Skocz do zawartości
IGNORED

Gender - o co chodzi?

Peter75

Rekomendowane odpowiedzi

Polityczna kanapa która bije pianę i wydaje jej się że coś znaczy. Zbieranina błaznów i prawicowych frustratów.

Jeżeli sądzisz, że w USA można pokazać środkowy palec Sądowi Najwyższemu to znaczy że masz zerową wiedzę ma temat realiów tego kraju i żyjesz w świecie swoich życzeń.

Ale to Twój problem.

Kto to w ogóle jest ten cały Józef Orzeł?

Sądząc po Waszych ostatnich tu wpisach, to krytykujecie (taki eufemizm w tym przypadku) il Dottore dla samej tylko krytyki (krytykanctwa). Bez wnikania w treści, bez zastanowienia się. Bo to napisał przecież il Dottore. Alergia taka? Gdyby dla jaj napisał tu, że jesteście najmądrzejsi na świecie, pewnie dopiero po kilku dniach zorientowalibyście się, że zaprzeczacie temu i wyśmiewacie to. Może idźcie z tym do... lekarza :)

ps: Bobcat, znowu Ty? Nosisz kiecki? Inaczej nie masz prawa pisać w tym temacie, wiesz? I to nie ja wymyśliłem, prawda?

Breżniewowskiego myślenia ciąg dalszy. Jeśli ktoś ma inne zdanie: do lekarza. Poczytaj sobie całokształt "twórczości" Doktorka i pomyśl kto przede wszystkim powinien pójść do doktora. Tyle że innej specjalności. Wiesz jaką mam na myśli.

P.S. DeeS to znowu Ty? Etatowy funkcjonariusz frontu propagandowego został przez przełożonych skierowany na nowy odcinek?

ps: Bobcat, znowu Ty? Nosisz kiecki? Inaczej nie masz prawa pisać w tym temacie, wiesz? I to nie ja wymyśliłem, prawda?

krytykujesz kiecki? A chodzisz do kościoła? Jestes katolikiem? Wiesz jak to się nazywa?

No, twoi znali metody leczenia odpowiednie: Katyń, Kołyma...

Widzę duże podobieństwo w sposobie myślenia twoim i Feliksa Edmundowicza.Podobny typ żarliwości i przekonania o własnej nieomylności.

krytykujesz kiecki? A chodzisz do kościoła? Jestes katolikiem? Wiesz jak to się nazywa?

Szkot na mszy, kobieta w kościele...? Nie za bardzo wiem.

Jeśli ktoś ma inne zdanie: do lekarza.

Sorki, ale nie od razu każdy "ktoś", tylko konkretny "ktoś", jak już.

Kto to w ogóle jest ten cały Józef Orzeł?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ukryta Zawartość

No tak. Wyjątkowa pantera intelektu. Czy gdzieś poza Wikipedią ten pan w ogóle istnieje?

Ukryta Zawartość

Tam się rodzą idee, które zmieniają Polskę.

Parskłem... :-)

Texas - ostatnie normalne miejsce na planecie.

Oczywiście, bo widok AK47 czy M15 w supermarkecie czy restauracji to normalny, cywilizowany widok. Wszak w cywilizowanym świecie, normalnym konfliktów nie rozwiązuje się pokojowo, tylko od razu wyciąga gana, i mierzy który ma dłuższego...

Powrót po dłuższej przerwie...

Oczywiście, bo widok AK47 czy M15 w supermarkecie czy restauracji to normalny, cywilizowany widok. Wszak w cywilizowanym świecie, normalnym konfliktów nie rozwiązuje się pokojowo, tylko od razu wyciąga gana, i mierzy który ma dłuższego...

Tak - w cywilizowanym świecie jest to NORMALNY WIDOK. Widzisz WOLNYCH OBYWATELI a nie rozbrojonych niewolników.

Tak było i w dawnej Polsce.

Obywatele byli wolni i chodzili uzbrojeni zaś niewolnika poznawałeś po braku broni.

