Skocz do zawartości
IGNORED

Gender - o co chodzi?

Peter75

Rekomendowane odpowiedzi

Od kiedy obejrzałem film przyrodniczy o tym jak to młody samiec słonia ( który nie został dopuszczony do samic przez samca dominującego ) w przypływie niepohamowanego podniecenia seksualnego próbuje wy...mać nosorożca , mój klarowny obraz porządku świata został bezpowrotnie zamazany ...

Co tam gender jak nawet zwierzęta są homoseksualne a na dodatek międzygatunkowo . Idąc tym tropem powinniśmy uznać ,że zoofilia jest zjawiskiem naturalnym i śmiało możemy bzykać małpy , kury itp lub być bzykani przez konie . Stereotyp o rolach płci gatunku ludzkiego jest w tej sytuacji zupełnie nie na miejscu .Aż się chce powiedzieć ''pier..olę to " :-)

...there is no spoon...

KK nie przyjmował żadnych słabo udokumentowanych teorii. On je a-priori odrzucał jeżeli były niezgodne z jego ideologią (wynikającą z pisma, wiary i tradycji) .

Do dziś dnia teoria Darwina nie została uznana przez KK mimo że prace nad tym ponoć trwają. A teorii tej nie można uznać za słabo udokumentowaną od czasu gdy kilka lat temu zbadano genom człowieka i w genach całą naszą ewolucję od zwierząt do nas mamy zapisaną jak na dłoni ...

Gender nie mówi o homoseksualizmie jako produkcie natury lub kultury.

Gender stara się w ramach kultury ludzi o innej orientacji uczynić równymi społecznie każdemu innemu człowiekowi.

Nic ciekawego. Tępe dzidy tłumaczą sobie, jak to one powinny przekazywać swoim dzieciom swój światopogląd. I tak to u nas funkcjonuje od lat. Ciekawe tylko, skąd tyle zezwierzęcenia w narodzie.

A coś konkretnie Ci się nie podoba? Żebyśmy mogli podyskutować, a nie tylko obrzucać się wyzwiskami.

wprowadzic jedookregowe mandaty skonczy sie ta cwelownia w sejmie

Dokładnie. Niech pokraki z cyrku Paligłupa staną do PRAWDZIWYCH wyborów.

I po ptokach.

Gender stara się w ramach kultury ludzi o innej orientacji uczynić równymi społecznie każdemu innemu człowiekowi.

Co to znaczy - równymi społecznie?

Czyli, że para pederastów (jak niedawno w Australii) powinna twoim zdaniem mieć prawo by kupić sobie dziecko i potem latami je gwałcić i "wypożyczać" innym "ofiarom społecznej nierówności"?

Smutnym paradoksem jest że australijscy urzędnicy WIEDZIELI o tym przerażającym procederze i w imię politycznej poprawności nie zrobili z tym NIC!!!

Dopiero gdy pederaści zawitali do USA, tam FBI zainteresowało się wesołą "rodzinką" i szybko chłoptasie wylądowali w pierdlu, gdzie (mam nadzieję) Bractwo Aryjskie szybko się nimi zaopiekuje i wyprostuje ich poglądy, pokazując jak wygląda homoseksualny gwałt od (że tak się wyrażę) drugiej strony. :)

Jak można domagać się JAKICHKOLWIEK praw dla ZDEKLAROWANYCH ZBOCZEŃCÓW??? Jest to IMO chore i nienormalne.

Dlatego chłopcom nie wolno dawać lalek w przedszkolach - trzeba im dawać karabiny i uczyć czytać, aby szybko poznali instrukcję obsługi tego typu sprzętu. Bo takich zboczeńców jest mnóstwo i społeczeństwo powinno się przed nimi bronić, a nie wpychać ich do parlamentu.

1365851136-zyfwjv-600.jpg

1364989251_uwkmnl_600.jpg

Więc wybacz - ja pyerdolę "prawa" zboczeńców. Wolę, żeby NIE MIELI pełni praw obywatelskich ale żeby do takich historii nie dochodziło.

