Skocz do zawartości
IGNORED

Gender - o co chodzi?

Peter75

Rekomendowane odpowiedzi

... jakby gnidy arcybiskupa Wesołowskiego było mało.

No przepraszam! Oko jest hetero. :)

A ten pan (bo przecież - nie ksiądz) woli kakaowe oko. ;)

Suspensa się należy temu panu w trybie natychmiastowym.

Przecież (nie)sławny Lemański to przy nim PIKUŚ.

Tu mamy promocję grzechu sodomskiego,posiadanie "narzeczonego" i jawną herezję.

Oho! Nowość.

A skąd wiesz, że hetero?

Pod łóżkiem-ś leżał?:)

Grodzka przeszła cała procedure dosc upokazajaca i dlatego opracowała te sama procedure ale juz nieupokazajaca.

Ja bym jednak do nowego prawa dodał zabezpieczenia przed jego nadużywaniem, i wymaganie chirurgicznej nieodwracalnej korekty narządów płciowych byłoby doskonałym sposobem odsiania kombinatorów i udowodnienia że wszystko jest na poważnie.

To jest jakiś absurd żeby uznawać za kobietę pełnosprawnego mężczyznę, zdolnego do spłodzenia dziecka z kobietą. Czy taka osoba miałaby prawo wchodzenia do damskich toalet?

Prawa nie powinni pisać wyłącznie zainteresowani (sławne "nie pytaj fryzjera czy potrzebujesz strzyżenia"), dlatego że nie są pępkiem świata, a prawo pisane dla nich pod ich dyktando może szkodzić reszcie społeczeństwa, czego osoba zafiksowana na problemach mniejszości może w ogóle nie zauważać koncentrując się na swoim ulubionym wycinku rzeczywistości.

Możliwości nadużyć są liczne, przykładowo ucieczka przed długami. Albo poszukiwanie sprawcy ciężkiego przestępstwa po śladach DNA - śledczy znajdują DNA ewidentnie męskie, z chromosomem Y, a tu zonk, bo klient figuruje w kartotekach jako kobieta.

Wypisujesz coraz większe bzdury misiomor. Ideologia robi ci naprawdę kłopot (tak to grzecznie napiszę) z rozsądnym myśleniem.

tu mamy własnie przedstawiciela .......Grodzka przeszła cała procedure dosc upokazajaca i dlatego opracowała te sama procedure ale juz nieupokazajaca.Okazuje sie ze szurnietym zalezy na ..upakazaniu.

problem z tym ze zeby przewidywac to trzeba miec do tego niezla swiadomosc oprocz przekonania o wlasnej madrosci.

a z DNA ma to tyle wspolnego co ty z rozumem.

No właśnie. Ale nasi święci mężowie wstydu ani rozumu nie mają, mają głowy pełne ideologii z domieszką chamstwa i pogardy dla bliźniego który jest cokolwiek inny. Kompletna żenada i wstyd.

Ale oni uczucia wstydy nie znają.

Jestem Europejczykiem.

a bym jednak do nowego prawa dodał zabezpieczenia przed jego nadużywaniem, i wymaganie chirurgicznej nieodwracalnej korekty narządów płciowych byłoby doskonałym sposobem odsiania kombinatorów i udowodnienia że wszystko jest na poważnie.

To jest jakiś absurd żeby uznawać za kobietę pełnosprawnego mężczyznę, zdolnego do spłodzenia dziecka z kobietą. Czy taka osoba miałaby prawo wchodzenia do damskich toalet?

czy do dzisiaj slyszales o jakimś naduzywaniu procesow a takich juz bylo kilkadziesiat.

jesli cos cie brzydzi albo nie masz o tym pojecia to raczej staraj sie tego unikac a nie gaworzyc co tobie sie wydaje.

jak niejaki sasin z dudziarzem.

czy do dzisiaj slyszales o jakimś naduzywaniu procesow a takich juz bylo kilkadziesiat.

Lepiej być mądrym przed szkodą niż po. Poza tym nikt nie zrobił statystyk w ilu z tych kilkudziesięciu przypadków pełnosprawny biologicznie przedstawiciel jednej płci został uznany za drugą bez żadnych korekt chirurgicznych. Do tego nowa ustawa utrudniałaby bardzo przechowywanie danych o poprzedniej tożsamości.

Nowa ustawa zupełnie nie reguluje powrotnej zmiany płci jakby komuś się odwidziało. Pytanie czy wtedy możliwa byłaby trzecia tożsamość czy z automatu powrót byłby do pierwszej. Kolejny przykład do czego prowadzi skupianie się na wycinku rzeczywistości.

czy ty wiesz co mowisz.I wiesz jak to sie odbywa.Jak nie wiesz to nie zajmuj sie tym.Albo moze sprobuj wyobrazic sobie ze bedziesz mial przeprowadzane operacje w te i tamta strone w tych miejscach bo tak ci sie widzi.

