Skocz do zawartości
IGNORED

UFOKI, DARMOWA ENERGIA, PROGRAM OBFITOŚCI, PRZEKAZY PLEJADIAN I INNE WYTWORY .........

4m

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś wie czy ma faceta? :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Kandydaci poniżej 5tej gęstości raczej nie będą brani pod uwagę ;)

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Ktoś wie czy ma faceta? :)

a to aby na pewno nie facet?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Umów się ;) Tel. 517210293 , 200 lub 300 zł za godzinę, nie pamiętam dokładnie.

A z połykiem czy z wyplutką? :)

paszcza.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

strasznie zakłamana ta Monika. widać jak nieudolnie kłamie, jak się gubi w tych pomyjach. jeszcze "słynna" mamuśka Joasia Rajska musi ją trochę podszkolić ze sztuki kłamania.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Przeglądałem dzisiaj stronę "autorską" Mikołaja Rozbickiego. Przejrzałem stek publikowanych na niej bzdur i wiele linków. Zdaję sobie sprawę, że przez zbytnie zaangażowanie się w tą tematykę stan jego jest ciężki. Z tym, że nie posądzam jego o perfidię, tylko o podatność na psychomanipulację, w drodze do "oświecenia". No ale .... chciałem powiedzieć, te niby "materiały" Artona, które zamieszcza tu na forum, to jakby kalka ze strony Rozbickiego. Tak więc, to jedno wielkie szaleństwo.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

1engpl.jpg

Ufokowi nałukowcy udostępnili wzór na wniebowstąpienie duszy oraz matryce przeszłości, teraźniejszości i przyszłości, na podstawie których można dokonywać tego rodzaju zmian wymiarów oraz gęstości duszy. Od siebie mogę jedynie dodać Kwantowy Wzór Na Wszystko, Życie, Wszechświat i Całą Resztę: ab/c2 * 2d -E3(XYZ) * kW/31337^n

Wynik został już obliczony!

Niewyczerpana energia swobodna Koniec do wszystkich chorób

Produkować nieograniczone jedzenie Podróżować w dowolnym miejscu we wszechświecie

Budowanie ostateczny superkomputer Wszystkie istniejące technologie nieaktualne

"stworzyć oddolną rewolucję energii i technologii, obracając tą ​​wiedzę na publicznie w projekcie open-source. Eksponaty muzeum nauki dla dzieci, prosta książka, proste DVD, to wszystko co zamierzają zrobić. Chcemy, aby przekształcić, dać To w ręce ludzi, aby produkowali tworzyli i uratować cały świat "

Tak! Tak! To wszystko jest możliwe! Dostępne już dziś! Uratować cały świat dziś! Prosta książka, proste DVD!

Nie przywiązywałbym się jednak do dat... :)

I wszystko jasne.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Po raz kolejny uprasza się dyskutujących o nie zamieszczanie personalnie prowokacyjnych i obraźliwych wpisów pod adresem innych użytkowników forum. A już szczególnie jest to naganne, jeśli nagle takie wpisy pojawiają się znikąd, pod adresem użytkowników, którzy nie biorą udziału w bieżącej dyskusji, ba nigdy niej nie zamieścili żadnego postu. Takie wpisy to nie żadna dyskusja, a czysta prowokacja i próba "przywalenia" innemu forumowiczowi i próby odegrania się na nim, w sposób dziecinny i z niskich pobudek, pod pozorem dyskusji.

Już jeden raz w bieżącym wątku, inny moderator prosił abyście się od tego powstrzymali. Tym razem ja Was o to proszę, jednocześnie ostrzegam, że więcej próśb nie będzie. Przy kolejnym zgłoszeniu takiego postu naruszającego zasady posypią się urlopy. To żeby nie było nieporozumień.

Posty o których mowa wyżej, zostały wysprzątane na podstawie zgłoszeń.

Czy Zagórski jest sekciarzem?

Oto panel dyskusyjny z najnowszego Zlotu Sympatyków NTV - mi to strasznie zajeżdża sektą.

Szczególnie Dionizy Pietroń daje do pieca...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A czy kosmici mają jakieś ustrojstwo żeby przypakować w kilka minut ?

Tylko tak na stałe.

No i żeby mnie karate nauczyło.

Jak w Matrksie.

Ma ktoś schemat?

A czy kosmici mają jakieś ustrojstwo żeby przypakować w kilka minut ?

Tylko tak na stałe.

No i żeby mnie karate nauczyło.

Jak w Matrksie.

Ma ktoś schemat?

