Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, soundchaser napisał:

Pewnie dlatego, że większość nigdy nie ma racji.

Taaa...

Nie masz pojęcia o co chodziło w moim wpisie.

Film był zupełnie o czym innym, tak że ten...

Nie zabłysnąłeś.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 minutes ago, cir said:

cóż świat sie zmienia

owszem były czasy ze nie było przyzwolenia na wulgaryzmy i denne zarty ale wtedy miałes np zablokowane konto za swoja postawe

wybierz sam co wolisz

Może nieprecyzyjnie się wyraziłem. Nie chodziło mi o forum, tylko o refleksję natury ogólniejszej.

Maturę można teraz zdać  z wynikiem 30% i efekty tego widać gołym okiem.

Nie wiem czemu wspominasz o blokadzie, bo chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że ona nic nie znaczy.

1 minute ago, Jaro_747 said:

Nie zabłysnąłeś.

Jak zwykle 😄

• Moderatorzy
6 minut temu, bum1234 napisał:

Asura nie jest zwykłym użytkownikiem 🙂

Osobiście nie widzę problemu z merytorycznymi wpisami kierowanymi do niego (jakie np. zamieszczałeś dziś) czy kogokolwiek innego jednak szydzenie czy stygmatyzowanie kogokolwiek nie uważam za właściwe.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

14 minut temu, Jaro_747 napisał:

Kolejny objaw manii wielkości i zwykłego pieniactwa.

Tak sobie obserwuję i zastanawiam się co będzie dalej.

to zalezy wyłącznie do ilosci czytelników których dobrał sobie do zabawy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

1 minutę temu, cir napisał:

to zalezy wyłącznie do ilosci czytelników których dobrał sobie do zabawy

Jest jeszcze Moderacja która w tym przypadku daje sobie wchodzić na głowę.

Ale jak pisałem - cierpliwie obserwuję i czekam, co będzie dalej.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Jest jeszcze Moderacja która w tym przypadku daje sobie wchodzić na głowę.

zawsze były osoby swiadomie poruszające sie na skraju regulaminu bez dewastacji watków tematycznych które tak żyły

gdyby to było forum czystko tematyczne 🙂

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Widzę, że moderator już usunął mój wpis, w którym dałem do zrozumienia, że bum wraz z Jaro robią wiochę w wątku moderacyjnym i przy okazji obrażają.

Jakieś wytłumaczenie tego usunięcia?

Edytowane przez soundchaser
3 minuty temu, soundchaser napisał:

Widzę, że moderator już usunął mój wpis, w którym dałem do zrozumienia, że bum wraz z Jaro robią wiochę w wątku moderacyjnym i przy okazji obrażają.

Nie prawda. Wpis nadal jest, ale nie widoczny dla Userów. Moderacja i Administracja widzi wszystkie wpisy. W internecie nic nie ginie.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

16 minut temu, cir napisał:

zawsze były osoby swiadomie poruszające sie na skraju regulaminu bez dewastacji watków tematycznych które tak żyły

Wybacz, ale rozważanie ***** *** czy nie ***** to dewastacja wątku covidowego daleko poza skrajem Regulaminu (choć ja bym to określił po prostu jako OT).

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Moderatorzy
3 minuty temu, soundchaser napisał:

Moderatorzy widzą, co kto robi w tym wątku i nie ma potrzeby by inni użytkownicy to podkreślali. Powoduje to niepotrzebnie napięcia i zaśmiecanie wątku oraz utrudnia rozważanie zgłaszanych spraw.

8 minut temu, Tajitsu napisał:

Nie prawda. Wpis nadal jest, ale nie widoczny dla Userów.

No właśnie. Ale dlaczego? Mój wpis jest ukryty, a te buma i Jara obrażające mnie są.
Eureka! Mój wpis został ukryty, by zebrało się grono moderatorów i osądziło, czy jest zasadny i czy moje uwagi są słuszne. Czy tak? 😉 

Widocznie Twoja pozycja jest słabsza 🤭

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

• Moderatorzy
14 minut temu, soundchaser napisał:

Mój wpis jest ukryty, a te buma i Jara obrażające mnie są.

Proszę zgłosić te posty. Moderatorzy nie są dostępni 24h / dobę i nie są w stanie czytać całej zawartości forum.

12 minut temu, Tajitsu napisał:

Widocznie Twoja pozycja jest słabsza 🤭

Najwyraźniej. I Admin poszedł już spać, co i ja również czynię. 😉

Dobranoc.

3 minuty temu, Seyv napisał:

Proszę zgłosić te posty. Moderatorzy nie są dostępni 24h / dobę i nie są w stanie czytać całej zawartości forum.

Ja tylko pytałem czemu mój post usunąłeś...nie wyraziłem chęci zgłaszania, skoro są widoczne w wątku moderacyjnym.

Dobrej nocy.

Dobranoc. Gaszę światło.

