Skocz do zawartości
IGNORED

Incydent na woodstock, czyli atak na Miecugowa

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

To już wiem , czemu niektórzy mają tak niesłychaną ilość postów. Jak Ty. Przeważnie - durnych. Z Toba , xnivax - ludzie gadają z rozpędu ?:))))

Jak będziesz przebywał tylko na Bocznicy to też wkrótce zdurniejesz.

I nie staraj się mnie obrazić, bo nie zdołasz.

Uważasz że xinwax to stary bej, czyli ja ?

A wiesz że jest taka opcja podczas logowania jak anonimowe logowanie ?

Darujmy sobie tą Twoją dociekliwość, zwłaszcza że nie jest ona przedmiotem dyskusji.

Przedmiotem dyskusji jest to , że przychodzi przymuł i wali po pysku dziennikarza. I - pytanie : czy ma rację ? Otóż , twierdzę , że racji nie ma i powinien za to "beknąć". I nie jest to powód , aby przyzwoici ludzie się między sobą żarli. Pozdrawiam - Jacek
Gość stary bej

(Konto usunięte)

Przedmiotem dyskusji jest to , że przychodzi przymuł i wali po pysku dziennikarza.

Nadinterpretacja rzeczywistości, gdyby dostał po twarzy ... ale o tym już pisałem.

Otóż , twierdzę , że racji nie ma i powinien za to "beknąć". I nie jest to powód , aby przyzwoici ludzie się między sobą żarli.

Napisałem również że mam podobne zdanie, choć jednocześnie postawiłem dość chwiejną teorię spiskową.

W czym rzecz ?

Możesz się jedynie z nią zgadzać lub nie.

Właśnie na tym polega dyskusja.

że przychodzi przymuł i wali po pysku dziennikarza. I - pytanie : czy ma rację ?

Otóż ma rację (mimo, że po pysku nie walił) ale byłoby dobrze by tego nie zrobił ale wówczas nikt nie wiedziałby kto ma rację, ten pierwszy przymuł siedzący, czy ten drugi przymuł szturchający pierwszego przymuła. Tak czy inaczej nie o rację przymułów przecież chodzi lecz o dobre wychowanie i przykład dla innych przymułów.

Przecież to oczywiste, że normalni ludzie nie zachowują się tak jeden i drugi przymuł.

Trybisz Niusia?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Polska to już nawet nie druga ,ani trzecia liga to trzeci świat. Jeden w białych rękawiczkach kradnie miliony włos z głowy mu nie spada drugi w akcie skrajnej desperacji się podpala. Ten Incydent to jak papierek lakmusowy nastrojów społecznych i bezradności obywatela wobec arogancji władzy na każdym jej szczeblu. Przykro to pisać ale aż się płakać chce w jakim my kraju żyjemy.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Filmy na YT nie odzwierciedlają szczegółów, ale trzech byków z ochrony było w miejscu samego wtargnięcia.

Może nawet któryś z nich pomógł wspiąć się Oskarowi na tą scenę (tego nie widać wyraźnie).

Po "oberku" Oskar schodzi ze sceny w tym samym miejscu w którym "wszedł".

Obejrzyjcie ten materiał kilkukrotnie, dopóki nie zniknie z YT.

Tommiashi dobrze prawi a Niusia tu bezlitośnie o pierdołach.

masz lufeńkę . "Niusia bezlitośnie o pierdołach"- yyyyyyy - o takich , jak ty

Polska to już nawet nie druga ,ani trzecia liga to trzeci świat. Jeden w białych rękawiczkach kradnie miliony włos z głowy mu nie spada drugi w akcie skrajnej desperacji się podpala. Ten Incydent to jak papierek lakmusowy nastrojów społecznych i bezradności obywatela wobec arogancji władzy na każdym jej szczeblu. Przykro to pisać ale aż się płakać chce w jakim my kraju żyjemy.

bez zmiany patologicznego środowiska żadna terapia nie pomoże

Tommiashi dobrze prawi a Niusia tu bezlitośnie o pierdołach.

dobrze prawi :) Nawet kolejny temat "łotworzył" . Mundry , k**wa .

Niusia, a wiesz co ma piernik z wiatrakiem wspólnego?

a wiesz , ile razy pierdzielisz na forum o tym samym? I - tak samo głupio?

