Skocz do zawartości
IGNORED

Idzie wojna, idzie wojna, idzie krwawa rzeź ...

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

To pokaż mi zdjęcie Sikorskiego z potrzebującą "pomocy" Ukrainką. Ma trzymać ona różę w zębach, robić maślane oczy do bohaterskiego wyzwoliciela Sikorskiego i mieć mychę z tej radochy niemal na wierzchu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przeczytałem Tomku , osobiście uważam , że są to kolejne spekulacje , którymi karmią się mass media oraz żądna sensacji gawiedź , zresztą mam nadzieję , iż na spekulacjach się skończy i w ostatecznym rozrachunku zwycięży jednak chłodna kalkulacja tak Zachodu , jak i Wschodu .

Ukryta Zawartość

Piotr

Konfident Tomi coś tam, który mi załatwił parę dni urlopu przepadł. S

Będziesz dalej fikał obrażał i poniżał to dostaniesz kolejny "urlop". Jeśli nie stać Cię na merytoryczną dyskusję to zbieraj zabawki i na forum dla nastolatków np. MTV Junior.

Jeśli chcesz dyskutować to na temat bez bluzgania i obrażania innych użytkowników.

Jeśli byś mnie lepiej znał z moich postów to byś wiedział że podając linka do RT zrobiłem to w konkretnej sprawie, zniesmaczony oglądaniem i czytaniem papki w naszych "niezależnych mediach typu TVP,TVN,POLSAT,WP,ONET itd itd............

Zresztą zdjęcia z Semferopola z wczoraj są całkiem ładne.

66729562924600857886.jpg

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Przeczytałem Tomku , osobiście uważam , że są to kolejne spekulacje , którymi karmią się mass media oraz żądna sensacji gawiedź , zresztą mam nadzieję , iż na spekulacjach się skończy i w ostatecznym rozrachunku zwycięży jednak chłodna kalkulacja tak Zachodu , jak i Wschodu .

Oby tak było jak piszesz.

Tom ..jakiśtam , ty jestes jednak ZERO absolutne . Ludzie umierają , trwa aneksja , pojawiają się autentyczne zagrożenia dla Polski a ty zamieszczasz zabawne prorosyjskie fotki ? Ty naprawdę powinieneś być internowany . Ty świnio proruska , jak tak można ?!! W sytuacji gdy grozi man niebezpieczeństwo ty sobie robisz wycieczki w kierunku twoich ruskich braci ?! Ty bydlaku ... Jeszcze raz otworzysz gębę w tym tonie i skończysz na policji . Jak Boga kocham gnoju , nie pozwolę aby takie byle kpiło sobie z sytuacji zagrożenia dla Polaków . Ty ludzka szmato ...

Edit mod

Tydzień urlopu za wysoce obelżywy język pod adresem współdyskutujących.

Edit 2

Zapoznałem się z całą wypowiedzią i całym stekiem personalnych wyzwisk. Podwyższam do dwóch tygodni. Na takie przegięcie przyzwolenia nie będzie.

A innych dyskutujących informuję po raz kolejny.

Jedyną właściwą formą reakcji na potencjalnie niewłaściwy/niezgodny regulaminem/niezgodny z netykieta pos,t jest użycie przycisku raportującego.

Personalne wyzwiska i obelgi, w stylu jak wyżej, nie będą tolerwane. Żadna sytuacja, prowokacyjny język itp. nie daje nikomu upoważnienia do wyzwisk i obelg.

...there is no spoon...

Będziesz dalej fikał obrażał i poniżał to dostaniesz kolejny "urlop". Jeśli nie stać Cię na merytoryczną dyskusję to zbieraj zabawki i na forum dla nastolatków np. MTV Junior.

Jeśli chcesz dyskutować to na temat bez bluzgania i obrażania innych użytkowników.

Jeśli byś mnie lepiej znał z moich postów to byś wiedział że podając linka do RT zrobiłem to w konkretnej sprawie, zniesmaczony oglądaniem i czytaniem papki w naszych "niezależnych mediach typu TVP,TVN,POLSAT,WP,ONET itd itd............

Zresztą zdjęcia z Semferopola z wczoraj są całkiem ładne.