To nie w tym wątku :) Jest inny, w którym się dowiesz co i jak.

post-38074-0-08254000-1396648831_thumb.jpg

Opis schematu jest niepełny więc nie rozumiem - co to jest to szare w środku i różowa kropka?

Czy Zagórski jest sekciarzem?

Oto panel dyskusyjny z najnowszego Zlotu Sympatyków NTV - mi to strasznie zajeżdża sektą.

Szczególnie Dionizy Pietroń daje do pieca...

Ukryta Zawartość

Pisałem ci to bodajże w wątku o Smoleńsku że gościu mi sektą zajeżdża.

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

No pisałeś ale dopiero teraz to wyłazi... Oni mają b. sprecyzowane poglądy na temat UFO.

Wiążą to z tzw. "duchowością" - to chyba jakaś nowa religia.

Nie taka nowa - ta religia scjentologią się nazywa.

Nie taka nowa - ta religia scjentologią się nazywa.

Sądzisz zatem że tzw. Ruch Wolnych Ludzi i NTV to po prostu ekspozytura scjentologów w PL?

To całe towarzystwo Nowego Wieku jest bardzo różnorodne - od w gruncie rzeczy nieszkodliwych handlarzy świecidełkami i kadzidełkami, przez osoby głębiej zaangażowane w tę ideologię organizujące szkolenia nałukowe, przez wykorzystujących ją jako scenę showmanów (-handlarzy), aż po niebezpiecznych dla otoczenia sekciarzy i osoby przejawiające ewidentne objawy chorób psychicznych.

Pietroń rozwalił mnie tym jak wykorzystuje ideologię New Age do uzasadnienia sprzedaży grzejników c.o. w cenach wielokrotnie wyższych od rynkowych :)

Pietroń rozwalił mnie tym jak wykorzystuje ideologię New Age do uzasadnienia sprzedaży grzejników c.o. w cenach wielokrotnie wyższych od rynkowych :)

Dokładnie! Elektrosmog, te sprawy... mój walnięty szwagier ma pecety w domu owinięte folią alu... ściany pomalowane specjalną farbą, strach pomyśleć, ile to kosztowało.

Pewni ludzie stymulują strach przed elektrosmogiem - specjalne okna, właśnie ta farba i 100 innych gadżetów.

Takie zjazdy to rzesza potencjalnych klientów, co szkodzi postraszyć...

Pod pozorem fundacji, organizacji, zrzeszeń, inicjatyw obywatelskich kwitnie BIZNES.

Owsiak nie jest sam - choć oczywiście jest królem jeśli idzie o skalę działania.

To nie BIZNES - to PROGRAM OBFITOŚCI dostępny dla każdego! Już wkrótce moi drodzy kosmiczni bracia i siostry!

Ogólnie to wytypowanym celem są ludzie na poziomie CZAJNIKA GROZY, UFO MNIE OSZUKAŁO i tego typu rewelacji. PROGRAM OBFITOŚCI, WOLNA ENERGIA, NOWA NAUKA, WOLNA LUDZKOŚĆ to tanie, chwytliwe hasła tzw. lightworkerów, czyli ludzi chcących lekko-pracować, chcących mieć, ale się nie narobić, czyli inaczej jeszcze zwyczajnych nierobów i naciągaczy, lightworkerów jednym słowem :) Chwytliwe jak w szmatławcach, bo to krzycząca i atrakcyjna przynęta na haczyku, a gdy już się człowieka na tym poziomie ściągnie na takie hasełka to można z nim zrobić wszystko, bo zbyt lotny umysłowo to on przeważnie nie jest. Chociaż podobno i jakaś pani prawnik zapłaciła kiedyś 6 tysięcy za otwarcie jej trzeciego oka na środku czoła :)

No, ale najpierw trzeba bombardować informacjami o NOWEJ RZECZYWISTOŚCI, żeby w jej istnienie ktoś uwierzył i mógł za jej DOBRA zapłacić.

Tak jak piszesz - permanentna stymulacja.

To nie BIZNES - to PROGRAM OBFITOŚCI dostępny dla każdego!

dla tego Artonowi tak bliski, jak handelek black gate'ami :)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Sądzisz zatem że tzw. Ruch Wolnych Ludzi i NTV to po prostu ekspozytura scjentologów w PL?

Zaraz tam ekspozytura - new age, scjentologia... jeden h*j. Zawsze od takich typków bije pewien specyficzny obślizły fałsz.

