Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W objętej sankcjami i jak wielu z kolegów pisze "skończonej gospodarczo" Rosji sprzedaż aut Ferrari wzrosła o 60 % ....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No to chyba mamy info o jednostronnym zniesieniu sankcji przez Administrację Trumpa :)

Ukryta Zawartość

https://pl.sputniknews.com/swiat/201701274702126-Trump-dekret-zniesienie-sankcji/

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Panie Rosjanie przecież sedno mafijnych biznesów z poparcia dyktatora Putina jest takie ze zgarnia się dużo rubli bardzo dużo rubli. Tylko ze takich jest mało. Dla dobrobytu obuwateli ważne jest jak wyglada sprzedaż aut wśród przeciętnych obywateli a raczej ile tej kasy maja.

chwilowy brak działalności w audio.

Tylko ze takich jest mało.

W przeliczeniu na ilość mieszkańców to i tak pewnie więcej Ferrari mamy w Rosji niż w naszej części Europy razem wziętych...

sedno mafijnych biznesów z poparcia dyktatora Putina

No i Patrz Pan za te "krwawe dyktatorskie mafijne ruble" można kupić Ferrari.....niebywałe......:)

Dla dobrobytu obuwateli

Dla niektórych ważny jest zakup Ferrari dla niektórych ważne że nie ma kredytu na 125 lat......ehh życie

tej kasy maja.

Kasa to nie wszystko,.......liczą się też inne wartości...., ale jak widać nie wszystkich stać na to żeby to oficjalnie przyznać ,,,,......to jest jedna z tych rzeczy które zostały "wyprane" wraz z nowym "demokratycznie wybranym ustrojem"....

Edytowane przez Tommiashi

Poddaje się. Ten bełkot mnie przerósł.

To w końcu dobrze czy zle ze nie maja pieniędzy obywatele.

To jak dobrze ze mafia ma na ferrari i tej mafii jest więcej jak w Europie ti w końcu cywilizowwny biznes korporacyjny i finansowy dobrze ze ma czy zle.

Korporacje be a mafia dobra?

Czy po prostu nie ważne co dobre co złe byle z Rosji.

Komuna pewnie ci sie marzy.

Podoba mi się nowy wskaźnik zamożności kraju zaproponowany przez Tommiashi'ego.Uferrarowienie zamiast PKB.

To co ja mam zrobić jak jestem z obozu Lamborghini?

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

To ja zgłaszam mojego Lamborghini VX6

Kupiony z państwowej pensji za PO, nawet nieźle.

Skoro za PO kupiłeś z państwowej pensji to musisz być resortowym dzieckiem?A swoją drogą to jak długo liczy się bycie dzieckiem?

Aż do śmierci pra pra prawnuków.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Ale tylko w przypadku przeciwników PiSu.Bo w przypadku tej partii zasada nie obowiązuje.Np. otrzymanie od władzy w latach 50 domu nie jest obciążeniem.

O tym czy i jak długo jest się dzieckiem resortowym decyduje prezes.Podobnie jak czy się jest osobnikiem specjalnej troski.

Skoro za PO kupiłeś z państwowej pensji to musisz być resortowym dzieckiem?

Ej nie, nawet pochodzenie mam do chrzanu...

A mojego VX6 zaraz odpalam i jedziemy po plikach

Dobre..............

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czytasz coś oprócz Sputnika?

Czytam Sputnika oglądam Youtub'a :)

O Rosji jeszcze usłyszymy. Jeszcze będzie wielka. Oczywiście wielka z patologicznego punktu widzenia znanego z historii (wojny terror). Zaprowadzi terror jakiego świat nie znał do tej pory.

Dyktator z Rosji cały czas prowadzi ku temu politykę (zbrojenia finansowanie partii antyeurooejskich i klimaty La Pen i populistyczne (Trump) jatszenie w Europie destabimizacja ogólne niszczenie.

Jedynie co trzeba mieć to nadzieję że nie dozyjemy tego.