66729562924600857886.jpg

Ja na tym zdjeciu to widze jakiegos kurdupla z giwera (do wojska to powinni miec jakis limit wzrostu) i dziewczyne ubrana jak na wiejski jarmark. Ruscy to maja gust!

a wczoraj w naszych zachodnich mediach czytalem ze ci zamaskowani najezdzcy na Krymie to poprostu poprzebierani motocyklisci , koledzy Putina

ah te nasze obiektywne media!!

Od początki pisze, aby traktować z przymrużeniem oka co podają nasze nieobiektywne i skorumpowane media. nie wiem komu slużą, ale na pewno nie Polsce.

Sam Sikorski wczoraj żalił się, że kraje zachodnie nie traktują z należytą powagą sytuacji na Ukrainie. Po prostu mają to w 4 literach, to tylko nasi politycy zrobili panikę do spółki z naszymi mediami, choć słowo "naszymi" chyba nie jest odpowiednie.

Wy dajecie się łapać na tą panikę i jeszcze podgrzewacie. Tak jak napisałem, Ukraina i Rosja same muszą rozwiązać tą sprawę. Ukraińcy narozrabiali, a teraz liczą, że cały świat będzie ich bronił, a wariaci z Polski jeżdżą na majdan na barykady.

Kubri zapomniałeś dodać, ze i ludzie są dzisiaj inni.

Jak Polska wojownicza młodzież będzie prowadzić wojnę bez Fejsa ? Gdzie będzie wstawiać sweet fotki z frontu jak Kurski ?

Wy dajecie się łapać na tą panikę i jeszcze podgrzewacie.

Bo to nasza cecha narodowa. Napalić się na coś i naszczekać nie bacząc na konsekwencje.

A jak konsekwencje robią się dla nas groźne - to wiadomo że sami nic nie zrobimy. Wtedy szukamy kogoś silnego - rządu, Unii, USA - kto ma za nas dany konflikt załatwić ...

Jesteśmy tak zaprogramowani - strategia małego ujadającego pieska. Albo złośliwego karła ...

Na szczęście - patrząc nawet na to forum - jest w nas coraz więcej pragmatyzmu. Im więcej lat uda nam się przeżyć w dobrobycie - tym ten pragmatyzm będzie większy. Jak teraz pragmatyzm niemiecki, francuski czy angielski.

comment_w8G2ZgJ6lu3Et9dzQemnTjzqaj2tygGs,w400.jpg

Ukryta Zawartość

strategia dobra

nie drażnić putina doraźnie bo zrobi jakąs nieprzewidywalną głupotę

ale sankcjonowac długofalowo aby zaczęły się psuc interesy tym ,którzy mają w rosji kasę

no i w tak uzyskanym czasie zobaczyć czy Ukraina jest warta zachodu

Ukryta Zawartość

O 9:30 konferencja prasowa Putina - pewnie ogłosi, że to wszystko to tylko ćwiczenia...

że ma pomysł na Ukainę ale jego zachodni partnerzy zdecydowali się za wszelką cenę popierac nacjonalistów i nie dają mu wyboru

Bo to nasza cecha narodowa. Napalić się na coś i naszczekać nie bacząc na konsekwencje.

A jak konsekwencje robią się dla nas groźne - to wiadomo że sami nic nie zrobimy. Wtedy szukamy kogoś silnego - rządu, Unii, USA - kto ma za nas dany konflikt załatwić ...

Jesteśmy tak zaprogramowani - strategia małego ujadającego pieska. Albo złośliwego karła ...

Na szczęście - patrząc nawet na to forum - jest w nas coraz więcej pragmatyzmu. Im więcej lat uda nam się przeżyć w dobrobycie - tym ten pragmatyzm będzie większy. Jak teraz pragmatyzm niemiecki, francuski czy angielski

Powiedz to naszemu premierowi , oraz całej tak zwanej klasie politycznej i dziennikarzom.

Tom ..jakiśtam , ty jestes jednak ZERO absolutne . Ludzie umierają , trwa aneksja , pojawiają się autentyczne zagrożenia dla Polski a ty zamieszczasz zabawne prorosyjskie fotki ? Ty naprawdę powinieneś być internowany . Ty świnio proruska , jak tak można ?!! W sytuacji gdy grozi man niebezpieczeństwo ty sobie robisz wycieczki w kierunku twoich ruskich braci ?! Ty bydlaku ... Jeszcze raz otworzysz gębę w tym tonie i skończysz na policji . Jak Boga kocham gnoju , nie pozwolę aby takie byle kpiło sobie z sytuacji zagrożenia dla Polaków . Ty ludzka szmato ...

