Skocz do zawartości
IGNORED

Incydent na woodstock, czyli atak na Miecugowa

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

No mówię doskonały materiał na "papkę konsumpcyjną" - Łykasz wszystko co Ci podadzą na tacy bez zająknięcia i jeszcze pewnie jesteś z tego dumny.

Zmiany sa potrzebne w tym kraju żeby ten chory układ przestał istnieć.

Żebyś ty i Twoje dzieci w przyszłości nie żarły Soli Drogowej i Pestycydów , żeby nie pracowały po 15 Godzin na miskę ryżu i żeby nie musiały się martwić wyborem czy spłacic ratę kredytu hipotecznego w zamian za nakarmienie własnych głodnych dzieci.

Zmiany sa potrzebe żeby pracując miało się świadomośc tego że w przyszłości czeka na nas godna emerytura a nie głodowa jałmużna. Mam wymieniac dalej????

forumowy kolego możesz teraz systemowi dokopać. Z powodu nadmiaru zżartej soli drogowej twoja głowa przestała funkcjonować . Popierduje jak silnik dwusuwowy

Bo lemingi potrzebują męczenników.

Na gwałt.

Poniżej męczennik nieco wczorajszy... do listy męczeństwa należy dodać jeszcze chorobę filipińską, na moje oko.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No tu mnie Miecugow rozczarował. Jak się występuje publicznie to trzeba się liczyć z tym, że czasem dostanie się jakimś jajkiem, albo ofiarą innej zniewagi. Wyegzekwowanie prawa na policji to oczywiście druga sprawa i powinno do tego dojść.

Styl Kaczyńskich (których nie cenię - sorry) był bliższy życiu - słynne "Spieprzaj dziadu" byłoby tu zdecydowanie bardziej na miejscu :)

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

No tu mnie Miecugow rozczarował. Jak się występuje publicznie to trzeba się liczyć z tym, że czasem dostanie się jakimś jajkiem, albo ofiarą innej zniewagi. Wyegzekwowanie prawa na policji to oczywiście druga sprawa i powinno do tego dojść.

Styl Kaczyńskich (których nie cenię - sorry) był bliższy życiu - słynne "Spieprzaj dziadu" byłoby tu zdecydowanie bardziej na miejscu :)

Kaczyński nie oberwał tylko "dziad" coś mu tam mędził, tu mieliśmy do czynienia z fizyczną agresją.

Debil nie miał nic do powiedzenia to wymyślił coś takiego. Pewnie zalożył, że stanie się kolejnym idolem naszej żałosnej "prawicy" i jak widać nie pomylił się.

Jestem Europejczykiem.

<br />niepokorny , nowy standard bohaterstwa . Kolego czarna rozpacz , kraj z armią małych fiutów <br />

Czarna Rozpacz - Z małym to się raczej wyklucza kolego ale wy widzę lubicie zaglądać innym w spodnie. To takie modne Europejskie

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Czarna Rozpacz - Z małym to się raczej wyklucza kolego ale wy widzę lubicie zaglądać innym w spodnie. To takie modne Europejskie

Wolę mieć małego niż obrzezanego

nie obnażaj się publicznie , sam swój problem poruszyłeś

P.S.

więc ty zmiany na lepsze gwarantujesz , zadałeś sobie pytanie kto uwierzy ?

nie obnażaj się publicznie , sam swój problem poruszyłeś

P.S.

więc ty zmiany na lepsze gwarantujesz , zadałeś sobie pytanie kto uwierzy ?

Czytaj uważnie! nie ja poruszyłem wątek wielkości.Ale skoro już jesteśmy przy tej części ciała to olewam to

a co mnie obchodzi twoje przyrodzenie , masz problem do seksuologa . Większym problemem co masz w głowie a nie w spodniach. Obraz czarno biały , rozpacz a nie patriotyzm

Obraz czarno biały , rozpacz a nie patriotyzm

Rozpacz to mnie ogarnia jak czytam Twoje komentarze , ty naprawdę nic nie rozumiesz na 100 % jest Ci łatwiej zazdroszczę Ci.

bady

Naprawdę uważasz,że jak napiszesz wielkimi literami to będzie to mądrzejsze?

To taki bady lengłydż ;-).

A tak na poważnie to bady jedynie wskazuje palcem głupotę która jest tak wielka, że nie oddadzą jej nawet największe litery.

Jestem Europejczykiem.

Kaczyński nie oberwał tylko "dziad" coś mu tam mędził, tu mieliśmy do czynienia z fizyczną agresją.

Debil nie miał nic do powiedzenia to wymyślił coś takiego. Pewnie zalożył, że stanie się kolejnym idolem naszej żałosnej "prawicy" i jak widać nie pomylił się.

