Skocz do zawartości
IGNORED

Słówko o Atoposie

XYZPawel

Rekomendowane odpowiedzi

roszku, stęskniłem się za Tobą, mordo Ty moja :) Ale dlaczego mnie od razu zbanowałeś ?!?

Mówisz, że ban miał być wieczny ? Skąd wiesz ?

A w temacie: głos za atoposem :)

Przyznaj się, że trochę tęskniłeś :) :*

https://www.audiostereo.pl/topic/110097-s%C5%82%C3%B3wko-o-atoposie/

Myśleliśmy że skoro nabijasz się z audiofilii i audiofilskich forów to nie chcesz ani na nich pisać ani do nich przynależeć.

Powinieneś się zdecydować - w te albo we wte. Bo na razie to wolałeś we wte ...

Gość StaryM

(Konto usunięte)

W TVN mówili tuż po wiadomościach z Ukrainy, że z Audiostereo juz jest kiepsko, bo XYZ znów pisze. Dziennikarz to zdaje się jakiś Roch Kowalski. ;)

Gratuluję Pawle, choć nie wiem, czy jest czego. ;)

O co chodzi...?

Tak sobie zerknąłem na bocznicę...

... a tu Stary coś napisał...

Patrzę na autora wątku a to XYZ...!

Myślałem, że się AS posypało i admini z backup`u zrzucili jakąś starą kopię...

To co?

Lecimy z kablami?!

Mi się wydaje że testy ABX jasno udowodniły że różnice między sprzętem nie istnieją i wszystko gra tak samo !!!

A Wy jak myślicie ?

Myślę , że jak nam wyłączą prąd lub nie będziemy mieli co włożyć do gara ( na ewentualność eskalacji potencjalnej wojny ) , to cała ta mitologia będzie bez znaczenia .

Piotr

Mi się wydaje że testy ABX jasno udowodniły że różnice między sprzętem nie istnieją i wszystko gra tak samo !!!

A Wy jak myślicie ?

Są czynniki przy których różnice istnieją i są czynniki przy których spełnieniu różnice są przez większość niewychwytywalne.

Ja tu nowy: co to jest atopos? Osoba, zjawisko,idea? Egzemplifikacja postawy? MIT?

Xyzpawel: witam. Bloga znam. :)

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Dobrze że chłop powrócił. Jeżeli tylko będzie nadal bezkompromisowy to podgrzeje trochę atmosferę.

A o to przecież chodzi ... :-)

A jeśli podgrzana atmosfera przerodzi się z personalną pyskówkę, to my tę atmosferę schłodzimy. Tego tez możecie być pewni. Więc nie nastawiałbym się z góry na sensacje rodem z tabloidów i dyskutowanie o dyskutujących, w miejsce dyskusji merytorycznej. Te czasy już minęły. Co innego prezentowanie poglądów, a co innego demonstracyjne pogardzanie innymi i naśmiewanie się z nich.

Co do klonów, to każdy kij ma dwa końce. Jeśli ktoś ma konto aktywne, to łatwiej wyłapać też jego klony. To też gwoli przemyślenia, żeby niektórym entuzjazm w "rozmnażaniu przez pączkowanie" ostudzić.

W TVN mówili tuż po wiadomościach z Ukrainy, że z Audiostereo juz jest kiepsko, bo XYZ znów pisze. Dziennikarz to zdaje się jakiś Roch Kowalski. ;)

Gratuluję Pawle, choć nie wiem, czy jest czego. ;)

Widzę już mobilizację wojsk, chociaż ja, jak zwykle, przychodzę z gałązką pokoju :)

To co?

Lecimy z kablami?!

kable to nuda na maksa...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.