To że jesteś klonem "Frywolnego Truchta" zostało udowodnione w zakładce "Prawdopodobne Klony" .

Dalej obrażasz, tworzysz jakieś dziwne insynuacje.

"Infantylny" to jest najbardziej delikatne stwierdzenie którym można Ciebie określić.

No bo jak nazwać to że grozisz mi "donosem na policję" za wklejanie zdjęć z portalu RT.com ogólnie dostępnych na internecie.

Ja akurat nie dostrzegam jakiegoś "większego niebezpieczeństwa w związku z "sytuacją na Ukrainie".

Widzę jedynie niebezpieczeństwo w tym że na wakacje będę miał benzynę po 6.50 za litr i już może na wakacje nie starczy.

Widzę niebezpieczeństwo w tym że z budżetu wyparuje za niedługo kilkaset miliardów złotych na rakiety Ziemia - Powietrze produkcji Izraaaelskiej.

Widzę niebezpieczeństwo w tym że z budżetu wyparuje niedługo kilka miliardów na ratowanie Ukraińskiej Gospodarki zamiast a tworzenie w Polsce miejsc pracy.

Ja na tym zdjeciu to widze jakiegos kurdupla z giwera (do wojska to powinni miec jakis limit wzrostu) i dziewczyne ubrana jak na wiejski jarmark. Ruscy to maja gust!

Tak okaże się że to na Krymie to nie armia Rosyjska tylko "Gang Dzikich Wieprzy" i wtedy wszystkim będzie trochę głupio.

Co do Dziewczyny z Fotki masz rację Ciuchy nie z H&M ,Zary Mohito czy Reservda pewnie kupiła w zwykłym Butiku w Centrum Semferopola.

Daruję sobie już analizę że dzięki jej zakupom ktoś w Semferopolu miał pracę.

Powiedz to naszemu premierowi , oraz całej tak zwanej klasie politycznej i dziennikarzom.

W innym wątku pisałem że cała nasza klasa polityczna chodzi na pasku populisty Jarosława Kaczyńskiego który de facto zdominował dyskurs polityczny w Polsce do najprymitywniejszego "hurra-patriotycznego" poziomu. Nikt nie może odciąć się od takiego widzenia świata bo natychmiast został by oskarżony o brak patriotyzmu i wysługiwanie się obcym rządom. A w tym kraju żadem polityk liczący na ciepłą kadencję w sejmie nie może sobie na to pozwolić. Dlatego każdy polityk skacze tak jak Kaczyński oczekuje. I mamy bzdurny, prymitywny dialog społeczny - niegodny wyzwań 21 wieku..

W innym wątku pisałem że cała nasza klasa polityczna chodzi na pasku populisty Jarosława Kaczyńskiego który de facto zdominował dyskurs polityczny w Polsce do najprymitywniejszego "hurra-patriotycznego" poziomu. Nikt nie może odciąć się od takiego widzenia świata bo natychmiast został by oskarżony o brak patriotyzmu i wysługiwanie się obcym rządom. A w tym kraju żadem polityk liczący na ciepłą kadencję w sejmie nie może sobie na to pozwolić. Dlatego każdy polityk skacze tak jak Kaczyński oczekuje. I mamy bzdurny, prymitywny dialog społeczny - niegodny wyzwań 21 wieku..

Mam takie dziwne wrażenie że na tym konflikcie najwięcej wygrają zarówno PO jaki PIS.

Przykryje to wszelkie afery ( Protasiewicz, przetarg w ZUS , awantura o Smoleńsk )

Retoryka wypowiedzi naszych polityków przypomina czasy " Rzeczpospolitej Szlacheckiej" , zamiast siedzieć Cicho i trzymać mordę w kubeł to oni machają szabelką.

Słono za to zapłaci nasze społeczeństwo.

Czy wtedy ktoś nam pomoże?

Może USA nam pomogą? Tak pomogą w zakupie nowych myśliwców F16 i Ofsecie który będzie polegał na tym, że sprzedamy im resztkę naszych zasobów naturalnych za 1/1000 ich wartości.

Co do Dziewczyny z Fotki masz rację Ciuchy nie z H&M ,Zary Mohito czy Reservda pewnie kupiła w zwykłym Butiku w Centrum Semferopola.

