Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
3 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Byłbym wdzięczny . 

proszę sprawdzić teraz czy da się edytować 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Espectro napisał:

Byłbym wdzięczny . ffffffffffffhhfhfghfyyryr

Niestety dopisałem .

Edytowane przez Wojtek 1959
  • Administratorzy
Teraz, Wojtek 1959 napisał:

moment jeszcze cache 

2 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Niestety dopisałem .

Teraz na 100% 

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

dopisałemaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Edytowane przez Wojtek 1959

@Espectro

Czy jest szansa na wprowadzenie funkcjonalności forum w postaci nie wyświetlania się naszych postów osobom ignorowanym?

Ułatwiło by to sporo roboty także moderacji bo osoby ignorowane nie odpowiadały by bez sensu na każdy nasz post i nie trzeba by było interweniować...

Edytowane przez ASURA
brak adresata

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Administratorzy
Teraz, ASURA napisał:

Czy jest szansa na wprowadzenie funkcjonalności forum w postaci nie wyświetlania się naszych postów osobom ignorowanym?

Ułatwiło by to sporo roboty także moderacji bo osoby ignorowane nie odpowiadały by bez sensu na każdy nasz post i nie trzeba by było interweniować...

Mogę rozdać specjalne ignorowanie. Nawet nie widzicie sie wtedy na forum. 

Teraz, Espectro napisał:

Super funkcja

Dzięki 👍

Godzinę temu, Maju napisał:

Dziękuję za zdjęcie bana, to wymagało odwagi, zwracam więc honor.

Proszę nie zapominać, o moim iście chrześcijańskim wstawiennictwie.🙂

Godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

Sprawa jest bardzo poważna . Przekopiowałem właśnie cytat kolegi moderatora @Espectro z posta kolegi @jezz o numerze #34580 u mnie w nagłówku przekopiowanego fragmentu cytatu jest napisane - 10 minut temu jezz napisał: Powinno być w nagłówku 10 minut temu Espectro napisał : gdyż jest to jego wypowiedź . Jednak silnik strony WWW AS zadecydował inaczej i wyszło jak wyszło , czyli zmienił automatycznie autora tej wypowiedzi. Ten błąd techniczny może być przyczyną wielu nieporozumień , kłótni userów między sobą nawet o pomówienia i pisanie nieprawdy . To pierwsze . Po drugie jest możliwość edycji w komentarzach userów . Podaję przykład edycji i dorzucę coś od siebie.

Takie pole edycyjne powinno być read only , czyli tylko do odczytu po opublikowaniu i bez możliwości edycji przez ogół forum . Ale prawda - Emotki ważniejsze. 

Z szacunkiem Wojtek.

@Espectro, myślę, że chodzi o to, ze po zacytowaniu, twój post wyglada tak jak bym ja to napisał.

Edytowane przez jezz
19 minut temu, Espectro napisał:

Niestety w "Cała aktywność" widać posty. 

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

• Administratorzy
2 minuty temu, jezz napisał:

myślę, że chodzi o to, ze po zacytowaniu, twój post wyglada tak jakbym ja to napisał

tak własnie to zauważyłem 🙂 

Teraz, Piopio napisał:

Niestety w "Cała aktywność" widać posty. 

bywa 

18 minut temu, Espectro napisał:

bywa 

Tu potrzebny jest blok całkowity - jak na FB. Byłaby to wielka dogodność. Życie na forum stałoby się takie spokojne ...

Edytowane przez Piopio

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

• Administratorzy
3 minuty temu, Piopio napisał:

Tu potrzebny jest blok całkowity - jak na FB. Byłaby to wielka dogodność. Życie na forum stałoby się takie spokojne ...

Jak znajdę chwilę to dopisze plugin specjalnie do blokowania. Aktualnie jestem w trakcie pisanie 3 innych i jak cos pomieszam to będzie płacz. 🙂 

4 minuty temu, Piopio napisał:

Nie marudź, na obecną chwilę dodanie roboty ignorowanym chłodzi temperament i ogranicza wstawianie głupoty

40 minut temu, ASURA napisał:

Nie marudź, na obecną chwilę dodanie roboty ignorowanym chłodzi temperament i ogranicza wstawianie głupoty

Niestety mój adwersarz jest niezłomny 😉

44 minuty temu, Espectro napisał:

Jak znajdę chwilę to dopisze plugin specjalnie do blokowania. Aktualnie jestem w trakcie pisanie 3 innych i jak cos pomieszam to będzie płacz. 🙂 

To czekam na info. Od razu zaaplikuję blok 😉 

Gość

(Konto usunięte)
36 minut temu, jezz napisał:

Proszę nie zapominać, o moim iście chrześcijańskim wstawiennictwie.🙂

@Espectro, myślę, że chodzi o to, ze po zacytowaniu, twój post wyglada tak jak bym ja to napisał.

Dokładnie tak.

3 godziny temu, Espectro napisał:

jest spokój ale ja jestem zwolennikiem aby nie zamykać buzi nawet jeżeli ktoś pisze bzdury. Ostrzega sie go i prosi aby tak nie robił. Po pewnym czasie banuje.

