Skocz do zawartości
IGNORED

SWOBODA - modyfikacje cd Sony - pytanie

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem CDek Sony 707es, mod Swoboda2. Nie działa mi wyjście regulowane rca (więc nie mogę wprost pod koncowke mocy podlaczyc) jak i nie dziala mi wyjscie sluchawkowe. Czy to normalne przy tej modyfikacji?

https://www.audiostereo.pl/topic/105006-swoboda-modyfikacje-cd-sony-pytanie/

przepraszam ale....lepiej zerknij czy czasem nie wykonywał tego jakiś "audioFILEC" a'la SWOBODA

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

>>jarek5127

Za nim oddasz wstaw fotki, będzie można ocenić. Zresztą na froncie powinno być logo dodatkowe.

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

jest logo Swobody, cdek wygląda OK, wszystko poza tym działa super

jest dokumentacja i faktury ze Swobody również

tylko ciezko mi znaleźć info w necie (szczególnie że strona Swobody jest chyba tylko po niemiecku a ja ani w ząb)

Nie działa mi wyjście regulowane rca (więc nie mogę wprost pod koncowke mocy podlaczyc) jak i nie dziala mi wyjscie sluchawkowe. Czy to normalne przy tej modyfikacji?

Sam odpinam wyjścia regulowane i słuchawkowe podczas modyfikacji odtwarzaczy CD bo to dodatkowe źródła " psucia dźwięku " wiec i tak może być ze Svoboidą.

Zresztą jest tego pełno na aukcjach to popytaj sprzedawców .

po ciula piszesz na tym forum ? czego oczekujesz ? ze ktos napisze ze masz wymienic kondersator nr 3 ? weź chłopie sie chwile zastanów !

IGNAC ma ostatnio trudne chwile :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Na Twoim miejscu zaniósłbym to po prostu do serwisu. Takie uszkodzenia nie wydają mi się być czymś skomplikowanym dla rozgarniętego elektronika. Zapłacisz 50 zł i po bólu.

po ciula piszesz na tym forum ? czego oczekujesz ? ze ktos napisze ze masz wymienic kondersator nr 3 ? weź chłopie sie chwile zastanów !

Twoje ostatnie posty na tym forum są wyrazem jakiejś frustracji.

• 4 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.