Dowcipniś ... W centrum Symferopola jest bazar. Z wielkimi pysznymi brzoskwiniami najróżniejszych gatunków. Z ziemniakami, owocami, chińszczyzną ,ciuchami i 1001 drobiazgów. Może tam to kupiła. Choć mogła też kupić to w Charkowie, Kijowie lub nawet Jałcie.

Mam takie dziwne wrażenie że na tym konflikcie najwięcej wygrają zarówno PO jaki PIS.

Przykryje to wszelkie afery ( Protasiewicz, przetarg w ZUS , awantura o Smoleńsk )

Retoryka wypowiedzi naszych polityków przypomina czasy " Rzeczpospolitej Szlacheckiej" , zamiast siedzieć Cicho i trzymać mordę w kubeł to oni machają szabelką.

Słono za to zapłaci nasze społeczeństwo.

Czy wtedy ktoś nam pomoże?

Może USA nam pomogą? Tak pomogą w zakupie nowych myśliwców F16 i Ofsecie który będzie polegał na tym, że sprzedamy im resztkę naszych zasobów naturalnych za 1/1000 ich wartości.

Brawo !!! Ale zawsze mi się wydawało że to właśnie Ty jesteś nośnikiem takich krytykowanych teraz przez Ciebie poglądów ...

Gorszej propagandy niż jest teraz w Polsce to nie ma na świecie .

No ale polskie (polskojęzyczne) media już kreują Sikorskiego na męża stanu. Także panie i panowie chcieliście polityka na miarę światową. Kogoś wielkiego - Bóg Was wysłuchał - macie Sikorskiego. Pretensje do najbliższej świątyni, lub najbliższego biura propagandy...

A i wbrew różnym oszołomom Rosja nas nie zaatakuje teraz, Zaatakuje później embargiem na wszystko co polskie. I wtedy będzie ogólnopolskie skomlenie. Gdybyśmy byli w środku peletonu - nie miałby do nas pretensji zachód, ani wschód. Ale ktoś naszych orłów polityki wybierał prawda ???

Polak jak zawsze głupi przed i po............

A teraz troszkę ciekawostek:

Putin, pomijając te wojska znikąd nie złamał żadnego prawa !!! (szok nie ???). Żadnego !!!

Banderowcy i Ci porządni z Majdanu zdelegalizowali prezydenta ok. Ale została podpisana umowa międzynarodowa - ba nawet nasz nowy Piłsudski - pan Sikorski swoją boską osobą ją potwierdził iż wybory będą w grudniu 2014 i cały sposób przekazania władzy. Poczytajcie sobie jacy ministrowie jakich państw zadeklarowali jej strzec. Po paru dniach Majdan spuścił ją do kibla - łamiąc ją na bezczelnego - cisza w mediach...

Anglicy szlochający nad demokracją - a przepraszam Falklandy to ja może napadłem ???

Niemcy - Pani kanclerz zapomniała iż umowa poczdamska zabrania Bundeswerze opuszczać Niemcy (świat jeszcze pamięta co się stało jak armia niemiecka, nie nazistowska - co to za naród naziści ??? o puściła w 1938 roku swoje państwo i ile milionów ludzi uleciało z dymem i nie tylko)) To co ta armia robiła np. w Afganistanie ?? Znaczki zbierała ??? Tylko czemu na lewiźnie ???

U.E. - Kosowo - wszyscy mądrzy pisali że to się zemści. Krym to wręcz podręcznikowy przykład. U.E. Oderwała na siłę wręcz Kosowo i było cacy. Krym wraca do Rosji i jest beee ???

USA - to Ci obrońcy demokracji i skok na Irak i jego dobra narodowe, obecnie w blisko 100% dobra amerykańskie. A że przy okazji szlak trafił kilkaset tysięcy cywilnych Irakijczyków - w tym dzieci i kobiet - ale ropa jest we właściwych rękach.

Żal mi tylko premiera Szwecji który odważył się głośno pomyśleć to co myśli spora część europejczyków. Zapomniał biedaczek iż w UE można mówić wszytko pod warunkiem iż jest to zgodne z oficjalną polityką UE - podobna swoboda wypowiedzi była - lol - w Rosji Stalina ;P

Reasumując stoję z boku tego wszystkiego i naprawdę podziwiam mistrzów propagandy, podziwiam z jaką łatwością manipulują ludźmi, faktami, obrazami, niedopowiedzeniami - arcydzieło propagandy. Tym bardziej iż patrzenie na to od środku - praktycznie bez ryzyka to okazja jaka często się nie trafia.

