Skocz do zawartości
IGNORED

Kierunek - MBL

piano

Rekomendowane odpowiedzi

.

Zeppeliny, Budgie, Rainbowy, Białe Węże, Tedy Nugenty, M. Schenkery

No pamiętam Budgie - Rodzice, Napoleon I i II, a z Schenkera Cost to Cost.

Dawno temu, nawet nie wiem jak to leciało, ale wtedy cho, cho.

Gość cybant

(Konto usunięte)

Pisałem już, zę małej wiary jezdem ostatnio , co nieee:))

Bład. Coverdele z tą chrypką - mniam:)

Jak miałem 18 lat to tak....;))

Teraz mniam , mniam to są 18 latki ...a nie jakiś Coverdale ...czy On jeszcze żyje ?

MSG najmilej wspominam Budokan. strona pierwsza, utwór pierwszy :))

a z Schenkera

Teraz mniam , mniam to są 18 latki

To przecie stare dupy som. Tak słyszałem, Boguś mówił :))

Mam Ci wysłać zdjęcia okładek płyt ..czy co ? ..tak słucham Keitha Jareta i Sepultury ...

Illusion i Możdżera ....co w tym dziwnego ?

Co w tym dziwnego??

To w sprawie gustu Cybanta!

Roots Sepultury jest bdb. płytą, pierwsze płyty Illusion też, a Vader to już poezja - słucham również tego na co dzień!!

I co z tego??

W sobotę kupiłem 27 płyt z "muzyką poważną", bo głównie ona mnie interesuje, ale nie zamykajmy się to jednego typu, gatunku muzyki, bo to troszkę ograniczające może być;-)

Milesa to nawet mój pies słucha - jego ulubiona to Kind of Blue na K2HD - puszczam mu zawsze po obiedzie w weekendy przy lampce wina .

Rozpijasz psa a Ty co w tym czasie robisz; odprowadzasz go chociaż później do legowiska?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Co w tym dziwnego??

To w sprawie gustu Cybanta!

Roots Sepultury jest bdb. płytą, pierwsze płyty Illusion też, a Vader to już poezja - słucham również tego na co dzień!!

I co z tego??

W sobotę kupiłem 27 płyt z "muzyką poważną", bo głównie ona mnie interesuje, ale nie zamykajmy się to jednego typu, gatunku muzyki, bo to troszkę ograniczające może być;-)

Mocno popieram taką postawę ,nie wiem ale słuchać tylko jednego gatunku muzyki ja nie chcę nawet, różnorodność dla mnie jest bardzo ważna.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Zamiłowanie do klasyki można jak najbardziej pogodzić z miłością do Sepultury... Ja nie widzę w tym nic dziwnego i szczególnego. A co do kwestii związanej z dźwiękiem odgród OB u Cybanta to życzyłbym większości z Was takiego dźwięku jak one mu tam dają;-) I to niezależnie czy gra winyl czy CD.... No tak, ale przecież poza Squadem, Artuku i mną to nikt ich nie słyszał... Ale za to wszyscy wiedzą jak grają... Ciekawe, identycznie jak w przypadku moich "psowatych" z kostką brukową na grzbiecie... Wypowiadają się Ci którzy nie słyszeli;-)

Wypowiadają się Ci którzy nie słyszeli;-)

Mnie raczej dziwi, kiedy sie wypowiada na naszym forum ktos, kto slyszal w realu sprzet na temat ktorego zabiera glos.

Konto w trakcie usuwania

Gość cybant

(Konto usunięte)

Niektórzy po protu sięgnęli bruku :)

Uważaj bo takie kostki lubią spadać na głowę:)))

Mnie raczej dziwi, kiedy sie wypowiada na naszym forum ktos, kto slyszal w realu sprzet na temat ktorego zabiera glos.

:)))

Poczucie humorku , gratuluję;)

Piano , jakie numery ...?

Cholera ...nikt nie wierzy ....:(((

I lepsze numery leciały z mojej płytoteki ;)

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Maciek, widzę że w równoległym wątku toczy się zażarta dyskusja na temat dźwięku cebulek. Czego jak czego ale wzorcowej stereofonii i precyzji to odmówić im absolutnie nie można... Co potwierdza nawet sceptyk marki taki jak ja. Ja tam żadnej dziury pośrodku jak piszą koledzy nigdy nie słyszałem;-)

Wiesz, Tomuś.., ludzie różne, różności piszą:)) Niech piszą :)), ja wolę słuchać moich płyt CD. Każda z nich ma dziurę pośrodku i nie kwicęę:))

I lepsze numery leciały z mojej płytoteki ;)

no ba:)

--------------------------------------------------------------------------------

Ps.

Przyznać się, kto mi zakosił z ogłoszenia Tarę 0.8 xlr 1m :)))

Ładnie brzęczało u Cię! Tak jak lubię - bez namiaru przypraw, wszystko ładnie podane do stołu :)

Tak, mnie też ten dźwięk leży, jest jeszcze małe co nieco do dopieszczenia, ale nawet bez tego mogę z tym dźwiękiem żyć :)

Beyma i jej kaprysy:))

Jestem pewien, ze z czasem dopracujesz sekcję poprzez wylot BR i wewn. struktury modułu basowego. Sam mówiłeś o pewnych właściwościach pokoju, które narzucają, a ściślej wymuszają pewne korekcje wylotu BR.

W sumie, to drobiazg, bo na moje, b.fajnie to "gada" w tym 3D:)

Ps. Ja nie mam tyle szczęścia, bo dziś się dowiedziałem, że cebule, to są dobre z pomidorami oczywiście tymi spod.., folii :))

. Ja nie mam tyle szczęścia, bo dziś się dowiedziałem, że cebule, to są dobre z pomidorami oczywiście tymi spod.., folii :))

Maćku, to teraz rozumiem czemu kiedyś ktoś napisał, że żurek to najlepszy jest z kiełbasą: jesteśmy na forum kulinarnym!

Maćku, to teraz rozumiem czemu kiedyś ktoś napisał, że żurek to najlepszy jest z kiełbasą: jesteśmy na forum kulinarnym!

Kiełbasą własnej produkcji i na naturalnym zakwasie ;)

Pozdrawiam

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

kiedyś ktoś napisał, że żurek to najlepszy jest z kiełbasą: jesteśmy na forum kulinarnym!

Pamiętam, pamiętam:)

Ma to swoje uzasadnienie, albowiem, wyszło spod pióra nie byle kogo - pierwszego kucharza Rzeczypospolitej:)

Niestety, ów kucharz, nie trafił w moje podniebienie, bo ja gustuje w zupie cebulowej:))

Ps. U mnie dziś gar pełen muzycznych różności. Nie uwierzylibyście.. :)

Dziś u mnie.., jajca:))

Serio:)

Zacząłem od (Uwaga!))) Kajagoogoo - Islands

, a potem już poleciało, Lever 42, Shakatak... co zapodał YT.

To przez Adagio, bo wyjechał z tym Menu:))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.