Jeśli dla kogoś "prawa" zboczeńca są ważniejsze niż los dzieci oddanych takim "rodzinom", to świat nie zasługuje na to, by istnieć dalej.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Dzień dobry,

Ktoś w uprzejmych słowach może mi ciemnemu wyjaśnić o co chodzi? Moja rodzicielka niedawno z kościoła wróciła i zeznała że ksiądz z ambony coś w tym temacie huczał ale nie zrozumiała właściwie myśli przewodniej a ja zapytany tez nie umiałem nic sensownego powiedzieć. Proszę zatem o oświecenie.

w czym oświecić , poczytaj o sterowaniu tłumem .Skłócić , napuścić na siebie przestanie przyglądać się ich przekrętom . Zamierzony cel przy pomocy rządu Tuska a nie tylko kreatur pokroju prezesa czy doktorka osiągnęli . Już nikt nie rozlicza z pedofilskich afer , nie wypomina finansowych przekrętów a Głódz nadal może chlać , Michalik ukrywać pedofilii w sutannach itd....

popatrz na takiego il Dottore , czym to się zajmuje . Każde łajdactwo skierowane na skłócenie wspiera , czasami bardzo psychiczne odloty , wręcz psychopata wyłazi i ma poklask . W Irlandii mordę w kuble trzyma i nie chwali się znajomym z swoich poglądów. Od Irlandczyków po ryju by dostał , natomiast na polskim forum bez jakiekolwiek żenady chwali się skurwysyństwem

KK zwłaszcza w Polsce nie radzi sobie ze zmianami społecznymi i obyczajowymi a szczególnie z krytyką swego postępowania.W związku z tym występuje w nim klasyczny syndrom oblężonej twierdzy.Każdy kto krytykuje to wróg,nie czas na debatę,należy zwierać szeregi w obliczu wroga!A wróg jak nigdy( po upadku komunizmu) jest potrzebny.I znaleziono go!To gender.Istny wymysł Szatana.Wszelką krytykę wobec KK wrzucono do jednego worka pod tytułem gender i zaczęto tym straszyć biedne dzieci.Świadczy to jedynie o słabości i bezradności KK.

czasami bardzo psychiczne odloty , wręcz psychopata wyłazi i ma poklask .

Czyli obrona dzieci przed pedofilami to są "psychiczne odloty"? DOBRE! :)

Chłopie - zapomniałeś dziś połknąć swoich tabletek, to pewne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

doktorku

Coś ci się popieprzyło.Pedofile najczęściej to nie żaden gender ale zwykli,przykładni hetero,a nawet katolicy.Nierzadko ojcowie rodzin i mężowie.

Kania i Targalski autografy rozdają , nie trać czasu na forum tylko bilet i do Polski , może się załapiesz

doktorku

Coś ci się popieprzyło.Pedofile najczęściej to nie żaden gender ale zwykli,przykładni hetero,a nawet katolicy.Nierzadko ojcowie rodzin i mężowie.

nawet nuncjusze papiescy nie wspominając o przeciętnych kieckowych

W życiu nie słyszałem żeby ktokolwiek na świecie walczył o prawa pedofili. Pedofilia jest na całym świecie zabroniona i karana prawem. Co ma do tego gender ?

Prawdopodobnie pomyliła ci się pedofilia z pederastią - a to zupełnie coś innego. W pedofilii mamy do czynienia z zabronionym prawem wykorzystaniem dziecka przez dorosłego.

W pederastii mamy do czynienia z seksem dwóch mężczyzn - a więc podmiotów równych sobie, świadomych i w ramach przysługującej im wolności robiących to co robią. I g...no komu do tego w jaki sposób lubią realizować swój popęd seksualny.

W pedofilii takiej równości podmiotów nie ma i nie będzie - nigdy więc nie będzie na nią zgody ponieważ strony tego stosunku nie są sobie równe i mamy przez to do czynienia z wykorzystaniem jednej strony (która nie ma pełni praw ani pełni świadomości tego co robi) przez drugą silniejszą.

Czasami się zastanawiam czy ty naprawdę jesteś lekarzem że nie wiesz takich rzeczy ? Przecież na medycynie tego uczą !

Może ty jesteś jakimś żulem portowym który podaje się za lekarza ? Twoje poglądy są bliższe osobnikom z tej klasy społecznej.

nic mu się nie pomyliło , on taka łajza . Może po resortowych rodzicach , Targalski z Kanią też ryja wydzierają a jemu ich powiązania z PZPR nie przeszkadzają . Nawet na kasę naciąganie nie przeszkadza .

z nim o czym , przecież on nie ma żadnej moralności ...pustka którą wypełnia nienawiścią do własnego kraju, rodaków

W pederastii mamy do czynienia z seksem dwóch mężczyzn - a więc podmiotów równych sobie, świadomych i w ramach przysługującej im wolności robiących to co robią. I g...no komu do tego w jaki sposób lubią realizować swój popęd seksualny.

Oczywiście, że nie wnikam, który tam z nich parówa a który świderek ;).