Oczywiście masz rację. Chodziło mi bardziej o styl zachowania w sytuacji gdy jest się obiektem ataku słownego, czy fizycznego (tak na prawdę tutaj to był żaden atak - nic mu się nie stało, tym bardziej Miecugow miał pole do popisu). Oczywiście teoretyzuję bo zdaję sobie sprawę, że Miecugow jest bardzo łagodnym człowiekiem. Gdyby nie był, to mógłby sobie bezkarnie "poszaleć" na gnojku :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Miał szczęście, że nie trafił na mnie. Też jestem nadzwyczaj łagodny ale są sytuacje kiedy przestawiam wajchę na całą naprzód :-).

Jestem Europejczykiem.

Rozpacz to mnie ogarnia jak czytam Twoje komentarze , ty naprawdę nic nie rozumiesz na 100 % jest Ci łatwiej zazdroszczę Ci.

no to bohaterze narodowy nadawaj . jak żydów z kraju pogonisz , pochwal się kolego jak ten kraj przed złem obronisz . Razem z Batmanem ( może być żydem) czy supermenem koalicję założysz a może z Janosikiem bogatym zabierzesz i biednym oddasz .

P.S.

nie wystarczy buta durnia wychowanego na żółci starych pierników , krzyczeć każdy może .... nawet patriota idiota który wszystko rozumie

<br />nie wystarczy buta durnia wychowanego na żółci starych pierników , krzyczeć każdy może .... nawet patriota idiota który wszystko rozumie<br />

Przemawia przez Ciebie niechęć do wszystkiego co polskie, jesteś albo koropracyjnym szczurkiem albo beneficjentem układu okrągłostołowego innego wytłumaczenia nie ma. Jeśli sobie nie zdajesz z tego sprawy to mogę Ci powiedzieć że zostałeś poddany procesowi obróbki osobowości. Wmówiono Ci ( TVN , Praca-korpo szkolenia ) że wszystko jest ok.

Słuchaj niektórzy oczekują więcej od siebie i innych zwłaszcza od rządowego establishmentu i od IV władzy. Takim jak Ty pewnie wystarczy comiesięczny przelew na konto i w nagrodę za służalczośc karnet na siłownię.

Konferencja prasowa z udziałem Axelio:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wycinek z ww.artykułu.

Dziennikarz wyjaśnił, że czyn popełniony przez Wądołowskiego jest ścigany z urzędu, ponieważ mężczyzna użył przemocy w celu zmuszenia dziennikarza do opublikowania lub zaniechania opublikowania materiału prasowego (pokazując karton z napisem „TVN kłamie”). A za to według Prawa prasowego grozi do trzech lat więzienia.

Ciekawe za napis TVN kłamie 3 Lata Więzienia .

Wycinek z ww.artykułu.

Dziennikarz wyjaśnił, że czyn popełniony przez Wądołowskiego jest ścigany z urzędu, ponieważ mężczyzna użył przemocy w celu zmuszenia dziennikarza do opublikowania lub zaniechania opublikowania materiału prasowego (pokazując karton z napisem „TVN kłamie”). A za to według Prawa prasowego grozi do trzech lat więzienia.

Ciekawe za napis TVN kłamie 3 Lata Więzienia .

Już od dłuższego czasu nieaktualne. Nie chciało ci się sprawdzić?

Jestem Europejczykiem.

Konferencja prasowa z udziałem Axelio:

KUCferencja prasowa chyba. Co 3cie słowo "prawda". O co chodzi z tym Korwinem. Niby popiera elity, a jego elektorat to same prole...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Była Mama Madzi, a teraz mamy Oskarka.

Refleksja związana z kłótnią w wątku - dotyczy to oczywiście wielu innych tematów na forum, ale niech będzie, że wkleję to tutaj - wywiad z byłym szefem czeskiego wywiadu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Pis, PO, Kaczyński, Tusk, Smoleńsk, Żydzi, "Hameryka"... i wiele innych obiektów sporów i podziałów - wszystko jest to na rękę Ruskim, tylko siedzą na Kremlu i ręce zacierają.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Znajć życie pewno była to kolejna prowokacja, widać to po zachowaniu Tuska i Komorowskiego, teraz znowu mają argument jaka to ta prawica jest zła i brutalna. Znowu człowiek z znikąd bardzo gorliwy i nachalny... ciekawe w szeregach czyjej partii zobaczymy go za kilka miesięcy (znowu Palikota ?)

Ciekawe czy nasi już się od ruskich dostatecznie dużo nauczyli by rozprawić się z prawicą jak to było np na Białorusi. Jesienią poleje się krew, nikt już nie będzie narzekał na PiS bo go nie będzie, przyjdzie wiosna i wszyscy będą siedzieć cicho, nikt na forum nie będzie się kłócił tylko zadek spinał by do niego kundle nie wpadły bo kiedyś coś napisał.

wszystko jest to na rękę Ruskim, tylko siedzą na Kremlu i ręce zacierają.

a co mają robić ? skoro wszystko idzie po ich myśli, po raz w historii Polska okazuje głupim narodem.

Miecugow powinien oddać napastnikowi w mordę i byłoby po sprawie.Incydent nie jest wart takiej wrzawy.

dla mnie jeden i drugi jest wart tyle samo.. za kilka miechów razem będą żłopać piwo.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.