• Administratorzy
11 godzin temu, bum1234 napisał:

Jest tu wiele  takich osób. Nie dotyczy to tylko kabli,

rozmowa była na temat kabli teraz wykręca się Pan z odpowiedzi. Rzucenia wolno tematów i tekstów to nie zabawa. Bo zawsze mogę powiedzieć "SPRAWDZAM !!" 

12 godzin temu, szymon1977 napisał:

O! Mi wchodzi na stronę 2092 z 2095 i wpis Jaro_747 z soboty godz 16:55. Może Tobie liczy też wpisy ukryte?

widać 30 stron poszło sobie odpoczywać.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

19 minut temu, Espectro napisał:

widać 30 stron poszło sobie odpoczywać.

Ale mi chodzi o 3 strony z weekendu, a nie usunięte przez ostatnie 3 lata.

-----

Notka wyświetla mi się tak:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Inne są ok.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

56 minutes ago, Espectro said:

rozmowa była na temat kabli teraz wykręca się Pan z odpowiedzi. Rzucenia wolno tematów i tekstów to nie zabawa. Bo zawsze mogę powiedzieć "SPRAWDZAM !!"

Po pierwsze nie jestem śledczym. Napisałem o tym co się tutaj dzieje. To co się dalej z tymi informacjami stanie nie zależy już ode mnie. Marketing szeptany przybiera różne formy, czasem jest nieświadomy, ale z reguły tak nie jest.

Z powiedzenia sprawdzam nic nie wynika, a inne działania to już zupełnie inny poziom.

• Moderatorzy
44 minuty temu, bum1234 napisał:

Marketing szeptany przybiera różne formy, czasem jest nieświadomy, ale z reguły tak nie jest.

To forum poświęcone w większości sprzętowi audio więc nie sposób do końca wyeliminować takich działań. Nie jestem też pewien czy było by to korzystne. Ważne by zapewnić odpowiedni poziom dyskusji gdyż ta inaczej przebiega gdy napiszę się:

" Wg mnie można te pieniądze lepiej spożytkować"

Niż

" Tylko głupi takie coś kupi".

Na forum są też różne tematy jak np: "Audio mity" gdzie osobiście nie widzę problemu z dużą ilością "ironii" o ile nie obraża się innych użytkowników oraz tematy gdzie należało by ją ograniczyć do minimum.

Naprawdę czy takie oczywiste rzeczy trzeba tłumaczyć komuś, kto jest 13 lat na forum?
Ale i tak nie dotrze. Dalej będą kpiny, ironie i zadymy.

• Redaktorzy

Piszmy więcej o muzyce, w sensie, że przykładowo wpięcie przewodu zasilającego (firma, model) spowodowało gwałtowny przyrost emocji do tego poziomu, że wokalistka wyjęła mikrofon ze statywu, powoli idzie w naszą stronę, siada na prawym kolanie i chwyta za mosiężną klamrę od spodni. I taki kabel - to ja rozumiem! 😄

😉

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Godzinę temu, Seyv napisał:

Na forum są też różne tematy jak np: "Audio mity" gdzie osobiście nie widzę problemu z dużą ilością "ironii" o ile nie obraża się innych użytkowników oraz tematy gdzie należało by ją ograniczyć do minimum.

Tak. Będę zgłaszać za każdym razem, gdy racjonalna porada mogąca przynieść wymierne korzyści, kwitowana jest "ironią" ze strony "kablofili".

• Administratorzy
2 godziny temu, bum1234 napisał:

Po pierwsze nie jestem śledczym. Napisałem o tym co się tutaj dzieje. To co się dalej z tymi informacjami stanie nie zależy już ode mnie. Marketing szeptany przybiera różne formy, czasem jest nieświadomy, ale z reguły tak nie jest.

Z powiedzenia sprawdzam nic nie wynika, a inne działania to już zupełnie inny poziom.

A ja jestem. Marketing szeptany jest zawsze gdy ktoś namawia podświadomie w określonym celu.

• Administratorzy
2 minuty temu, bum1234 napisał:

na tym to z grubsza rzecz biorąc polega.

wystarczy wskazać 

Moderacjo - do trzech razy sztuka: czy może ktoś w końcu posprzątać wątek covidowy z weekendowego OT nt PiS czy UE? 

• Administratorzy
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Moderacjo - do trzech razy sztuka: czy może ktoś w końcu posprzątać wątek covidowy z weekendowego OT nt PiS czy UE? 

😮 

Macaulay Culkin Yes GIF by filmeditor

Fajnie by było gdyby można dodać jedna reakcje na przykład kciuka w dół. Śmieszek może być interpretowany w dwojaki sposób. Ale jeśli ktoś nie zgadza się z postem to powinna być taka opcja. A nie ooakzywac że wszystko jest ładne i kolorowe gratulacje albo lajk. 

• Administratorzy
3 minuty temu, Piotr Sonido napisał:

Śmieszek może być interpretowany w dwojaki sposób.

śmieczek = troll a trola karmi się tym że się go słucha i likuje czy też un likuje. 

• Moderatorzy
27 minut temu, szymon1977 napisał:

Będę zgłaszać za każdym razem

Uspokój się trochę z tymi zgłoszeniami.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.