Skocz do zawartości
IGNORED

Czym napędzić hd 650

figurx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Tak jak w temacie, szukam odpowiedniego wzmacniacza słuchawkowego dla 650tek. Zakres słuchanej prze zemnie muzyki jest bardzo szeroki więc nie ma sensu się nad tym rozwodzić. Źródłem będzie pc na razie z xonar d2, potem pomyślimy o zmianie na coś bardziej adekwatnego. Jakie są moje wymagania? Chciałbym nieco ocieplić dzwięk te senki wydaja mi się bardzo neutralne (co jest też zaletą), przydało by się mięsko na basie i odrobinę podgonić dynamikę. Może jakiś lampiak? Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/109907-czym-nap%C4%99dzi%C4%87-hd-650/

ile chcesz wydać ?

do 1500zl, sprzęt z 2giej reki nie ma problemu, diy coś tam potrafię polutować. Nie mam doświadczenia jesli chodzi o headphone i wzmacniacze do nich ale mniej wiej wiem czego oczekuje.

Ps... znalazlem cos nieco o cudowności podłączenia tych słuchawek do pma 860 czyli do tak naprawdę dużego klocka. Co o tym sadzicie?

Witaj,

jeśli nowe urządzenie to koniecznie polecam posłuchać wzmacniacz słuchawkowy iFi Audio iCan,natomiast prawdopodobnie najlepszym rozwiązaniem będzie Schiit Audio Lyr, to konfiguracja bardzo często wybierana przez naszych Klientów.

Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy. Są oczywiście możliwości wypożyczenia urządzenia do testu.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Ps... znalazlem cos nieco o cudowności podłączenia tych słuchawek do pma 860 czyli do tak naprawdę dużego klocka. Co o tym sadzicie?

Cos w tym może i jest , stąd też ze swej strony dodam wzmaczek Pioneera A-30 który w porównaniu do kilku znacznie bardziej utytułowanych sprzętów zadziwił mnie jak mało co ostatnimi czasy - szczególnie właśnie pod względem sluchawkowym HD650.

Witam nie chcę zakładać nowego tematu więc dołącze się tutaj chcę wymienić mój obecny wzmak słuchawkowy matrix m stage słuchawki hd 650 na coś zdecydowanie lepszego po lekturze forum myślę o schiit lyr lub black pearl i teraz pytanie co lepiej zgra się z moimi hd 650 i będzie lepiej pasowało do muzyki której słucham czyli 90% metalu ostrego źle nagranego niestety 10% rocka .Od razu pytanie o lyra słyszałem że z niektórymi słuchawkami jest problem z szumem i brumem jak jest z hd 650 . Ewentualnie prosiłbym o inne propozycje wzmacniacza .

• 2 lata później...

Witam.

Przepraszam jeśli wszedłem w zły temat ale mam pytanie. Mam sennheisery hd650 do tego wzmak musical fidelity i chciałbym wymienić sobie kabel sygnałowy. Myślałem o użyciu drutu kimbera czy jest sens, poprawi to jakość słuchania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.