Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, Espectro napisał:

nie

Wiedziałem, że to nierealne.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

25 minut temu, Maju napisał:

gdzie nawet zaangażowanie biskupa w akcję charytatywną usiłuje zdyskredytować.

Tak się składa, że społeczeństwo się uczy , my też jako część tego społeczeństwa. Twoje stwierdzenia o gołosłowiu to oczywiście kłamstwa. W cwany sposób pominąłeś fakt, że podałem tam link do artykułu na ten temat .

Innymi słowy nie zrobiłem nic innego, jak podanie wiadomości z mediów. Czyli zrobiłem dokładnie to, o co postanowił Espectro i zamieścił w nagłówku  wątku , przywracając wątek o działalności instytucji religijnych - podałem przykład, dowód , fakt.

Więc przestań ,,mijać się z prawdą" i naginać rzeczywistość do potrzeb twojej instytucji religijnej albo partii politycznej. Przestrzegaj prawa i Regulaminu.

Edytowane przez arturp

...there is no spoon...

40 minut temu, Bobcat napisał:

Skandal. Po prostu oburzające. Jaśnie Pan coś zgłosił a Moderacja śmiała nie wykonać (na-ten-tychmiast) jego polecenia.

32 minuty temu, Maju napisał:

Kuriozalne jest żądanie usunięcia forumowiczów ("którzy ewidentnie" robią to co opisuje @arturp) na podstawie gołosłownego pomówienia.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

2 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Głupi nie szuka prawdy

Tak, wiemy czyja to stopka - manifest. Brzmi jak dobry dowcip z gatunku pure-nonsens.

Gdyby Kk nie tuszował przez dziesiątki lat pedofilii, gdyby Papież nie składał życzeń cyrylowi....Ale cóż rzeczywistość jest inna 🤔

13 minut temu, arturp napisał:

stwierdzenia o gołosłowiu to oczywiście kłamstwa

Fakt, podałeś link i co z tego jak komentarz do niego jest skrajnie tendencyjny i nie oddaje tego co tam napisano, nie oddaje rzeczywistego przekazu.

"Ci ludzie kompletnie odlecieli . Oni nawet jak mówią, że chcą pomagać, to szkodzą. Lepiej, żeby w ogóle gęby nie otwierali i trzymali się z daleka, bo to tylko pozorne ruchy."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To tak daleka "interpretacja" od faktów zawartych w linku że to jedynie kłamstwam można nazwać!

A jak opis zdarzenia z waszych mediów wywołuje u ciebie takie komentarze, to może czytaj o sprawie w takich mediach, które nie piszą w takiej formie by wywoływać sensacje, gdzie się nie eksponuje głównie tego, że biskup szuka pracy i żąda kuriozalnej kwoty, ale skup się na takich tekstach które nie potęgują waszej nienawiści do wszystkiego co z Kk związane.

Ukryta Zawartość

Definitywny EOT!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Brzmi jak dobry dowcip z gatunku pure-nonsens.

Można się z tego śmiać, ale jeżeli przyjrzymy się temu bliżej, to okazuje się, że to jest cyniczny sposób  manipulowania ludźmi, którzy nie chcą sprawdzić a przyjmują rzeczy na słowo. To jest nadawanie rzeczywistości innego, a wręcz odwrotnego znaczenia. Kłamstwo ma doprowadzić do tego, że przestępstwo jest odbierane jako czynienie dobra społecznego . 

...there is no spoon...

• Administratorzy

Panowie załóżcie blog może ? albo PW i dodajcie mnie, aby nie był, że coś sobie wmawiacie. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

12 minut temu, Wojtek 1959 napisał:
Bobcat napisał:

Skandal. Po prostu oburzające. Jaśnie Pan coś zgłosił a Moderacja śmiała nie wykonać (na-ten-tychmiast) jego polecenia.

Panie @Espectro można spowodować by ten człowiek który obiecywał że nie będzie się do moich wpisów odnosił (choćby z tej racji że nie może mieć pełnej o niej wiedzy), zacznie dotrzymywać słowa?

Po co to nałożone na nas  ignorowanie skoro on tego tak bezczelnie nie przestrzega??