O Rosji jeszcze usłyszymy. Jeszcze będzie wielka. Oczywiście wielka z patologicznego punktu widzenia...

Oczywiście już są intensywnie prowadzone pewne procesy do tego zmierzające, analogiczny przykład poniżej :

Dlatego właśnie tak się zbroją aby do tego nie doszło.

Gość

(Konto usunięte)

Może lepiej nie czekać w strachu na śmierć a do lekarza specjalisty się zwrócić? Chyba jesteś ubezpieczony?

O Rosji jeszcze usłyszymy.

Całe szczęście że pieniążki na opluwanie Rosji się skończyły i coraz mniej o niej słyszymy.....

Jeszcze będzie wielka.

Zawsze była ....

Zaprowadzi terror jakiego świat nie znał do tej pory.

Jakiś przykład podasz? , jakiś link źródło czy to tylko są Twoje fantasmagorie.......

Dyktator z Rosji

Wybrany prezydent w powszechnych wyborach w sposób jak najbardziej "demokratyczny" ( fuj jak używam tego słowa na d. to robi mi się niedobrze )............

jatszenie w Europie destabimizacja ogólne niszczenie.

Wszystkiemu winny Putin :) Normalka

JA bym na Twoim miejscu brał sprawy we własne ręce , i jakoś się temu przeciwstawił....., pomyśl o Swoich dzieciach..........., najlepiej poradzić się lekarza w jaki sposób by pomógł.....

Po co te nerwy po co ta propaganda wystarczy obserwacja. Wszystko widać wyraźnie. Niestety chcielibyśmy wszyscy (no moze poza niektórymi Rosjanami ze zrytymi glowami o wielkiej Rosji - patrz wcześniejsze posty) żeby to nie szło w tym kierunku ale jak na razie idzie dokładnie w ta stronę.

Edytowane przez antymalkontent

Zadziwiające podobieństwo wypowiedzi rosyjskich trolli( o tym leczeniu).Z tego samego źródła spisywali?

Gość

(Konto usunięte)

Zadziwiającym to jest lekarz, którego nie martwi zdrowie psychiczne forumowych kolegów ogarniętych różnorakimi fobiami i życzących sobie krótkiego życia. :)

Edytowane przez JuG

Juri nie kombinuj. Zostaw ta wielka Rosję w spokoju ona nie jest i nie będzie wielka. Mentalnośći nie przeskoczy. A dyktatura nie sprawdza się na dłuższą metę.

"W Doniecku zginął Michaił Tołstych, znany również jako „Giwi” - dowódca walczącej w Donbasie z Ukrainą nielegalnej formacji zbrojnej „Somalia”.

Zgodnie z pierwszymi danymi przekazywanymi m.in. przez powiązany z tzw. „separatystami” portal DAN, 8 lutego br. o godzinie 6.10 rano doszło do eksplozji w gabinecie Tołstycha. Wybuch ładunku na piątym piętrze budynku spowodował wybicie wszystkich szyb oraz pożar. Strażacy gaszący ogień znaleźli w spalonym mieszkaniu zwęglone ciało „Giwiego”.

W październiku 2016 roku śmierć poniósł inny znany dowódca sił prorosyjskich, Arsen Pawłow ps. „Motorola”."

Czyżby Rosjanie czyścili sobie stolik do ewentualnych rozmów z Trumpem?

Jestem Europejczykiem.

"USA w Szoku" od możliwości Rosyjskiej Gospodarki....

Gość

(Konto usunięte)

Czyżby Rosjanie czyścili sobie stolik do ewentualnych rozmów z Trumpem?

Co wspólnego z rozmowami ma/miał Giwi?

nie będzie wielka

Nie uważałeś na geografii https://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_pa%C5%84stw_%C5%9Bwiata_wed%C5%82ug_powierzchni .

Mentalnośći nie przeskoczy.

W Twoim przypadku - fakt.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.