Skocz do zawartości
IGNORED

Cd-PRO2 High End?

Marcin-utopia

Rekomendowane odpowiedzi

W takim razie to zupełnie inny model - Classic.

ZTCW występował jeszcze w wersjach Solo i Data.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

W latach w jakich model Classic był oferowany na rynku był już CD-Pro2.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Gość masza1968

(Konto usunięte)

hmm ja myślę,że w audio to trzeba jednak bardzo ostrożnie ferować pewne opinie:)

Miałem tą Micromegę pod koniec lat 90tych i wymieniałem w niej mechanizm bo padł. Oczywiście był to CDM-12.

W przeciwieństwie do połowy towarzystwa na tym forum zabieram głos wyłącznie w tematach, o których mam jako takie pojęcie.

Gdyby kolega lulu nie pomylił nazwy odtwarzacza (za którą przeprosił), to dyskusji by nie było.

...dla terażniejszych tłumoków tego foruma, tzw. pierwszoklasistów w rzędzie hihi audio - polecam :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Panowie !!

niestety kolega masza1968 miał racje CDM-12. sieci w tej micromedze

a bym dał sobie głowę odciąć, że tam jest cd-pro (na moja obronę napisze ,że ten transport widziałem z 5-6 lat temu :) )

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Miałem tą Micromegę pod koniec lat 90tych i wymieniałem w niej mechanizm bo padł. Oczywiście był to CDM-12.

W przeciwieństwie do połowy towarzystwa na tym forum zabieram głos wyłącznie w tematach, o których mam jako takie pojęcie.

Masza ja bardzo sobie cenię Twoją forumową obecność a mój wpis dotyczył tylko tego,że w naszym światku różnie bywa.Miałem kiedyś Krella 250KAV-swoją drogą bardzo przeciętny CDP i był taki czas kiedy występował on na rynku w dwóch wersjach, kiedy zobaczyłem tą nie moją byłem przekonany,że to jakaś pomyłka a tym czasem....(..) W Charkowie dwóm mężczyznom dali ślub, wszyscy krzyczeli pomyłka!pomyłka! a im po roku urodziły się bliźnięta(..)

Masza jeszcze raz to nie było ad personam:)

Opublikowano · Ukryte przez cir, 23 Sierpnia 2013 - atak personalny
Ukryte przez cir, 23 Sierpnia 2013 - atak personalny

Anioł,Jamówię ? Na pewno nie.

Jamówię to jeden z tych którzy brali ślub w Charkowie , he,he,he.

...dla terażniejszych tłumoków tego foruma, tzw. pierwszoklasistów w rzędzie hihi audio - polecam :-)

Ukryta Zawartość

Chcialeś powiedzieć,że to dotyczy wpisu NR 80 w tym watku?...............z tym sie zgadzam!!

Dziękuję za oświecenie mnie w powyższej kwestii.

Ukryta Zawartość

Panowie !!

niestety kolega masza1968 miał racje CDM-12. sieci w tej micromedze

a bym dał sobie głowę odciąć, że tam jest cd-pro (na moja obronę napisze ,że ten transport widziałem z 5-6 lat temu :) )

Zaraz wyjdzie że to nie CDM-12, tylko CDM-12Ind, a CDM-12Ind to nic innego jak CD-Pro :)

Nie do końca to jest to samo ale ja się nie znam.

Są mądrzejsi :)

Na potrzeby naszej dyskusji można powiedzieć że to jest to samo (różnią się minimalnie elektroniką).

Jak ktoś jest zainteresowany zgłębieniem historii CDM12 / CD-Pro / CD-Pro2 / CD-ProM / CD-Pro2LF to tu jest świetny artykuł:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość masza1968

(Konto usunięte)

jamówię, ja się absolutnie na nikogo nie gniewam :)

Poprzednio (przy okazji "cymbała" - nie było to skierowane do nikogo personalnie) wyraziłem swoją opinię o forumowej bezsensowności "stawiania kolejek" za wpisy "od czapy". I tak, np wielki autorytet tego forum z dziedziny audio (bo chyba temu mają służyć tutaj punkty reputacji) StaryM ma już ich kilka czy kilkanaście tysięcy :) Ten to musi mieć wiedzę o sprzęcie audio!

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Anioł Jamówię?

Sly ja nigdy nie mam problemu ze słowem przepraszam,czego wszystkim życzę:)

jamówię, ja się absolutnie na nikogo nie gniewam :)

Poprzednio (przy okazji "cymbała" - nie było to skierowane do nikogo personalnie) wyraziłem swoją opinię o forumowej bezsensowności "stawiania kolejek" za wpisy "od czapy". I tak, np wielki autorytet tego forum z dziedziny audio (bo chyba temu mają służyć tutaj punkty reputacji) StaryM ma już ich kilka czy kilkanaście tysięcy :) Ten to musi mieć wiedzę o sprzęcie audio!

:)
Gość jamówię

(Konto usunięte)

Miałem na myśli raczej cytat ciecia Anioła z Alternatywy 4... :-)

O tak uwielbiam ten serial, (...)lokatorzy skupieni wokół jedynie słusznego programu uczynienia z naszego bloku wzorowego miejsca pracy i wypoczynku(...)

Można tez pobawić się z tym napędem w diy.... czy to high end? a kto to wie...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wszystko high-end co się świeci......

Piękna rzecz! Nie tylko odtwarzacz, ale kolumny i wzmacniacz również.

Podziwiam ludzi, którzy mają pasję i potrafią coś takiego sami stworzyć.

Chciałbym usłyszeć cały zestaw w akcji. GM70 to brzmi dobrze!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.