko bo inni też to robią.

ah, młodość :) Pochlać, zapalić blanta grubego jak cygana noga, wytarzać się w błocie itd, to bym dziecko puścił, ale jak ma jechać i słuchać lewackiej agitki to niech lepiej jedzie gdzie indziej ;)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Pierwszy raz byłem jako gość drugi w pracy.

a nie ? porównaj sobie np hospicja Caritasu a WOŚP wtedy pogadamy

W pracy jako kto? Ksiądz czy policjant?

Porównaj sobie sprawozdania finansowe Caritasu i WOŚP to wtedy pogadamy. Kiedyś na fali kolejnej nagonki na Owsiaka szukałem sprawozdań Caritasu. Udało się, znalazłem, przeczytałem. Nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać. Napisane tak, żeby jak najmniej było z niego wiadomo a i tak widać było, że zdecydowanie największą pozycją były pieniądze od Państwa.

ah, młodość :) Pochlać, zapalić blanta grubego jak cygana noga, wytarzać się w błocie itd, to bym dziecko puścił, ale jak ma jechać i słuchać lewackiej agitki to niech lepiej jedzie gdzie indziej ;)

Najlepiej na pielgrzymkę, jeszcze się dodatkowo na chętne laseczki załapie.

Jestem Europejczykiem.

<br />Najlepiej na pielgrzymkę, jeszcze się dodatkowo na chętne laseczki załapie. <br />

Te laseczki z tegorocznego Woodstock z tego co widziałem nie różnią się od tych z pielgrzmki. Ogólnie młodzież jakaś teraz się zrobiła "nijaka" Wirtualno-Facebookowa.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

moze w przyszlym roku ochrona na festiwalu bedzie lepsza, skoro takie tuzy sie tam pojawiaja.... proponuje zobaczyc jak wyglada profesjonalne przygotowanie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gdzie to takich oszołomów drukują?

w gazecie niezależnej od rozumu.

Po pierwsze owsiak nigdy niczego nie zrobił, miał problemy finansowe i znalazł sobie idealny sposób na życie.

Czyli co? Samo się zrobiło? A może jednak zrobił i to cię boli? Zwłaszcza, że klechy ostatnio mocno naciskają na WOŚP - w końcu oni mają swój caritas, który kupuje sobie domy. A Owsiak nie kupuje - szmata jedna. Ale ma samochód służbowy - jak on śmie. Że caritas tych samochodów ma oddział - to nic.

W końcu i tak nie dogadamy się, bo nie wiemy czy Owsiak nic nie zrobił, czy jednak coś zrobił (bo miał kłopoty finansowe). Fakt jest taki, że nikt nie wie o co ci chodzi, a jak koleżanka rodziła dziecko, to przypadkowo korzystała ze sprzętu od WOŚP. Szatan zszedł na jej dziecko i tyle.

Zresztą ostatnio w necie pokazały się oświadczenia, na co wydaje kasę WOŚP i Caritas. I caritas wyglądał w tym zestawieniu biednie (a tak naprawdę bogato ;p ).

A Owsiak nic nie zrobił. Jak sam zrobisz takie nic, to będziesz może mógł wytykać Owsiakowi jego nic.

Owsiak to żałosny typ który na sztandarch " Krzywd dzieci a wszczególności niemowlaków" robi olbrzymi biznes.

A prawda jest taka że gdyby nie układ okrągłostołowy to nie trzeba by było organizować tych żałosnych zbiórek.

Niektórym jak widzę całkiem się musk zlasował. Masakra po prostu, myślenie jak chłopa z Podlasia który nie był nigdzie poza swoja wsią a wiedzę o świecie czerpie z niedzielnych kazań i opowieści kumpli spod budki z piwem.

Jestem Europejczykiem.

Owsiak to żałosny typ który na sztandarch " Krzywd dzieci a wszczególności niemowlaków" robi olbrzymi biznes.

"Olbrzymi biznes" to synonim od "kościół katolicki" i jej obesrana jednostka od pomocy sobie o nazwie "caritas"

.

<br />Niektórym jak widzę całkiem się musk zlasował. Masakra po prostu, myślenie jak chłopa z Podlasia który nie był nigdzie poza swoja wsią a wiedzę o świecie czerpie z niedzielnych kazań i opowieści kumpli spod budki z piwem. <br />

Mózg zlasował Turbodekoder z TVN24 wszystkim co to ścierwo oglądają i bronią tego pokrętnego układu.