Naprawdę polecam jak ktoś tu b. mądrze napisał wyjść między drzew i obejrzeć las z boku...

P.S. A tymczasem np. Niemyccy właściciele polskiej ziemi chętnie zatrudnia polaków pod warunkiem że Ci nauczą się niemieckiego.

Bo wiecie Niemiecki pan jak wyzwie polskiego niewolnika to ten musi bydle jedne zrozumieć że pan go wyzywa - lol

Pomijam iż obecnie jest to niezgodne z prawem - a wszystkim to wisi (pardon) ale luzik niedługo Niemcy będą mogli legalnie wykupić Mazury np.

Ale tutaj zmowa milczenia. A spróbujcie zgodnie z niemieckim prawem kupić u nich choćby hektar ziemi - prędzej świnia na marsa poleci.

A takich spraw na teraz są setki. Spoko minęła olimpiada, minie Krym wymyśli się prostaczkom inną zabawkę. A boczkiem cichutko...................... ( i tak polskiego majdaniu nie będzie, blisko 30 lat obróbki skundli prawie każdego)

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

"Personalne wyzwiska i obelgi, w stylu jak wyżej, nie będą tolerwane. Żadna sytuacja, prowokacyjny język itp. nie daje nikomu upoważnienia do wyzwisk i obelg"

Ale pisanie przez Tomi coś tam głupot, podkurwianie, trolling są już OK?

Moje zdjęcia baranów są złe, ale jego zdjęcia sugerujące, że jesteśmy niedorozwojami żyjącymi w Matrixie są już OK?

Brawo !!! Ale zawsze mi się wydawało że to właśnie Ty jesteś nośnikiem takich krytykowanych teraz przez Ciebie poglądów ...

Raczej nie, podobnie do innych bacznie obserwuję to "szaleństwo medialne" starając się być jak najbardziej jakby to powiedzał shrek777 "od środka ".

Ogólnie nie popieram ani lewej ani prawej strony natomiast bardzo uważnie przyglądam się tym którzy są "u władzy" bo to na nich trzeba skupiać największą uwagę a nie na

"oszołomach z opozycji".

"Personalne wyzwiska i obelgi, w stylu jak wyżej, nie będą tolerwane. Żadna sytuacja, prowokacyjny język itp. nie daje nikomu upoważnienia do wyzwisk i obelg"

Ale pisanie przez Tomi coś tam głupot, podkurwianie, trolling są już OK?

Napisz co znaczy pod.....wianie. Klonie Arturpa.

Jeśli nie zgadzasz się z jakimś moim poglądem to po prostu nie czytaj , lub przemilcz , jeśli masz argumenty to podyskutuj a nie obrażaj.

Jeśli masz zastrzeżenia co do treści to zgłoś do moderatora a on obiektywnie stwierdzi czy masz rację czy nie.

Osobiście nie zdarzyło mi się jeszcze być "na urlopie" za jakieś moje posty. A ilość pozytywnych ocen przy moich postach świadczy tylko o tym że inni użytkownicy forum mają podobną ocenę "ogólnej sytuacji społeczno-politycznej " co moja .

To napawa mnie optymizmem :)

Wszystkim zainteresowanym dziękuję.

Moje zdjęcia baranów są złe, ale jego zdjęcia sugerujące, że jesteśmy niedorozwojami żyjącymi w Matrixie są już OK?

Sam w swoim awatarze Arturpa jako Twojego klona masz zdjęcie z Matrixa tak więc nie rozumiem dlaczego płaczesz.

Myślałem że wspólnie walczymy z Matrixem w świecie polityczno-społeczno-Medialnym.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Zaczepki personalne

Miś, który pokazuje zdjęcie propagandowe PRL-owskiego sklepu mięsnego pełnego mięsa, dostaje za to plusiki i się cieszy jaki jest mądry, mnie zaczepia.

Pomocy!

Zaczepki personalne

Miś, który pokazuje zdjęcie propagandowe PRL-owskiego sklepu mięsnego pełnego mięsa, dostaje za to plusiki i się cieszy jaki jest mądry, mnie zaczepia.