Banowanie z poziomu tego że ktoś się nam nie podoba to przekroczenie uprawnień. 

Ale ja nic takiego nie sugerowałem - wprost przeciwnie, uważam, że wypowiedzi błędne są podstawą dyskusji bo pozwalają napisać sprostowanie. Gdybyśmy wszyscy mieli rację, to o czym byśmy dyskutowali? Dlatego powracający tu systematycznie pomysł, by usunąć z Forum userów tylko dlatego, że pomysłodawca posiada odmienne zdanie i jest przekonany o posiadaniu racji, uważam za dno absolutne. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
1 minutę temu, szymon1977 napisał:

że wypowiedzi błędne są podstawą dyskusji

tak ale bredzenie nie koniecznie. 

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

uważam za dno absolutne. 

przeczy to definicji forum po prostu i wtedy staje sie kółkiem wzajemnej adoracji 🙂

No widać padł blady strach jak widać a prosty tekst już nie p... nie docierał do tej pory

19 minut temu, szymon1977 napisał:

Dlatego powracający tu systematycznie pomysł, by usunąć z Forum userów tylko dlatego, że pomysłodawca posiada odmienne zdanie i jest przekonany o posiadaniu racji, uważam za dno absolutne. 

A co robić z użytkownikami, którzy uporczywie kłamią i manipulują wypowiedziami ?

1 minutę temu, Espectro napisał:

przeczy to definicji forum po prostu i wtedy staje sie kółkiem wzajemnej adoracji 🙂

Fajny dowcip osoby wypraszane za drzwi mogą sobie ot tak wrócić kominem

Teraz, Piopio napisał:

A co robić z użytkownikami, którzy uporczywie kłamią i manipulują wypowiedziami ?

Uporczywie ich banować z nowym silnikiem na Forum😁

4 minuty temu, Piopio napisał:

Wzbogacenie czyichś spostrzeżeń o fakty to nie jest manipulacja, a co do kłamstwa to na tę chwilę na dowód, ze cos podobno pisałem cytujesz fragmenty, w których tego nie ma, także tego... ten... po prostu sobie odpuść.

23 minuty temu, szymon1977 napisał:

Wzbogacenie czyichś spostrzeżeń o fakty to nie jest manipulacja, a co do kłamstwa to na tę chwilę na dowód, ze cos podobno pisałem cytujesz fragmenty, w których tego nie ma, także tego... ten... po prostu sobie odpuść.

"Swoją drogą to ciekawe, że wciśnięcie loudness zamiast ku próbie zrozumienia zjawiska odkrytego przez Fletcher i Munson, popchnęło posiadacza do zaklasyfikowaniem  Sabaja do klasy (prawie)hiend."

To jest wierutne kłamstwo. 

• Moderatorzy

Panowie,  @szymon1977 i @Piopio.

Jeżeli zamierzacie przenieść swoje waśnie do tego wątku, to gwarantuję, iż będzie to tylko na chwilę.

• Administratorzy
3 minuty temu, Marcinus napisał:

Jeżeli zamierzacie przenieść swoje waśnie do tego wątku, to gwarantuję, iż będzie to tylko na chwilę.

A ja poprawię chętnie za trolling i zaśmiecanie tematów. 

1 godzinę temu, Marcinus napisał:

1 godzinę temu, Espectro napisał:

A ja poprawię chętnie za trolling i zaśmiecanie tematów. 

Skomentowałem rzeczowo kilka poruszonych w temacie kwestii, w zamian zostałem posądzony o kłamstwa i manipulacje, oraz spróbwano przypisać mi coś czego nigdy nie pisałem, ale to ja dostałem bana na wątek. Czy to na prawdę tak trudno zauważyć, kto z nas dwóch pisze na temat, a kto czepia się drugiego bo mu nie pasuje to, co napisał?

• Administratorzy
44 minuty temu, szymon1977 napisał:

Skomentowałem rzeczowo kilka poruszonych w temacie kwestii, w zamian zostałem posądzony o kłamstwa i manipulacje, oraz spróbwano przypisać mi coś czego nigdy nie pisałem, ale to ja dostałem bana na wątek. Czy to na prawdę tak trudno zauważyć, kto z nas dwóch pisze na temat, a kto czepia się drugiego bo mu nie pasuje to, co napisał?

Obaj Panowie robicie masowy syf w tamtym temacie dlatego były bany.

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

a można się dowiedzieć za co?

Za to, że miał racje a ja zrobiłem wbrew temu. 

• Administratorzy
6 minut temu, Piopio napisał:

Zacytowałem dokładnie co było kłamstwem. Odnieś się konkretnie do swoich słów. 

Mogę rozdać jeszcze troche punktów oraz bany także tutaj.

Nie prowadziliście żadnej sensownej rozmowy a przepychaliście sie słownie jak dzieci nic więcej. 

Zwykłe zaśmiecanie tematu. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.