"Olbrzymi biznes" to synonim od "kościół katolicki" i jej obesrana jednostka od pomocy sobie o nazwie "caritas"

.

Jeśli Caritas prowadzący hospicja , przytułki , pomagający realnie na co dzień - to dla ciebie "obesrana instytucja" to jak nazwać WOŚP ?

Problem wszystkich zajadłych narzekaczy i obrzucających błotem różne postaci z życia społeczno-politycznego jest jeden - otóż nie są oni w stanie wskazać jakiegokolwiek POZYTYWNEGO przykładu. Taka retoryka jest zwyczajnie głupia, niedojrzała i infantylna.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Problem wszystkich zajadłych narzekaczy i obrzucających błotem różne postaci z życia społeczno-politycznego jest jeden - otóż nie są oni w stanie wskazać jakiegokolwiek POZYTYWNEGO przykładu.

Czyżby ?

Przecież to są same POZYTYWY.

DZIESIĘĆ ZOBOWIĄZAŃ PLATFORMY

Polska zasługuje na cud gospodarczy

1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy

2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki,

zwiększymy emerytury i renty

3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych,

mostów i obwodnic

4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i

zlikwidujemy NFZ

5. Uprościmy podatki – wprowadzimy podatek liniowy z ulgą

prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych

6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012

7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku

8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować

w Polsce

9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet

10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją .

