Skocz do zawartości
IGNORED

Aldona Orłowska

suluben

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, jak to się stało, ale poszły ciary. I to na trzeźwo, lub uściślając po 1/3 filiżance kawy i tabletce Anafranil 75.

Tak przeglądałem sobie zestawienie o wydźwięku negatywnym skompilowane przez wirtualną polskość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , gdzie Aldona okazała się "królową zestawienia" - jednak w moim odbiorze przekroczyła Rubikon strefy prostej oceny i wskoczyła na poziom odbioru paradoksalnego. Z jednej strony niby żenada, a z drugiej Ciary Idą!

I za to, w moim odczuciu, należy jej się osobny wątek na audiosterowanym forum.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/110167-aldona-or%C5%82owska/
Gość miniabyr

(Konto usunięte)

OOOOOOO!!!!!!!ja pierdziu Wiśniewski przy tym to artysta z klasą-) A Natasza Urbańska to mega, mega gwiazda na firmamencie stepującego męża. Skąd ta pani wylazła? Jakaś prywatka w domu spokojnej starości? Co to za melodia? Babsko przejeżdża przez całe koło kwintowe , zanim trafi w jakiś dźwięk.

Co prawda Walentynki już minęły, ale przecież miłość trwa wiecznie. Drugi hit Aldony (w duecie z Eugeniuszem Polokiem), który wpadł mi w ucho, przedstawiam poniżej - może jestem nazbyt chory, ale brzmi to w moich welurowych okrężnicach słuchawek jak połączenie Nightwish z Sokołem i Pono "W aucie".

Pierwszy singiel pozostawia pewien niedosyt, ale kawałek "Zakupy" to już wymiata po całości. A tekst tego hitu zabija na miejscu:)

Jak podaje Wikipedia sam Marek Gaszyński pisał dla niej teksty... Czyli nie ma co się śmiać...

Gość miniabyr

(Konto usunięte)

Trzeba przyznać że Aldona i jej tfurczość zasługują na nową kategorie. I tak miejsce 3 - w kategorii muzyczny landszaft otrzymuje Michał Wiśniewski . Miejsce 2 -w kategorii disco polo otrzymuje Disco Polo . I miejsce 1- deklasując wszystko co wydaliła ziemia na przestrzeni 4.5 mld lat -w kategorii Aldona -Polo otrzymuje Aldona Orłowska. Rzęsiste brawa.

• 2 lata później...

Aldona Orłowska i jej nowa piosenka w ramach teledysku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cóż, śpiewać każdy może...

Nie razi mnie ta piosenka bardziej, niż ostatnie wyczyny pani Agnieszki Chylińskiej, a te są przecież notowane na OLISach i recenzowane w czasopismach.

Szyszkownik Kilkujadek pełna zgoda jeśli chodzi o wymienione gwiazdy. A teraz pod wrażeniem tego "ósmego cudu świata" idę popełnić sepuku ;)

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

Jak Kurski to zobaczy to na 100% podczas przyszłorocznej gali sylwestrowej będzie królował duet ZM&AO

Maryla pójdzie w odstawkę

:-))))))))))

Tak z ciekawości to rodzina naszej gwiazdy Theresy ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.