Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Co jeszcze musi się zdarzyć żebyście Panowie zrozumieli że to nie Rosja jest wrogiem Polski??

To banalnie proste - musi zmienić swoją politykę.

A tak w ogóle to wypisujesz takie pierdoły, że żal d... ściska. I te prostackie chwyty, nie chce ci się bardziej wysilić czy totalny brak argumentów?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

To banalnie proste - musi zmienić swoją politykę.

Jaro jużnie wiem jak mam Ci to wytłumaczyć a więc odwołam się może do Piktogramów albo do produkcji Hollywood.

Jak Putin zmieni politykę to imperializm korporacyjny zmieni nas w "zielona pożywkę" .

A jeśli nie lubisz starych filmów to odwołam się do "nowszego".

Nie ma Cię z przodu pociągu to już po Tobie..........

83697859050537273658.jpg

W którym rzędzie siedzisz Jaro?

A może pilnujesz tych siedzących?

17413198685682257207.jpg

Obama jakiś samotny :(

95343887869377766034.jpg

Widać kto w Centrum a kto tu nie pasuje :)

Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

• Redaktorzy

Jak Putin zmieni politykę to imperializm korporacyjny zmieni nas w "zielona pożywkę" .

I oto Rosja znowu musi par excellence nas bronić. Cholera... Jedyne wyjście to z tym krajem nie sąsiadować, bo od tej czułej troski się nie wywiniesz. Ciekaw też jestem czy wyznaczono już datę tej wojny, co to ma być o pokój? Pytanie retoryczne.

Edytowane przez jozwa maryn

tommiashi mozesz wyjechac do rosjii,putin rozdaje paszporty kazdemu kto tylko chce,osobiscie je podpisuje i obiecuje podwyzki,jedz bedziesz mial autograf wodza,moze nawet oligarcha zostaniesz jak wodz pozwoli,

Sprzedano Polskę już kilka razy ostatnio w 89"

Okupacja trwa, i jak widać przynosi realne efekty okupantom.

Społeczeństwo już jest bardzo mocno zindoktrynowane.

To może ty putina poproś, żeby cię wyzwolił?

a czytając to co wypisujesz zastanawiam się czy nie masz z nimi coś wspólnego:

Kremlowskie słowo na niedzielę nazywa się "Wieści tygodnia z Dmitrijem Kisielowem". Frontman propagandy putinowskiej na państwowym kanale Rossija-1 przez prawie trzy godziny w każdy niedzielny wieczór wmawia rodakom, jak mają patrzeć na świat i ojczyznę.

Wczoraj czekałem na to, co opowie o obchodach 25-lecia upadku muru berlińskiego. Jasne było, że trzeba będzie czekać długo.

Bo Władimir Putin, jak kategorycznie stwierdził jego rzecznik "nie wybierał i nie wybiera się" na uroczystości.

Wspomnienia tamtych dni dla gospodarza...

Dlaczego w Berlinie nie było Putina? Oliver Stone opowiada, jak Polacy z Hitlerem napadli na ZSRR

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) [/background]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

<br />A Ten "Ruski" samolot to pewnie jakiś samolot bezzałogowy "widmo"?<br />Pewnie chłopaki lecieli pijani i zamiast pilotować to "rżnęli w karty".<br />
niee ze jak juz sie nie ma co... to mozna wszystko.

Mieli go zestrzelic jak mawiał Churchil...dla przykladu...rosjan.

<br />- tylko kto się da na to nabrać ? Ja nie ale Ty tak................<br />
putin organizuje armie cudzoziemska.Jeden polski idiota tam jest...ty bedziesz drugim.

Sprzedano Polskę już kilka razy ostatnio w 89"

Okupacja trwa, i jak widać przynosi realne efekty okupantom.

Społeczeństwo już jest bardzo mocno zindoktrynowane.

Co jeszcze musi się zdarzyć żebyście Panowie zrozumieli że to nie Rosja jest wrogiem Polski??

Zawsze powtarzam że największym wrogiem Polski są obywatele-idioci gardłujący swoją głupotę wszem i wobec i zawłaszczający swymi bredniami dialog publiczny. Skoro reszcie tłuszczy to się podoba - to niech cierpi na kolejnej wojnie albo dalej klepie biedę. I tak nie zrozumieją że ich los zależy od ich własnej głupoty ...

<br />br />A Ten "Ruski" samolot to pewnie jakiś samolot bezzałogowy "widmo"?<br />Pewnie chłopaki lecieli pijani i zamiast pilotować to "rżnęli<br />
czy moze któś zna przyklad że zestrzelono samolot pasażerski rospoznany i sklasyfikowany tylko dlatego ze pomylił sie, zboczył z trasy paredziesiat km i to w terenie bezludnym.To tylko w rosji wsrod nawalonych nonstop generałow.