Pomocy!

Ogarnij się nikt Ciebie nie zaczepia.

Co do moich wklejek to już to tłumaczyłem do niektórych tylko w ten sposób można dotrzeć --- wklejając "zdjęcia".

Wcale nie uważam żeby jakieś moje zdjęcie personalnie kogoś obrażało.

A to że wywołuje emocje???

Proszę zejdź już "ze mnie "

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Sam w swoim awatarze Arturpa jako Twojego klona masz zdjęcie z Matrixa tak więc nie rozumiem dlaczego płaczesz.

Myślałem że wspólnie walczymy z Matrixem w świecie polityczno-społeczno-Medialnym.

Zaczepki personalne

Pomocy!

Proponuję abyście nie zastępowali dyskusji dotyczącej tematyki wątku, dyskusją personalną o sobie nawzajem. W przeciwnym razie będę zmuszony Was pogodzić metodami administracyjnymi. Obu w jednakim stopniu pogodzę, żeby nie było wątpliwości. Póki co sprowadziliście dyskusję do wzajemnych przepychanek, przeplatanych wzajemnymi raportami na siebie. Tak się bawić nie będziemy na dłuższą metę....

Ja akurat nie dostrzegam jakiegoś "większego niebezpieczeństwa w związku z "sytuacją na Ukrainie".

Widzę jedynie niebezpieczeństwo w tym że na wakacje będę miał benzynę po 6.50 za litr i już może na wakacje nie starczy.

Widzę niebezpieczeństwo w tym że z budżetu wyparuje za niedługo kilkaset miliardów złotych na rakiety Ziemia - Powietrze produkcji Izraaaelskiej.

Widzę niebezpieczeństwo w tym że z budżetu wyparuje niedługo kilka miliardów na ratowanie Ukraińskiej Gospodarki zamiast a tworzenie w Polsce miejsc pracy.

Głos rozsądku.

Niektórym coca-cola i hamburgery chyba poważnie spustoszyły organizm.

strategia dobra

nie drażnić putina doraźnie bo zrobi jakąs nieprzewidywalną głupotę

ale sankcjonowac długofalowo aby zaczęły się psuc interesy tym ,którzy mają w rosji kasę

Przepraszam Cię ArtDecko, ale myślę, że masz jakieś strasznie dziecinne poglądy na pewne sprawy, podobnie jak pierwszy strateg RP artrup.

Rosjanie mają kasę, którą wydają w krajach UE, a UE ma kasę, którą inwestuje w Rosji. Robią wzajemnie miliardowe interesy i miliardy zarabiają. Nikt nie będzie nikogo sankcjonował i nikomu robił na załość.

Kapitalizm opiera się na kasie, na tym co się komu opłaca, nikt nie kieruje się tutaj honorem, tylko wariaci z Polski wygrażają szabelką za to że ktoś ich poklepie po plecach i robią sobie wszędzie wrogów.

Minie sprawa Ukrainy - Niemcy, Anglia, Rosja będą w najlepsze robić interesy, a my zapłacimy za te numery, bo w przeciwieństwie do nich jesteśmy słabym krajem, który nie ma nic do zaoferowania i z którym nikt nie musi się liczyć.

Wystarczyło, że amerykanie pierdnęli i polecieliśmy na wojnę bo my przecież honorowi, a nawet wiz nam nie znieśli.

My mieliśmy dobre stosunki z Niemcami, a Ci za naszymi plecami położyli sobie rurociąg z Rosją, aby nas pominąć.

Mam wrażenie, że Polska w tej całej sprawie robi za pożytecznego wariata, zresztą nie po raz pierwszy.

Proponuję abyście nie zastępowali dyskusji dotyczącej tematyki wątku, dyskusją personalną o sobie nawzajem. W przeciwnym razie będę zmuszony Was pogodzić metodami administracyjnymi. Obu w jednakim stopniu pogodzę, żeby nie było wątpliwości. Póki co sprowadziliście dyskusję do wzajemnych przepychanek, przeplatanych wzajemnymi raportami na siebie. Tak się bawić nie będziemy na dłuższą metę....

Zgadzam się z administratorem.

Myślę że też należy się nam wszystkim wyjaśnienie od administratora że "Arturp" i "Frywolny Truch" to ta sama osoba.

Od teraz tylko i wyłącznie "NA TEMAT" ja obiecuję .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.