Oglądałem (oczywiście we fragmentach) najnowsze pseudo nauki Joasi Rajskiej i jej kompana, które niezmordowanie zamieszcza Arton. Zastanawiałem się dlaczego ludzie lgną do takich parasekt i "łykają" te bzdury. Myślę, że wynika to z braku dojrzałości. Z pewnej mentalności dziecka. Dużo ludzi chce by ktoś nimi kierował i znał odpowiedź na wszystko. Tacy ludzie boją się twardej rzeczywistości, że nic nie jest trwałe, że na wiele rzeczy nie znamy odpowiedzi, że kiedyś umrzemy itd. Niestety, te ludzkie słabości wykorzystują bezwzględni "sekciarze" w rodzaju Zbyszka Popko czy Joasi Rajskiej. W tym przypadku internet pełni również dobrą rolę, bo także ostrzega przed psychomanipulantami.

To jest jak z chińskimi sztukami walki - kiedy się pojawiły na zachodzie ludzie myśleli że dzięki kilku trickom każdemu spuszczą łomot. Niektórzy do dzisiaj jadą na takim poglądzie-wierze, przodują w tym różni eksperci wing chun których pełno na youtube. Magia nieznanego robi swoje.

Tutaj już chyba sławny filmik z "kiai masterem" który uwierzył w swoje "moce" na tyle że stanął do walki z otrzaskanym fighterem:

Mało mu było, więc stanął drugi raz :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I tak to SZTUKA WALKI przegrywa z prostym mordobiciem... :)

40 lat treningu poszło w (***) bo trenował nie to co trzeba. :)

A bo to nie był wojownik doskonały :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

WiFi szkodzi! Komórki szkodzą! :)

Co powiecie? Sekciarstwo, czy gada z sensem?

Dottore, wiesz dobrze jaka jest różnica pomiędzy szkodzącą trucizną, a lekiem, więc nie rozumiem o czym do mnie pytasz ;)

Czy kobita gada z sensem? Nie wiem, nie oglądałem wklejonego filmu, ale wrzuciłem nazwisko w google i okazuje się, że może jest lekarzem, ale popełniła szokująco podstawowe, typowo amatorskie błędy naukowe:

Conclusion

The experimental setup in the Havas study completely ignored all these warning about electrical interference producing artifacts in the heart rate measurements. This includes the specific warning about keeping "transmitting devices" at least 10 feet away, and especially the warning that "artifacts are easily seen on a graph which plots the IBI values over time as sudden very high rises or very low drops". This is precisely what is seen in the Havas charts!! The cordless phone base unit - which is a transmitting device - was located only 30 - 50 cm (1 - 2 ft) from the sensitive Nerve Express/Polar equipment. All this strongly suggests that simple electrical interference was responsible for the sudden changes in heart rate "measurement".

This type of electrical interference is highly sensitive to the relative placement of the various pieces of equipment including the Nerve Express/Polar chest sensor and receiver, the wiring to the computer, the location of the cordless phone, and the subject. It would not be unusual for such interference to be erratic and intermittent due to the manner in which the computer attempts to extract the heart rate from the noisy signal. This would explain why high pulse rates were not detected with all subjects. It is also consistent with the fact that 3 out of the 4 "intense" subjects were consecutive (they were the last subjects). The equipment placement is likely to have been constant for these three subjects in a row. Movement by the subject such as changes in breathing pattern, and slight body movements can also induce artifacts in the measurements.

One of us (Harvey Kofsky) tested a Polar heart rate monitor (Polar S510/520) similar to the one used in the Havas study. The "measured" heart rate jumped to over 200 beats per minute when the unit was in close proximity to a laptop computer. This is a clear and direct demonstration that this device is highly susceptible to electrical interference. This adds considerable weight to the hypothesis that the abrupt heart rate increases in the Havas study were actually caused by electrical interference.

We contacted the manufacturer of the Nerve Express, who confirmed that the "spikes" in the graph were artifacts, and not true changes in heart rate. In addition, we contacted a professional cardiologist, who also confirmed that such "spikes" are not physiologically possible. Either hypothesis 2 or 3 are the likely true explanation for erratic heart rate measurements. The supposed electrohypersensitivity of the subjects cannot explain the physiologically impossible abrupt changes in apparent heart rate.

Ukryta Zawartość

Środowisko Nowej Ludzkości z radością powitało dyplomowanego lekarza w swoim gronie zorganizowanym szeregiem konferencji i wystąpień oraz rozpowszechniło te błędne badania, gdzie tylko się dało. Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.

Tak to bywa w tym środowisku - jest sensacyjnie i niesamowicie, jak na filmiku Mistrza Sztuk Walki wyżej, do czasu, gdy pojawi się ktoś trzeźwy kto powie 'sprawdzam'. Wtedy dupa zbita i wstyd do końca życia. TAK KOŃCZĄ POZERZY.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.