73 OBIETNICE DONALDA TUSKA ZAWARTE W EXPOSE

1. Obrona praw pracowników.

2. Wspieranie przedsiębiorczości i zmiana prawa na korzystniejsze dla pracowników i pracodawców.

3. Obniżenie podatków i “danin publicznych”.

4. Wzrost płac pracowników sektora publicznego.

5. Pomoc ze strony państwa dla “najsłabszych”.

6. Ograniczenie deficytu.

7. Bezpieczne wprowadzenie Euro.

8. Zahamowanie wzrostu inflacji.

9. Większe środki na rozwój i edukacje.

10. Radykalne uproszczenie prawa podatkowego, gospodarczego i trybu poboru ZUSu

11. Uproszczenie procedur zakładania firm.

12. Prywatyzacja kluczowych firm polskiej gospodarki.

13. W przypadku firm należących do Skarbu Państwa - rzetelne wybierania zarządów i rad nadzorczych.

14. Zapewnienie bezpieczeństwa energetycznego.

15. Wsparcie projektów infrastrukturalnych UE dot. bezpieczeństwa energetycznego.

16. Przyśpieszenie budowy obwodnic i autostrad.

17. Wyeliminowanie barier prawnych blokujących szybki rozwój infrastruktury.

18. Modernizacja PKP

19. Powszechny dostęp do szerokopasmowego Internetu.

20. Wprowadzenie możliwości załatwiania spraw państwowych (podatki itp.) przez Internet.

21. Gospodarczy “powrót Polski nad morze”.

22. Mądre wykorzystywanie funduszy europejskich.

23. Decentralizacja władzy.

24. Wsparcie rozwoju regionalnego.

25. Modernizacja wsi i rolnictwa

26. Usprawnienie procesu składania wniosków o dotacje unijne.

27. Reforma instytucji publicznych obsługujących rolnictwo.

28. Ekologiczna produkcja żywności.

29. Wytwarzanie biopaliw i biogazów.

30. Reforma systemu ubezpieczeniowego rolników.

31. Rozwój rybołówstwa.

32. Ochrona środowiska.

33. Wdrożenie programu Natura2000

34. Wprowadzenie polityki solidarnego państwa.

35. Ułatwienie młodym startu zawodowego.

36. Obniżenie bezrobocia.

37. Długoterminowe uniknięcie zagrożeń demograficznych.

38. Rozwój edukacji przedszkolnej na terenach wiejskich.

39. Oddanie sprawy edukacji dzieci rodzicom.

40. Podniesienie pensji nauczycielom.

41. Zmiana mechanizmów finansowania edukacji.

42. Zwiększenie miejsc pracy dla ludzi powyżej 50 roku życia.

43. Reforma emerytalna.

44. Poprawa jakości służby zdrowia.

45. Zwiększenie powszechnego dostępu do służby zdrowia.

46. Podwyższenie pensji pracownikom służby zdrowia.

47. Podział NFZ na kilka konkurencyjnych zakładów ubezpieczeniowych.

48. Reformacja polityki refundacji leków.

49. Ułatwienie zdobywania specjalizacji lekarzom.

50. Ułatwienie osobom niepełnosprawnym zdobycie wykształcenia i pracy.

51. Rozwój społeczeństwa obywatelskiego.

52. Zmiana ustawy o organizacjach pożytku publicznego i wolontariacie.

53. Stabilizacja finansowa sektora kultury.

54. Organizacja Euro 2012

55. Program “Boisko w każdej gminie”

56. Wsparcie sportu wyczynowego.

57. Odbudowa zaufania obywateli do władzy

58. Ograniczenie przywilejów władzy

59. Likwidacja zagrożeń korupcyjnych.

60. Zmiany w “prokuraturze (min. rozłączenie funkcji Ministra Sprawiedliwości i Prokuratora Generalnego).

61. Reforma prawa karnego.

62. Zmiana systemu odbywania kar.

63. Prowadzenie walki z przestępczością.

64. Zapewnienie bezpieczeństwa i praworządności w Polsce.

65. Budowa systemu ochrony i ratownictwa ludności.

66. Dokończenie reformy administracji publicznej.

67. Wprowadzenie e-dowodu osobistego.

68. Zmiana sposobu prowadzenie polityki zagranicznej.

69. Dbanie o interesy Polski w UE

70. Udział Polski w dbaniu o bezpieczeństwo światowe.

71. Realizacja polityki historycznej.

72. Uzawodowienie Wojska.

73. Zakończenie misji w Iraku w 2008 r .

Dlaczego zagraniczne firmy tak sobie dobrze u nas radzą i coraz bardziej zawłaszczają nasz rynek ?

BO NIE PŁACĄ U NAS PODATKÓW.

Gdyby nagle się wszystkie z polskiego rynku wycofały to zostałoby KLEPISKO.

Rekacja Tomasza Lisa na wydarzenie z Przystanku Woodstock, cytat - "Podziwiam Grzegorza, który zachował się bardzo dobrze, że nie zareagował. Ja chyba nie byłbym w stanie nad sobą zapanować. Wstałbym i nie nadstawiał drugiego policzka, tylko w mordę bym dał - stwierdził Lis. - To jest coś upokarzającego. To nawet nie jest akt agresji, tylko w pewnym sensie zrzucenia z siebie wstydliwości sytuacji, gdy człowiek siedzi bezradnie, podchodzi jakiś troglodyta i wali go po głowie .

Komunikat dość czytelny, jak Cię w mordę walą, odpłać tym samym. Młodzież skąds te wzorce czerpać musi...

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Gość cycus12

(Konto usunięte)

W pracy jako kto? Ksiądz czy policjant?

ochrona

Porównaj sobie sprawozdania finansowe Caritasu i WOŚP

nie wiem czy to możliwe skoro WOŚP takowego realnego nie posiada.

Te laseczki z tegorocznego Woodstock z tego co widziałem nie różnią się od tych z pielgrzmki. Ogólnie młodzież jakaś teraz się zrobiła "nijaka" Wirtualno-Facebookowa.

słuszna uwaga.

Czyli co? Samo się zrobiło? A może jednak zrobił i to cię boli? Zwłaszcza, że klechy ostatnio mocno naciskają na WOŚP - w końcu oni mają swój caritas, który kupuje sobie domy. A Owsiak nie kupuje - szmata jedna. Ale ma samochód służbowy - jak on śmie. Że caritas tych samochodów ma oddział - to nic.

pokaż mi te domy i samochody ? bo zatrudnienie całej rodziny owsiaka nie jeste żadną tajemnicą tak samo jak finansowanie imprez czy studnia filmowego. Dowody poproszę, kłapać dziobem to tu większość potrafi.

Niektórym jak widzę całkiem się musk zlasował. Masakra po prostu, myślenie jak chłopa z Podlasia który nie był nigdzie poza swoja wsią a wiedzę o świecie czerpie z niedzielnych kazań i opowieści kumpli spod budki z piwem.

