Skocz do zawartości
IGNORED

Starcie Tytanów….najlepsza lampa SE w bi-ampingu z tranzystorami

sly30

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli Trabant Golf w Norwegii kosztuje 40 kilo Euro? To absurd! Tyle w US kosztuje najlepszy, full power Chrysler 300 SRT, albo inny Jeep SRT. Lekkie przegięcie jak na samochód dla mas.

... i to jest retail price! Od tego trzeba odjąć na dzień dobry 10, 15%.

Parker's Mood

Tylu Amplifonowców jak żyję nie widziałem w hi-endzie :)

A zgadnij czyja to zasługa :)

Wypróbowaliście już te nowe Valvo gold pin red logo? Ponoć siekiera

Jeszcze nie, czekam na podstawki dla mnie ... Andrjusza pamiętasz o mnie? :))))

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Gość cybant

(Konto usunięte)

A zgadnij czyja to zasługa :)

Jeszcze nie, czekam na podstawki dla mnie ... Andrjusza pamiętasz o mnie? :))))

Ja kupiłem ....ha 28 dolarów plus przesyłka...darmocha;)

Ale już nowy Escalade 85000$ i to netto... :-((

Bo więcej waży no i Cadillac of kors, ale gwarantuję Ci, że tak minimum 15% można taniej - na dzień dobry!

Parker's Mood

Gość cybant

(Konto usunięte)

ale za to w cenie 4 monoskow mozna nabyc tesle S na wypasie o ktora mnie zona meczy...

dylematy dylematy dylematy

Tesla ....to w szkole na fizyce...

Prawdziwe samochody mają silniki ... a nie generatory...

Chochla, mam specjalne kable robione na zamówienie, bez przejściówek. Zaczyna się XLR ale końcy RCA i w połączeniach trzeba uwzględnić Piny w XLR. U mnie jest PIN 2=HOT i na tej podstawie robi się taki kabel. To bardzo ważne. Fabrycznie Burmester robi sprzęty PIN 3=HOT i w menu ma przełączanie fazy, ale na moje wyraźne życzenie mój pre zrobili jako PIN 2=HOT, bo takie mam inne sprzęty.

Czyli mam posłać swój 1,5 metrowy Prncess Siltecha do producenta do przeróbki czy do kogoś, kto to robi w kraju? To są dosyć zaawansowane technologicznie druty by je dawać komukolwiek dla tak pozornie łatwej przeróbki. Jak rozwiązałeś ten problem?

Prawdziwe samochody mają silniki

tez tak myslalem do momentu kiedy nie dalem sie namowic zonie na wizyte u dilera

4s do 100tki, cicho, bezstopniowe przelozenie, i na prad...

tez tak myslalem do momentu kiedy nie dalem sie namowic zonie na wizyte u dilera

... i ekonomiczny - spala tylko dwa wiadra prądu na setkę - mil!

Parker's Mood

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

4s do 100tki

?? VW Golf??

Nie znam takiego, który miałby 4s do setki, to jest poziom Porsche Carrera GT2, którą kiedyś miałem:-)

?? VW Golf??

Nie znam takiego, który miałby 4s do setki, to jest poziom Porsche Carrera GT2, którą kiedyś miałem:-)

Tesla to takie auto na prund :)

Chochla, od razu zamówiłem taki u naszego dystrybutora PAD-a i w Equilibrium. Mam taki srebrny PAD i miedziany Equilibrium Turbine. Mógłbyś to wysłać do Siltecha i zaznaczyć im, że ma się zaczynać XLR a kończyć RCA i raz jeszcze wyraźnie zaznaczyć bieg sygnału XLR -> RCA, przy czym baaardzo ważne jest określenie jakie masz XLRy w sprzęcie, tam gdzie te XLR-y są. Mogą być PIN 2=HOT lub PIN 3=HOT. I pamiętaj, że nie można takiego kabla używać zamiennie czyli kabel zrobiony na PIN2=HOT nie może być używany do sprzętu, który ma PIN3=HOT bo możesz zrobić zwarę! Jest bardzo dobry człowiek od kabli w warszawskiej firmie Audio Forte. Pogadaj z nimi. Oni tobie to zrobią fachowo.

......a jak Syrenki to tylko w Warszawie:)

No i Nike też tylko w Wa-wie. Adidas to chyba ruski już jest - świetnie się prezentują chłopcy w lampasach na chicagowskich stritach.

Parker's Mood

świetnie się prezentują chłopcy w lampasach na chicagowskich stritach.

Ja tam się nie znam na nowomodach jestem tylko punkrockowcem (oldschoolowo - podstarzałym):))))

Fajny samochod ta tesla, ale sa fajniejsze:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość cybant

(Konto usunięte)

I waga ciężarówki....

?? VW Golf??

Teraz rozumiem skąd masz pociąg do wyczynowego grania ....

Window maker GT 2 ....szacun....

Ja takich to się boję...

... a prawdziwe smoki to tylko w Krakowie.

Ale zieją nie na prąd..;)))

Sly - gratulacje !

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Tesla to takie auto na prund :)

A rozumiem, zgubiłem się w tych rozważaniach, bo Mateusz pisał o Golfie za 40k Euro;-) Ale i tak nie wierzę, żeby to miało 4s do setki...

Window maker GT 2 ....szacun....

Ja takich to się boję...

Czemu się boisz? Niestety miałem wersję z tym słabszym motorem i automatyczną skrzynią biegów... Niespecjalnie dobrze to jeździło. Powiem szczerze, że wolę starego Lancera Evo III, którego miałem w dawnych latach. Na pewno jeździł szybciej:-)

Gość cybant

(Konto usunięte)

A rozumiem, zgubiłem się w tych rozważaniach, bo Mateusz pisał o Golfie za 40k Euro;-) Ale i tak nie wierzę, żeby to miało 4s do setki...

Tomkly się opił...;))))

Nie ma golfów 4 s....są takie 4 XL, albo 4 XXL....ale 4 S to jakaś chudzinka musi być...

Ania Rubik ...np.

Sylwek,

Moje gratulacje!:)

Wiedziałem, ze postawisz na Ampiego:)

Nawet zabawiłem się w zgaduj zgadulę z Firewall o to na co ostatecznie zdecyduje się Sylwek

Sam nie wiem co bym wybrał...

Pudło:) Mówimy o zgromadzonych u Sylwka.

Szczerze.

To nie wiem , On ma skomplikowane wymagania.

Czyli juz 2 amplifony nabyte, gratuluje nabywcom i jednoczesnie was nie nawidze:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Ale i tak nie wierzę, żeby to miało 4s do setki...

w wersji performance z 4x4 to cos kolo 3 nawet

i to w bezstopniowej skrzyni. bez szarpania i ryku silnika. po prostu wciskasz i jedziesz...

wot technika...

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Tomkly się opił...;))))

Nie ma golfów 4 s....są takie 4 XL, albo 4 XXL....ale 4 S to jakaś chudzinka musi być...

Ania Rubik ...np.

Piłem przez tydzień w Livigno... Teraz trzeźwieję. To bolesne;-)

Gość cybant

(Konto usunięte)

Czyli juz 2 amplifony nabyte, gratuluje nabywcom i jednoczesnie was nie nawidze:)

Nie nawiedzę , czyli fajnie , że wpadniesz;)))

Zapraszamy.

Piłem przez tydzień w Livigno... Teraz trzeźwieję. To bolesne;-)

A miałeś na nartach jeździć ...Ty GT 2 ...;)))

Czemu nas nie nawiedzisz...?

Zapraszamy;)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.