Przecinka ci zbrakło . Ale ty przecież nawet nie wiesz , w którym miejscu:) I tu jest kwestia , xnivax - z tobą się nawet nie da gadać po ludzku. Od lat pieprzysz po swojemu(?) i pochwalasz coś , co nie warte jest splunięcia . Aha - coby nie było niedomówień: ja też nie przepadam za TVN. To buce. Z zagranicy widać to znakomicie.

Klepnal go w ramię nawet mu w mordę nie przylal konkretnie a media kreca wielka korbe i wielkie halo robia,, a to ze ochroniarz go zarzucił z sceny to ogólnie norma przyjęta delikatnej interwencji. Swoją droga jak miecugow taki ważny jest powinien wstać i pokazać jak sie wali z główki wtedy może by oklaski dostał a tak siedział jak baba i robi z siebie pier**le poszkodowaną.

Focal + Naim

Sam pier**lisz mikson jak zmiksowany. Całej afery nie nakręca Miecugow tylko prawackie redaktorki którzy mają zal do całego świata, że im nikt nie przyłożył.

Ida w ślady Prezesa ktory do dziś jest obrażony, że nie został internowany.

A ochroniarz powinien zrzucić gostka ze sceny zanim na nią wlazł.

Jestem Europejczykiem.

przeraża uśmieszek na mordzie forumowych kolegów . Aprobata zwykłego chamstwa bo ich nie dotyczy . Typowe zbydlęcenie wobec człowieka z nielubianej stacji TV. Żałosne chamy wychowane w pogardzie do elementarnych zasad życia społecznego . Co jeszcze zaaprobujecie . Jak widać zwykłe ,prymitywne chamstwo co niektórych zachwyca . A może wy w chlewie chowani i paszą karmieni

Nasz bohater zaatakował nawet samego prezydenta:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

I bonus:

comment_zeg7jg8BfB6BfAwAWe3QXwRJLQCXs4Zq.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Żałosne chamy wychowane w pogardzie do elementarnych zasad życia społecznego .

Ty tak naprawdę uważasz, czy tylko pod publiczkę, lub dla poprawy samopoczucia klepiesz ?

Bo jeśli naprawdę, to powiedz to temu skatowanemu przez żyda, i w następstwie tego czynu zmarłemu Polakowi.

a ty tak poważnie pod tą publiczkę , już zapomniałeś czym jest osobista kultura , zwykłym aprobującym chamstwo chamem zostałeś ?

P.S.

Obawiam się , że moja ocena Miecugowa jest dużo mniej przyjazna od wspomnianego gówniarza czy też twojej ale szanuję jako człowiek z własnym pomysłem na życie . Nikogo nie bije , w sporze używa słów a nie krzyku i pięści . Zaczynasz Stary bej czerwonego bydlaka z czasów stalinizmu przypominać ... żałosne

Gość stary bej

(Konto usunięte)

a ty tak poważnie pod tą publiczkę , już zapomniałeś czym jest osobista kultura , zwykłym aprobującym chamstwo chamem zostałeś ?

Kultura prowadzonej dyskusji polega na tym, że się nie odpowiada pytaniem na pytanie.

Nigdy Cię tego nie uczyli ?

Pisanie do adwersarza i zwracanie się do niego z małej litery, to też brak kultury.

Nigdy Ci o tym nikt nie wspomniał ?

Rozpoczynanie zdania z małej litery to nie dość że brak kultury, to jak szczanie na polską flagę.

Nie uczyłeś się o tym w polskiej szkole ?

Kogo Ty chcesz uczyć kultury ?

nie dotyczy naszych a na pewno moich wpisów . Niemniej dla ciebie problemem kultura słowa pisanego a dla mnie osobista ,wyrażana zachowaniem w bezpośredniej relacji. Dla mnie aprobata gówniarza wyznacznikiem kultury osobistej której w tobie nie dostrzegam . Aprobujesz przejaw niebezpiecznego chamskiego zachowania tylko z powodów ideologicznych. Tak mniej więcej działo się w wczesnym PRL gdy chamstwo oficerami zostało. Gdy PiS rządził do tych praktyk wrócono

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.