Skocz do zawartości
IGNORED

Kara smierci dla dzieciobójcow....

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

odróżniał zabójców, którzy popełnili tę zbrodnię na innych ludziach z bardzo rożnych pobudek, od zwyrodnialców z premedytacją katujących niemowlęta na śmierć, lub zabijających dzieci aby nie przeszkadzały im w np. libacjach i odsypianiu kaca po nich.

O ile w pierwszym przypadku ocena pobudek mających wpływ na popełniona zbrodnię, daje się zmieścić w ramach zrozumienia i nadziei na resocjalizację po odbyciu kary, to w przypadku pozbawionego uczuć zwyrodnialca, zabijającego własne, lub cudze dziecko, nie sposób traktować w kategoriach ludzkiego zrozumienia, współczucia i przebaczenia.

Nie sposób wyobrazić sobie większej degradacji człowieczeństwa, niż przypadek katowania, nieraz przez wiele dni, kilkumiesięcznego niemowlęcia widząc jego wystraszone i zapłakane oczy i słysząc jego płacz.

Nikt mi nie wytłumaczy, że takiej zbrodni dopuszcza się człowiek o normalnej psychice, rokujący na powrót do społeczeństwa. Jedynie humanitarna eliminacja ze społeczeństwa, jest okazaniem litości dla niego i zabezpieczeniem przed następną zbrodnią.

W.

Wpelni podzielam Twoje zdanie.

Chyba napisales to co wlasnie mnie jako ojca dwojki dzieci najbardziej przeraza....te zwyrodnienie ktore pozwala na katowanie bezbronnych dzieci.

wladz - bardzo proszę abyś odróżniał zabójców, którzy popełnili tę zbrodnię na innych ludziach z bardzo rożnych pobudek, od zwyrodnialców z premedytacją katujących niemowlęta na śmierć, lub zabijających dzieci aby nie przeszkadzały im w np. libacjach i odsypianiu kaca po nich.

O ile w pierwszym przypadku ocena pobudek mających wpływ na popełniona zbrodnię, daje się zmieścić w ramach zrozumienia i nadziei na resocjalizację po odbyciu kary, to w przypadku pozbawionego uczuć zwyrodnialca, zabijającego własne, lub cudze dziecko, nie sposób traktować w kategoriach ludzkiego zrozumienia, współczucia i przebaczenia.

Nie sposób wyobrazić sobie większej degradacji człowieczeństwa, niż przypadek katowania, nieraz przez wiele dni, kilkumiesięcznego niemowlęcia widząc jego wystraszone i zapłakane oczy i słysząc jego płacz.

Nikt mi nie wytłumaczy, że takiej zbrodni dopuszcza się człowiek o normalnej psychice, rokujący na powrót do społeczeństwa. Jedynie humanitarna eliminacja ze społeczeństwa, jest okazaniem litości dla niego i zabezpieczeniem przed następną zbrodnią.

W.

nikogo nie zamierzam przekonywać do zmiany poglądów .Wyraznie napisałem JESTEM PRZECIWNIKIEM kary śmierci . Tym bardziej , że samo życie czasami jest gorszą karą od śmierci . Nie ma zmiłuj dla zwyrodnialców jednak jak kilku kolegów znalazłbym im zajęcie przy " azbeście " .

Zwyrodnialcy również byli ślicznymi niemowlakami ....

nikogo nie zamierzam przekonywać do zmiany poglądów .Wyraznie napisałem JESTEM PRZECIWNIKIEM kary śmierci . Tym bardziej , że samo życie czasami jest gorszą karą od śmierci . Nie ma zmiłuj dla zwyrodnialców jednak jak kilku kolegów znalazłbym im zajęcie przy " azbeście " .

Kazdy ma prawo do wlasnego pogladu i szanuje Twoj.

W takim razie sam musisz przyznac ze pedofile i mordercy dzieci siedzac w izolatkach (badz z podobnymi) na spacerniak wychodzac z ochrona itd...maja "luksusowe" warunku ktore maja mało wspolnego z realna kara (po za izolacja ale naprawde takie scierwa moralne to tego nie czuja)

Kopalnie uranu...o tak...to by byla kara!

właśnie nie , niech razem mieszkają , codziennie swoje gęby oglądają , uwierz nie wytrzymają . Każdy kolejny dzień z tym samy zwyrodnialcem . Sami siebie zlikwidują .

Zwolennikom kary śmierci proponuję aby wypróbowali ja najpierw na sobie.

A co z wielokrotnymi mordercami?Aby było sprawiedliwie należałoby uśmiercić ich wielokrotnie.

Zwolennikom kary śmierci proponuję aby wypróbowali ja najpierw na sobie.

Obroncom zwyrodnialcow proponuje by sami sie podlozyli pod gwałt i regularne bicie....

Zenujace jest to co piszesz człowieku!

Daj spokój Robert, nikt normalny tak nie sądzi. Nie ma sensu dawać się prowokować, choć czasem też mi to nie wychodzi. Reakcje poza tym forum są w miarę zdrowe. Zresztą i tak nie zmienimy obecnego stanu rzeczy bez względu na to jak poważne i ciężkie będą nasze argumenty. Zawsze przyjdzie ktoś, kto powie, że na Saharze jest mokro. I nawet nie wiadomo, czy to coś z głową, czy zwykła złośliwość, czy pokrętna osobowość. Posłuchaj lepiej muzyki, przytul kobietę, cokolwiek będzie lepsze.

Własnie rozmiawalem z osoba ktora pracuje w jednym z gdanskich wiezien...