Wyślij mi na PW adres kratę piwa wyślę kurierem, jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem jak sprytnie nabijasz sobie posty totalnie nic nie wnoszą do tematu, mało tego w każdym temacie czy to Smoleńsk, czy zadłużanie, faszyzm etc piszesz to samo... i tak w kółko. Proszę tylko skan dowodu bo nie wiem czy po drugiej stronie monitora nie siedzi czasem gimnazjalista któremu wydaje się że jak komuś dowali i porzuca mięsem na forum to jest cool.

Komunikat dość czytelny, jak Cię w mordę walą, odpłać tym samym. Młodzież skąds te wzorce czerpać musi...

dla manie to zwykły lej z baru, reakcje też by taką maił. Ja bym prawdę mawiać na miejscu tego całego Grzesia spalił się ze wstydu.

Mózg zlasował Turbodekoder z TVN24 wszystkim co to ścierwo oglądają i bronią tego pokrętnego układu.

Ty tomuś zwykły nawiedzony debil jesteś i tyle. Mówię to z przykrością ale ponoć prawda ma nas wyzwolić.

Gdybyś miał w głowie coś innego niż gówno Prezesa i Ojca Dyrektora (twojego, nie mojego ojca) łapałbyś, że nie bronię żadnego układu.

To ja a nie ty żałosny nadęty dupku za komuny stałem w kolejce po cokolwiek i nigdy nie zapomnę upokorzenia gdy przed świętami wracałem ze sklepu z pustymi rękami bo jakaś baba opierdzieliła na lewo towar.

Więc nie pier**l mi tutaj kmiotku ubogi bo twój umysłowy horyzont przykrywa tyłek mojego psa.

tym niemniej serdecznie pozdrawiam bo wszystkich niepełnosprawnych kocham i pochylam sie nad ich niedolą z chrystusową troską

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Foxbat na Woodstocku :)

wp***dol za lewackie kity.

http://www.youtube.com/watch?v=gXKQpDjcJTI

Kolejny zadowolony widz?

Powiesimy was za jajca - Lewakw - Durczoków i resztę bolszewickich przechsztów

Więc nie pier**l mi tutaj kmiotku ubogi bo twój umysłowy horyzont przykrywa tyłek mojego psa.

Sztuczna inteligencja recenzuje naturalną wpisując własne wady z braku perspektywy rozwoju i postępującej regresji do stanu sterownika w pralce.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

A co tak cie kocha że tylko dupą się do Ciebie obraca ? pewno kultury i tak ma więcej niż jego właściciel.

Jaro -

Twoja Pluszowa martyrologia bardzo mnie poruszyła ...

Ale wyobraź sobie że nie jesteś jedynym który w czasach PRL stał w kolejkach ...

A tak na marginesie - Jakim prawem obrażasz dyskutantów? Dlaczego nie podajesz ŻADNYCH merytorycznych argumentów podczas dyskusji tylko posługujesz się chamstwem?

Wiedzy nie staje ?

Dzieciaki z przedszkola dyskutują na takim poziomie jak reprezentujesz - "jesteś głupi , nie to ty jesteś głupi "...

Rekacja Tomasza Lisa na wydarzenie z Przystanku Woodstock, cytat - "Podziwiam Grzegorza, który zachował się bardzo dobrze, że nie zareagował. Ja chyba nie byłbym w stanie nad sobą zapanować. Wstałbym i nie nadstawiał drugiego policzka, tylko w mordę bym dał - stwierdził Lis. - To jest coś upokarzającego. To nawet nie jest akt agresji, tylko w pewnym sensie zrzucenia z siebie wstydliwości sytuacji, gdy człowiek siedzi bezradnie, podchodzi jakiś troglodyta i wali go po głowie .

Przecież to resortowy dzieciak Juruś O . - guru sekty - stwierdził że temu kto obraża bolka - z baśki może przyjebać ...

<br />Więc nie pier**l mi tutaj kmiotku ubogi bo twój umysłowy horyzont przykrywa tyłek mojego psa.<br />

Poziom prawie jak w TVN a psa w to nie mieszaj- szkoda mi psiny że ma takiego właściciela.

Boże, ale poziom... Dla mnie takie obrzucanie się błotem na forach to zwykłe tchórzostwo - bo przyznacie, że odwagi to żadnej nie wymaga.

I taka ogólna dygresja - założę się że wszyscy zajadli fani Kaczyńskiego za pięć lat będą go nienawidzić, jak i połowy jego świty - taka już natura bezmyślnego krytycyzmu.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.