Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
4 minuty temu, Gabaryton napisał:

Proszę o definicję "bzdury", na podstawie której można otrzymać ostrzeżenie i później bana.

bzdury to np pisanie nie na temat i pisanie kompletnie oderwane od rzeczywistości. 

bo to że ktos ma inne zdanie to nie bzdury ...

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Nie czytasz... skąd wiesz o czym dyskusja, skoro ignorujesz to co piszą?
Kiedyś ukrywałem wpisy kilku userów, ale przekonałem się, że myszę je odkrywać bo wypadam z obiegu. Niestety czytać trzeba wszystko,.

Przeciez widze tytul watku i czytam innych dyskutantiw
Nie, nie trzeba czytac wszystko. Wiem kto jaki poziom reprezentije i jakie ma przekonania.
Gowna nie czytam
  • Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

dobre....."tak z tego wychodzi".....    🙂

To też cytat Pański 

"Tak jak wynika z tego co wyżej napisałem można napisać czasem "na prawdę" i błędu nie będzie, naprawdę."

A ten cytat po co?
Chce mnie pan tu do OT sprowokować, czy nie rozumie pan pozornego paradoksu jaki w tym zdaniu jest?  🙂

Mogę to wytłumaczyć w kilku słowach, zresztą wytłumaczenie było o ile pamiętam w tym poście z którego zdanie pochodzi....

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Panie @Espectro dzięki takim wpisom jak ten wyżej można zauważyć jak w jednym wpisie forowicze potrafią napisać coś co jest OT i podłym atakiem personalnym!!

21 minut temu, Gabaryton napisał:

Proszę o definicję "bzdury", na podstawie której można otrzymać ostrzeżenie i później bana.

To może być OT....

"Ostrzega sie go i prosi aby tak nie robił. Po pewnym czasie banuje."

Ciekawe też jak ktoś "tak nie robi" po ostrzeżeniu, nie jest o nic dodatkowo proszony, dlaczego po kilku minutach od ostrzeżenia dostaje się tu też bana?

To wbrew powyższej deklaracji jest.....   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy

To może być OT....

"Ostrzega sie go i prosi aby tak nie robił. Po pewnym czasie banuje."

Ciekawe też jak ktoś "tak nie robi" po ostrzeżeniu, nie jest o nic dodatkowo proszony, dlaczego po kilku minutach od ostrzeżenia dostaje się tu też bana?

To wbrew powyższej deklaracji jest.....   🙂

O czym Pan teraz pisze ?

50 minut temu, Maju napisał:

"Piszemy" a tylko ja (gdy usiłuję zakończyć OT) dostaję punkt i bana na temat? Miłe, wręcz rozkoszne.....   🙂

Wróćmy do faktów.....od wielu dni @jezz i @Mickey6 zarzucali @Jacchusia że pisze z błędami.....czasem  (kilka razy) do tej dyskusji wtrąciłem swoje "dwa grosze".....na koniec dowiaduję się że podobno byłem już za ten OT upominany i dostaję bana na ten temat.

Kto, kiedy i gdzie mnie upominał panie @Espectro????

Dyskusyjny  punkt za OT mógłbym jeszcze przemilczeć.....ale ten ban to jakaś śliska sprawa, dziwna  nadgorliwość w stosunku do zgłaszającego....   🙂

Jak to z atakującego, można próbować robić z siebie ofiarę.

Miłego dnia.

Jeśli będzie taka konieczność, mogę przypomnieć jak to było.

I proszę mnie tu więcej nie przywoływać, bo staram się nie zaśmiecać swoimi wpisami tego wątku.

Widzę że ściągają tu sprawcy całego zamieszania w temacie o Kk....będzie teraz wprowadzać w błąd że nie oni pisali o ortografii i wprowadzali OT do tego tematu

@Espectro

Cały czas piszę o tym samym, dostaję ostrzenie za pisanie OT a za kilka minut  na podstawie tego samego ostrzeżenia bana na temat.....pytam czy podwójne karanie za to samo to tu teraz będzie standard!!!???

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
5 minut temu, Maju napisał:

Widzę że ściągają tu sprawcy całego zamieszania w temacie o Kk....będzie teraz wprowadzać w błąd że nie oni pisali o ortografii i wprowadzali OT do tego tematu

🙂 ok rozdaje darmowe wakacje w temacie kk

6 minut temu, Maju napisał:

Cały czas piszę o tym samym, dostaję ostrzenie za pisanie OT a za kilka minut  na podstawie tego samego ostrzeżenia bana na temat.....pytam czy podwójne karanie za to samo to tu teraz będzie standard!!!???

nie to nie podwójne standardy. ban w temacie to prewancja która może zostać zastosowana albo nie. 

I albo jest ban albo punkty albo jedno i drugie. 

to miało być dowcipne.....jest żałosne, zwłaszcza gdy brakuje odwagi by odpowiedzieć na proste pytania!

Edycja:
Odpowiedź padła.....i to ona mnie akurat rozbawiła.