Nie wnikam tak długo, jak długo dewianci nie zrobią marszu w centrum miasta, żeby propagować swoje zboczenia i jak długo nie domagają się praw do adopcji dzieci, żeby potem je sobie w majestacie prawa w domowym zaciszu spokojnie gwałcić i wypożyczać do gwałcenia innym zboczeńcom.

A czy jeden homoś po drugim majątek odziedziczy? A niech ma! :) Tylko na litość Boską - NIE NAZYWAJMY ZWIĄZKU DWÓCH ZBOCZEŃCÓW RODZINĄ!.

O to tylko proszę, żeby nam się pojęcia nie pomieszały.

doktorku

wojtusiu

Ależ nie! :)

Tu masz info z pierwszej ręki od FACHOWCA który NAUKOWO zajmuje się problemem powiązania homoseksualizmu i pedofilii a nie fałszywe statystyki z jakiejś genderowej d*py wyskrobane:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

powtórzę

" zakres mojej tolerancji przekroczyłeś . Byłem w stanie zrozumieć mieszanie " lewaków z błotem , wylewanie jadu na kraj pochodzenia itd.... '' ale gdy wyłażą z ciebie stalinowskie metody nie ma zlituj . W latach stalinowskich takimi samymi metodami , które wspierasz walczono z kułakami . Teraz jest Gender zamiast zgniłego burżuja , kułaka . Reszta czyli napuszczanie prostych ludzi jest bez zmian. Dzięki podobnym tobie ideologicznym łajzom tutaj nigdy ludzi uczciwej pracy , prostych zasad współżycia opartych o szacunek nie będzie się szanowało . Zawsze stalinowskie bękarty obecnie w osobach biskupów mających władzę nad częścią społeczeństwa będą szczuły ludzi na siebie ...

Miedzy innymi dzięki tobie stalinizm i bolszewicka mentalność mają się dobrze a nawet świetnie

tylko słowo z bogacza na gender i nic się w napuszczaniu nie zmieniło . Ta sama totalitarna metoda przez biskupów polskiego KK wykorzystywana

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

KK nie przyjmował żadnych słabo udokumentowanych teorii. On je a-priori odrzucał jeżeli były niezgodne z jego ideologią (wynikającą z pisma, wiary i tradycji) .

Do dziś dnia teoria Darwina nie została uznana przez KK mimo że prace nad tym ponoć trwają. A teorii tej nie można uznać za słabo udokumentowaną od czasu gdy kilka lat temu zbadano genom człowieka i w genach całą naszą ewolucję od zwierząt do nas mamy zapisaną jak na dłoni ...

Zgoda co do pierwszego ale już nie odrzucał naukowych hipotez no chyba że za ich pomocą próbowano interpretować Biblię, tylko wtedy.

Kościół nigdy oficjalnie przed 1950 r.(encyklika Humani Generis nie odrzuca ewolucjonizmu) nie wypowiadał się na temat teorii Darwina, to po drugie.

Pisząc o "słabo udokumentowanej" teorii miałem na myśli raczej kontrowersje jakie wzbudza i brak niektórych kluczowych ogniw, to po trzecie.

a Głódz nadal może chlać , Michalik ukrywać pedofilii w sutannach itd....

Wladz przeciez ty też możesz bezpodstawnie oskarżać, samo picie wódki to nie przestępstwo (nieraz choroba), mętne medialne pomówienia to nie dowody....czego innym zarzucasz to co sam robisz? Mało tego, podsycasz to skłócanie społeczeństwa, dowodów aż nadto!! ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

W życiu nie słyszałem żeby ktokolwiek na świecie walczył o prawa pedofili.

po pierwsze, to walczący o prawo szariatu przy okazji.

po drugie, była jakaś partia w Holandii. Co prawda poparcie mieli takie, jak korwinuchy u nas (w granicach błędu statystycznego), więc nic z tego nie będzie ;)

I oczywiście nie zapominajmy o samym Korwinie Krulu i jego lekkiej pedofili uświadamiającej seksualnie 12stolatki :)

Hm. Tak na to patrząc nie można odmówić Ci racji ...

Ale poza "wariatami" indywidualnymi lub społecznymi pedofilia nie jest kierunkiem który się popularyzuje. Przynajmniej w krajach cywilizowanych.

Nie to co złowrogi "Gender" ...

Ale poza "wariatami" indywidualnymi lub społecznymi pedofilia nie jest kierunkiem który się popularyzuje. Przynajmniej w krajach cywilizowanych.

Nie to co złowrogi "Gender" ...

Przecież tłumaczę cierpliwie jak krowie na rowie że to NA JEDNO WYCHODZI - gender czy pedofilia.