• Administratorzy
2 minuty temu, Maju napisał:

Panie @Espectro można spowodować by ten człowiek który obiecywał że nie będzie się do moich wpisów odnosił (choćby z tej racji że nie może mieć pełnej o niej wiedzy), zacznie dotrzymywać słowa?

Po co to nałożone na nas  ignorowanie skoro on tego tak bezczelnie nie przestrzega??

Nie odnosi się w tamtym temacie.

Poza tym przed chwilą sam Pan negował zachowanie administracji gdy ukrywała wpisy owego użytkownika i ganiła takie zachowanie teraz jest odwrotnie ?? Powoli bo nie nadarzam za tą młodzieżą.

Przy okazji zapraszam do zapoznania się z najnowszym konkursem !!!

https://www.audiostereo.pl/konkurs/

Ponieważ znikają wpisy oponentów "Zjednoczonej Prawicy", to aktywność na Bocznicy można sobie odpuścić.

Zdrowia, szczęścia i pomyślności życzę naszej umiłowanej Administracji.   Zostańcie z Bogiem .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

3 minuty temu, Maju napisał:

komentarz do niego jest skrajnie tendencyjny

Kolego , nie atakuj nas tekstami zaczerpniętymi z ,,Rejsu" Pasikowskiego. Z takiej retoryki śmialiśmy się wiele lat temu, dzisiaj już nas nie śmieszy i nie przekonuje. Raczej budzi politowanie i sprzeciw.

Jeżeli chcesz zobaczyć jak wyglądają teksty ,,tendencyjne" , to przeczytaj własne. Cała twoja działalność na tym forum, to jest naginanie na potrzeby twojej instytucji religijnej .

Na szczęście reakcje użytkowników i czytelników są inne.  I w nich , postępowanie tego biskupa i takie dziwne tłumaczenia jak twoje budzą po prostu niechęć, bunt i rozgoryczenie postawą kleru .

Ty próbujesz to ukryć , my próbujemy to pokazać - takie są zasady wymiany informacji w przestrzeni publicznej. Ale jeżeli chcesz ukrywać fakty i opinie innych, to znaczy, że chcesz Cenzury , która jest zagrożeniem dla wolności słowa I służy tylko tym, których Świństwa chcecie ukrywać. Tyle, że takie dążenie do cenzury nie znajdzie oparcia w polskim prawie. 

...there is no spoon...

12 minut temu, Espectro napisał:

Nie odnosi się w tamtym temacie.

Ignorowanie działa na wszystkie tematy.....co z tego że teraz odnosi się w tym temacie, w tamtym tez to robi i równie bezczelnie.....pisałem tu o tym nie tak dawno, olano to jak i inne moje wcześniejsze zwracanie na to uwagi.

Poza tym przed chwilą sam Pan negował zachowanie administracji gdy ukrywała wpisy owego użytkownika i ganiła takie zachowanie teraz jest odwrotnie ?? Powoli bo nie nadarzam za tą młodzieżą.

Widzę że pan nie nadąża.....co ma piernik do wiatraka, co jest odwrotnie????

Ja o tym na co sobie @Bobcat pozwala a nie o @Wojtek 1959.....to zupełnie inne sprawy!

Z tą "młodzieżą" to się pan do mnie spóźnił prawie pół wieku.    🙂

Edytowane przez Maju

10 minut temu, Maju napisał:

A kto ci broni zgłosić resztę moich postów ? Usuwając je sam przy pomocy moderacji nie gwarantują mi bana , ale zakablowane już tak . Rozważ to . Jeszcze parę postów w temacie o kościołach moich wisi . Możesz "zatrudnić " swoich forumowych kumpli . Jeśli szukasz ze mną draki to jej nie znajdziesz.

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

Ignorowanie działa na wszystkie tematy.....co z tego że teraz odnosi się w tym temacie, w tamtym tez to robi i równie bezczelnie.....pisałem tu o tym nie tak dawno, olano to jak i inne moje wcześniejsze zwracanie na to uwagi.

jeżeli uważa Pan żę wpisy są obraźliwe to zgłasza Pan nic innego nie pomogę. Nie jestem przedszkolanką aby teraz rozdzielać dzieci bo sie pokłóciły w piaskownicy o łopatkę. 