Pytam go sie tak maja tacy zwyrole:

- 3 x dziennie calkiem niezle posilki

- spacer i cele z podobnymi sobie

- raz w tyg kapiel

mowi ze resocjalizacja to pierwsze dwa mc kiedy sie autentycznie boja ... pozniej poznaja "zycie wewnetrzne" nawiazuja znajomosci itd...

nic to nie daje

Na pytanie jak sobie radzi z ochota zrzucenia ze schodow takiego pedofila odpowiedzial mi ze ciezko...bardzo ciezko...

Raz mial pod "opieka" mamuske...

Miala ona odebrana prawa rodzicielskie ale na swieta brala dzieci od ojca.

Wtedy to sprzedawala je pod gwalty i inne zabawy oraz nagrywala to kamera.

Chlopiec ok 4 lat mial kilkukrotnie odbyt szyty...

Dziewczynka starsza...jeszcze gorzej.

Kiedy chlopca gwalcili ona jego twarz do krocza sobie przystawiala....

Chlopak wymiotowal na widok kazdej nagiej kobiety...

Jakie k**wa wspomnienia ze swietami beda te dzieci mialy co?? Jakie rysy fizyczne i psychiczne taka k**wa im zafundowala??

I co wyjdzie po 20 latach a nawet szybciej i myslicie ze ta chora psychika sie uleczy?

wojciechu...jak sie nudzisz to nie czytaj

Na szczęście prawa nie stanowią prymitywy z ławeczki pod blokiem. W d. byli, g, widzieli, ale mają proste i skuteczne rozwiązania na wszystkie problemy świata.

Robert, normalni ludzie to wiedza, wiedza o co chodzi, a nienormalnych nie zmienisz. Bedziesz im pokazywal rozwalone mozgi, gwalty, krew i flaki, a oni dalej bede sie poklepywac po ramieniu negujac sens istnienia eliminacji smiecia ze spoleczenstwa. To jest to katolickie nadstawianie policzka, znieczulica, brak wyobrazni, taktu. Czesc z tych ludzi nie ma nawet dzieci i przypomina mi to analogie, w ktorej 80 latka wypowiada sie na temat aborcji. Kosmos po prostu. W imie humanitaryzmu niektorym szkoda nawet Hitlera. Jego tez chcieliby karmic i otaczac opieka do konca jego dni. Tamtem mial przynajmnie honor a moze sie bal i sam sobie w lep strzelil. Przeciez kazdy czlowiek ma wybor. Jezeli wie, ze zabicie kogos pozbawi go zycia, to godzi sie z tym faktem i ma swiadomosc, ze zdechnie. Wiec skoro zabija, to godzi sie na wyrok. Mial przeciez wybor!! Mogl sie powstrzymac. A jesli nie mogl, to jest niebezpieczny i nie zasluguje na zycie, ani darmowe posilki z lokalem i lozkiem.

Na szczęście prawa nie stanowią prymitywy z ławeczki pod blokiem. W d. byli, g, widzieli, ale mają proste i skuteczne rozwiązania na wszystkie problemy świata.

Belkot!! Wypowiadasz sie o kims, kogo nie znasz. Gowno wiec wiesz o tym, gdzie kto byl i co widzial. Zwyczajnie wiec pieprzysz .Piszesz z Wronek, czy w rodzinie masz zabojce?

PS. Robert, banuj takich tepakow, robia tylko smrod w watku, majac sie za elite intelektualna.

Widac zes nie prymityw :D

Game Over

może utemperuj nadgorliwca , sprawia wrażenie jednego z zwyrodnialców ; (

Mario_77 na jakiej podstawie wyciągasz swoje wnioski , kto broni zwyrodnialców ?

typy o których wspominasz podobnie do ciebie nie szanują innych od własnych poglądów

A takie milusie zdjęcia i opisy maja na fb:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Muzyka muzyka muzyka!

Mario_77 na jakiej podstawie wyciągasz swoje wnioski , kto broni zwyrodnialców ?

typy o których wspominasz podobnie do ciebie nie szanują innych od własnych poglądów

Ale moje nieposzanowanie pogladow idzie w kierunku tepienia morderczej patologii, podczas gdy ich.. niewinnych maluchow. Ja mam ochote, zeby bandyta nie chodzil po tym swiecie, bo moze znowu zabic, poza tym kosztuje, a ja nie chce na niego placic (wolno mi?). Ty chcesz im lozka, wikt i dach nad glowa dac. I zwyczajnie trudno jest mi to zaakceptowac.

W jednym z dialogow, spytalem, czy masz dzieci. Masz? Czy tak sobie tylko z nudow publicystyke uprawiasz? I jeszcze jedno pytanie, czy jako przeciwnik zabijania tego typu bandytow chcialbys, aby tylko pogladowo Tobie podobni ponosili koszt ich utrzymania. Mowiac w skrocie, czy gotow bys byl placic za takiego ta 100 wiecej powiedzmy. Dostajesz odcinek z pracy, a tam na jednej zu pozycji: "na bandytyzm" i kaska w plecy. Dwa proste pytania.

Bredzisz, czasami zamiast reaktywnie odpowiadac, pomyslalbys dluzej. Poza tym konsekwentnie nie odpowiadasz na proste pytania, co powoduje, ze nie ma dialogu, a jest trollowanie. Tak sobie mozemy do grudnia pyskowac. Bez sensu...

ale o czym?

" nikogo nie zamierzam przekonywać do zmiany poglądów .Wyraznie napisałem JESTEM PRZECIWNIKIEM kary śmierci "

powyżej napisałem

Natomiast twoje wpisy intrygują poziomem agresji wobec przeciwnych do twoich przekonań . Nic więcej , twoje poglądy poznałem

Ale to jakoś nikogo nie "porusza". I kogo by trzeba w tym przypadku zbanować... na śmierć?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.