Ukryta Zawartość

http://niezalezna.pl/50146-gender-ukryta-pedofilia

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

[WYMODEROWAMO] jeszcze mało jadu z siebie wyzwoliłeś

P.S.

jak sądzę tylko mordę cyniczny uśmieszek wykrzywił , masz lepiej od starych bolszewików . Oni musieli żyć w własnym totalitarnym systemie a podobne tobie ideologiczne cioty tylko wspierały kłamstwami żyjąc w dobrobycie na zachodzie

Uprasza się o nie używanie obelżywych personalnych inwektyw wobec innych dyskutujących. Następnym razem będzie ostrzeżenie i urlop na ochłodę.

Tego typu zachowania nie będą tolerowane.

wladz, nie pij tej berbeluchy od rana, bo na zdrowie ci to wyraźnie nie wychodzi...

UWAGA! TERAZ SPRAWDZĘ, CZY ADMINI JEDNAKOWĄ MIARĄ MIERZĄ WSZYSTKICH!

Za nazwanie mnie bolszewickim bękartem w niewinnej, luźnej dyskusji o d*** Maryny, zaraportuję twój post do admina i zobaczymy, co się stanie.

Od tej chwili każdy taki twój post będę raportował jako obraźliwy.

Na drugi raz, zanim otworzysz japę i wyplujesz stek wyzwisk to się zastanowisz, czy warto tracić punkty.

Zaczynamy... :)

donoś [WYMODEROWANO] , przecież na tym wasze życie polega . Praca jako lekarz tylko dodatkiem do bolszewickiej ideologii napuszczania na siebie prostych ludzi .

zapewne dostanę ostrzeżenie , zbanują . Działaj ideologiczna [WYMODEROWANO] , w tym kraju masz wsparcie w Irlandii za swoje poglądy publicznie głoszone po ryju i ostracyzm .

ale zanim wykaz twoich kłamstw odnośnie Orkiestry

Ukryta Zawartość

Za nazwanie mnie bolszewickim bękartem w niewinnej, luźnej dyskusji o d*** Maryny, zaraportuję twój post do admina i zobaczymy, co się stanie.

Od tej chwili każdy taki twój post będę raportował jako obraźliwy.

Na drugi raz, zanim otworzysz japę i wyplujesz stek wyzwisk to się zastanowisz, czy warto tracić punkty.

Zaczynamy... :)

niewinna dyskusja nie polega na kłamstwach tylko słownej zabawie .... niewinnej o dupie M a nie dotyczącej politycznej nagonki inspirowanej przez PiS i KK

co ja poradzę , że spełniasz swoimi plugawymi wpisami wymagania stawiane za Stalina bolszewikom

.

Ukryta Zawartość

Czyli, że para pederastów (jak niedawno w Australii) powinna twoim zdaniem mieć prawo by kupić sobie dziecko i potem latami je gwałcić i "wypożyczać" innym "ofiarom społecznej nierówności"?

Smutnym paradoksem jest że australijscy urzędnicy WIEDZIELI o tym przerażającym procederze i w imię politycznej poprawności nie zrobili z tym NIC!!!

I to jest chore, straszne i jest patologią.

Tylko co to ma wspólnego z tzw. ideologią gender? Chora poprawność polityczna to inna sprawa przecież.

Dlatego chłopcom nie wolno dawać lalek w przedszkolach - trzeba im dawać karabiny i uczyć czytać, aby szybko poznali instrukcję obsługi tego typu sprzętu. Bo takich zboczeńców jest mnóstwo i społeczeństwo powinno się przed nimi bronić, a nie wpychać ich do parlamentu.

Oczywiście. Lepiej wpychać ich do więzień, by tam po odpowiedniej edukacji mogli z rzekomych obrońców społeczeństwa w stylu Johna Rambo, stać się mogli jego ciemiężycialami. A wszystko na koszt tegoż społeczeństwa. Genialna recepta.

KK zwłaszcza w Polsce nie radzi sobie ze zmianami społecznymi i obyczajowymi a szczególnie z krytyką swego postępowania.W związku z tym występuje w nim klasyczny syndrom oblężonej twierdzy.Każdy kto krytykuje to wróg,nie czas na debatę,należy zwierać szeregi w obliczu wroga!A wróg jak nigdy( po upadku komunizmu) jest potrzebny.I znaleziono go!To gender.Istny wymysł Szatana.Wszelką krytykę wobec KK wrzucono do jednego worka pod tytułem gender i zaczęto tym straszyć biedne dzieci.Świadczy to jedynie o słabości i bezradności KK.

Wojciechu, niestety racja. Ale ten zabieg był b. efektywny - przyznasz? KK narzucił takie rozumienie ideologii gender całemu polskiemu światu medialnemu, politykom i zwykłym ludziom. Nieźle.