2 minuty temu, Maju napisał:

Widzę że pan nie nadąża.....co ma piernik do wiatraka, co jest odwrotnie????

Ja o tym na co sobie @Bobcat pozwala a nie o @Wojtek 1959.....to zupełnie inne sprawy!

Nie zamierzam nadąrzać bo ten temat jak zawsze z Pańskiej strony jest przepychanką słowną w którą się nie wchodzi bo zawsze gdzie dwóch się kłuci to moderator dostaje najwięcej. 

Panowie za spamowanie dostaniecie obaj tutaj bana i punkty. 

Albo przenosicie rozmowę na pw wraz ze mną albo zgłaszacie to co wam przeszkadza. (nie w ilościach hurtowych PROSZĘ !!) 

Pse Pani bo chłopacy zrobili g.burzę a teraz  płacząm

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

28 minut temu, Espectro napisał:

Przy okazji

Prosiłbym też o ukrócenia pisania kłamstw o mnie @arturp.....chyba działa jeszcze tu zasada że należy swoje opinie popierać czymś namacalnym......tego jego gołosłownego słowotoku chyba już dość w tym temacie.

Te oderwane od rzeczywistości wpisy @Ajothe i @Wojtek 1959 też wypadałoby tak potraktować.

Dziękuję.

Edytowane przez Maju

1 minutę temu, Maju napisał:

Prosiłbym też o ukrócenia pisania kłamstw o mnie

Prosiłbym abyś usunął tak jak ja swoje posty . Prosiłbym o niekablowanie . 

4 minuty temu, Espectro napisał:

jeżeli uważa Pan żę wpisy są obraźliwe to zgłasza Pan nic innego nie pomogę.

Drogi panie.....jak nikt nie zacytuje jego wpisu to nawet nie wiem co on pisze (założył mi pan ignora)....to po pierwsze.
Po drugie nie ma technicznej możliwośći bym zgłosił wpis który on pisze.

Szkoda że tak beztrosko pisze pan o tym że nie musi za niczym nadążać......smutne to.

10 minut temu, Espectro napisał:

Panowie za spamowanie dostaniecie obaj tutaj bana i punkty. 

To jest ściśle związane z tematem, sposobem jaki funkcjonuje to forum i jak działa moderacja.

Ale na władzę nie poradzę.....już mnie tu nie ma.

Chyba się nie uda przerobić mediów niezależnych na tubę propagandową jedynie słusznej partii i jej kościoła . Tak jak to zrobiono z mediami, które kiedyś były publicznymi.

Dla propagandystów to zapewne klęska, skoro prawda nadal może być pokazywana . Cała ich krecia robota poszła na marne. Rzeczywistość okazała się odmienna od tego, co chcieli nam wcisnąć. Propaganda sukcesu zderzyła się z faktami pojawiającymi się w mediach, które nie zostały przejęte lub podporządkowane . Wariant węgierski się nie udał .🤣

...there is no spoon...

• Administratorzy
3 minuty temu, Maju napisał:

Drogi panie.....jak nikt nie zacytuje jego wpisu to nawet nie wiem co on pisze (założył mi pan ignora)....to po pierwsze.

co ? @Wojtek 1959 ma ignora z Panem ?

To jak Pan mu odpisuje w takim razie tutaj ?

4 minuty temu, Maju napisał:

Szkoda że tak beztrosko pisze pan o tym że nie musi za niczym nadążać......smutne to.

Bo nie muszę. Tematem się nie zajmuje i unikam jak ognia. Jeżeli zgłoszenie wpłynie to albo deleguję kogoś innego albo sam staram się wtedy coś wywnioskować. A Panu wiecznie jest źle. ....

5 minut temu, Maju napisał:

To jest ściśle związane z tematem, sposobem jaki funkcjonuje to forum i jak działa moderacja.

NIE. Piszecie jak funkcjonuje KK i nic innego oraz to co tam sobie piszecie w tym temacie KOŚCIOŁY jako instytucje !!!

5 minut temu, Maju napisał:

Ja Pana nie straszę a ostrzegam aby nie rozwlekać ponownie prostej sprawy do wagi państwowej i 20 stron na forum .......