Najpierw jakiś ktoś (może ma odwagę się przyznać) zgłasza tylko mój OT a inny lekką rączką daje podwójną karę, bo ma akurat taki kaprys.....jeszcze się tym szczyci , żenada!

"prewencja"......   🙂

Ciekawe czy są gotowi stosować tą samą prewencję gdy zacznę zgłaszać im OT tylko z ostatniego tygodnia.....   🙂

Edytowane przez Maju

24 minuty temu, Espectro napisał:

nad tym muszę pomyśleć. Ale pewnie zmniejszę. 

Jeśli można prosić, to odbanujcie Maju, bez niego nie dowiemy się prawdy, pozostaną tylko nasze kłamstwa.

Z góry dziękuję i już sobie idę poczytać, co słychać w Dąbrowie Górniczej.

45 minut temu, Espectro napisał:

To też cytat Pański 

"Tak jak wynika z tego co wyżej napisałem można napisać czasem "na prawdę" i błędu nie będzie, naprawdę."

Można; zaprawdę powiadam wam.

Na przykład:

"Na prawdę z ust tego pana, naprawdę oczekiwać nie należy".

Pora na prawdę, nie oczekujcie całej prawdy z ust piszących takie posty jak wyżej, naprawdę!

• Administratorzy

Kolejny raz Maju ocenia kto mówi prawdę a kto nie....

ban zdjąłem licze na zrozumienie i nie ciągnięcie dalej offtopów gdziekolwiek.

26 minut temu, Maju napisał:

to miało być dowcipne.....jest żałosne, zwłaszcza gdy brakuje odwagi by odpowiedzieć na proste pytania!

mi brakuje odwagi ? 

Gość

(Konto usunięte)
28 minut temu, jezz napisał:

nad tym muszę pomyśleć. Ale pewnie zmniejszę.  

Sprawa jest bardzo poważna . Przekopiowałem właśnie cytat kolegi moderatora @Espectro z posta kolegi @jezz o numerze #34580 u mnie w nagłówku przekopiowanego fragmentu cytatu jest napisane - 10 minut temu jezz napisał: Powinno być w nagłówku 10 minut temu Espectro napisał : gdyż jest to jego wypowiedź . Jednak silnik strony WWW AS zadecydował inaczej i wyszło jak wyszło , czyli zmienił automatycznie autora tej wypowiedzi. Ten błąd techniczny może być przyczyną wielu nieporozumień , kłótni userów między sobą nawet o pomówienia i pisanie nieprawdy . To pierwsze . Po drugie jest możliwość edycji w komentarzach userów . Podaję przykład edycji i dorzucę coś od siebie.

28 minut temu, jezz napisał:

Z góry dziękuję i już sobie idę poczytać, co słychać w Dąbrowie Górniczej. Tralala tralala orkiestra gra : to jest moja dopiska. Mimo że kolega @jezz tego nie napisał.

Takie pole edycyjne powinno być read only , czyli tylko do odczytu po opublikowaniu i bez możliwości edycji przez ogół forum . Ale prawda - Emotki ważniejsze. 

Z szacunkiem Wojtek.

Edytowane przez Wojtek 1959
  • Administratorzy
7 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Sprawa jest bardzo poważna . Przekopiowałem właśnie cytat kolegi moderatora @Espectro z posta kolegi @jezz o numerze #34580 u mnie w nagłówku przekopiowanego fragmentu cytatu jest napisane 10 minut temu jezz napisał: Powinno być w nagłówku 10 minut temu Espectro napisał : gdyż jest to jego wypowiedź . Jednak silnik strony WWW AS zadecydował inaczej i wyszło jak wyszło , czyli zmienił automatycznie autora tej wypowiedzi. Ten błąd techniczny może być przyczyną wielu nieporozumień , kłótni userów między sobą nawet o pomówienia i pisanie nieprawdy . To pierwsze . Po drugie jest możliwość edycji w komentarzach userów . Podaję przykład edycji i dorzucę coś od siebie.

Takie pole edycyjne powinno być read only , czyli tylko do odczytu po opublikowaniu i bez możliwości edycji przez ogół forum . Ale prawda - Emotki ważniejsze. 

Z szacunkiem Wojtek.

1. Nie ma takiej możliwości. Proszę o przykład link lub zdjęcie takiego wpisu.

2. Nie rozumiem kompletnie ? Pole edycji tylko do odczytu ? 

i bez możliwości edycji przez ogół forum

mowa o cytatach ?

edycja tekstu którego nigdy Pan nie napisał  

15 minut temu, Espectro napisał:

mi brakuje odwagi ? 

9 minut temu, Espectro napisał:

Kolejny raz Maju ocenia kto mówi prawdę a kto nie....

Dziękuję za zdjęcie bana, to wymagało odwagi, zwracam więc honor.   🙂

Co do mojego wpisu:

"Pora na prawdę, nie oczekujcie całej prawdy z ust piszących takie posty jak wyżej, naprawdę!"