Tommiashi w każdym swoim wpisie sprzedaje Polskę Rosji co nie przeszkadza mu widzieć u innych zdradę.To się nazywa tupet!

Tommiashi w każdym swoim wpisie sprzedaje Polskę Rosji co nie przeszkadza mu widzieć u innych zdradę.To się nazywa tupet!

A już myślałem, że od tego jest IPN albo cós, a tu patrzę... wojciech iwaszczukiewicz.

Edytowane przez Włodzimierz

Jak się kończą argumenty , to zaczynają się wyzwiska.

Panowie pokazujecie swoja bezsilność , wobec potęgi argumentacji.

Sami zresztą wiecie że coś jest nie tak ale żaden z was głośno o tym nie powie,prezentujecie mentalność niewolnika....

U niektórych z kolegów po prostu wychodzi brak elementarnych zasad przyzwoitości, wieje to nudą i brakiem dobrego smaku.

Piana na pyskach od lewa do prawa.

Żenada............

Zawsze powtarzam że największym wrogiem Polski są obywatele-idioci gardłujący swoją głupotę wszem i wobec i zawłaszczający swymi bredniami dialog publiczny. Skoro reszcie tłuszczy to się podoba - to niech cierpi na kolejnej wojnie albo dalej klepie biedę. I tak nie zrozumieją że ich los zależy od ich własnej głupoty ...

Największym wrogiem Polski są sprzedawczyki, co to za kilka zielonych srebrników potrafią pchać Polskę w Obce Łapska nie myślą c o przyszłości większości obywateli co nie są beneficjentami w podziale tychże srebrników.

I ty uważasz się za człowieka sukcesu?

I nie pisz od czego zależy los człowieka bo to jest każdego indywidualny wybór kim jest i kim chce być .

I wara Ci do tego ...........

<br />Największym wrogiem Polski są sprzedawczyki, co to za kilka zielonych srebrników potrafią pchać Polskę w Obce Łapska nie myślą c o przyszłości większości obywateli co nie są beneficjentami w podziale tychże srebrników.<br />I ty uważasz się za człowieka sukcesu?<br />I nie pisz od czego zależy los człowieka bo to jest każdego indywidualny wybór kim jest i kim chce b<br />
a tak normalnie bez belkociku??Kto te srebrniki komu, ile, w dolarach czy rublach..etc

<br />Panowie pokazujecie swoja bezsilność , wobec potęgi argumentacji.<br />
twoja potega argumentacji wywala mi drzewa na ulicy.

tak wiec tonuj.Tzn napisz w koncu jakis argiumencik.

• Redaktorzy

Widzę, że grunt to pchać na siłę. To, że za każdym razem wychodzi się w dyskusji na powiedzmy osiołka ma być najlepszym dowodem, że ma się rację - coś w tym rodzaju. To pewnie pomaga utrzymywać jakąś równowagę, ale czy nie lepiej po prostu zająć się czym innym? Tłumaczenie, że Rosja z Putinem na czele jest dobroczyńcą Polski i tylko miejscowi się na tym nie poznali, jest w naszym kraju skazane na niepowodzenie. Foma powinien zająć się raczej zbieraniem znaczków: spokojniejsze zajęcie i łatwiej o sukces.

Edytowane przez jozwa maryn

Widzę, że grunt to pchać na siłę. To, że za każdym razem wychodzi się w dyskusji na powiedzmy osiołka ma być najlepszym dowodem, że ma się rację - coś w tym rodzaju.

Widać Pan moderator oddelegowany do wątku aby ubliżać autorowi.

Nic nie usprawiedliwia chamstwa i prostactwa którego przejawem są inwektywy kierowane do interlokutora.

To że jest Pan jeszcze moderatorem jest żenujące.

Miej Pan odrobinę honoru i opuść Pan ten wątek lub zrezygnuj z funkcji ........

Brawo Rosja.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Brawo Rosja.

Ukryta Zawartość

No cóż, wyrażenie radości z powodu wyjścia CNN z Rosji to niestety kompletny debilizm.

Kolega Tommiashi mentalnie zachowuje się jak małe dziecko zafascynowane wujkiem bandytą bo ten jest silny i wszystkich wali w mordę.

Przepraszam za analogię ale usiłuję zrozumieć to kompletnie irracjonalne zauroczenia azjatyckim satrapą.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

No cóż, wyrażenie radości z powodu wyjścia CNN z Rosji to niestety kompletny debilizm.

Kolega Tommiashi mentalnie zachowuje się jak małe dziecko zafascynowane wujkiem bandytą bo ten jest silny i wszystkich wali w mordę.