Finalnie i tak poleci Pan pewnie zgłoszeniami hurtowo gdy przegra wymianę zdań. Nie mówię, że tak bywało, ale tak bywało

1 minutę temu, Espectro napisał:

Ignora to mogę dopiero założyć . Może nawet dzisiaj . Z @Maju to się ostatnio nie da dyskutować  @Maju dowody że założyłem takowego .

• Administratorzy

@Maju już widzę spodobał się przycisk "Zgłoś" 

Albo rozmawiacie albo się zgłaszacie. Nie ma innego wyjścia. Albo kłamiecie samie na siebie albo zgłaszacie gdy ktoś kłamie i dajecie dowody na to. Pisanie w zgłoszeniu że "on kłamie" to takie nic nie warte pomówienia za pomówienie.

3 minuty temu, Espectro napisał:

@Maju już widzę spodobał się przycisk "Zgłoś" 

Cały pakiet moich wpisów czeka w temacie o kościołach i nie tylko . Czekam na 10 karniaków i rocznego bana. To by było na tyle.

Ochłoń Wojtusiu.....nie mam zamiaru niczego wstecz zgłaszać, kiedy to do ciebie dotrze

11 minut temu, Wojtek 1959 napisał:
15 minut temu, Espectro napisał:

Ignora to mogę dopiero założyć . Może nawet dzisiaj

Cieszę się.....szkoda że o tym nie myślisz jak cytujesz moje wpisy i bez sensu je komentujesz.

Panie @Espectro nie nadąża pan.....ja z Wojtusiem skończyłem, teraz o wpisie @Bobcat było, ale jak widać szkoda tu mojego czasu.....szkoda też Wojtusia, bo pana wpis uznał za wiarygodny i "komentuje" po swojemu.

A pan tylko udaje iż nie rozumie, że pisałem o ignorowaniu jakie nam (napiszę wyraźnie @Bobcat i mi) założył po to byśmy się wzajemnie nie atakowali a tylko on ten zakaz łamie.....prawda!
Nie pytam dlaczego ma na to pozwolenie....    🙂

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Cieszę się.....szkoda że o tym nie myślisz jak cytujesz moje wpisy i bez sensu je komentujesz.

Panie @Espectro nie nadąża pan.....ja z Wojtusiem skończyłem, teraz o wpisie @Bobcat było, ale jak widać szkoda tu mojego czasu.....szkoda też Wojtusia, bo pana wpis uznał za wiarygodny i "komentuje" po swojemu.

A pan tylko udaje iż nie rozumie, że pisałem o ignorowaniu jakie nam (napiszę wyraźnie @Bobcat i mi) założył po to byśmy się wzajemnie nie atakowali a tylko on ten zakaz łamie.....prawda!
Nie pytam dlaczego ma na to pozwolenie....    🙂

Niech Pan sobie rozmawia. Ja nie będę przeszkadzał. I tak jestem tu niepotrzebny do tego monologu. 

Sprawa jasna ? Jeżeli macie problem to zapraszamy do zgłoszenia tego lub na formularz kontaktowy. 

25 minut temu, Maju napisał:

Nie pytam dlaczego ma na to pozwolenie....  

Bo strona AS ma funkcję , która to umożliwia po założeniu ignora . Można podejrzeć ukryty przez ignora wpis osoby ignorowanej , ale to ciebie absolutnie nie obchodzi . Lepiej się czepiać i zgłaszać.

• Administratorzy
4 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Bo strona AS ma funkcję , która to umożliwia po założeniu ignora . Można podejrzeć ukryty przez ignora wpis osoby ignorowanej , ale to ciebie absolutnie nie obchodzi . Lepiej się czepiać i zgłaszać.

Jest dodatkowa opcja którą dodaje ręcznie. Wtedy nie widać. 

5 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Można podejrzeć ukryty przez ignora

Wojtusiu bądź łaskaw przejść na PW ze swoimi wpisami zdradzającymi, że nie masz pojęcia o czym piszesz, o jakim założonym przez @Espectro ignorowaniu ja tu piszę.
Tu to co opisujesz nie działa.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.