Ocena wpisów poprzedników zawarta w tym co napisałem była tylko pretekstem do pokazania kiedy można napisać prawidłowo "na prawdę".

Godzinę temu, Espectro napisał:

To też cytat Pański 

"Tak jak wynika z tego co wyżej napisałem można napisać czasem "na prawdę" i błędu nie będzie, naprawdę"

• Administratorzy

Dziękuję za zdjęcie bana, to wymagało odwagi, zwracam więc honor.   🙂

odwagi ? Nie tego że zrobiłem coś wbrew temu co powinno trwać do 27.09.23

i tego że musze przeprosić moderatora teraz 

Ocena wpisów poprzedników zawarta w tym co napisałem była tylko pretekstem do pokazania kiedy można napisać prawidłowo "na prawdę".

aha 🙂

Dziękuję raz jeszcze i zmykam.

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, Espectro napisał:

2. Nie rozumiem kompletnie ? Pole edycji tylko do odczytu ? 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie powinno być możliwości wpisu w to pole po opublikowaniu . ----> powinna być jakaś blokada edycji .

Po opublikowaniu nie powinno być możliwości edycji . To jest pole tylko do odczytu . Podałem numer posta w którym te zmiany zachodzą 

Teraz, Wojtek 1959 napisał:

Ja nie jestem autorem . Silnik zadecydował że to nie @Espectro tylko ja .

• Administratorzy
3 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Po opublikowaniu nie powinno być możliwości edycji . To jest pole tylko do odczytu . Podałem numer posta w którym te zmiany zachodzą 

link prosze.

hmm jak to Pan zrobił ?

image.png

ok rozumiem to cytowanie tekstu cytowanego. 

I dlatego to tak wygląda. 

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Espectro napisał:

hmm jak to Pan zrobił ?

Przekopiowałem z ostatniego posta . Proszę o przekopiowanie z okienka wyżej do swojego posta  funkcji żeby zacytować to hmmm jak Pan to zrobił.

7 minut temu, Espectro napisał:

I dlatego to tak wygląda. 

No właśnie . Tego technicznie nie powinno być.

• Administratorzy
3 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Przekopiowałem z ostatniego posta . Proszę o przekopiowanie z okienka wyżej do swojego posta  funkcji żeby zacytować to hmmm jak Pan to zrobił.

Zgłosiłem sprawę i faktycznie jest to błąd. 

Problem w tym że quotes to zwykłe znaczniki i można cytować każdego i wpisać z palca nawet co sie chce i autora tak samo. Stąd ten problem. Podejrzewam zę cięzko będzie to poprawić. 

2 minuty temu,Na 99% nie Wojtek napisał:

xxxxxxxxxxxxxxx sdad as dsa dsa

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Espectro napisał:

Zgłosiłem sprawę i faktycznie jest to błąd. 

Problem w tym że quotes to zwykłe znaczniki i można cytować każdego i wpisać z palca nawet co sie chce i autora tak samo. Stąd ten problem. Podejrzewam zę cięzko będzie to poprawić. 

Tu czeka poważna zmiana strony AS jeśli chodzi o silnik . Właściciel coś z tym powinien zrobić . Współczuję mieć takie narzędzie pół sprawne do moderowania . To moja sucha opinia i to powinno być poruszone na forum bardzo poważnie. Tyle z mojej strony.

Wojtek.

• Administratorzy

Tu czeka poważna zmiana strony AS jeśli chodzi o silnik . Właściciel coś z tym powinien zrobić . Współczuję mieć takie narzędzie pół sprawne do moderowania . To moja sucha opinia i to powinno być poruszone na forum bardzo poważnie. Tyle z mojej strony.

Wojtek.

TO wina edytora CKEditor niczego innego.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Espectro napisał:

TO wina edytora CKEditor niczego innego.

To trzeba coś z tym zrobić - bo będą niezłe jaja na forum , a nie o to chodzi . Silnik do poprawki i tyle .

• Administratorzy
2 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

To trzeba coś z tym zrobić - bo będą niezłe jaja na forum , a nie o to chodzi . Silnik do poprawki i tyle .

aktualnei pisze poprawkę ale to sprawa od początku forum z tego co pamiętam i nikomu na świecie to nie przeszkadza. Nie jest to wina forum i nie jest to wina systemu. 

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, Espectro napisał:

Nie jest to wina forum i nie jest to wina systemu

A czyja wina ? - Kosmitów ? Ktoś tą stronę stworzył i wziął pieniądze . Takich rzeczy nie robi się za friko.

• Administratorzy

A czyja wina ? - Kosmitów ? Ktoś tą stronę stworzył i wziął pieniądze . Takich rzeczy nie robi się za friko.

Nie jesteśmy autorami edytora silnika itd itd Dlatego zgłosiłem sprawę dalej. Aktualnie piszę doraźne rozwiązanie. 

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Espectro napisał:

Nie jesteśmy autorami edytora silnika itd itd Dlatego zgłosiłem sprawę dalej. Aktualnie piszę doraźne rozwiązanie. 

Byłbym wdzięczny . 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.