Przykre to, choć na KK patrzymy jak rozumiem z diametralnie różnych pozycji: Ty outsidera, ja insidera.

Powrót po dłuższej przerwie...

Przecież tłumaczę cierpliwie jak krowie na rowie że to NA JEDNO WYCHODZI - gender czy pedofilia.

e, dottore, chyba nie bardzo. Tu chodzi o równość płci i niejako zamazywanie różnic społecznie im przypisywanych. Do pewnego momentu, może niech i tak będzie, niech się chłopcy bawią lalkami a dziewczynki samochodami, jeśli oczywiście chcą. Tradycyjne role we współczesnym świecie nieco się pomieszały, weszło "tacierzyńskie", ja sam w domu gotuję, prasuję, sprzątam, zajmuję się dziećmi i poświęcam im czas a pochodzę z domu gdzie ojciec po powrocie z pracy zalegiwał na kanapie. Ale okresu nie dostałem a żona do tyłka mi się nie dobiera - JAK NA RAZIE. I niech tak wyznaczona granica lepiej pozostanie. Reasumując, nie wydaje mi się drogi dottore że zaprowadzi mnie to do pedofilii i nie rozumiem skąd ten pomysł, tak jak nie rozumiem zajadłości ataku KK na gender.

Bajki. Podobne do tych jak to komunistom najbardziej zależało na pokoju w świecie; im bardziej im zależało tym, większy był stos trupów.

(wiem, powtarzam się)

Od kiedy obejrzałem film przyrodniczy o tym jak to młody samiec słonia ( który nie został dopuszczony do samic przez samca dominującego ) w przypływie niepohamowanego podniecenia seksualnego próbuje wy...mać nosorożca , mój klarowny obraz porządku świata został bezpowrotnie zamazany ...

ojojojojoj! :)) co na to nosorożec???

Bajki. Podobne do tych jak to komunistom najbardziej zależało na pokoju w świecie; im bardziej im zależało tym, większy był stos trupów.

(wiem, powtarzam się)

Wiem. Taka wizja świata jest łatwa, prosta i zrozumiała. Łatwa do ocenienia co jest dobre a co złe i wybrania strony która najbardziej danemu człowiekowi pasuje jako dobra, prawa i sprawiedliwa.

Szkoda tylko że jest to wizja całkowicie nieprawdziwa - i wbrew intencjom zawsze prowadząca do krzywdy drugiego człowieka ...

A krzywda drugiego człowieka to zaprzeczenie gender study.

Wiem. Taka wizja świata jest łatwa, prosta i zrozumiała. Łatwa do ocenienia co jest dobre a co złe i wybrania strony która najbardziej danemu człowiekowi pasuje jako dobra, prawa i sprawiedliwa.

Szkoda tylko że jest to wizja całkowicie nieprawdziwa - i wbrew intencjom zawsze prowadząca do krzywdy drugiego człowieka ...

Właśnie.

"... - do Sejmu trafił projekt o wdrożeniu niektórych przepisów UE w zakresie równego traktowania. Najwięksi lobbyści to SLD i Ruch Palikota (co się nie robi dla zdobycia głosu w wyborach). Projekt taki wprowadza zakaz dyskryminacji minn. ze względu na tzw. "ekspresję płciową" i "tożsamość płciową". Będzie w praktyce oznaczać to, że publiczne epatowanie perwersyjnymi zachowaniami seksualnymi będzie szczególnie chronione przez prawo, a sprzeciw będzie wtedy karany. W dodatku osoba lub instytucja pomówiona o taką dyskryminację będzie musiała sama udowodnić swoją niewinność ?!?!

W dodatku projekt ten zakłada obowiązek współpracy organów państwa i samorządu z organizacjami LGBT w zakresie... realizowania programów antydyskryminacyjnych. W praktyce będzie to oznaczało zwalczanie postaw prorodzinnych i jednocześnie promowanie dewiacyjnych zachowań (za pieniądze podatników).

Powstanie dyktatura mniejszości,w której organizacje LGBT stana się "świętymi krowami", a szykany spadna na tych, którzy by chcieli bronić swych praw. Ustawa ta też zabroni wnoszenia krytycznych opinii względem osób i organizacji homoseksualnych..."

W praktyce będzie to oznaczało zwalczanie postaw prorodzinnych i jednocześnie promowanie dewiacyjnych zachowań

Ale wiesz że tu kłamiesz ? I chodzi o to aby nie prześladować innych ludzi ?

Ale co robić w społeczeństwie które jest na to niegotowe i chce prześladować innych ludzi ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.