Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
28 minut temu, Kw202 napisał:

Nie mam zielonego pojęcia jaki motyw, przeglądarka chrome. 

nadal występuje problem ?

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Jak Moderatorom podoba się ten mem zamieszczony w wątku pt Niemcy?  Czy on nie obraża nikogo z Moderatorów?

.................w tym miejscu był skandaliczny mem...........

Edytowane przez Marcinus
21 minut temu, toptwenty napisał:

Czy on nie obraża nikogo z Moderatorów?

Cofnij się do str. 491-499 i porzuć wszelką nadzieję.

P.s. W razie obiekcji Szanownej Administracji przypominam, że ten wątek ma 1138 stron i [podobno] można go czytać.   Muchas gracias.

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Moderatorzy
15 minut temu, toptwenty napisał:

Jak Moderatorom podoba się ten mem zamieszczony w wątku pt Niemcy?  Czy on nie obraża nikogo z Moderatorów?

.................w tym miejscu był skandaliczny mem...........

Nie podoba się wcale...

26 minut temu, Marcinus napisał:

Nie podoba się wcale...

Straszne chamstwo w wontecku "Niemcy". Można się odstresować n.p. w wontecku "Wojna w Ukrainie....".

• Administratorzy
1 minutę temu, costa brava napisał:

A o jaki mem chodzi i o jakie chamstwo ?

😮 

• Redaktorzy
18 godzin temu, costa brava napisał:

Polski żołnierz niesie na rękach zabite przez Niemców polskie dziecko.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Gość Kw202

(Konto usunięte)
2 godziny temu, kangie napisał:

Co było w nim takiego bulwersującego Topa? 

• Redaktorzy

Panowie, powymądrzam się odrobinę. Sam nie byłem i pewnie dobrze bo bym pewnie ześwirował dość szybko, ale znam z opowieści żołnierza, żołnierzy, którzy wyjechali niby na misję pokojową. To była chyba Syria. Jakieś 20-25 lat temu. Pojechał facet pomagać cywilom. Nie walczyć. Weszli do jakiejś wioski. Ujrzeli pomordowanych cywilów, w tym dzieci. Ich widok - przywiązane ciała do płotów. Musieli te dzieci ściągnąć. Ciężkie, bezwładne, zimne ciała. K... Aż nie chcę sobie tego wyobrażać, co czułbym będąc tam.

Strasznie było tego słuchać. Facet nie otrząsnął się ponoć do końca swych dni. Zarobił trochę grosza, ale jego żona otrzymała potem wrak człowieka. I to nie jest odosobniony przypadek.

Więc jeśli ktoś jest obojętny na takie "obrazy", wyprany z wszelakiej empatii widząc zdjęcie zabitego dziecka, to nie jest dobrze. Moim znajomym raczej by nie został.

Nie wchodzę w Wasze tematy głęboko. Nie chcę. Wybaczcie.

3 godziny temu, kangie napisał:

Nie tylko o ten obraz chodziło. 

• Redaktorzy
39 minut temu, toptwenty napisał:

Nie tylko o ten obraz chodziło. 

Spoko. Bądź zdrów. Poważnie piszę.

6 godzin temu, kangie napisał:
W dniu 22.08.2023 o 19:58, costa brava napisał:

Serio? Chciałbym zobaczyć ten mem. Z opisu nie widzę nić obraźliwego, a raczej wzruszającą, prawdziwą scenę.

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Serio? Chciałbym zobaczyć ten mem. Z opisu nie widzę nić obraźliwego, a raczej wzruszającą, prawdziwą scenę.

Zwróć się do autora [il Dottore], lub Administracji. Na pewno zobaczysz i nie będę musiał go wysyłać na pw.

• Administratorzy
9 godzin temu, MV2 napisał:

Zwróć się do autora [il Dottore], lub Administracji. Na pewno zobaczysz i nie będę musiał go wysyłać na pw.

Nie ma mowy. 

Ja mam pytanie techniczne. Od kilku dni pojawia się okienko o wykryciu AdBlock, ale przed tym, najpierw, pod spodem pojawia się okienko logowania. Obojętnie co kliknę w okienku o AdBlock to okienko logowania znika i muszę ją ręcznie uaktywnić. Nie można tego jakoś uprościć? Jeżeli wykryje AdBlock to żeby okienko logowania się nie pojawiało, bo i tak znika, i i tak trzeba je "uruchamiać".

Edytowane przez fozzie

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

Gość Kw202

(Konto usunięte)
W dniu 23.08.2023 o 21:09, soundchaser napisał:

Też mnie ciekawi. 

Godzinę temu, fozzie napisał:

Ja mam pytanie techniczne. Od kilku dni pojawia się okienko o wykryciu AdBlock, ale przed tym, najpierw, pod spodem pojawia się okienko logowania. Obojętnie co kliknę w okienku o AdBlock to okienko logowania znika i muszę ją ręcznie uaktywnić. Nie można tego jakoś uprościć? Jeżeli wykryje AdBlock to żeby okienko logowania się nie pojawiało, bo i tak znika, i i tak trzeba je "uruchamiać".