I tak dumni i wolni mieszkańcy Południa widzą nieszczęśników z tych stanów i krajów, gdzie wolności posiadania i noszenia broni nie ma - jak niewolników.

disarmedslave.jpg

Ty chyba widzisz południowe stany jak Dziki Zachód gdzie kowboje strzelają się co 5 minut. Otóż wcale tak nie jest. Ludzie nie noszą broni przy sobie w nadziei że będzie dziś okazja do kogoś postrzelać. Te zdjęcia z supermarketów czy fastfoodów to wszystko obywatele, wracający ze strzelnic czy klubów strzeleckich czy polowań, którzy nagle zgłodnieli lub dostali telefon od żony żeby wracając kupili jajka i ziemniaki. Nikt nie chodzi intencjonalnie z kałachem do marketu.

Ale gdyby chciał to mu WOLNO. Bo jest WOLNYM OBYWATELEM.

Ale komu ja to tłumaczę - ludzie o mentalności niewolnika mają mózgi wyprane i tego po prostu nie pojmą.

A tu obrazek z knajpy w Colorado. Przetłumaczę: Broń mile widziana na posesji. Proszę trzymać broń w kaburach, chyba, że zajdzie potrzeba. W takim przypadku docenimy dokładne celowanie.

shooters-grill-9%25255B6%25255D.jpg?imgmax=800

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ja bym się wstydził pisać takie brednie.

Co chwila czytamy o strzelalinie w USA. A to w szkole, a to w kinie, a to w markecie.

Znowu myślenie niewolnika...

Więcej ludzi ginie rocznie w Polsce w wypadkach niż w USA od broni palnej.

CZY TO OZNACZA ŻE NALEŻY POLAKOM ZABRAĆ SAMOCHODY??? :)

Powiadasz, że bada tolerancję na głupotę?

Nie wiem. Są niespełnieni frustraci którzy sobie rekompensują życiowe porażki i wyżywają się właśnie prowokując. Awantury w dyskusji, bójki na ulicy itp.

Znaczy ikoną.

Ale Kiss i innych pomalanych farbką - lubisz i słuchasz, nie?:-)

Ale pitoli... Irlandzka ruda tak działa?

Doktorka czas jakiś nie było...

Gdzie się plątał, co robił?

Grunt, że po powrocie - jest z nim jeszcze gorzej...

Dużo rudych :-)

Chyba skorzystam z ignorowania, bo takich głupot to nawet gówniarze, jakich znam nie gadają, a to wyczyn ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Nie jestem wśród gówniarstwa, gadam może z 5-cioma osobami w moim wieku. I co? Jeszcze coś Wujku Dobra Rado?

Doktorek bije swoją głupotą każdego, oczywiście, że są ludzie, co "wiedzą mniej", ale oni nie wierzą w każdą głupotę jaką usłyszą i jej nie rozpowiadają na prawo i lewo.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Doktorka czas jakiś nie było...

Gdzie się plątał, co robił?

Wybacz - odbierałem czajnik elektryczny za punkty z AS! :)

73832666f74c65c97838eed9d0156561.jpg

tak sie domyslałem ale niektorzy ,mowili ze stoisz w kolejce po zywnosc darmowa..i opał..

juz na zime.

W takim razie pozostań w swoim środowisku. Tym co znasz.

zawsze wiedzialem ze glupota to jest kwestia swiatopgladu a ten sie nie zmienia.Tak wiec glupota pozostaje niewzruszona tak jak on i jego wspolwyznawcy.Raczej jestescie bez..szans.

i trzymajcie sie razem.

Zachodzi jednak pytanie inne.. wazniejsze..Czy wasz dobor jest naturalny i wy reprezentujecie idee koscielne i to reprezentuje przynajmniej wiekszosc co jest zalosne ,czy jestescie niereprezentatywni a jedynie namolni... co wlasciwie pozwala z wami nie dyskutowac..

i poczekac az sie pojawia normalni uczestnicy KK.

Nie jestem wśród gówniarstwa, gadam może z 5-cioma osobami w moim wieku. I co? Jeszcze coś Wujku Dobra Rado?

Tak, pozwól, że powodowany zwykłą ludzką ciekawością, zapytam... Dlaczego swoich rówieśników nazywasz "gówniarzami"? Jesteś lepsza? Jak? W czym?

W wymądrzaniu się po forach? To nie przez takich "lepszych" aby popełnił samobójstwo pewien czternastolatek?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.