Przepraszam za analogię ale usiłuję zrozumieć to kompletnie irracjonalne zauroczenia azjatyckim satrapą.

Widać jaką telewizją była ,jest i będzie CNN.

Po co mają trzymać przedłużenie komórki CIA w Moskwie?

W Moskwie Waszyngton już nie ma czego szukać.............

Paszoł won robić gdzie indziej na siłę demokrację ...........może więcej ludzi zostanie przy życiu.......

W Rosji zaciskają cenzurę,próbują odciąć kraj od niezależnych od Kremla mediów a Tommiashi się cieszy!I to w imię wolności!

Jak to nazwać?

• Redaktorzy

Boże, ty czytasz i nie grzmisz... CNN jest telewizją lewicową, nie lubi amerykańskiego imperializmu i innych takich rzeczy. Telewizją, która Rosji na pewno nie kocha, jest konkurencyjna Fox. Oczywiście wobec tego, co się z Rosją wyprawia, nawet pogodne głupki z CNN nie były w stanie utrzymać ulubionej linii, ale mimo to CNN była idealną stacją do przekazania czegokolwiek, co by się Putinowi udało. Nawet gdyby trafił papierkiem do kosza, CNN by to sympatycznie pokazało.

Widać Pan moderator oddelegowany do wątku aby ubliżać autorowi.

Nic nie usprawiedliwia chamstwa i prostactwa którego przejawem są inwektywy kierowane do interlokutora.

To że jest Pan jeszcze moderatorem jest żenujące.

Miej Pan odrobinę honoru i opuść Pan ten wątek lub zrezygnuj z funkcji ........

Brawo Rosja.

Ukryta Zawartość

Ja się naprawdę postarałem wyrazić skrajnie łagodnie. Może zastąpimy "osiołka" określeniem "pierwsza naiwna", czy kolega się zgadza? Mogę wyedytować i będzie w porządku.

Ukryta Zawartość

W Rosji zaciskają cenzurę,próbują odciąć kraj od niezależnych od Kremla mediów a Tommiashi się cieszy!I to w imię wolności!

Jak to nazwać?

Umówmy się takie organizacje jak CNN nie są od podawania informacji !!

One służą do dezinformacji. Mają też wiele innych cech o których wcześniej pisał Włodzimierz......

O ile lepsza była Polska bez TVN i Gazety Wyborczej......

Ja się naprawdę postarałem wyrazić skrajnie łagodnie. Może zastąpimy "osiołka" określeniem "pierwsza naiwna", czy kolega się zgadza? Mogę wyedytować i będzie w porządku.

Panie moderatorze nie kompromituj się już.

Chcesz brać udział w dyskusji z takimi poglądami to zrezygnuj Pan z funkcji........

Dlaczego administracja zezwala na propagande oplacanego Putinowca t...? Przecież on się nawet z tym nie kryje. Dodatkowo nawet nie udaje ze się nie udziela nigdzie indziej. Po prostu jedzie z moskiewskim materiałem.

chwilowy brak działalności w audio.

Tommiashi

Widać,że nie rozumiesz co oznacza pluralizm.To odbiorca decyduje co chce słuchać,co jest wiarygodne a co nie.A nie władza.Czy to tak trudno zrozumieć?

. CNN jest telewizją lewicową, nie lubi amerykańskiego imperializmu i innych takich rzeczy. Telewizją, która Rosji na pewno nie kocha, jest konkurencyjna Fox. Oczywiście wobec tego, co się z Rosją wyprawia, nawet pogodne głupki z CNN nie były w stanie utrzymać ulubionej linii, ale mimo to CNN była idealną stacją do przekazania czegokolwiek, co by się Putinowi udało. Nawet gdyby trafił papierkiem do kosza, CNN by to sympatycznie pokazało.

No to zupełnie inaczej postrzegamy rolę mediów we współczesnym świecie.

Zdarza mi się dosyć często oglądać CNN i powiem krótko ta organizacja jest stworzona przez "amerykański imperializm" a nie że "nie lubi go".........Czy oglądałeś może jakąkolwiek ich relację z Syrii, Afganistanu , Iraku, Libii , ???

Dlaczego administracja zezwala na propagande oplacanego Putinowca t...? Przecież on się nawet z tym nie kryje. Dodatkowo nawet nie udaje ze się nie udziela nigdzie indziej. Po prostu jedzie z moskiewskim materiałem.

obrażanie autora wątku kończy się banem.

Ponieważ ma takie same poglądy jak t...

• Redaktorzy

Chcesz brać udział w dyskusji z takimi poglądami to zrezygnuj Pan z funkcji........

Tylko twoje kolego poglądy są właściwe i godne wyrażania? To twoi ewentualni pracownicy muszą być zachwyceni warunkami pracy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.