Najlepiej, aby okienko do logowania wyskakiwało, jako pierwsze. A po zalogowaniu już nie wyskakiwało o AdBlock, Tak było przedtem i mi się podobało.

Gość

(Konto usunięte)

Prosiłbym o jawną ocenę moderacji czy taki wpis jest łamaniem regulaminu forum

Beznazwy.gif.dde4c13b1893b825b514c8f8f712cd68.gif

2 godziny temu, endriuw napisał:

Ty jednak potrzebujesz wizyty w specjalistycznej poradni🙂

W ramach terapii proponuję elektrowstrząsy i zdjęcie Tuska 😂

Może być także lobotomia czołowa, chociaż mam pewne podejrzenia, że zastosowane terapie nie odniosą pozytywnego skutku (wręcz przeciwnie) 😂😂😂

• Moderatorzy
43 minuty temu, slawek.xm napisał:

Jest. Natomiast tego typu wpisy proszę zgłaszać przez opcję "Zgłoś". Nie wizę potrzeby omawiania takich rzeczy publicznie.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Seyv napisał:

Jest. Natomiast tego typu wpisy proszę zgłaszać przez opcję "Zgłoś". Nie wizę potrzeby omawiania takich rzeczy publicznie.

ok , dziękuję

Gość

(Konto usunięte)
1 godzinę temu, Seyv napisał:

Nie wizę potrzeby omawiania takich rzeczy publicznie.

Ja widzę.

Zgłoszenie i usunięcie wpisu , nawet ostrzeżenie to w wielu przypadkach tzw "pan pikuś'

opublikowanie wpisu tak by poznali go ludzie nie zaglądający do tamtego wątka może zmusić autora takich wypowiedzi do zmiany narracji

czasem to wystarcza

• Moderatorzy
14 minut temu, slawek.xm napisał:

czasem to wystarcza

Chciałbym.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, Seyv napisał:

Chciałbym.

Są użytkownicy, do których już nic nie trafia ale wg mnie endriuw jeszcze do nich nie należy

ale oczywiście mogę się mylić 🙂

3 godziny temu, slawek.xm napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

,,Tfoja mnie ciśnie i wydzwania po nocach bym z nią na pogrzeb waszego idola szedł bo mówi że ty z Jaro i towarzyszem iwaszczukiewiczem Prigożyna w trumnie nieść będziecie.. Odmówiłem

Ale jęczy bym jej choć na stypie towarzyszył bo ty  będziesz flaszki wagnerowcom roznosił gdy Jaro na bałałajce brzdędolił będzie putlerowi🤷‍♂️

Samotna się czuje  i obiecała ślub kościelny.. więc zaczynam się wahać🤗😉

Płacze mi też do słuchawki że wy LEWACY w swym obłędzie nie dostrzegacie Żadnej analogi między katastrofą smoleńską a egzekucją tfojego wagnerowca.. Sama ona zauważyła że w obu przypadkach Putin pozbył się naraz całego dowództwa.. Ma rację kobita 🤔 Przypadek ?

Mówi bidula że z tobą nie może o tym POgadać bo ty ciągle tylko o tej brzozie, Antonim i kocie prezesa nawijasz"..😄

A powiedz mi kolego, czy taki wpis Niepokornego łamie regulamin, czy nie? I dlaczego jego nie zgłosisz? 

Bo jest sympatykiem tej samej partii co ty? I wy mienicie się być patriotami!!! 

Ładny przykład od rządu bierzecie 😂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez endriuw
2 minuty temu, endriuw napisał:

Tfoja mnie ciśnie i wydzwania po nocach bym z nią na pogrzeb waszego idola szedł bo mówi że ty z Jaro i towarzyszem iwaszczukiewiczem Prigożyna w trumnie nieść będziecie.. Odmówiłem

Ale jęczy bym jej choć na stypie towarzyszył bo ty  będziesz flaszki wagnerowcom roznosił gdy Jaro na bałałajce brzdędolił będzie putlerowi🤷‍♂️

Samotna się czuje  i obiecała ślub kościelny.. więc zaczynam się wahać🤗😉

Płacze mi też do słuchawki że wy LEWACY w swym obłędzie nie dostrzegacie Żadnej analogi między katastrofą smoleńską a egzekucją tfojego wagnerowca.. Sama ona zauważyła że w obu przypadkach Putin pozbył się naraz całego dowództwa.. Ma rację kobita 🤔 Przypadek ?

Mówi bidula że z tobą nie może o tym POgadać bo ty ciągle tylko o tej brzozie, Antonim i kocie prezesa nawijasz..😄

Ło matko !!! Piłeś nie klep bo obciach :)

Dopiero południe 😞

PS. Wpis moderacja usunęła, lecz mam zrzut ekranu dla potomnych, żeby Niepokorny nie mówił, że to nieprawda. 

Teraz, sparton napisał:

Ło matko !!! Piłeś nie klep bo obciach 🙂

Dopiero południe 😞

Co może to nieprawda? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.