Do tego nowa ustawa utrudniałaby bardzo przechowywanie danych o poprzedniej tożsamości.

to chyba jest oczywiste bo nikt nie lubie tego pamietac .Natomiast tobie podobni zaraz by to wyciagali przy wszelkiej okazji w celach roznych.To zreszta dobrze oddaje te wasza... wolnosc.Przy tej liczbie wystepujacych przypadkow to nawet jak ktos niespelna rozumu sprobuje to jeden sad w łodzi tylko tym sie zajmujacy sobie poradzi.Kto jak nie Grodzka mogł to zrobic lepiej.Okazuje sie ze moze lepiej sasin, dudziarz i ty.moze wynika to z tego ze juz to przechodziliscie a informacje przepadły??.

czy ty wiesz co mowisz.I wiesz jak to sie odbywa.Jak nie wiesz to nie zajmuj sie tym.Albo moze sprobuj wyobrazic sobie ze bedziesz mial przeprowadzane operacje w te i tamta strone w tych miejscach bo tak ci sie widzi.

Komentuję tę konkretną ustawę, która nie wymaga korekt chirurgicznych. Więc numer typu podwójna zmiana tożsamości jest na tych przepisach jak najbardziej możliwy.

to chyba jest oczywiste bo nikt nie lubie tego pamietac .

Wierzyciele ew. poszkodowani przez daną osobę kryminalnie jednak powinni mieć możliwość skojarzenia danej osoby z jej dokonaniami.

czy ja mam pisac sto razy ze zajmowac sie mial tym jeden wyspecjalizowany sad??Ktory poradziłby sobie z takimi dwiema sprawami w roku.

czy tobie zalezy zeby wynajdowac setki bzdur zalatwiajacych ustawe.TERAZ sa ewidentne buble prawne i jakos nikt szat nie rwie.

czy ty wiesz co mowisz.I wiesz jak to sie odbywa.

Odezwał się...............wszystkowiedzoncy.Encyklopedia z Audiostereo.Jak to się dzieje,że nie jest muls jeszce Premierem i Prezydentem....zarazem?I dziennikarzem i pielęgniarkom?

Śpieszmy się kochać księży - tak szybko odchodzą... z zawodu! ;)...

Gdyby seminaria były koedukacyjne, to może. W obecnej sytuacji, zostawiam tę miłość zainteresowanym. ;) :P

To niemożliwe żeby to zrobił Polak. Albo Katolik. To jest rosyjsko - unijna ustawka żeby nas skompromitować w świecie ...

Chyba żydowsko-unijno-masońska?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

czy ja mam pisac sto razy ze zajmowac sie mial tym jeden wyspecjalizowany sad??Ktory poradziłby sobie z takimi dwiema sprawami w roku.

Gdyby sądy sobie ze wszystkim tak świetnie radziły, władza ustawodawcza nie byłaby potrzebna.

czy tobie zalezy zeby wynajdowac setki bzdur zalatwiajacych ustawe.TERAZ sa ewidentne buble prawne i jakos nikt szat nie rwie.

Więc dobrze jest nie dopuścić do kolejnego bubla w prawie.

Więc dobrze jest nie dopuścić do kolejnego bubla w prawie.

>>>>>dotyczącego sprawy ktora nikogo nie interesuje oprocz zaintereowanych a cała reszta zajmuje sie tym jakby chodziło o podatki.Nie rozsmieszaj mnie..

Gdyby sądy sobie ze wszystkim tak świetnie radziły, władza ustawodawcza nie byłaby potrzebna.

ku..wa nie sady.... tylko jeden sąd.W łodzi.Poradzi sobie choc ty nie radzisz sobie z podstawowymi pojeciami.Glupszych tam nie ma.

Na fotce Charamsa i jego narzeczony - boski Eduardo. :)

12074659_10207416824276592_1161646778583382653_n.jpg?oh=b01b7a0f28e18f64c8c02b57a8720503&oe=5689828C

Od razu widać kto tam jest tatusiem a kto mamusią :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

>>>>>dotyczącego sprawy ktora nikogo nie interesuje oprocz zaintereowanych a cała reszta zajmuje sie tym jakby chodziło o podatki.Nie rozsmieszaj mnie..

Możliwości jakie daje dyskutowana ustawa w dziedzinie zmian tożsamości na pewno zainteresują przestępczość zorganizowaną.

Hartman o Charasmie: jest pełny męskiej słodyczy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Hartman o Charasmie: jest pełny męskiej słodyczy.

12141503_625020350973797_6307091262165648201_n.png?oh=1135b67dd8477b96b40f796548df92d1&oe=56A043FE

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.